182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#166367 Foleg hogy a tuzallo maszk is megfogja:) -
IXEMGabeo #166366 Webbernel volt talan meg 10 eve egy esos futamon (Silverstone talan), hogy hanynia kellett verseny kozben....eleg durva lehet ugy vezetni mikozben a sisakba hanysz -
#166365 Alonso nem cifrazta tul a gumivalasztast:) bar hartley sem. -
#166364 Barnult banán selymes székletet biztosít. -
#166363 -
gpFan #166362 Az elbarnult banán esete: szegény Carlos Sainz evett a verseny előtt a nem éppen friss banánból, aminek az íze is rossz volt, ahogy mondja.
És aztán rosszul lett verseny közben. Némi itató hibával fűszerezve. Kérdem én, mennyit fizet neki a Renault, hogy ennyire kellett neki az a fránya banán ? Én sosem ettem barnult, lepuhult banánból, pedig nem szoktam versenyen szerepelni, és gondolom a fizetésem is 'kicsit' kevesebb.
-
Fela #166361 Kubica keze, laba ... holy sh1t -
Fela #166360
Majd utana a top comment:
""I have zero power." is also an Alonso quote from last year" -
#166359 Miután az idénynyitó Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon 13 kör után lerobbant a Honda erőforrása a Toro Rossóban Pierre Gasly alatt, a japán motorgyártó úgy döntött, a hétvégi Bahreini Grand Prix előtt mindkét Toro Rosso autóba új egységeket szerel be.
Apa kezdődik -
pr3cious #166357 Vagy a műláb nyom többet? -
#166356 há még jó, kevesebb súlyt nyom -
#166355 Dobogóval debütált az amputált lábú pilóta -
szebag79 #166354 Üdv! Valaki meg tudná mondani honnan tudnám letölteni a legutóbbi Ausztrál nagydíj versenyt magyar kommentárral? -
Stockbauer33 #166353 Úgy benyaltam a fb-on mint a huzat :) -
#166352 Jó hogy nem már a verseny után gyorsan hajtott az autópályán. -
ToxiMaxi #166351 Dátum? -
Stockbauer33 #166350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]BRÉKING: Sebastian Vettel elveszítette a melbourne-i győzelmét!
Az FIA nemrég hivatalos közlemény adott ki, melyből megtudtuk, hogy Vettel a versenyen túl gyorsan hajtott a boxutcában, így 25 mp-es időbüntetést kapott. A német versenyző a módosított végeredmény szerint a 4. helyen végzett, a futamot pedig Hamilton nyerte Räikkönen és Ricciardo előtt. -
Stockbauer33 #166349 -
#166348 -
IXEMGabeo #166347 radio korlatozasok betiltasara vonatkozo szabaly volt...Hamilton speciel ez miatt szivott Bakuban is:D nem volt semmi infoja a dolgokrol...rogton megvaltoztattak a pilotak nyomasara -
#166346 -
ShaiHulud #166345 votl mar hasonlo 2 eve nem? nem volt tul sikeres. -
#166344 Az a legnagyobb baj, hogy a csapat se értette, hogy hogyan lehetett ez, akkor hogy várják el a tv nézőtől, hogy tisztába legyen mi miért történik.
Ezért kellene korlátozni a háttérbe lévő utasitásokat.
Egy olyan rendszer kellene, hogy a verseny elött és a szabadedzések alkalmával minden szükséges infót megkap a versenyző, de a verseny alatt legyen magára utalva, hogy mennyire tudja az utasitásokat végrehajtani a csapat max a boxkiállást mondaná neki és a boxban tájékoztatná , hogy hogy áll, de minden ami a pályán történik abba már nem lenne beleszólása. -
ShaiHulud #166343 ok mester, na hagyjal inkabb beken... -
Lokker #166342 Vettelnek köze nem lett volna az első helyhez nem hogy a másodikhoz ha nincs a Haas bakizása. Maradt volna a Ham, Rai, Vet sorrend. Ha meg Vettelt hozzák előbb kereket cserélni akkor most azt írnád hogy mekkora szemét a Ferrari, Kimi volt előrébb neki kellett volna jönnie. De ha te ekkora mágus vagy hogy láttad előre a Haas betlizését akkor irány az F1.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.03.30. 13:03:26 -
IXEMGabeo #166341 Fura, hogy ennyit kell csamcsogni egy gyozelmen:), regen is voltak effele elevagasok, csak a media nem kapta fel ennyire...jon a kovetkezo futam, amit a Mercedes valoszinu be is huz... -
ShaiHulud #166340 ...mert meg sosem lattad, hogy helyzetbe hoznak valakit, hogy ne talan egy UTCAI palyan majd esetleg sc lenne nem? Rengetegszer fordult mar elo hogy direkt erre jatszott egy csapat, es votl amikor bejott, volt amikor nem, volt amikor direkt okoztak is sc-t, lasd alonso es piquet. igen, teljesen logikus. -
Lokker #166339 Tehát a Ferrari tudta hogy a Haas kétszer elköveti ugyan azt a hibát és lesz egy VSC amivel Vettel pont Hamilton elé érkezik. Logikus. -
ShaiHulud #166338 az vili, de mindezt azert hogy vettelt hozzak helyzetbe... -
#166337 Azert hoztak ki hogy Hamiltonek reagaljanak es jojjenek ki ok is -
ShaiHulud #166336 Kimi kerekcsereje elott 17 kor alatt szedett ossze 3.074s hatranyt. A kovetkezo 8 korben, a 25. korben, ami a virtual safety car elotti kor volt, a hatrany mar 5.911s volt. ne mond mar jol ment a softon kimi a softos elso koreiben.akkora hatranyt szerzett 8 kor alatt mint elotte 17 alatt. VSC utan is siman lemaradt, addig amig haminek nem lett motormelegedes gondja vettel mogott, illetve kimit tolta elore ricciardo.
de ha Vettelel hasonlitod Kimit, akkor latszik az amit irtam korabban, hogy vettelnek meg az ultra nem fekudt annyira es softon "taltosodott" meg. 17 kor alatt vettel hatranya kiimihez kepest 4.140s volt, 1.1 seccel tobb mint kimie hamihez kepest. Aztan amikro mar mindketten softon voltak, vettel siman novelte az elonyet kimihez kepest, persze kimi abroncsai regebbiek is voltak. de akkor is latszik hogy vettelnek nem fekudt az ultra viszont fekudt a soft, kiminek meg forditva.
amugy meg ha megnezed kimi idejet, marhara koran hoztak ki pitelni, mert siman leggyorsabb koreit mente pont akkor amikor kihivtak, remelem nem direkt szopattak meg megint...jo persze pit elott szolnak neki hogy most nyomja ezerrel, azert is lett a pit elotti 2 kore jo.
-
#166335 Kimi vs Hamilton Lap times
Aha... -
ToxiMaxi #166334 Tök mind1 ha Kimi nyer mert 2. számú pilóta, Hamiltonnak csak Vettel-t kellett volna figyelnie. -
ShaiHulud #166333 mondjuk kimi nem vagott volna ele, mert irto szarul ment a softon az elejen. -
#166332 Egyetértek. Nyílván utlóag könnyű jó ellentaktikát találni de ha nem jön ki Kimivel és nincs SC akkor meg Kimi elévág és ugyanott van és azt nem tudhatta előre hogy lesz SC. -
#166331 Ez mar erosen tul van magyarazva. Egyszeruen szerencseje volt, es ennyi;) -
#166330 Rosberg és Hamilton kiszúrta a hadicselt, a Merci bedőlt neki. -
ToxiMaxi #166329 Amúgy abba belegondolt valaki, hogy a Mercinél miért pont Kimi stratégiáját akarták levédeni? Kimi nem lesz VB egyértelműen kettes számú, valami miatt a Merci mégis azt gondolta, hogy őt kell levédeni. -
#166328 Szerintem van rá esély hogy behúz egy kaotikus esős futamot mert ő is nagy esőmenő, bár Maxit nehéz lesz lenyomni. De szárazon biztos nem lesz esélye szerintem sem. -
Stockbauer33 #166327