FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.09. 12:37:43
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
„Boldog vagyok, hogy visszatértem és mentettem pár pontot” – értékelte röviden versenyét.
A kérdésre, min ment el a rajtja, csak annyit felelt: „Túlpörgő kerekek. Még nem tudom, megvárnám, mit mondanak a mérnökök.”
Az Autosportnak kicsit részletezte is a történteket. A rajt előtt a japán pályamunkások azzal keltettek feltűnést, hogy éppen Hamilton második rajtkockáját próbálták törölgetni. Egy víztócsa volt ott az éjjeli esőzések miatt. A címvédő nem gondolja, hogy ezen múlt volna. „A nedves foltnak ehhez semmi köze. Én hibáztam” – ismerte el. „Aztán már csak azon voltam, hogy valahogy előreverekedjem magam. Nehéz volt, de mindent megtettem. Az autó egész versenyen jó volt, jól mentem, keményen küzdöttem, de így sem tudtam visszanyerni a második helyet.”
Sikerült DRS-távolságon belülre is kerülnie, de támadni csak egyetlen esélye volt. A sikánnál próbálta kifékezni őt, ám a holland a féktávon a belső ívre húzódott, Hamiltonnak pedig le kellett vágnia a kanyart. Akkor a rádióban a féktávon belüli irányváltás miatt panaszkodott – a futam után viszont már nem tulajdonított nagy jelentőséget a megmozdulásnak. „Ez nem számít már. Megtörtént, továbbléptem” – mondta.
„A csapat valóban nagyszerűen teljesített. Nagy gratuláció nekik, büszke vagyok arra, hogy részese lehetek ennek a három éve tartó sikeres korszaknak. És örülök, hogy én is hozzájárulhattam ezekhez a sikerekhez.”
„Most várom, hogy hazatérhessek. Aztán várom a következő versenyt.”
S hogy mivel tölti a következő másfél hetet? „Nem tudom még. Az biztos, hogy mozgalmas lesz a program. Egy kicsit most kimozdulok, aztán megyek Austinba.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ujvári Máté: Nico Rosberg nyerte az idei Japán Nagydíjat, Verstappen lett a második. Hamilton úgy jött fel 3.-nak, hogy nagyon elrontotta a rajtját, és a 8. helyről kellett felkapaszkodnia.
Vettel 4., Raikkönen 5., Ricciardo ezúttal "csak" 6.
Rosberg már 33 ponttal vezet összetettben Hamilton előtt, és csupán 4 futam van hátra...Következő verseny 2 hét múlva, USA-ban!
És egy érdekesség a végére: 22 autó rajtolt el, és mind a 22 célba ért --> ez a 7. ilyen alkalom az F1-ben, hogy ez megtörtént!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.09. 10:48:46
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://mcsatorna.hu/fastestslap/no-a-legenysegben-1793635
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.09. 10:38:44
Kb azt mondhatta Max, hogy mi a faszt akar itt Hamilton, Hami meg azt , hogy uuuu de nagy marha vagyok ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.09. 10:23:07
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem nem is ezért volt durca, egyszerűen ez most nem adta ki, és a szezon végén ez nagyon fájó főleg a előző motorhiba miatt.
Kedvelem Hamit, de nem tudom mit gondolt, ha szabad marad a belsi iv es befekezi magat siman nekimegy az RB nem kanyarbejaraton.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 10:05:09
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.09. 10:04:48
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tegnap néztem valamit a digin 16 körös volt a futam monzában ment, a kocsik úgy néztek ki mint itt csak sokkal kevesebb aero elem volt rajtuk meg egy beömlőnyílás jobb oldalt a kasztnin a turbónak?
Bakker annyit előztek azon a versenyen, mint a forma 1es egész szezonban összesen.
Ez meg szerintem gáz, hogy féktávon bevág a másik elé, szerintem emiatt nem tudott befordulni Hamilton és vágta le az ívet, mivel féktávon nem tudott úgy fékezni, meg rövidebbet is akart fékezni, irányt kellett váltania ezért lett olyan...
Régen nem volt iylen hogy bevágok a másik mellé..
Itt van, hogy ne kelljen messzire menni.
„Először is minden szurkolónak köszönetet szeretnék mondani, és gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. Mindenkinek gratulálok a gyárban és a teljes Mercedes-csapatnak! Mindent megtettem, amit tudtam, és örülök annak, hogy pontokat szereztem. A folytatásban is mindent bele fogok adni. Meglátjuk, mire lesz elég.”
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:49:08
A másik meg, jelenleg erős túlzás az, hogy "Elveszti a VBt"... :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szerintem érthető... épp úszik el a VB címe, mostmár az 1-2 sem elég a maradék futamon, ha megerőszakolja magát, akkor sem fog őszinte mosollyal felállni a dobogóra. Ebből a szempontból kissé szerencsétlen is a dobogó, még friss az élmény, frissek a gondolatok, pont hogy nehezebb elrejteni a valós érzelmeket, mint pár nappal később, ráaludva, átgondolva.
Tényleg semmi nem jó nektek, egyszer az őszinte reakció a baj (mert ez most az volt, egy őszinte szarkedv), máskor meg a műérzelmek...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:44:27

lehet inkább selfiznem kellett volna meg matricáznom

Régen nem ez ment, és ez -engem- zavar.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
„Először is minden szurkolónak köszönetet szeretnék mondani, és gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. Mindenkinek gratulálok a gyárban és a teljes Mercedes-csapatnak! Mindent megtettem, amit tudtam, és örülök annak, hogy pontokat szereztem. A folytatásban is mindent bele fogok adni. Meglátjuk, mire lesz elég.”
Hogyan is viselkedett?
Az a gáz amit kitaláltok mindenkire akiket utáltok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:33:36
Kicsit erős a stílusod. Légy szíves add meg a tiszteletet másoknak.
Egyébként meg veszíteni tudni kell...biztos ismered ezt a mondást. Ahogy viselkedik -szerintem- gáz (ez a telefonos dolga is..).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.10.09. 09:32:33
Szerintem pont szarik arra, ki mit gondol.
Most sem volt baleset, hiába jöttök ezzel a fikcióval a közelébe sem volt annak. Már mindenki túltette magát rajta. Basszus 1 hét szünet... fenébe lesz min vergődni.
Utálatotok teljesen elveszi a józan ítélőképességeteket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 09:25:03