FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Big respect Stefan Wilsonnak, hogy erről lemondott! <#worship>#worship>
Amúgy nagyon kiváncsi vagyok, indy 500 mindig jó 😊
!Forza Ferrari!
“China was a great way to hit back in the battle with Ferrari. We are very close on pace and I expect a bit of a ping-pong battle through the season, depending on the track. That’s exciting for everyone.
“What we have in 2017 is the perfect situation for the fans and also for us as a team. We are all racers and we are all properly excited for this fight.
“Two races into the season and now it is 1:1 between Mercedes and Ferrari. And after racing on a very different circuit, in very different conditions, it’s clear that we are very closely matched – and that small margins will make the difference.
“Our one point lead in the constructors’ championship is anything but a comfortable margin. We need to – and we will – keep working with everything we have got to develop our car, correct our errors and continue improving. Our mindset is that of the underdog – not the Champion. And the fight has just begun…”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
'Nem lett volna helyes dolog. Nem voltak meg a feltételek egy ilyen utasításra.'"
Konkrétan nem tudták, hogy a start miatt büntizik-e Vettelt, vagy sem, csak ezért.
Megj. amikor kérte, be kellett volna hívni. Vettel nem kérte, behívták. Kimit csak jóval azután, miután már esélye se volt kb. semmire.
Kimi rendszeresen megvédi a csapatát a média előtt, szándékosan nem kifelé kommunikálja, ha valami nem tetszik neki! Úgy látszik ez fordítva már nem így működik... "
http://gp-live.hu/f1-hirek/ferrari-eljott-az-ido-hogy-beszeljunk-raikkonennel/
nem vagyok szomorú a 2. hely miatt mert a versenytempója szerintem biztosabb mint a mercinek.
fasza év lesz ez!
!Forza Ferrari!
Egyébként túl sok különbség nem volt a Ferrari és a Mercedes között. Bár nehéz megítélni az autó objektív teljesítményét, mert Vettel és Hamilton nagyon mennek, Bottasnak még új a környezet, aztán ott van az elwebberesedett Räikkönen (bár Webber néha harapott azért).
Az utolsó etapra miért nem superlágyat raktak fel Vettelnek? Nem bírta volna ki a 20 kört?
Meg ha Kimi azt mondta, hogy nincs nyomatéka vagy rossz a motor akkor miért nem engedte el Vettelt?
De amúgy is, hiába érte volna utol úgyse tudta volna megelőzni. Ricciardó sem tudta megelőzni MAxot!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.09. 09:50:19
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.09. 09:26:36
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
https://streamable.com/yr92r
Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy meg "csak" 330-as végsebesség a hosszú egyenesben? Ennyire meredek szárnyakkal mennek?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(