FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
nem figyeltem, verstappen a 2. helyről mikor csúszott vissza ennyire?

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Jah, mekkora gyíkok már ezek a forma1esek, kétkerekezhetnének ők is.

Massa, mint egy filmben kb 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
kit érdekel hogy melyik a veszélyesebb?
Szabi
Maxi respect a Mercinek, szép gesztus volt.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

szabii98
Hú basszus ez nagyon szívszorító és gyönyörű pár perc volt...régen nem volt ilyen

I met God. She's black

igen 160 kiló meg 260 lóerő...2 keréken...melyik is a veszélyesebb???
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.11.13. 19:41:49

Visca El Barça!

Master91
azért egy motort meg egy f1-es autót max. annyira hozzunk már közösbe hogy ők is zárt pályán versenyeznek....
Eh ezt a f1-et már kislányok játszóterévé változtatják...esik egy kis eső azt ha vki elqrja már megy is a para. Múltkor Rossiék simán lenyomtak egy versenyt ilyen esőben motorral... :p

Visca El Barça!

desigo
Massa se így tervezte a befejezést 😞
Master91
ha megint piros zászló lesz én nem tudom mit csinálok
nearo
nah, mégis meglesz ez egész pontra

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Count Adyn
Efelol senki nem ketelkedett eddig se sztem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nearo
drfit bonus +5000...

bakkerman
Ha valaki ketelkedik meg afelol hogy Max nem egy Isten aldotta tehetseg,akkor az hulye 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Count Adyn
Ezmikurvamak volr hogy meg birta fogni szep volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

B+ ez egy jedi.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Count Adyn
Huu majdnemcsatt

Count Adyn
Ha utoleri tuti megolik egymast😄

Ahogy a jó öreg Palik mondaná: Button az igazi férfi😊
Úgy döntöttem ma Max -nak szurkolok😊

Master91
Verstappen kiüti Hamiltont vajon? 😄
[HUN]FaTaL
Na most már akkor előzze meg Hamiltont is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Count Adyn
Rosberg igy legalabb nyugodt lehet a torpedoveszelyrol😊

Nagyon utálom ezt a holland hülyegyereket, de vezetni azt nagyon tud.....😊

desigo
Ezaz,hajrá Max !
bakkerman
Aztakurva Verstappen !!! Na ő az AUTOVERSENYZO!!! Barmennyire is balhes,o kell ennek a fos szar híg mai f1-nek

Master91
Ez igen
Papa01
Ez rendesen félelmetes... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

bakkerman
Ez a helyzet akkor lenne erdekes,hogyha valamelyikuknek eleg lenne 12 pont a biztos bajnoki cimhez,es az elen allna a mai ""futamon"",es jonne a futam megszakitas,es a pont felezes,akkor az 12.5 pont a gyoztesnek. Akkor mit mondana Vajting,ha az ellovas ezzel lenne vilagbajnok,mit mondana a masodik helyezettnek,amikor eselye se lett volna megprobalni pontokat hozni

szabii98
Matematikailag nem.

I met God. She's black

b-type
valszeg igen.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
Rosberg most nyeri meg a VBt, annyi van. Fél pontok jönnek.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

repvez
Ez nem is eső, ez csak szemekkel, ennél volt már rosszabb is és mégis mentek. Ilyen időben még ablaktörlőt se kapcsolnak a kocsiban sem. Csak a vizfelverodes van, de akkor mennyenek végig seprűs kocsival a pályán. Ezért mondom, hogy régen ilyen nem volt ha szét csapta a fél mezőny magát akkor is mentek. Akkor se szakítottak meg mikor szilverstonba az első kanyarban 8auto tört össze.
b-type
..háát ezzel most egyet tudok érteni, elkezdték és már nem tudják abba hagyni a felelősség elengedését..tköm.
Addig várnának mire köztest rakna fel mindenki...ezzel gyakorlatilag átugorják a fsza nehéz esős részt....hülyeség

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Master91
van balhé rendesen, előző futamon is volt a bírák meg úgy kb mindeni közt, most is lesz

kíváncsi vagyok milyen változások lesznek
desigo
Ez így nem egy szórakoztató műsor.vicc
Tegyenek fel spéci gumikat,emeljenek hasmagasságot,oldják meg,hogy mehessenek.
bakkerman
F1 2016-ban 😊 Grosjean mondata mindent elarult, "mi ez, a nascar? Ha esik nem megyunk? " . Gratulacio az FIA-nal,az f1 vezetoinek,meg mindenkinek akinek szerepe volt abban hogy az elmult evek alatt ide jusson a sportag kiralya.

Count Adyn
Fujjolnak is rendesen a mai produkcioert visszajarna a jegyar kb

Jeffjohnson
Ez egy nagy vicc. Vagy legyen esős edzés közvetlen a verseny előtt, vagy eleve a kocsik specifikációja olyan legyen, hogy esős versenyre megfelelően fel lehessen emelni a hasmagasságot. Ami itt megy az a sport szégyene...

lac coo
Ennyit nem tudok aludni en se, ez igy tul hosszu....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Count Adyn
Hat igy nem😊 marol ennyi volt akkor kb😄

Baszódj meg charlie!!!!!!!!
Na most löki majd ki rosberget max mikor elengedik őket 😄<#eplus2>
Palmer. 😄
Szujót nem akarják leváltani? Mondjuk aki tudja is mit mond és nem beszél félre ennyit..
Hulkengerg cserelt gumit, uj extrem eso gumit...hmm

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
Rosbergnek 9 győzelme van idén,Hamiltonnak 8.
Rosberg összességében több műszaki gonddal szembesült a 3 év alatt,mint Hamilton.
a szerencsefaktor mindig ott van,a technikai sport ilyen.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.11.13. 18:22:33

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

jaja,

amugy vicc, hogy az Interesek pedig milyen jol tartottak magukat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
nem értelek titeket,nyavalyogtok de nem tudjátok megérteni hogy a mostani autók pár milliméter magasan vannak az aszfalt felett,egy közepes pocsolya egyszerűen olyan mély,hogy a két hátsó kerék és a pálya közt annyira lecsökken az erőhatás,egyszerűen bármilyen gyorsítás lehetetlen lesz az autókkal...senki nem lett fakezű,csak a szabályok rosszak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Vettel is esőgumin dobta el, utána ment csak be interért.

bakkerman
Pontfelezesnel lenyegeben meg a 3. hely is jo most Rosbergnek,es akkor a rongyfejueknel eleg bekocognia szo szerint. De a lenyeg hogy semmikeppen se makkal lesz bajnok...oh wait 😞