FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Massa, mint egy filmben kb 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.11.13. 19:41:49
Visca El Barça!
Visca El Barça!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Úgy döntöttem ma Max -nak szurkolok😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Addig várnának mire köztest rakna fel mindenki...ezzel gyakorlatilag átugorják a fsza nehéz esős részt....hülyeség
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
kíváncsi vagyok milyen változások lesznek
Tegyenek fel spéci gumikat,emeljenek hasmagasságot,oldják meg,hogy mehessenek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Rosberg összességében több műszaki gonddal szembesült a 3 év alatt,mint Hamilton.
a szerencsefaktor mindig ott van,a technikai sport ilyen.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.11.13. 18:22:33
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
amugy vicc, hogy az Interesek pedig milyen jol tartottak magukat😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D