FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
baszki 😞
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
UPDATE: Alonso alatt 11:15-kor megállt a Honda-motor.
<#wow3>#wow3>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.03.10. 13:31:15
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Már jó lenne, ha kezdődnek a szezon!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
#162857 Alonso 😄D
Alonso eljutott oda, hogy már képes röhögni a kínjain. A kérdésre, hogy a 3-as, hosszú jobbos kanyart lehet-e padlógázon venni a McLaren-Hondával, azt felelte,
nekünk nem csak a 3-as padlós, hanem majdnem az összes kanyar.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Azt tudom mire valo (sajat leszorito ero generalasa, plusz a mogottunk levo auto "szopatasa"😄DDD), csak szerintem ez igy mar kezd nevetseges lenni.
Segíti/javítja a levegő áramlását a hátsó szárny felé, indirekt módon növeli így a leszorítóerőt. Vagy valami ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.09. 14:10:55
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
szerk.:
... mondjuk azt is írták pár napja, hogy a Merci két sec gyorsulást ígért az első héthez képest
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.03.09. 13:36:00
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.03.08. 19:38:18
De ha mar igy alakult, akkor poen lenne (nem irom hogy bonusz vagy megerdemelne, ha igy jobb😄), ha versenyeket nyerne es elol lenne a csapattal.
Annyi pilóta volt, aki "megérdemelné", vagy "bónusz" lett volna neki egy plusz év, és mégse kaptak.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amugy mindegyik pilota, aki igy vagy ugy bekerul az F1-be, "megerdemelne", hogy eselye legyen "ertelmesen" versenyezni; a pilotak valodi tudas kulonbsegevel; es a technika/penz miatt ne csak toltelek szerepe legyen a karrierje csucsan.
Az átlagember egy olyan baleset után mint a 2009 -es Hungaroringi valószínűleg örülhetne, hogy nem tolószékben nyáladzik 7/24! Ő meg azóta is az F1 -ben tolja a biciglit!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13:02 BEN ANDERSON: Engine change for McLaren-Honda. Problem discovered during this morning's running.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.05. 16:04:44
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.03.05. 15:48:45
Ez a hang és látvány kombináció....😄 Jaj...vissza a v8as szívókat. Turbot a kukába, helyette olyan erős ERS-t, ami a turbot is helyettesíti. 😄
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
#162805 <#eljen>#eljen>
1. Valtteri Bottas, Mercedes, 1:19.705, Ultra Softs (324 laps)
2. Sebastian Vettel, Ferrari, 1:19.952, Softs (265 laps)
3. Kimi Räikkönen, Ferrari, 1:20.960, Softs (200 laps)
4. Lewis Hamilton, Mercedes, 1:20.983, Super Softs (234 laps)
5. Daniel Ricciardo, Red Bull, 1:21.153, Softs (120 laps)
6. Jolyon Palmer, Renault, 1:21.396, Softs (143 laps)
7. Max Verstappen, Red Bull, 1:21.769, Softs (174 laps)
8. Nico Hülkenberg, Renault, 1:21.791, Softs (150 laps)
9. Marcus Ericsson, Sauber, 1:21.824, Super Softs (195 laps)
10. Felipe Massa, Williams, 1:22.076, Softs (103 laps)
11. Romain Grosjean, Haas, 1:22.118, Super Softs (171 laps)
12. Kevin Magnussen, Haas, 1:22.204, Super Softs (169 laps)
13. Lance Stroll, Williams, 1:22.351, Softs (110 laps)
14. Antonio Giovinazzi, Sauber, 1:22.401, Ultra Softs (151 laps)
15. Esteban Ocon, Force India, 1:22.509, Super Softs (86 laps)
16. Sergio Pérez, Force India, 1:22.534, Super Softs (121 laps)
17. Stoffel Vandoorne, McLaren, 1:22.576, Ultra Softs (105 laps)
18. Fernando Alonso, McLaren, 1:22.598, Ultra Softs (101 laps)
19. Daniil Kvyat, Toro Rosso, 1:22.956, Softs (100 laps)
20. Carlos Sainz Jr., Toro Rosso, 1:23.540, Mediums (83 laps)
21. Alfonso Celis Jr., Force India, 1:23.568, Ultra Softs (71 laps)