FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt magadnak is mondhatod. Te meg Rosberget nem bírod, főleg ahogy bajnok lesz. Ennyi. 😊
csinálj topikot az utálatodnak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hamilton magát tekintené morális bajnoknak
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.11.26. 12:12:21
sajnalom, mert az egyik kedvencem volt...tuti maradt volna meg, ha nem a mezony vegen kullogott volna...volt benne 2-3 jo ev siman, de 17 szezont lenyomni zsinorban nem semmi dolog...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bocs mindenkitől,egy nappal lemaradtam,ezt tegnap posztolta Lali :/
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.24. 18:11:59
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A probléma csak az, hogy nagyon megváltozott a világ, és az emberek véleményét már a közösségi média formálja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha most elengedték volna a futamot, és valaki komolyan megsérül - netán meghal -, akkor holnap mindenki #JulesBianchi hastag-gel szídja a szervezőket.
A helyükben, mivel ma a közösségi médiában felcsapott a gyűlölködés, én is leszarnám a nézőket és menteném a bőröm ilyen helyzetben és ráfognám, hogy ezt a biztonságért teszem.
Épp ma olvastam a FB-n egy kommentet (bár ne tettem volna) egy idiótától, aki le-"ratyivilágbajnok"-ozta Rosberget, aki még ahhoz is "gyáva", hogy kilökje Hamiltont az első kanyarban.
"Ezeknek" nekem már nem lenne gyomrom versenyzést csinálni, és "ezeknek", akik kifütyülik a győztest a lelátón, én már nem lennék hajlandó versenyzőként az életemet adni.
Régen más volt minden, ez igaz, de a nézők is mások voltak, tisztelték és csodálták a versenyzőket. És ma, nézd meg, mi van ma. A sportág nehéz időket él meg, az emberi bunkóság és trollkodás viszont burjánzik. :-/
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.19. 09:56:34
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
..ha a többiek egyetértenek Rosberg-l akkor jöhet a félpont. ...de nem fognak egyetérteni 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ki lenne az az öt ember? Ha lett volna most ilyen, és teszem azt Rosberg benne lenne, akkor körözgettek volna tovább SC mögött, ha jól rémlik ő veszélyesnek ítélte. Nyilván, mert vb szempontjából neki egy fél pontos második hely jó lett volna. Nem találsz 5 olyan pilótát, akinek adott esetben nem maga felé hajlana a keze.
Félreértés ne essék, szerintem is kell kezdeni valamit a jelen helyzettel, de én előbb a szabályokon változtatnék. Pl ha teljesen mások a körülmények a versenyen, mint előtte edzésen meg időmérőn, akkor beiktatnék egy félórás közözgetést, hogy kitapasztalják a körülményeket, és utána a rajtig még adnék lehetőséget a beállítások megváltoztatására. A gumikon is változtatni kell, mert röhej ami most van. Valamelyik évből amolyan anekdotikusan rémlik, hogy valaki lenyilatkozta, hogy a pirelli extrém gumijai szorítanak ki annyi vizet, mint régen az interek.
Szóval igen, elengedném őket én is, de nem akarok olyan versenyt látni, ahol a rajtot követő tömegbalesetet túlélik hatan, és a végén ketten állnak fel a pódiumra, Bernd Maylander, meg egy pilóta, aki teljesítette a versenytávot.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként meg igen, menniük kell esőben, mert ezt a sorozatot nem fedett pálya alatt rendezik, és a történelméhez hozzá tartozik az esős futam és a versenyzők tehetsége esős, extrém esős-esős, és változó körülmények közötti is.
..ha valami nem klappol akkor oldják meg, de nem SC meg teszetoszaság legyen. Az egész arról szól hogy ki viszi el a balhét ha baj történik...elejét kell venni, mert ez szvsz rossz irány. Vannak a versenyzők közt világbajnokok, és a tapasztalatuk okán hozzáértőnek számító versenyzők, kell 5 ilyen arc akit megkérdeznek, ha mindenki véleménye egyezik akkor huss, vagy fék. ha dillemáznak akkor lépjen a versenyrendezés.
De esőben menni kell, hozzátartozik az F1-hez.
Vettel is mindjárt 30, Rosberg sem fog már nyerni több címet, ha idén nem nyer....
Hamilton, Button már 36, Kimi már 37..... Kiégtek.
Azon van kiakadva minden pilóta akit Max lenyomott, hogy megelőzték őket vagy jött valaki aki elkezdett versenyezni....
Jövőre ha össze lesz rakva az RB akkor max lesz VB
Azt mondtam, hogy a linkelt videómban tényleg esett az eső , míg most fele annyira sem
Ott is és itt is felverték a kocsik a vizet ? igen.
Ott megszakították a futamot és várták, hogy elálljon? nem
Ezek a pilóták fejből tudják a pályát , a kérdés csak az , hogy mennyire merik bevállalni azt, hogy aki előttük van azt mennyire követik vagy megpróbálják megelőzni.
Max tökös volt , előzött is ott ahol mások nem láttak semmit, ahogy mondta kiállt mögülük, hogy lásson ilyen egyszerű.
Igen szerencse is sok kell hozzá meg bátorság.
Egyébként nem szimpi nekem a MAx gyerek, de legalább ő még versenyezni akart ilyen körülmények között is.
Ha nem a rajtnál történik akkor már nem ülhettek volna át a tartalékban és emlékszünk az amcsi versenyre ott 8 kocsi körözött .
Általánosságban írtam, hogy a régi versenyeken nem köröztek ennyit a SC mögött bármi is volt .
ÉS igen sajnálom Bianchit, de ő előtt és sajnos ezután is lesz aki meghal, ez egy ilyen világ, nem lehet mindenre felkészülni és nem lehet csak azért visszafogni valamit, hogy ne essen baja senkinek, persze törekedni kell rá, de nem lehet mindenkit megmenteni.
azért ne felejtsük már el,hogy 1998-ban még minden csapatnak volt tartalékautója (nagyobbaknak 2 is!),mire eltakarították a romokat bele lehetett ülni és versenyezni vele.most egy ilyen rajtbaleset után maradnak 4-en a pályán,akkor az lenne a baj...
egyébként DC-be pont azért rongyoltak bele,mert nem láttak semmit.ha Raikkönent valaki eltalálja,ott is kiesik kb.mindenki aki mögötte jön...
valamint utoljára de nem utolsó sorban (sőt Őt kellett volna előre írni) ne felejtsünk el egy nevet: Jules Bianchi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Néz meg itt tényleg esett az eső és törtek az autók is és mégsem köröztek a SC car mögött nem volt megszakitva a verseny.
Aki talpon maradt az nyerte meg a versenyt .Ez erről szól vagyis erről kéne , hogy szóljon, gyözzön a jobb legyen bármilyen körülmény is, akinek a technikája és a pilótája a legkevesebb hibát véti
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.11.15. 22:03:23

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.11.15. 21:56:43
Izgalmasabb lett tőle a verseny? nem
több lett a meghibásodás a "kiforratlan technika" miatt? részben, de inkább csak megelőzték vele gondokat, míg régen addig hajtották a technikát míg szétment, nem állították le , hogy megmentsék a következő versenyre.
Amit már többször is irtam, kevesebb szabály , és 100%on hajtani a gépeket, aki tovább birja az a bajnok ,
Ennyire egyszerü, Ők a modern gladiátorok.
Abban az időben sem jött be az ápoló, hogy ellássa a sebet ,mert a tigis szabálytalanul karmolta meg , hamegtudta sebesiteni igy járt legközelebb majd jobban figyel.
Ennyi erővel a motorolaj és benzin gyártók is mondhatnák, hogy nem tudtak tesztelni és ok is kérnek motorokat tesztelni, hogy hogyan üzemel .
Így a csapatoktól független lenne, nem lehetne ráfogni, hogy ezzel valaki is előnyt szerez, mint ahogy most, mert nekem senki ne mondja, hogy ebből nem fog profitálni az a pár csapat aki már próbálta az új gumikat.
Remélem, hogy a modositó pontok eltörlésével is nagyobb lesz a fejlesztési kedve és az innivációk bevezetése a motoroknál és ujra látunk elfüstolt motorokat és sokkal eltéröbb kasztni kinézetet, mert ami most van az minden csak nem változatos.
Ekkora titkolózás mellett képtelenség lenne ugyan azokra a formákra kialakitani a kocsikat, mégha eléggé kicsi a mozgástér is a szabályokban
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.11.15. 18:38:46
Hozzáteszem ez csak a sima slickekre érkező morgásra igaz, ez az esőgumis téma valóban érdekes, bár ott meg szerepet játszhat a már emlegetett kevesebb tesztnap. (amit egyébként nem is aktuális autókkal végeznek, hanem átalakított korábbival, nem?)
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.11.15. 18:11:23
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Érdekes, most már nem hallani a 100kg os üzáról, hogy nem lesz elég a futam alatt, nem esik szó a motorokról egyéb fejlesztésekról,állandóan csak a gumi gumi.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
DE függetlenül a biráktól megint csak a gumik voltak a hunyók, Mert ez az eső egyáltalán nem volt erős, csak szemerkélt, ennél volt már sokkal nagyobb esőben is futam.
Csak ahogy valaki megemlitette a Pirelli gumik megint nem voltak képesek megbirkózni a feladattal.
Ahol el tudnak menni interes gumival is ott egy tiszta eső gumival nem szabadna, hogy megcsusszon .
Szörnyű, hogy mindig a gumigyártó miatt kell a versenyzőknek sporolosan menni, esőben meg még hatványozottabban látszik.
A kétszeri versenymegállítás, az SC-s rajtok mind indokoltak voltak, a versenykörülmények a vége felé már nem sokban különböztek attól a két évvel ezelőtti suzukaitól...
Ltványos volt, mennyire kiszámíthatatlan a célegyenes elején lévő törés, szinte mindenki megbicsaklott arra, ebből lettek a balesetek is elég nagy sebességnél, tényleg mázli, hogy nem csúszott több autó is össze. Verseny alatt persze nem ezt akarjuk látni, de a versenyzők testi épségét megóvták. Ha jobban elengedik a gyeplőt és komolyabb sérülés lett volna a vége, akkor 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy habzó szájjal szídnánk őket.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.11.15. 13:53:42

Nem,nem tudom a lottószámokat még mielőtt valaki...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.11.14. 16:12:37
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!