FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez lenne ám a kegyelemdöfés.
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.03.14. 19:05:19
#hhwnd
Ez valami szivatás a részükről?
Mclarenbe meg beszállhatna a milka főszponzornak😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sztem pár meme biztos készül majd .Pedig az előző kifejezetten tetszett
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mi lesz ha kifut az idobol? Lecserelik?😄
Amég elkapja a fonalat Kimiék 3x dobogosok lesznek (remélem 😊 )
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az RB vissza akar kerulni, a Ferrarinak "ott kellene lennie", a Merci meg tudja, ennyi ev utan, erobol felzarkoznak a tobbiek, nem eleg a "leggyorsabb" taktika, ennel most fontosabb lesz a stabilitas, megbizhatosag es a versenytav menedzseles.
Fogyasztasokrol, gumikezelesrol (nem a leggyorsabb kor) semmi adat/statisztika nem volt. Pedig gyorsasagbol kiegyelitett mezonyben, nehany kilo minusszal es +10 koros etapokal fel korrel meg lehet nyerni egy versenyt.
Vagy ami a leggyorsabb korokben nem latszik: ha valaki talalt valamit az uj aeroban vagy motor/ERS-ben, amitol 1 koron nem lesznek gyorsabbak, de egy kozepes egyenesben barkit atugornak, az azert cumi lehet masoknak.
Remelem 10-fele tobogoval nyitnak, es akkor meg izgalmas is lehet a vege😉
A Williams szerintem a legkevésbé esélyes a 4. helyre, olyan pályákon ahol csak a motorerő számít előkelő helyen lesznek, technikás pályákon viszont a Force India - Renault kombó simán beveri őket 😄
Annak azért örülök, hogy a középcsapatok ennyire egymás nyakán vannak, legalábbis úgy tűnik egyelőre, viszont az azért egyértelműen látszik, hogy az utolsó 4 rajtkockáért a Sauber és a McLaren fognak csatázni.
I met God. She's black
2011-ben is a Merci volt a legaktivabb a teszteken emlekszem Schumacherek nyilatkoztak orrba szajba milyen jo az auto aztan lattuk hol voltak...sehol
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
most orulnek neki, ha ez az illeto Hulkenberg es a Renault lenne...Williamsen se bankodnek, ha elol lennenek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.10. 22:52:07
Fulltankon voltak.
Tavaly 1:22.0 volt a pole! Szóval megvan a 4-5 másordperc.....
pont most volt a cikk rola, hogy a legidosebb meg elo vilagbajnok...