FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
Osszefoglalo.
adam46
Szerintem is, sokan megcsinálták már, nem egy unikornis dolgot vitt véghez, ettől függetlenül jól nyomta. A futam maga meg szánalmas volt, jött egy kis eső, aztán piros zászló, nehogy már álló rajtot nyomjunk, az nagyon veszélyes. Komolyan már az lesz a legjobb megoldás, ha tényleg ilyenkor beülnek a szimulátorba és lenyomják ott.
AnuluWork
Vettel is így ment vízen. Alonso is, sőt Rosberg is. stb.

De ettől Max még egy fax, bár tény, hogy skillből fax, ő alapból ilyen, így lett nevelve, tényleg elhiszi amit mond, nem pontosan ugyanolyan fax, mint az apja (volt), aki nem skillből nyomta, hanem mert szopatni akart mindenkit a sanyarú karrierje miatt. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
Azert a redbull futomuve meg mindig paratlan.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha így ezt megismétli párszor akkor igen ott a top piloták között.Így a vizes pálya miatt duplán.

Rosbergnek boritékolom a VB címet.Mélton nyert Bravo <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
Dehogy fogjak😉 Majd megmagyarazzak, hogy biztos csalt, a tobbiek hagytak, veszelyeztette a tobbiek eletet, meg amugy is szabalytalan volt mint mindig😉))
oneal1
na a sok Max firkász most eheti a kefét 😊

!Forza Ferrari!

Alexease
A vege legalabb jo volt.
Remelem latjak a szervezok is, mennek ezek ha kell/lehet. Persze necces, de huzzanak le penzt "innen" es toljak at "oda", vezessenek be uj szabalyokat, modositsanak ezt azt.
Ha a hetvege elott esosnek itelik a futamot, akkor legyen minimum hasmagassag szabaly (mindenkinek egyforma, pentektol jatszhatnak vele); legyen dupla piros villogo az autokon; legyen 8x annyi lampa a palyakon; problemas heyekre tripla techpro; kotelezo extra eso gumi; a verseny es felvezto kor elott, piros zaszlo kozben menjenek takarito gepekkel a palyan; stb.
repvez
ugyan olyan ciki mint a minden edzés után elmondani, hogy tettünk egy nagy lépést elöre ,de még van mit javitani, mikor mindenki tudja , hogy hol szar az egész, de mégse nyilatkozzák le .

Minden annyira egy kaptafára megy csapattól függetlenül.
Amiga
Max elképesztő.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

AnuluWork
Szerintem - látva mit nyomott Rosberg az utolsó futamokon úgy, hogy biztosra ment - Hamilton az elején műszaki probléma miatt megadja magát és Rosberg pontszerzés nélkül bajnok. Szerintem.

Nem nézem rendszeresen a Forma 1-et, de amit ma ez a Max Verstappen nevezetű srác autózott, az valami hihetetlen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szabii98
If Hamilton wins, Rosberg needs 3rd or better
If Hamilton comes 2nd, Rosberg needs 6th or better
If Hamilton comes 3rd, Rosberg needs 8th or better
If Hamilton comes 4th, Rosberg needs 10th or better
If Hamilton comes 5th, Rosberg wins the championship

szerk.: hopsz nem akartam válaszolni
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.11.13. 20:31:32

I met God. She's black

AnuluWork
Más korosztály. Felméri mit veszíthet azzal, ha úgy szopja meg, mint Kimi, aki majdnem úgy szopta meg, mint Zanardi. Kb. ezredmásodpercek döntöttek ...

Master91
már szerintem is ciki ilyet mondani minden futamon 😄 az éppen aktuális nézőkre mondani
AnuluWork
Sosem ezzel volt a gond, hanem, hogy ha védekezik, vagy védekeznek ellene, akkor ritka a szabályos megmozdulás tőle.

Sennával sem az volt a gond, hogy nem tud vezetni, és Schumacherrel sem ...

RatBaG
és IGEN, hamilton szerint a brazil szurkolók a legjobbak a világon! akkor ez megint pipa.

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Ham nyer, Ros 4. vagy rosszabb. Kb ennyi ami reális.
De egyébként Ham 2., Ros 7. (?) vagy rosszabb (pontegyenlőségnél nemtom mi lenne 2-7 esetén).
Vagy Ham 3., Ros 9. vagy rosszabb.
Vagy Ham 4. és Ros nem szerez pontot, szintén pontegyenlőség.
Fél pontokat hadd ne számoljam ki.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo

Utoljára szerkesztette: desigo, 2016.11.13. 20:24:01
Vajon Shumi fiában is van ekkora kraft, min Maxban?
Jó lesz majd őket nézni😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

szabii98
Nyer, Rosi 3.-nál rosszabb vagy valami ilyesmi

I met God. She's black

Master91
Na most milyen verziókba lehet Hamilton vb?
Papa01
Nagyon jó futam volt! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Count Adyn
A mai napot meg kell adni Maxnak annyi szent😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja, merci ma csak lemosta a kocsikat😊

Őszülő halántékkal hamut szórók a fejemre, le a kalappal Max előtt.

nearo
elképzelem Merci verseny utáni nyilatkozatát: nem tudjuk a többi csapat mit bohóckodott mögöttünk, ez egy tök sima átlagos verseny volt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Teljesen jól csinálta amit csinált. Biztosra megy.
Master91
hozta amit kellett, túlélte ezt a káoszt, és 2. lett
bakkerman
Amikor mindenki kopkodte en akkor is azt mondtam hogy hagyni kell neki idot,es csak meg kell nevelni,mert ha letorik a szarvat akkor az F1 egy oriasi gyemanttol esik el ! Egy ösztönos igazi szuletett tehetseg Max,csak fiatal meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Nico ma nem sokat csinált...
Lajos minek örül, még csak vizes sem lett......

Count Adyn
jah azt nemértem hogy gondolta az RB... tulgondolkodták kicsit, anélkül nyerhetett is volna kb

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szabii98
Szerintem csak szimplán senki nem olyan tökös mint Verstappen. De Ricciardo is elég jól nyomta le az embereket

I met God. She's black

De Ricciardó miért nem tud úgy menni? Maxnak mi van a kocsijával? Benya helyett redbullal itatták?
desigo
De kár,hogy felrakták neki az inter gumikat
Count Adyn
Beteg eza gyerek😄 ha leszokik a hulyesegeirol brutal jovoje lesz:F

szabii98
Gyerekek, ez az autó Ricciardora és Kvyatra van tervezve. Csak ennyit mondanék.

I met God. She's black

desigo
Max nem sűrűn veszi el a gázt...
Master91
Ez igen!
bakkerman
Nyomna o is ennyire az ketsegtelen csak nincs alatta olyan auto ami ezt engedne :/

desigo
Azt sajnálom csak,hogy nem látjuk ugyanezt Alonsotol 😞
bakkerman
Uristen milyen uzemmodba van Max autoja??

desigo
Van show a végén
jeeee
bakkerman
Igazad lett 😄DDD

Count Adyn
Max vs Vettel jo lesz

Most nem erről van szó, hanem végig ugyanolyan fos körülmények vannak, akk meg mi a bánatért nem engedték végig menni őket. Sőt sztem most a vége felé még szarabb a pálya mint az elején volt. Csak az nem látja aki vak... :p

Visca El Barça!

tobias88
Red bull kitalálta, hogy mivel 10 perc múlva jobban elkezd majd esni az eső, ezért hozzuk ki a két pilótát inter gumira, mert az a jó taktika
[HUN]FaTaL
Amikor kiállt interért még a SC előtt.

http://goo.gl/gd6Zi5