FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norbi1990
Az ember, aki Alonso miatt mondott le Indy 500-as álmáról
Big respect Stefan Wilsonnak, hogy erről lemondott! <#worship>
oneal1
azt ne mondják hogy Button jön vissza a helyére...

Amúgy nagyon kiváncsi vagyok, indy 500 mindig jó 😊

!Forza Ferrari!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Toto Talks Bahrain

“China was a great way to hit back in the battle with Ferrari. We are very close on pace and I expect a bit of a ping-pong battle through the season, depending on the track. That’s exciting for everyone.

“What we have in 2017 is the perfect situation for the fans and also for us as a team. We are all racers and we are all properly excited for this fight.

“Two races into the season and now it is 1:1 between Mercedes and Ferrari. And after racing on a very different circuit, in very different conditions, it’s clear that we are very closely matched – and that small margins will make the difference.

“Our one point lead in the constructors’ championship is anything but a comfortable margin. We need to – and we will – keep working with everything we have got to develop our car, correct our errors and continue improving. Our mindset is that of the underdog – not the Champion. And the fight has just begun…”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pluskast
Nagyon remélem, hogy jövőre otthagyja a Mclarent és el tud menni végre valamelyik nagy csapathoz. Legalább lehetne valakiért szurkolni. Megmondom őszíntén (lehet megkövezni) az elmúlt pár évben én kifejezetten Rosberg miatt néztem az F1-et. Idén nekem nagyon unalmas az F1. Nincs kiért néznem a futamokat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szabii98
A Liberty Médiások felvették a kapcsolatot a törökökkel, lehet ismét lesz Török nagydíj.

I met God. She's black

bakkerman
Durva,hogy Alonsonak ha nem esik ki a karrierjebol ez a 3 Hondas ev,akkor allhatna 110-120-al is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindig bevágják azt a rádióüzenetet ahol sírás van mert azt az átlag néző kajálja..
AnuluWork
Ha Vettel sír, mindig leadják. Most Verstappen sírt és Kimi.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Alexease
"Vettel nem kérte, behívták." Te hallasz minden radio uzenetet?! 😊
AnuluWork
"Vettel azzal is időt vesztett, hogy beragadt Räikkönen mögé. Jobb lett volna egy egyértelmű csapatutasítás?

'Nem lett volna helyes dolog. Nem voltak meg a feltételek egy ilyen utasításra.'"

Konkrétan nem tudták, hogy a start miatt büntizik-e Vettelt, vagy sem, csak ezért.

Megj. amikor kérte, be kellett volna hívni. Vettel nem kérte, behívták. Kimit csak jóval azután, miután már esélye se volt kb. semmire.

HTS s3rg1nh00
Szujóék is vagy fél percig röhögtek ezen 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

" Amikor sorra cseszték el a versenyeit, akkor kivel kellett volna elbeszélgetni? Kiabálni kell a mérnökkel, hogy mikor szándékozzák végre kihívni? Még a hülye is látja, hogy képtelenek egyszerre két autóra figyelni...

Kimi rendszeresen megvédi a csapatát a média előtt, szándékosan nem kifelé kommunikálja, ha valami nem tetszik neki! Úgy látszik ez fordítva már nem így működik... "

http://gp-live.hu/f1-hirek/ferrari-eljott-az-ido-hogy-beszeljunk-raikkonennel/

RatBaG
még kísért a szelleme... 😄

Per Aspera Ad Inferi.

oneal1
szép végre a Ferraritól! 😊

nem vagyok szomorú a 2. hely miatt mert a versenytempója szerintem biztosabb mint a mercinek.

fasza év lesz ez!

!Forza Ferrari!

Ez egy teljesen jó taktika volt az elején! Tuti nyerő. Mire reagálhattak volna rá,már Vettel az élen 20 másodperccel.Ez csak is a SC miatt dőlt dugába.
A ferka össze tudott rakni egy jó versenygépet pár év alatt. Remélem a stratégiai csapatnak nem kell annyi idő mint az autónak. 😄
mcmoha

Szerintem nem hibázott a Ferrari, a SC jött ki nekik rosszul. Talán azt nem mérték fel megfelelően, hogy Vettel rengeteg időt elpocsékolt KR mögött, ez látszott is. KR-t félre kellett volna állítani, akkor talán hamarabb mehetett volna Vettel és nem veszít ennyit.
Egyébként túl sok különbség nem volt a Ferrari és a Mercedes között. Bár nehéz megítélni az autó objektív teljesítményét, mert Vettel és Hamilton nagyon mennek, Bottasnak még új a környezet, aztán ott van az elwebberesedett Räikkönen (bár Webber néha harapott azért).

desigo
Rendben volt a mai futam.
Teljesen élvezhető volt...
Mákja van Hamiltonnak hogy összetörte magát az olasz és bejöhettek a boxba, meg azon keresztül mentek, ha nincs baleset Vettelnek volt előbb lecserélve az inter gumija.
Az utolsó etapra miért nem superlágyat raktak fel Vettelnek? Nem bírta volna ki a 20 kört?
Meg ha Kimi azt mondta, hogy nincs nyomatéka vagy rossz a motor akkor miért nem engedte el Vettelt?
De amúgy is, hiába érte volna utol úgyse tudta volna megelőzni. Ricciardó sem tudta megelőzni MAxot!

Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.09. 09:50:19
AnuluWork
"Ez a Ferrari már nam a tavalyi Ferrari" - ellentétben a csapatvezetéssel és a taktikával ...

AnuluWork
Meg azzal, hogy Vettelt behívták a virtuális alatt úgy, hogy Hamilton nem jött be ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.09. 09:26:36

bakkerman
Ez a lehetoseg barki elott nyitva allt,Hamilton jelenlegi 8 masodperces elonye nem abbol szarmazik

Már azzal bukták, hogy Vettel ott vonatozott Kimi mögött.....nem is tudom hány körön keresztül.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

AnuluWork
Rohadj meg Ferrari! Idióták.

AnuluWork
Miért nem hozták ki Vettel akkor, amikor Verstappenre szuperlágy került? És miért nem Kimit, amikor túl voltak a felén és még Verstappenék se jöttek ki? Reménytelenek.

Inkább mákos Hamilton és RB.hogy a box.- on keresztül vezették át őket így 1 ingyen csere.
AnuluWork
Kimi panaszkodik, erre kit hívnak be? Vettelt. Kimit le se. 😊

AnuluWork
Bravo Ferka! Azzal, hogy nem hoztad be őket, buktátok is a dobogót.

Kimi, b+, jövő héten beteszi a gyerekülést és úgy fog autózni.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bakkerman
Vettel beast mode-ban van 😄

desigo
Max és Alonso szépen lépeget előre <#eljen>
AnuluWork
Giovinazzit a Ferrariba Raik helyére! - vagy mit írtak pár napja az első futam után. 😄

bakkerman
De nagy forma 😄

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
+20 centit nőttek széltében az autók+a nagyobb gumik=nagyobb leszorítóerő,ezzel együtt nagyobb légellenállás és kisebb végsebesség.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bakkerman
Aztarohadt 1ezred döntött Vettel és Bottas között <#merges2> Remélem a futam is ennyire jó lesz mint most az időmérő vége

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nearo
Ja ha már Verstappen... így holnap meglátjuk mennyire lehet előzni 😊
Amúgy meg "csak" 330-as végsebesség a hosszú egyenesben? Ennyire meredek szárnyakkal mennek?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
A Ferrari odapörkölt reggel,ha a Merci tenyleg ennyit tud most Kinaban akkor ebbol lehet egy Ferrari 1-2 idomeron