FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jeffjohnson
Én inkább arra lennék kíváncsi mikor állt munkába. Mert ha most kezdte, akkor várni kell, míg érezteti a hatását. Hozzátenném ő legalább akkora legenda mint Newey. Schumi kb. "mindent" neki köszönhet.

Ez most jó vagy rossz, tapasztalt az biztos, de hogy az új technikákkal hogy áll a már más kérdés. Bár szerintem a fizika nem változott 73 év alatt semmit. csak raknának már össze egy normális autót.

Hát ha idén is szar lesz a ferka és a hondának sikerült valami jót összerakni, hogy top 1-2 ben van akkor simán elmegy.

Csak tavaly? 😄 azóta gyengélkedik amióta elment RB meg JT meg hát MS.
Az oké hogy gyengélkedett tavaly a ferrari de idén muszály lesz odaverniük a redbulloknak mert 2 ilyen top pilotával nem kullog6nak hátúl.Én is szivesen láttam volna egy Hami Vettel párost

Úgy értettem, ha bekerül a ferkához az F1 be, ő egyedül nem fogja tudni megváltani a ferkát, hogy jó autót rakjon össze végre már, egy jó pár év múlva, mire az F1 kapujához ér, addig meg szívni fog a ferka.
bakkerman
Mick csak a Ferrari youth driver programjába került be,semmi köze nem lesz az autó(k)hoz szerintem pár évig,bár nagy tehetség az tény,tuti eljut egy pilótaülésig valahol

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem tudnak jó autót csinálni, Mick kevés lesz egyedül hozzá.
Hülye lesz ha oda megy, elbassza a karrierjét, ha nem csinál a ferka jó autót.

Miért nem Vettel ment a mercihez vagy Kimi? Miylen szerződésük van? Szerintem mind a kettő átment volna szívesen.
Teszten úgy is meglátjuk az erőviszonyokat. Ha nem tudja, hozni a ferka a merci idejét nincs miről beszélni.... tuti, hogy elkúrták ezt az évet is mint a szar. Még csak most másolják a merci fejlesztését ami minimum 3 éves vagy Schumi csinálta nekik, fejlesztette tökélyre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg lesz a ferrarinak a segicség 😊

Ferenc áldását adja majd rá 😊

Mick jó helyen lesz ott

Szerintem a ferkát..... fogadjunk. Hát saját csapatukat nehezen ütik ki. Az RB milyen motort használ? Nem Renault-t? 😄
A ferka most jutott el arra a szintre, hogy másolja a merci megoldásait. Eddig mit csináltak? semmi önálló fejlesztést nem tudnak felmutatni.
"A németek mintájára lerövidíthetik például az orrkúpot, továbbá átvehetik az általuk már 2016-ban sikerrel használt hidraulikus felfüggesztésrendszert is"
Mi van ha a merci közben továbbfejlesztette ezt a technikát vagy kitalált valami jobbat. Mire lemásolja a technikát elavul az egész. Vagy ha az FIA ki akar velük baszni akkor betiltatja, mire elkezdődik a szezon.
Ilyen lesz az új Ferrari?
Az első 3-ba akarnak lenni.Vajon melyiket sikerül kiütni a 3 top csapatból?(Merci.Ferrari.Redb.) Newey se beszél a levegőbe

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

adam46
Massa jön vissza, Bottas a Merciben.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.01.16. 15:48:54

HTS s3rg1nh00
Häkkinen másodszor házasodott,Bottast pedig már tudjuk miért nem értek még rá bejelenteni a Mercinél<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha

mcmoha

mcmoha

desigo

Nico
Utoljára szerkesztette: desigo, 2017.01.05. 20:56:33

mcmoha

repvez
A tavaszi tesztre barcelónába be lehet menni vagy hol lehet megnézni, hogy mennyi a jegy a belépésre?

Count Adyn
hát kb sajna😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jeffjohnson
Akkor javaslom a youtube videók nézegetését, mert ez már egy más világ.

Count Adyn
Az a Ferrari motorhang többet érne nekem akárhány másodperc gyorsulásnál😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jeffjohnson
Erre az évre én azt várom, hogy majd 1 másodperccel gyorsulnak minden pályán és a régi rekordok sorra dőlnek majd meg.

Massa nem kell itt senkinek. De mint mondtam, nics 25 feletti pilóta forma 1 es tapasztalattal és nyitott szerződéssel a Martininek meg kell a 25+.
A williams nem tartja vissza Bottast, az ,hogy megy akkor eldőlt amikor Toto kitalálta.
Merci a motorszállító, ők diktálnak. Igy is Japánban a force india egyel ujabb motort kapott, míg nekünk szomoruan megüzenték, hogy idén már nem lesz kész az amit ide küldtek volna (Nem kellett volna fikázni).
Tárgyalni annyiról tud a Williams, hogy megpróbálják kiharcolni ,hogy Paddy átjöhessen egyből és ne tartsák vissza.
A stroll gyereket meg nem kell bántani, pénze van az apjának az tény, de a srác első blikkre normális.
Csak megnyert egy két versenyt akár mit károgtok.
Szerintem meg massánál simán gyorsabb lessz 😄
Ezt az évet tanulással töltötte gyakorlatilag az összes pályán megfordult az FW36-tal (törés nélkül).
Adjunk neki egy esélyt.

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2017.01.04. 21:41:15

A Béna.

mcmoha

bakkerman
a Stroll gyerek szerzodeseben max annyi lehet,hogy amit ő nem tud majd megoldani, azt megoldja fater pénzzel 😄

szabii98
Valószínűleg a Stroll fiú szerződésében van valami olyasmi, hogy azért egy tapasztalt pilóta mellett kell tanulnia az autót meg az egész Formula 1-et, plusz azért a Martininak annyira nem biznisz két 21 év alatti fiút szponzorálni a kis itókájukkal 😊

szerk.: Pascal 22, de azért na teccikérteni, még mindig fiatal
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2017.01.04. 15:41:10

I met God. She's black

bakkerman
Tuti Massa visszaterese, mert a Williams csak akkor engedi/engedte el Bottast ha Massa megis marad

Wehrlein nem kell a Williamsnek? Vagy ott miért nem köthet ki?
Pletykálnak de én nem venném biztosra hogy Massa versenyezni fog.....

bakkerman
Na ja...sajnalom szegenyt de elobb utobb ugyis megkapja valamelyik Mercit vagy Force Indiaf. Vagy a Williamset,ha osszel tenyleg visszavonul vegleg Massa

HTS s3rg1nh00
jól megszopatták,akkor már inkább a Manor...Sauberék tökutolsók lesznek idén a tavalyi motorral...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bakkerman
Wehrlein Sauber. Mostmar csak be kene jelenteni Bottast Wolffeknak

THX <#worship>

Bogyi007
Új góré van azért lett ilyen. A linkelt helyen a régi arcok is írnak és beszéltek is a helyzetről. Lessetek be minél többen. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

milyen fos lett azuj arculata a motorsportalnak...miert kell azt is elbaszni,ami jo?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bogyi007
Tudom nem szeretitek biztosan az ilyesmit, de talán tapasztaltátok,hogy a motorsportal.hu oldal drasztikusan átalakult, hogy a régi tagok megtalálhatóak legyenek, egyenlőre ezen az oldalon próbáljuk meg összehozni őket.
Motorsportal.hu topiclakók gyülekezési helye.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....