FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Massát nagyon sajnálom, neki egyértelműen a hungaroringi baleset kaszálta el a karrierjét. Sosem tudjuk meg, hová fejlődhetett volna, ha nincs az a csavar. Nagyon tisztelem őt azért, amit ennek ellenére is le tudott tenni azóta az asztalra. Megérdemelte volna azt a hockenheimi győzelmet...
Button szerintem is a top-pilóták között van, neki legalább össze is jött egyszer a cím, mint Kiminek. Én anno Mansell sikerének is örültem, nagyon keményen megdolgozott érte, és végül a Williams-ben ő is valóra válthatta az álmát.
Senna nálam a gyermekkori Prost-rajongásom miatt nem lehetett kedvenc, de benne valóban nagyon erős tűz lobogott a versenyzés iránt, és mindenkit az őrületbe kergetett az utolsó perces időmérős gyorskörével. :-D Nem véletlen, hogy a Prost-tal összehozott 16-ból 15 győzelmes McLaren Honda rekordjukat azóta sem tudta senki megismételni. A Professzor és Senna, a víz és a tűz... tökéletes páros voltak, és egyébként a kapcsolatuk Senna halála előttre barátivá is vált. Olyannyira, hogy Senna Prostnak tudott a végére igazán megnyílni, és ki is fejezte annak visszavonulása után, hogy hiányozni fog a mezőnyből. Senna igazi legenda és valóban óriási veszteség. :-(
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Button szerintem egy szint a többi világbajnokkal. Róla nem tudok rosszat mondani, Kimi-röl sem, Mika-ról sem és Hill-ről sem. Őket jó volt nyerni látni.
Örök kedvencem egyébként Senna ő már megosztóbb személyiség de én őt tartom az elmúlt 30 év legtehetségesebb pilótájának (szigorúan magánvélemény, nem akarok róla vitázni).
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.21. 14:35:15
Vagyis Hamilton műszaki gondjait nem Rosberg ellenében emeltem ki, hanem hogy nagyjából még így is megy vele, most gondold meg, hol tartana ilyen évadban Barrichello vagy Fisichella például...
Én itt látom a különbséget jó pilóta és bajnok között.
Amúgy én Prost-ot és Schumacher-t szeretem a legjobban, ők ketten az én nagy kedvenceim. A maiak közül senkinek sem vagyok különösebb elkötelezettje. Kiminek örülnék, ha még nyerne, mert a pályán egy szuperkorrekt pilótának tartom, aki a győzelemtől soha nem vált arrogánssá és ez számomra nagyon szimpatikus. Hamiltonnal kapcsolatban odáig jutottam el, hogy már nem gyűlölöm (nagyon utáltam kezdetben a nagy arca miatt), és azt is a helyén kezelem, ha olyasmiket nyilatkozgat, mint hogy "neki csak saját magát kell megvernie", meg hogy a "csapattársa számára igazi csapás, hogy ő ott van". Oké, tudjuk, a bukást gőg előzi meg és valószínűleg idén bukni fog, egy kis nevelés neki sem árt. De szenvedélyes, extrém-tehetséges, maximalista, igazi bajnok alkat. Ha ő átlagos, akkor az egész mezőny szar. Akkor nincs is értelme őt megverni, ahogy egy magasugrót sem dob fel, ha átviszi a 150 centit.
Nem, Hamilton magas léc, aki azt megugorja, az joggal lesz büszke a serlegre.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha annyit írtál volna, hogy igaz a múltban Rosberg-et is hátráltatta műszaki hiba, akkor közelebb lennénk az igazsághoz. Pusztán ez piszkálta a csőrömet. Nem vagyok Rosberg fan, én már akkor temettem, amikor Hamilton utolérte pontokban, eléggé meg is lepett, hogy nem esett össze.
Miheztartás végett akinek én drukkolok az már nem lesz többet világbajnok (Alonso).
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.21. 13:44:29
"Rosberget is minden évben verte, pedig Rosberg nagyon erős, és idén is partiban van vele, noha elég sok technikai hiba hátráltatta."
Igen, 2015-ben Rosberg esett ki az élről. És akkor most mondd meg nekem légyszíves, hogy 2015-ben ennyi futammal a vége előtt Lewis hány ponttal is vezetett?
Rosberget minden évben verte: ez egy tény, nincs min vitatkozni.
Idén partiban van vele a műszaki hibái ellenére: ez is egy tény. Lehet, hogy holnapután már nem lesz partiban vele. :-).
Ettől függetlenül Rosberg nagyon jó pilóta (szintén írtam), és az idei a legerősebb éve. Így szerintem egyébként idén meg is fogja a VB-t nyerni, én neki drukkolok ebben a párharcban, ahogy eddig is neki drukkoltam, pedig minden évben kikapott.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.21. 13:20:45
Mint Rosberget az elmúlt években?
Pont Wéber Gábor mondta, hogy az együtt versenyzett évek alatt Rosbergnek volt több műszaki gondja, ha jól emlékszem de javítson ki aki tudja 7/4 az arány. Vezető helyről esett ki Rosberg mert beesett a gázpedál vagy amikor váltóhiba miatt kiesett, esetleg 2015 orosz nagydíj. Persze az ilyesmikre nem emlékeznek az emberek.
Vettel megmutatta, mit tud még a Toro Rosso-ban, amivel permanensen alázta a RBR-t, illetve megnyerte Monza-t 2008-ban. Webber azt mondta róla, "egy más szint" a karrierje végén.
Nincs olyan, hogy verhetetlen pilóta. Lauda verte Prostot, Prost verte Sennát, Senna verte Mansellt, Mansell verte Prostot. Mindenki meg tud verni mindenkit a megfelelő autóval a F1-ben.
Személyiség? Sok bajnoknak volt óriási EGO-ja, némelyik bizonyosan nárcisztikus is. Nyilván az arrogancia senkinek nem szimpatikus, de ez sokszor csak egy páncél és nem ismerjük feltétlenül a magánembert mögötte.
Amúgy az, hogy Hamilton KEGYETLENÜL JÓ, már 2007-ben kiderült. Első éve a F1-ben, csapattársnak megkapott egy Schumacher-verő kétszeres világbajnokot és partiban volt vele, sőt, erősebb volt. Mit kell még bizonyítson? :-DDDDD
Nézd meg a kis Piquet első évét a F1-ben. Összeszarta magát az első versenyhétvégén ("jaj, minden olyan gyorsan történik"). Kovalainen első hétvégéje a Renaultnál? Azt mondta Briatore, hogy bizonyára az ikertestvére jött ma versenyezni, olyan gyenge volt.
Na a bajnok az, akinél általában már az első versenyhétvégén látod, hogy itt valami van. Vettel és Hamilton pont ilyenek voltak. Mindegy az autó. Persze, szerintem a Mercedessel Suzie Wolf is minimum a dobogóért harcolt volna, de az igazi sztárok a kevésbé versenyképes autókkal is villannak.
Amúgy pl. a RBR-nél két VB-alkat is ül most, de Kimi is VB-alkat és még mindig képes lenne rá, ha egy kicsit erősebb lenne a Ferka.
Az elmúlt sok kommentes vitához csak annyit tennék hozzá, hogy Totti szíve joga szerintem egy F1-es oldalon rajongóként viselkedni. Nem is értem, hogy jön ez ide. Miért ne posztolna Lewis-ről? Valami embargó van, vagy mifene? Ti, többiek miért nem posztoltok a kedvenceitekről? Vagy van egy napi limit, hogy egy pilótáról hányat szabad posztolni?
nekem a problemam csak azzal van, hogy egy nagykepu gyoker volt mindig is:DD valakinek tetszik, de nekem nem, mert veri a mellet mikozben mindig is versenykepes auto volt alatta es ezzel dontoget rekordokat holott kozel sem olyan jo, mint a nagyok voltak...ezt elmondhatom Vettelrol is, aki szinten nem verhetetlen...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 18:37:55
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Szerintem vicces figura. Sokkal jobb nézni őt mint a mindig fapofájú Dennis-t vagy mondhatnám akármelyik csapatfőnököt.
Mindenki kimért. Ferrari gondjai nem biztos, hogy miatta vannak, bár tény, hogy őt a legkönnyebb elküldeni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.20. 15:04:52
Szóval akkor mit lehet megosztani egy F1es topikban és mit nem?
Tisztázzuk ezeket, mert érdekes új fejlemények. Eddig én teljesen másban hittem, nem gondoltam volna hogy pl pilóta és tartalom cenzúrának kellene lennie, mások lelki békéje miatt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 14:53:17
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.20. 14:26:32
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.20. 14:22:17
Attól mert néha beraksz 1-2 képet, még ugyanúgy trollkaja az, amit itt prédikálsz.
A személyeskedésre meg válaszolj privátba, senki sem kíváncsi rá.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.10.20. 14:14:06
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.20. 13:56:34
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ez a jelenlegi teljesen átalakult Hamilton Funboy Celeb Club fórummá.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
„Egyszerűen az overálodba kellene mennie, de én nem vagyok képes erre. Sosem csináltam ilyet. Vannak versenyzők, akik igen”- jegyezte meg. „Van egy srác, aki a csapatunknak vezetett, Michael Schumacher, aki egy legenda. A szerelőim elmondták, ő minden alkalommal pisilt, amikor a kocsiban volt.”
Pedig azt hittem Rosberget próbálja majd..
De írhatnák a modiknak hogy töröljenek mindent, akkor is folytatódna.
Nem írok semmit és benyelem hogy így reagálnak vissza folyamatosan... kösz nem, velem ezt nem csinálja.
Normálisan visszaírok, egyszer sikerül elérni a célt ( vagy nem ).
Te hszed is amúgy teljesen felesleges volt és megint csak engem baszogatsz, amikor nem én kezdtem és semmit nem tettél hozzá ahhoz a témához amiről szó volt.
Hogy ki mennyit és mit szól hozzá az F1hez és ki tesz be képeket, híreket érdekességeket... nem hiszem hogy Nekem kellene szégyenkeznem... de mindig oda jutunk hogy felesleges és amúgy az ember kedvét mindig elveszi az a pár ember.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 13:12:50
F1-ről legyen szó ne a te hisztidről! És kéretik a trollokat nem etetni!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.20. 13:03:42
Hagyjuk is abba mert tenyleg off...