FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
...és a végén mégis Wehrlein járt jobban Oconnál a Sauberrel 😄D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

allock
Akkor a ruha is rózsaszín-fekete lesz? <#wow3>
Ez lenne ám a kegyelemdöfés.
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.03.14. 19:05:19

#hhwnd

repvez
Gondolom addig amíg ez a cég lesz a főszponzor
Master91
egész évben ilyen festésük lesz?
__Jacek__
Keressetek ra BTW DTM ott a szep rozzssaszin merci😊))) telorol nem szenvedek linkel
Az a poén, hogy BWT=best water technology. A szlogenjuk "for you and planet blue". Logoba és a weblapjukon egy deka rozsaszín sincs😄
Ez valami szivatás a részükről?

Mclarenbe meg beszállhatna a milka főszponzornak😄

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Pluskast
Nem hinném, hogy kamu lenne. A hivatalos oldalukon is kint van. Ergó az idén a cuki rózsaszín lesz a menőke <#idiota><#eplus2>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

__Jacek__
BWT kikotese ha sponzoral valakit ott rozsaszin a verda pl. DTM. Goondolom ez meg mindig pletyka..
Alexease
Ez vagy kamu vagy egy hagyomanyos szponzor festese (kotelezoen rozsaszinnel indulnak, DTM-ben is van/volt?!).
adam46
Végül is, csak idők kérdése volt, hogy a Forma 1-ben is felbukkannak a melegek jogaiért kiállók. <#idiota>
repvez
Ha április 1. lenne ,de nem az 😊
Sztem pár meme biztos készül majd .Pedig az előző kifejezetten tetszett
mcmoha
Akkor "előléptetik" kettes számúvá. <#idiota>

Alexease
A „Valtterinek nem sok ideje van arra, hogy bizonyítsa, képes lesz hozni Nico szintjét, <...>" mit jelent?! 😊
Mi lesz ha kifut az idobol? Lecserelik?😄
Jeffjohnson
Rosszúl emlékszel... Tök jó, hogy minden fent van a neten és az emberek mégis állítanak olyan dolgokat, aminek mennyi idő is utánanézni? 2 perc?

mcmoha
Már a szabadedzés után betiltották.

nearo
egy fél pillanatra azthittem, hogy honda😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Alexease
<#wow3><#idiota>
Master91
Alexease
Nem hivatalos oldal. Mert bar "fontos" pilota, de a lenti kep melle hozzafuzott #HondaPower utan, nem biztos hogy megelne a nyito futamot😉
Szabi
merthogy? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
A tesztek alapjan nem erdemes bebetonozni az eroviszonyokat. Az elso versenyig, aztan meg 2-3 verseny utan is sokminden valtozhat. Ez a fejlesztesek utolso resze, es valoban tesztek (gumi, motor, aero, es pilota, mert sok helyen volt valtozas). Es meg altathatnak is😉 Kinek mi a fontos, mit akar mutatni, mi a strategia.

Az RB vissza akar kerulni, a Ferrarinak "ott kellene lennie", a Merci meg tudja, ennyi ev utan, erobol felzarkoznak a tobbiek, nem eleg a "leggyorsabb" taktika, ennel most fontosabb lesz a stabilitas, megbizhatosag es a versenytav menedzseles.

Fogyasztasokrol, gumikezelesrol (nem a leggyorsabb kor) semmi adat/statisztika nem volt. Pedig gyorsasagbol kiegyelitett mezonyben, nehany kilo minusszal es +10 koros etapokal fel korrel meg lehet nyerni egy versenyt.

Vagy ami a leggyorsabb korokben nem latszik: ha valaki talalt valamit az uj aeroban vagy motor/ERS-ben, amitol 1 koron nem lesznek gyorsabbak, de egy kozepes egyenesben barkit atugornak, az azert cumi lehet masoknak.

Remelem 10-fele tobogoval nyitnak, es akkor meg izgalmas is lehet a vege😉
A honda altat csak az évadnyitóra vár, hogy végre fent legyenek a dobogó tetején! 😄<#zavart1>
szabii98
2013ban ha jól emlékszem pedig a RBR még kevesebb km-t tett meg a téli teszten, mint most a McLaren. Pár hónappal később Vettel világbajnok lett😊

A Williams szerintem a legkevésbé esélyes a 4. helyre, olyan pályákon ahol csak a motorerő számít előkelő helyen lesznek, technikás pályákon viszont a Force India - Renault kombó simán beveri őket 😄

Annak azért örülök, hogy a középcsapatok ennyire egymás nyakán vannak, legalábbis úgy tűnik egyelőre, viszont az azért egyértelműen látszik, hogy az utolsó 4 rajtkockáért a Sauber és a McLaren fognak csatázni.

I met God. She's black

Jeffjohnson
Melyik teszten volt a legaktívabb?

barmi lehetseges ezek csak tesztek...

2011-ben is a Merci volt a legaktivabb a teszteken emlekszem Schumacherek nyilatkoztak orrba szajba milyen jo az auto aztan lattuk hol voltak...sehol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
hát a rönyó kb annyira lesz elöl,hogy örülhetnek ha a Williams-Force India-Toro Rosso-Haas kombóval harcolnak...jelenleg úgy érzem a Ferrari és a Mercedes borzasztó közel van egymáshoz,a Red Bull kicsit sötét ló de nem sokkal lemaradva mögöttük,aztán minimális előnnyel a Williams a fenti boly élén,aztán Sauber és...szegény Alonsoék...de ha bedobná a törölközőt leigazolhatnák Maldonadot a helyére,akkor sem mennek végig 1 futamon sem de legalább lenne egy kis izgalom! 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kene megint egy 2009-es ev amikor egy eselytelen csapat versenyzoi (Button-Barrichello) evekig szenvedtek majd abban az evben vb eselyesek lettek hirtelen...

most orulnek neki, ha ez az illeto Hulkenberg es a Renault lenne...Williamsen se bankodnek, ha elol lennenek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AnuluWork
Végül is Laller fia is kétharmadot vizionál a simogatóknak, így akár Hornernek is lehet igaza ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alexease
Jo ez a Googe bannerekkel kitapetazott oldal, de legalabb kozepre rendeznek😉

bakkerman
Ez brutal,3.3 masodperc ugy hogy ebben boven volt hagyva meg a Ferraribol...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AnuluWork
Kimi jó autóval nagyon gyors. Mondjuk Vettel is. Ha nem lesz geciskedés és kivételezés, akkor nem lesz ez egy rossz év két és fél top csapattal!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vettel-Kimi odateszi magát egy jó autóval.Nekik Bottas nem ellenfél.A RB-okról nemhallani semmit
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.10. 22:52:07

adam46
Nem semmi, már csak a turbó motorokat kéne kukázni, beletenni egy V12-es motort és ááááÁHHHH a forma 1 újraéledt!
Már jó volna ha hétvégén futam lenne nagyon kíváncsi vagyok mit tud kezdeni egymással a merci meg a ferka. Szerintem simán lehagyta a ferka a mercit!?
oneal1
és azt se felejtsük el hogy még majd a qualiig simán gyorsulnak szerintem

!Forza Ferrari!

Szóval ennél az 1:18.634 nél még tud gyorsabb időt menni a merci? Mert a ferka azt mondta, hogy még mindig nem mentek gyorsan.....
Fulltankon voltak.

Tavaly 1:22.0 volt a pole! Szóval megvan a 4-5 másordperc.....
repvez
RIP😞

pont most volt a cikk rola, hogy a legidosebb meg elo vilagbajnok...

mcmoha

mcmoha

__Jacek__
R.I.P.

mcmoha
Még ez is... <#idiota>