FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De ettől Max még egy fax, bár tény, hogy skillből fax, ő alapból ilyen, így lett nevelve, tényleg elhiszi amit mond, nem pontosan ugyanolyan fax, mint az apja (volt), aki nem skillből nyomta, hanem mert szopatni akart mindenkit a sanyarú karrierje miatt. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Rosbergnek boritékolom a VB címet.Mélton nyert Bravo <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Remelem latjak a szervezok is, mennek ezek ha kell/lehet. Persze necces, de huzzanak le penzt "innen" es toljak at "oda", vezessenek be uj szabalyokat, modositsanak ezt azt.
Ha a hetvege elott esosnek itelik a futamot, akkor legyen minimum hasmagassag szabaly (mindenkinek egyforma, pentektol jatszhatnak vele); legyen dupla piros villogo az autokon; legyen 8x annyi lampa a palyakon; problemas heyekre tripla techpro; kotelezo extra eso gumi; a verseny es felvezto kor elott, piros zaszlo kozben menjenek takarito gepekkel a palyan; stb.
Minden annyira egy kaptafára megy csapattól függetlenül.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
If Hamilton comes 2nd, Rosberg needs 6th or better
If Hamilton comes 3rd, Rosberg needs 8th or better
If Hamilton comes 4th, Rosberg needs 10th or better
If Hamilton comes 5th, Rosberg wins the championship
szerk.: hopsz nem akartam válaszolni
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.11.13. 20:31:32
I met God. She's black
Sennával sem az volt a gond, hogy nem tud vezetni, és Schumacherrel sem ...
Per Aspera Ad Inferi.
De egyébként Ham 2., Ros 7. (?) vagy rosszabb (pontegyenlőségnél nemtom mi lenne 2-7 esetén).
Vagy Ham 3., Ros 9. vagy rosszabb.
Vagy Ham 4. és Ros nem szerez pontot, szintén pontegyenlőség.
Fél pontokat hadd ne számoljam ki.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jó lesz majd őket nézni😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I met God. She's black
I met God. She's black
Visca El Barça!