182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#165965 A jelenleg ervenyes szabalyok es korlatok kozott, szerintem mar eleg jol kidolgoztak az utobbi evekben az autokat, max apro bizbaszokat tudnak ide-oda pakolni.
De ezek amugy is PR kepek, ha lesz is valami "komolyabb" valtozas (valami gloria vagy egyeb trukk), az max az elso futamon (esetleg a teszteken valami). -
#165964 Egyszer azért örülnék neki ha a pr szövegen kivül is lenne egy kis magyarázat a kialakitások terén, mert a williams is azt nyilatkozta, hogy teljesen más lesz az autó sokkal aggresszivebb mint a tavalyi volt, hát nem tudom, ebből az egy képböl nekem a halon meg a t elem hiánya ami megkülönbözteti csak.
ahogy a haas nál is .
A halo sem sokat változott annál mint amit eddig láttunk, pedig arra is azt mondták, hogy finomitanak a véglegesen . én legalább is arra számitóttam, hogy a hátsó bekötések valahogy jobban áramvonalasak vagy jobban egyégbe lesz kötve a hátső résszel a fejvédő párnával.
-
#165963 -
#165962 A vietnámi papucsot leszámítva ugyanúgy néz ki mint a tavalyi verda. -
ToxiMaxi #165961 Bemutatási dátumok:
Williams: February 15
Red Bull: February 19
Renault: February 20
Sauber: February 20
Mercedes: February 22
Ferrari: February 22
McLaren: February 23
Toro Rosso: February 26 -
ToxiMaxi #165960 Cápauszony eltűnt, kb ennyi. Semmi izgalmas részlet nincs ezen a 3D renderen. Ma jön a Williams én tőlük is valami ilyesmire számítok. -
#165959 De nem az a vitorlaszerű szar. :D -
ShaiHulud #165958 van?! -
#165957 Jó, hogy nincsen cápauszonya. Egészen jól néz ki. -
látszatra nem sokat változott a tavalyihoz képest ,ezek szerint a többinél se nagyon lesz másképp. -
Fürtös #165955 Kár hogy nincs like gomb -
#165954 HAAS F1 2018
-
#165953 -
#165952 Másfél év börtönre ítélték a korábbi F1-csapatfőnök Briatorét -
ToxiMaxi #165951 A Halo-t továbbra is az FIA fogja bevezetni. A Liberty-nek semmi köze hozzá.... -
#165950 Csak nem értem az ellentétet, hogy azt mondja ha a nézők ellenzik akkor csak azért ne tartsák meg, mert 20 éve jó ötlet volt.
Csak azt nem tudom honnan veszik , hogy a nézők ellenzik öket?
Épp ellenkezőleg a kitiltásukat ellenzik csak ugy mint a halo bevezetését ,ennek ellenére mégis mindegyiket a nézők akarata és a pilóták vagy a csapatok akarata ellenére bevezetik.
Akkor mi ez ha nem figyelmen kivül hagyás mint amit a nézők akarnak? -
#165949 Höhö :) -
Stockbauer33 #165948 -
#165947 -
Stockbauer33 #165946 -
#165945 Dagobert bácsi jobban odafigyelhetett volna, kinek adja el az F1-et. -
IXEMGabeo #165944 sajnos ez igy van...
vilagnezetnek is valtoznia kell ahhoz, hogy az F1 ujra regi onmagaban tundokolhessen -
#165943 Mert ez nem arról szol már, hogy a versenyzés hogy lesz jó, hanem, hogy a versenyzésből hogyan lehet a legnagyobb pénzt leszakitani és ehhez nem a versenyt magát hanem a reklámokat és egyéb médiát erősitik amivel minél több embert lehet rávenni, hogy fizessen.
Ahogy mondani szokták egy újszülöttnek minden vicc uj. igy aki ujjonan jön az f1 viilágába annak ez a mostani "verseny" is megteszi, mert nem tudja összehasonlitani a régivel.
Amig börni volt a fej addig nem is hallottunk az ő fönökeiről, most meg csak róluk szol minden , tehát mindenbe belenyulnak, hogy a saját izlésukre változtassák. -
IXEMGabeo #165942 szerintem rohadtul mindegy, en inkabb azt partolnam, hogy a regi szabalyokra ternenek vissza, amivel elvezetesse tudnak tenni az F1-et, mert ez a sporolos F1 nem valik be...fontosabb kerdesek is vannak, mint a rajtracs fiuk, lanyok... -
#165941 Férfiként sajnálom, hogy nem lesznek lányok ugyanakkor apaként szerintem teljesen jó dolog, hogy inkább a gyereknek adnak lehetőséget. Fociban is gyerekekkel vonulnak fel és senkit nem zavart soha. Óriási élmény ez nekik, hogy ott lehetnek. Ha tévén keresztül akarok dögös csajokat nézegetni arra van sok más lehetőség. A rajtrácson meg ritkán járok személyesen :D -
Mastudio #165940 -
#165939 nos igen m ennyivel jobb egy olyan személy oda állitása aki önszántából megy oda pénzt keresni és tudja is mit csinál vagy egy olyat aki saját maga nem dönthet önálloan a szülei nélkül és a pénzt is ök kapják.
Mellesleg a gyerekmunka nem gond csak ha nök vannak ott.
megint túlgondolták ez a nök elleni erőszak dolgot ami hollywoodban van. -
#165938 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudják már szerencsétlenek, hogy mit csináljanak. Ostoba döntések sorozata van manapság. -
#165937 kiállítás pedofiloknak -
#165936 Gyerekeket gondolom nem gáz kiárusítani marketing célokra. -
#165935 Grid girl-ök helyett grid kid-ek lesznek. Fuck yeah!
-
#165934 Vélemények a baromságok baromságáról -
#165933 Nekem mindegy mikor kezdődik (mondjuk lehetne egy fix időpontban) és a csajok vonulása is tökmindegy csak legyen izgalmasabb a futam.Az,hogy bealszok 10 kör után az nagyon gáz :(
Ne legyen nagy teljesítménybeli különbség az autók között. -
#165932 -
#165931 Bernie se érti -
#165930 "promo anyagokkal"
Hívjuk - mit hívjuk, tömjük -reklámnak.
A F1 tökéletesen jó volt arra, hogy az ember az első percben ebéd után elaludjon, és másfél óra után felébredjen, és semmiről se maradt le: ugyanaz a hat volt ugyanazokon a helyeken, mint amikor elaludt. -
#165929 A +1 ora valszeg az amcsik miatt kellett, ne legyen annyira koran nekik.
A +10 perc meg valszeg marketing fogas. Tuti most is egeszkor lesz kotelezo mar tiszta adast adni, de igy lesz 10 percuk, hogy megpakoljak promo anyagokkal az adast.
Ezzel "semmi" gond nincs, lenyegetelen.
Amitol inkabb tartok, az a futam kozbeni teljes kepernyos "kikapcsolasok", bevagasok, interjuk, reklam, promo stb.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.02.01. 19:42:13 -
#165928 biztos nem lett volna egyszerübb azt mondani, hogy márpedig 10 percel elöbb már kötelesek az élöképet addni a TV társaságok, hogy egészkor tudjunk kezdeni.
ez egyre jobb lesz
ezt megint az amcsikért van, de ennyi éven keresztül senkit nem érdekelt, ha hajnalban kellett kelni egy japán vagy egy indy futam miatt az európaiaknak. aki akart felkelt rá aki meg nem megnézte az ismétlést vagy leszedte . a probléma megoldva.
Eddig a 2-4ig pont belefért egy kis szieszta és utána még lehetett egy kis értelmes munkába belefogni, de most 6 után már nem nagyon .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.02.01. 19:39:38 -
#165927 Jaja, ez a másik remek döntés. :) -
ShaiHulud #165926 mi a fasz?! o.O
https://index.hu/sport/forma1/2018/02/01/15_10-kor_rajtol_mostantol_a_forma-1/