182111
  • Alexease
    Ebben a kep a vicces vagy hogy ennyire gagyin van osszerakva?!:)
  • Stockbauer33 #165684
  • ToxiMaxi
    "Alacsonyabb pályahőmérséklet, nagy bemeneti tempó és hirtelen gázadás - ennyi kellett Hamilton mai balesetéhez.
    Az autó a kanyarközépig küzdött az elemekkel, ám annyira a penge élén táncolt, hogy a gázadás végleg elintézte a dolgot. Ritka hiba egy világbajnoktól, de ma egyértelműen ő rontott.
    Bottas rajtelsősége viszont nagy mentés volt a Mercedesnek."

Ezt ő írta. Miért is hülye?
  • HTS s3rg1nh00
    miért akasztotta volna meg?visszapakolta ötödikbe,rálépett a gázra és a nyomatéktól elúszott a hátsó tengely,borzasztó amatőr hiba.
  • argo001
    Wéber egyre hülyébb lesz.
  • desigo
    Mindegy mit csinál már világbajnok.
    játszadozhat vagy a korlátait tesztelheti.

Utoljára szerkesztette: desigo, 2017.11.11. 17:28:23
  • lac coo
    Most mirol beszelnek...nem a sebvalto akasztotta meg Hamiltont. ?? Milyen gazadas...?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.11. 17:22:36
  • Papa01 #165678
    Durva...
  • HTS s3rg1nh00
    BUMM!
  • Stockbauer33 #165676
    Végre feltámadt Alonso.Remélem időmérőn is hozza ezt a helyet
  • mcmoha
  • argo001
    Massa és Stroll között ezen a pályán is több, mint fél másodperc van, ennek ellenére felrobbanok a Boxutca fórumozó szakértőitől...
  • mcmoha
  • pr3cious
    https://www.m4sport.hu/2017/11/10/egy-rejtelyes-mercedes-motormod-amellyel-torbe-csaltak-vettelt/
  • ShaiHulud
    kurva uncsi votl rosberg vs hamilton is. persze vettel dominanciaja is, ahogy a korabbi minden mas dominancia is.
  • Stockbauer33 #165670

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.11.09. 13:19:21
  • adam46
    Motorhang.
  • RatBaG #165668
  • Stockbauer33 #165667
  • ToxiMaxi
    Kicsit sántít a dolog abban, hogy a RB uralkodása alatt volt egy olyan év (2012), amikor a gumik olyanok voltak, hogy még Maldonado is nyert versenyt, teljesen kiszámíthatatlanul viselkedtek a gumik (első 5 versenyt 5 különböző csapat nyerte).

Illetve említsük meg azt, a tényt hogy a Merci pilótapárosa közül kettő is nyert vb-t és köztük hatalmas verseny volt, míg a RB-nál ez lehetetlen volt, ugyebár Multi21...

Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.09. 07:53:44
  • Stockbauer33 #165665
    Lassan a Merciseknek kell segíteni a többi csapatot h versenyképesebbek legyenek? Hát mi van itt kérem? :)

Amikor egy futamgyőzelem mehet el 1 kerékcserén?
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.11.08. 23:16:00
  • RatBaG #165664
  • b-type
    Hamlton nagyon karcsú ahhoz hogy ezeket átlássa, ehhez szakembernek kell lenni, hogy az országokon átívelő adózási rendszert átlássa.
    a könyvelői csoportja meg valahol ebből százalékol.
    ..van hogy igaz, van hogy csak hír.
    ez igaz volt: Valentino Rossi ..a másik sunyi..
    Biaggi, Liuzzi, Scumacher..
  • desigo
    Hiába keresnek 15x annyit ha 25x annyit költenek.
    Durva lehet egy havi számlájuk,kiadásaik listája is.
  • Magnum PI
    Biztos, hogy tudta mi történik és én sem értem amúgy sok-sok milliárd font mellett miért éri meg nekik hogy akár felfüggesztett börtönt is kapjanak (mert sajnos úgy is csak ennyit kapnak, mint Messi). De miért? Miért éri meg nekik ez a kockázat? Nem fér a fejembe.
  • adam46
    Lehet ezt szépíteni, hogy semmiről sem tudott. De ha én működtetek egy vállalkozást, felbérelek egy könyvelőt, akkor az a könyvelő nem fog magától elkezdeni sikkasztani. De ha én hallottam már Józsiról, aki kicsit törvénytelenül ki tud hozni a pénzemből még többet, akkor valószínűleg őt keresem meg. Ezen a szinten ha Hamilton nem analfabéta, vagy nem gyermeki gondolkodása van, akkor tisztában volt vele, hogy mi történik.
  • Roger6
    Már tegnap akartam írni erről, de nem láttam értelmét. Több ember kérdésében benne van a válasz, csak gondolkodni kéne. A befektetői csoportoknál azt sem tudod, hogy merre jár a pénzed, csak mutatnak egy %-ot, hogy ennyit fogsz nyerni rajta, aztán aláírsz egy papírt, ők meg játszanak a pénzeddel. Azt mondod: kell ez a repülő, erre kitalálnak több koncepciót, az egyiket elfogadod, aztán kész. Az áfa befizetés sem a te dolgod, hanem aki kezeli a pénzed, akiknek meg nem mindegy az az 1 milliárd. Jogilag viszont ez támadható, mert a te nevedre kerül az ingóság. Aki érti érti, aki nem, annak meg mindegy.
  • mcmoha
    Hagy védjem egy kicsit őket. Ezek a sportolók nem maguk intézik a pénzügyeiket hanem menedzserek meg ügyvédek hada, akik javasolnak valamit amire aztán a sportoló rábólint. Bízik a stábjában mert azok értenek hozzá, ha azt mondják teljesen legális amit csinálnak elhiszi.
  • IXEMGabeo
    nem ertem sem ot, sem Messit, Ronaldot meg az elsportolokat, akik orrba szajba keresik a lovet en jo, ha kapok 25 ezer fontot 1 evben ok pedig hetente keresnek 15x annyit es akkor elkezdenek csalni...ertem, hogy trukkozni kell meg elkerulni a nem vart "kotelezettsegeket", de ok sem Istenek, hogy mindent megtehessenek fokepp a "mi" karunkra...
  • ShaiHulud
    hat ugye 1 az amirol most kiderult hogy sunyi, de az nem jelenti hogy csak 1, ami ilyen :)
  • adam46
    "A brit sportoló elsősorban magánrepülőjének lízingelése és az európai futamokon is használt motorhome-ja miatt keveredett bele az ügybe, de a Guardian szerint azt mondta, utasított egy tapasztalt jogászt, hogy ellenőrizze az ügyleteit, és azok legálisnak bizonyultak. A lap azt írta, Hamilton professzionális tanácsadást vett igénybe és nem folyt bele az ügymenetbe."

Ez a kedvencem, a magyarázkodás. Ezt csinálta Messi is, hogy ő nem tudott semmiről, ártatlan, a nagy fenéket. Mekkora mellébeszélés, legalább vállalná fel tökösen. Amúgy meg nem értem, ha van 46 milliárdnyi forintja, ami annyi, hogy fel sem bírom fogni, egész életében nem tudja elkölteni, akkor 1 tetves milliárdot miért akar megúszni? 45 milliárddal már csóró lenne? OMG.
  • Magnum PI
    Ki tudja, lehet van neki valahol egy kávé vagy gyapot ültetvénye ahhol sok 100 embernek ad munkát
  • ShaiHulud
    http://www.gphirek.hu/f1/20171107-f1-magyarorszagot-is-kar-erhette-lewis-hamilton-adotrukkjeivel.html

azok a kepek is...alja
  • ShaiHulud
    naugye
  • adam46
    http://index.hu/sport/forma1/2017/11/06/lewis_hamilton_offshore_maganrepulogep/

"Hamilton emellett azt is kiemelte, hogy a munkájának köszönhetően több mint ezer embernek van állása a csapatnál, ezt sem szabadna figyelmen kívül hagyni."

Micsi?
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.11.07. 09:45:23
  • Alexease
    2016 Brazil Grand Prix | Highlights - The Director's Cut
  • HTS s3rg1nh00
    feleslegesen újrarágott csont,bizonyított tény hogy a verseny elején visszahűlt és nyomását vesztett gumi miatt az autó diffúzora verte az aszfaltot (lásd Newey vallomását:az autó hátulja tört ki),emiatt vesztett tapadást és onnantól csak sima utas,egyszerű szerencsétlenség (mennyi az esélye,hogy a szétszakadó felfüggesztés pont a pilóta plexijét verje telibe és szúrja át a fejét??)
  • Stockbauer33 #165647
    comment :)) Berúgnék Raikönennel
  • argo001
    Kicsit jobban megbecsülhette volna a Williams is. Massa helyében én például nemet mondtam volna a visszatérésre, de ő bevállalta a csapat kérése miatt. Ezért vagyok rájuk nagyon berágva.
  • adam46
    Én is nagyon kedvelem Massát, még Sumi mellett szerettem meg. Jó pilóta volt ő, főleg a balesetéig. Utána már érezhető volt, hogy kicsit visszavett. Talán már nem merte annyira odatenni magát, de mindenképpen értékelendő, hogy azt csinálta továbbra is, amit szeret.