182112
  • adam46
    Bannernek?
  • gpFan
    Azt hiszem. hogy egy igen kiszámíthatatlan és vsz. igen kiegyenlített kvali lesz szombaton. Sőt, piros, sárga zászlókra is lehet számítani, úgy hogy megéri minél előbb megtenni azt a legjobb kört - ami miatt is várható némi fallal való 'szeretkezés' .
    Tippem: első: Verstappen - már mint aki a falban köt ki
    Komoly tipp: 1. Ricci , 6. Bottas - a többi az túl nehéz az IQ-mnak
  • AnuluWork #166814
    Az időmérőn Ferrari 1-2 lesz, utánuk 1 merci és egy RB.
  • HTS s3rg1nh00
    brutál Red Bull uralom lesz itt...
  • mcmoha
  • mcmoha
  • RatBaG #166810
  • AnuluWork #166809
    Höhö
  • Stockbauer33 #166808
  • Stockbauer33 #166807
  • IXEMGabeo
    ja valoban szubjektiv, nem mondtam hogy a legunalmasabb ev volt, de alairom, hogy 2004 koztuk van...talan a 2015-os volt mindenidok legerdektelenebb eve, ezenkivul 2013 is elegge egyhangu volt Vettel miatt...
  • HTS s3rg1nh00
    nem tudom mit mutatott amiért linkelted,de teljesen felesleges is nézni ezeket,még csütörtökön sem tudják megmondani viszonylagos pontossággal milyen idő lesz vasárnap.
  • Master91
  • Stockbauer33 #166803
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na az eső talán borit majd a papirformán ahogy látom vasárnap a versenyre ott a zuhi
  • gpFan
    Mi az unalmas, az eléggé szubjektív. Pld. a mostani Bakui verseny egyeseknek szuperjó volt, nekem meg nemigazán tetszett, hogy vagy 20-25%-át a SC mögött menték le. Az unalmas volt. A rengeteg buta vezetői hiba is már az lett.
    Amire én akartam utalni, az, hogy sokaknak a mostani Mercedes dominancia unalmas. Pedig még 'csak' 4 év telt el - volt ez már több is a Ferrarival. pld. Akkor tudtuk, hogy még ha Baricello is vezet, Schumacher fog győzni. 1992-ben is Mansell győzött párszor, amikor Patrese volt gyorsabb. Más szóval, lehet ez még rosszabb is - a Mercedes bár nem nevezett ki 1-es számú pilótát és vízhordót. Attól félek, ha a Ferrari lesz a nyerő, igencsak egy pilóta körül lesz minden. Idén talán a legkiegyenlítettebb at első 3 között, az utolsó 9 évben.
  • benőmenő
    A Ferrari és a Red Bull csatáztak a későbbi Mercedes mögött. Mi is változott, azon kívül, hogy a McLarenből sereghajtó lett? :D
  • IXEMGabeo
    vicces, de 2009-ben 1-2 erdekes verseny volt az elejen es talan a vegefele a Nurburgring, Spa es a Brazil futam, egyebirant rendkivul unalmas ev volt...vb szempontjabol Button nagyon ellogott utana pedig konstansan hozta a pontokat meg ugy is, hogy a Brawn GP-t utolertek a fejlesztesekben...
  • gpFan
    Igen, régebben sem volt több előzés, mint most, és nyilván mindig is nagyon pályafüggő volt. Pld. most jön az a pálya ami nem is pálya, a legrosszabb az előzéseket tekintve. De azért mépszerű, és vannak jó versenyek is.
    Ami a DRS-t illeti - mesterséges eszköz, és akkor lett bevezetve, amikor a szárnyak kezdtek elkomplikákódni. De mindig is azt mondtam, ha valaki gyorsabb a kanyarokban, és jobb köridőre képes, akkor az pozitív - nem tud előzni kanyarokban, mert azok nemigazán arra valóak, egyenesen meg nincs meg a kellő végsebesség. Ha a DRS-es előzés után el tud lépni, akkor az jó. Ha nem, visszaelőzhető - ls láttunk is ide-vissza előzéseket.
    2019-es szabályok
    Ez szerintem javulást fog hozni. Nem értem az ellenkezőket. Nylván plusz költséggel jár, de éppen jobb ha az több lépcsőben lesz, és nem minden egyszerre, 2021-re. Meg addig kiforrhat.
    A legjobb szezonok pont szabályváltozás után voltak - 2009 - az erősorrend igen meg lett kavarva (a VB Ham. only 8 pont Silverstonig), egy nem nagy múltú csapat dominált a szezon feléig ... Vagy 2012 - 7 első verseny, 7 győztes - még az akkor már vacak Wlliams és Maldonado is ... A VB cím az utolsó versenyen dőlt el.
  • IXEMGabeo
    igen igazad volt gumi szemcsesedessel kuzkodott...
  • repvez
    ez is bizonyitja, hogy az izgalmas versenyhez nem az sok elözés vagy az elözés megtörténte a lényeg. A DRS pont emiatt rossz.
    Mert az a hátul lévönek olyan elönyt ad ami azt eredményezi, hogy gyorsan letudja az elözést ugy hogy az elötte lévönek szinte esélye sincs a tempokülönbség miatt és igy csak amig a helycsere megtörténik van egy kis "izgalom" aztán megy mindenki tovább nincs ilyen hosszu csata .
  • IXEMGabeo
    pont 2001 volt az az ev, amikor szinten panaszkodtak a versenyzok az aramlo levegore a diffuzorok miatt...es ezert volt nehezebb elozni, viszont megiscsak elvezetesebb volt nem volt DRS, es a "vonatozas" ebben az esetben izgalmakat hozott hiszen az elol halado nagy nyomas alatt tudott hibazni...

amugy a 14. kor kornyeken voltak nem ment szarra Montoya gumija
  • benőmenő
    Ezt a jelenetsort érdemes felidézni, amikor Villeneuve osztja az észt, mennyire meggondolatlanok a fiatal pilóták.
    Trulli fekete zászló! Ilyen is jó rég volt már.
    És igen, amíg nem hibázik az elöl haladó (mehet az sok körös, szemcsés, szarráment gumikon), lehetetlen előzni. Ennyit a "bezzegrégenmindenjobbvolt"-ról.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.05.20. 09:39:05
  • IXEMGabeo

verseny volt az elso helyert 6-os vonattal:D
  • PLaci #166793
    https://www.facebook.com/Formula1/videos/1043262949164020/

Youtube -on ez sincs fent. :-/
  • gpFan
    Néda, a lusta Ham volt a legszorgalmasabb a gumiteszten. És Max sem lazsált. Lesz ezekből a gumikból valami Abu Dhabiig.
    Vettel meg elismerte, hogy a Ferrari itten a régi spec. gumikkal is ugyanolyan gyenge lett volna. Ez a szezon igen jó lenne, ha nem volna a túl nagy különbség az első 3 és a maradék között. De nem hiszem, hogy akkora kiegyenlítettséget, mint 2012-ben látunk egyhamar (évtizedek). Vagy olyan erősorrend kavarodást mint 2009-ben. Itt több pénz megy most jóval, és a nagyok nem engedhetik meg, hogy ne legyenek a csúcs közelében. Nem is csoda, hogy csak 10 csapat van.
  • PLaci #166791
    OMFG, a vérpistike troll nem képes leállni....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most tényleg az a baja, hogy van aláírásom?
    Ez nem egy F1 fórum, hanem egy általános fórum F1 topic -ja. Az aláírás a fórumban globális.

Röviden: az egész üzenet arra utal, hogy ez reklámokat szeret 'megosztani'

Az aláírásom első sora azért van, mert egy hasonlóan "jóeszű" vérpistike baszogatott valamelyik másik topicban. Olyan régen, hogy már arra sem emlékszem ki és melyik topicban. Sőt, arra sem, hogy mely weboldal baszta a csőrét. Az sem lehetetlen, hogy már egy évtizede, vagy régebben. 15 éve regisztráltam.

Mikor javítottam a linket megnéztem, hogy fent van-e ez a felvétel a youtube -on a hivatalos F1 csatornán, mert onnan lehet beágyazni, míg a FB -ról nem tud ilyet az SG.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2018.05.15. 19:47:58
  • mcmoha
  • gpFan
    Ez kemény volt ! 30 mp az aláírás kijavítására. De jót alszok e nagy munka után ...
  • gpFan
    Teszt - első fázis.
    Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.05.15. 19:21:34
  • nearo
    Aláírásba azt tesz mindenki amit akar (bizonyos kereteken belül), és miután az ilyen regisztrációs linkek úgy tűnik megengedettek, kár rajta pattogni... nyilván war thunder topicon kívül mindenhol irreleváns lesz, mivel nem lehet szabályozni, hogy hol jelenjen meg. Skippelni kell, és nem rákattintani.
    Ha a kérdőjelre gondolsz az aláírásban, akkor az egy pár hete előjött baki miatt változott át, eredetileg jól volt beírva.
    A Ricc féle forgás nem volt tárgyalva a topicban (említve sem).
    Helyesírással dobálózni szánalmas.
  • gpFan
    Igen, jó volna ha a Ferrari összeszedné magát. Bár én inkább Kiminél szeretnék látni jó eredményt. Sokat szidtam az utolsó pár évben, de idén tényleg jó, megérdemelne egy győzelmet. Csak kérdés, hogy a Ferrari mennyire segíti abban.
    Valahogy inkább RB előnyre számítok. Ha Verstappen képes lesz Monacóban győzni, az átírja némileg a sötét képet róla nálam.
    A középmezőny csata igen érdekes lehet. Pld. Leclerc is oda ugorhat be.
    Nyilván nem a sok előzésről lesz emlékezetes, de egy Perez győzelem az jőt tenne a taco eladásoknak
  • Stockbauer33 #166785
    Vonatozás lesz rajta megint.Remélem a Vettelék össze kapjál magukat Monaco-ra
  • gpFan
    Ismétled, amit magam leírtam. Attól hogy lent van, még mindig reklám, aminek semmi köze az F1-hez. Joga van e rá ? Nem érdekel, az egész egy semmirevaló képernyő rész elpazarlása értéktelen dologra. Bár van attól rosszabb is.
    Igen, ez a beképzeltséges aláírás az egyik legszánalmasabb valami, amit láttam. Se nem szellemes, se nem logikus, se nem jól begépelt - bár az nyilván szándékos elírás - rendkívül eredeti, szinte művészi !
    Ja, amúgy meg, a Ricci féle forgás már lett kommentelve itten, btw.
    Hanyasod volt helyesírásból ? Hülye kérdés - tudod te, de egy vagány valaki már nem fog engedni holmi szabályoknak.
  • nearo
    omg... a warthunder reklám az aláírásában van:D mint nekem a "nem vagyok beképzelt" szöveg (úristen, ezt le kéne már cserélnem), az egész sg-n minden kommentje alatt megjelenik az a link, tapasztaltabb sg-sek sztem észre se veszik :)

btw érdekes, hogy a ricc féle vsc alatti forgást nem adták le a közvetítésben... ez olyan volt, mint gro-nak bakuban, csak itt most volt hova csúszni
  • gpFan
    Hamilton frizuja (a legújabb) áramvonalasabb. Nem csoda, hogy akkorát ment a Barca pályáján.
  • mcmoha
  • gpFan
    Nem A FB volt a lényeg egyáltalán. De ebből elég is.
  • Fura Alak
    Egy facebook -os linkre olyan kirohanással válaszolsz, mint egy elmebeteg, akkor az az átlagemberben az első felmerülő kérdés, hogy mi a fasz bajod van. PONT. És fejezd már be a kisregényes felesleges flémelést, ez nem a facebook utálók topikja.
  • gpFan
    Oh, sajnálom, hogy nem ereszkedtem le a "mi a fasz bajod van?" szintre. Ugatni te ugatsz itten, kedves fura alak, a szád is neked habzik csak, méghozzá pirosan. Meg nagyon ráérsz okoskodni, miközben el sem olvastad rendesen mi volt írva.
    A link nem stimmel, és hányszor láttam már. hogy nem stimmel. A FB-ok főnöke idézést kapott néhány államban bírósági kihallgatásra, nyilván csak azért mert nekem bajom van. Melyik bolygón éled fura alak életedet ?
    Amit én mondtam, abban az volt a lényeg, - a sorok között, hogy van olyan videó megosztó, ahol nem kell regisztrálni a megtekintéshez.
    Próbálj meg értelmesen válaszolni, még akkor is ha nyilván most fel vagy b*va .
  • Fura Alak
    Habzó szájjal hülyeségeket beszélni, meg leugatni a másikat, utána meg netikettről dumálni... gratulálok. Te kezdtél el nem normálisan kommunikálni.
    Most már kisregényt írsz a semmiről, miközben csak annyit kellet volna írnod, hogy nem stimmel a link.
    Ráadásul az, hogy neked problémád van a FB -al, az jó eséllyel nem érinti a többi fórumozót.
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2018.05.15. 10:58:34