FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt fikazni pfff...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az Infinite Warfare-ben szerepet kapott:
- Conor McGregor (UFC-harcos)
- Kit Harington (Game of Thrones)
- Lewis Hamilton (F1).
Oké, hogy ráugrunk, hogy Hamilton, hiszen ez mégiscsak egy F1 topik, de a CoD-ot messze nem vele reklámozzák, sőt, úgy tűnik, hogy ő egy kis mellékszereplő lesz (egy ménök). Szerintem nincs is ezzel semmi baj, elugrott valószínűleg egy stúdióba, zöld háttér előtt felvettek vele pár órányi anyagot és feldiktált néhány percnyi szöveget.
Én nem szeretem Hamiltont, de akik épp ebbe a tevékenységébe kötnek bele, azokat nem értem. Látszik, hogy van élete az F1-en kívül is, amúgy pokoli gyors és tehetséges. Én remélem, hogy idén Rosberg fog nyerni, mert bőven megüti azt a szintet, amivel sokan világbajnokok lettek, de egy szórakoztató, és amúgy az F1 szempontjából is pozitív dolognak tartom, hogy Lewis ilyesmiket bevállal.
Érdekes hogy azon nem akadsz fenn ha valakik olyan dolgot szaroznak folyamatosan amit nem is láttak még ( s nem is fognak, mert ha már most teljesen annak tartja, akkor nem is fogja megnézni )... na azon kellene, már ha lenne bármi értelme a hszednek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 08:53:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fogadd el, hogy vannak akiknek nem minden tetszik vagy szimpatikus ami neked igen. (Egyébként eléggé rózsaszín szemüvegen látod őket) Sem Maxnak sem Lajosnak nincs szüksége, hogy megvédd minden erődből... Inkább örülj hogy van kiért rajonganod, de ne akarj mindenkit "megtéríteni".
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.20. 08:32:00
Mondjuk olvasd el amit tegnap betettem... h egy kicsit is megismerd a személyiségét.
Codba is azért kerül bele mert már celeb bizonyos piacokon, ellehet adni jobban a vödör sz.rt mert rá van írva hogy Hamilton is belecsavart egy fagyit.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.10.20. 07:18:24
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nagyon rendben van ez a vezetési technika.Mond6 bárki bármit

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.19. 22:26:04
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Filmekben és amúgy más játékokban is teljesen megszokott dolog bedobni 1-1 ismert személyt kameózni. Ebben bármi rosszat belelátni egészen elképesztő.
S hogy milyen lesz? nem tudjuk, csak egy képet láttunk... nyilván aki már most utálni akarja a szituációt ha meglátja a végeredményt akkor azt is fogja, nincs is ezzel gond.
Csak azt nem értem hogy ez miért rossz, ebben milyen bármi féle rossz dolog van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.19. 18:02:20
http://gp-live.hu/f1-hirek/lewis-hamilton-az-ember-aki-egy-evtized-alatt-egyszeru-autoversenyzo-sracbol-vilaghiresseg-lett/
remélem hétvégén megnyer mindent
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.19. 17:35:54
nyavaja tudja mi a mozgatórugója a dolognak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És nem vagyok rasszista mielőtt ez előjönne, 9 éve kedvenc pilótám pont ő,aki színesbőrű :D
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.19. 17:20:34
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az ilyen szemellenzős baromságok ("vérpistikék játszanak vele, stb.") tipikusan azok az előítéletek, amelyek hátterében vagy a személyes tapasztalat hiánya, vagy valamilyen trauma áll (pl. egy rossz K/D arányból fakadó frusztráció, hmm).
Aki a sorozatot ismeri is, esetleg játszik egyes részekkel, az képes szubjektív sorrendet felállítani az egyes részek között, de általában egyetértenek, hogy jó kis dara minden egyes része. Akad, aki kiábrándul belőle, mert az irány nem tetszik, és olyan is, akinek épp ez a vonal szórakoztató. És vannakaz előítéletesek, akik csak copy/paste véleményekre képesek a játékkal kapcsolatban és ezért alapjáraton is nagyon fárasztóak, hiteltelenek és a legkevésbé sem komolyan vehetők.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.19. 11:30:42
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.19. 11:05:09
"Szerintem életében nem fogott fegyvert a kezében"
Ez nem tudom hogy jön össze ahhoz hogy bárki szerepeljen egy játék / film fikcióban. Swarczi sem tömeggyilkos, sőt embert sem ölt még, hiába az a filmvásznon.
Rushban sem autóversenyző alakította Laudát, aki szintén nem ült F1es autóban... tán még versenyautóban sem. ( aztán lehet, mint ahogy Hamilton is lőhetett már, hisz azt bárki megteheti bármikor egy lőtéren, Te is ) vagy minimum már
paintballozott / airsoft.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.10.19. 10:27:07
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ez ismerős valahonnan, amikor a Mercedes-hez szerződött akkor is ez volt a vélemény, mert oda csak pénzért mehetett versenyző :DD
Azt látjuk...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megmondom mit lát Ő, kihívást, megtiszteltetést, funt, kipórbál új dolgot. Nagyon félreismered, vagy akarod, vagy csak a blikkből ennyi jön le.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.19. 09:10:17
Ő erre lett kódolva.
Nem kell túldimenzionálni.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
https://sg.hu/forum/tema/1462104613
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.18. 22:59:08
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!