FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
szívességet tennének vele

#hhwnd

ez elég vicces annak tudatában h 14 magyarországon hamilton nem engedte el rosberget (fél secre volt tőle) azzal az ürüggyel h nincs elég közel hozzá rózbi. na most itt bahreinben hamilton még ha jól rémlik 1 másodpercen belülre is ritkán jutott be, úgyh elég gáz ebből az aspektusból a sztori
mcmoha
Ahhoz képest, hogy állítólag a Honda fizeti eléggé gáz minden versenyen folyamatosan ócsárolni a motort. Én szólnék neki, hogy inkább a csapat értekezleten kritizáljon. A japcsik borzasztó bunkó dolognak tartják az ilyesmit, csoda hogy nem rugják picsán.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
Alonso meg kezd "problemas" lenni. Persze, megertem a problemajat, de ez akkor sem igy muxik😉 A latottak alapjan, nem tudom mennyit tesz hozza a fejleszteshez, de valszeg csak beul es nyomja neki amig megy az auto, aztan annyi. A Honda/McLaren helyeben en lehet kitennem a csapatbol, es abbol a penzbol akar 1-2 versenyenkent uj pilotakat tesztelnek jovore;D
Alexease
Minden csapatnal van elso szamu pilota, az teljesen normalis. Ha nem is kimondva, papiron, szerzodesben, de fejben biztosan. Van akit stabilabban jobbnak ereznek, megbizhatobb, jobb a mediaja, dragabb, meg akarjak tartani vagy akarmi. Ha minden csapatbol ki kellene tenni valakit, 100%-ban tuti megvan, ki lenne az😉

Ha jol emlekszem, Hamilton masodpercekkel gyorsabb volt, es bar szinte nulla volt az eselye hogy Vettel-t utolerje, es foleg megelozze, de csapat erdek; ha valamelyik pilotanak van minimal eselye egyet elorebb lepni (pl. Vettel hibazik), akkor hagy menjen.

Ha ilyen tempoban jott volna Bottas hatulrol, valszeg/talan ot is elore "engedik" (bar az a csere valszeg vakarozosabb lett volna a csapattol;P).

Igy a dontest megkonnyitette, hogy Bottas a "masodszamu" pilota😊
adam46
Azzal, hogy Hamilton elengedésére szólították fel, nem kérdéses, hogy másodszámú pilóta.
valójában az h pontokért harcol hamilton és vettel, még nem feltétlen lesz ettől hűdejó szezon. bár ez a bahreini futam nem volt rossz, sőt izgalmas volt. de páláyn is csatázhatna a két rekorddöntögető, nem csak a pontok színhelyén. én arra számítok h bottas már végleg ketteske, és őt befogják áldozni a kvalis teljesítmény oltárán h vettel elől induljon mindkét merci legalább. így meg nehéz lesz a ferrarinak nyeregetnie, még ha versenytempó van olyan jó mint a mercié
Master91
Felvezető műsorban leadták az interjút ahogy sztárolta Vettelt hogy 4x vb meg ilyen képesség olyan képesség hatalmas kölcsönös tisztelet stb...

Eszembe jutott amikor Alonsóval felváltva hurrogták le Vettelt mikor kente a szájukat RedBullal hogy űrautó meg azzal a kocsival nem nehéz, ilyesmik 😄
adam46
Igen, Hamilton megint megmutatta hogy mekkora sportember. 😄 Szerencsére most meg is büntették.
bakkerman
Jó szezon lesz ez,Vettel-Hamilton oda-vissza fogja egymást verni,mindketten kihozzák a legtöbbet az autóból,eszméletlen preciz versenyzők,és még lesznek évközbeni fejlesztések is...És igy,hogy nem csapaton belül dől el a VB cim mint az elmúlt években,igy tényleg csak magukra számithatnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

2010-est es 2012-est nehez lesz uberelni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gibson9
De igen, az volt.

Az nem élvezetes volt, hanem kaotikusan gyenge.

Nem ott volt amikor is az első hét futamot hét különböző pilóta nyerte?
gibson9
Akkor te nem láttad a 2012es szezont.

mcmoha
Return of The Finger Boy. <#eplus2>

Maxnak fékhibája volt nem volt hátsó féke, egyenesen kiment a pályáról át a sóderágyon kis koccanással a falnak.
Hami meg feltartotta Ricciardot a boxbejáratnál tök lassan ment, mert egyszerre jött ki a két merci kereket cserélni, hogy ne tudja megelőzni Ricciárdo, mert haminak várnia kellett Bottasra....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 18:52:45
nearo
Verstappen hogy esett ki és Ham miért kapott 5 secet? Kb negyvenedik körtől láttam csak:/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Peppus
Ennyit ért, hogy Bottas indult az élről.. Miatta van ismét Ferrari győzelem.

megelőzi megelőzi megelőzi.
Amúgy Kiminek szólhatnának, hogy nyomhatná jobban is.
De neki nem úgy akarnak gumit cserélni!
A honda ne lenne ilyen szar, tök jó versenyek lennének....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 18:36:03
Szólni kéne Bottasnak hogy már nem a BMW-be ül.<#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az elmúlt 8 év talán legjobb szezonkezdete ez.

Count Adyn
csak elbaszták a kiállást nekem ugy tunt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MEgint mekkora mákos a merci a kurva életbe
ajaj Bottas - Vettel

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gibson9
Ezek a felvezető műsorok az elején egyre színvonaltalanabbak..

Master91
Remélem a futam 90%-ban az első 4 folyamatosan gyepálja egymást....
desigo
Remélem holnap is elkeni Hami száját...
mcmoha

Bottas <#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
"A finn „Jégember” számára Bahrein egy olyan hely, mely fekszik számára a Forma-1-ben Általában gyors szokott lenni a 2007-es bajnok a sivatagban. A második szabadedzés után meg is kapta a kérdést a médiától, hogy miért fekszik neki Bahrein.

„Nem tudom! Menj és kérdezd meg a pályát erről.”" 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hol megy tönkre Kimi autója? Ott ahol esélye van, volt, lesz: Bahrein, Spa, Suzuka, Monza. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nearo
Vandoorne még ki tudott menni a leállása után? Csak fél szemmel néztem az edzést, de nem rémlik, hogy láttam volna képernyőn, viszont a pit felirat eltűnt a neve mellől.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ferrari (Kimi) <#eljen><#falbav>

HTS s3rg1nh00
Jenson to race in Monaco for McLaren-Honda.

JB: "I’m thrilled to be making a one-off return to F1 racing."

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha
Péntek:
13:00 – 1. szabadedzés (M4Sport - Élő)
17:00 – 2. szabadedzés (ORF1 – Élő | M4Sport – 19:30, Felvételről)

Szombat:
14:00 – 3. szabadedzés
17:00 – Időmérő edzés (M4Sport – Élő | RTL – Élő |ORF1 – Élő)

Vasárnap:
17:00 – Verseny (M4Sport – Élő | RTL – Élő |ORF1 – Élő)

desigo
"A McLaren még nem erősítette meg, de a BBC már tudni véli, hogy Jenson Button helyettesíti a spanyolt, és most úgy tűnik, az angol a Magyar Nagydíjon is ott lesz a McLaren-Hondában: Stoffel Vandoorne a hétvégi bahreini futam sajtótájékoztatóján közölte, hogy július végén a Spái 24 óráson indul."
adam46
Az az orr piercing annyira buzis, hogy arra szavakat nehéz találni.

Norbi1990
Az ember, aki Alonso miatt mondott le Indy 500-as álmáról
Big respect Stefan Wilsonnak, hogy erről lemondott! <#worship>
oneal1
azt ne mondják hogy Button jön vissza a helyére...

Amúgy nagyon kiváncsi vagyok, indy 500 mindig jó 😊

!Forza Ferrari!

mcmoha

Toto Talks Bahrain

“China was a great way to hit back in the battle with Ferrari. We are very close on pace and I expect a bit of a ping-pong battle through the season, depending on the track. That’s exciting for everyone.

“What we have in 2017 is the perfect situation for the fans and also for us as a team. We are all racers and we are all properly excited for this fight.

“Two races into the season and now it is 1:1 between Mercedes and Ferrari. And after racing on a very different circuit, in very different conditions, it’s clear that we are very closely matched – and that small margins will make the difference.

“Our one point lead in the constructors’ championship is anything but a comfortable margin. We need to – and we will – keep working with everything we have got to develop our car, correct our errors and continue improving. Our mindset is that of the underdog – not the Champion. And the fight has just begun…”

Pluskast
Nagyon remélem, hogy jövőre otthagyja a Mclarent és el tud menni végre valamelyik nagy csapathoz. Legalább lehetne valakiért szurkolni. Megmondom őszíntén (lehet megkövezni) az elmúlt pár évben én kifejezetten Rosberg miatt néztem az F1-et. Idén nekem nagyon unalmas az F1. Nincs kiért néznem a futamokat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szabii98
A Liberty Médiások felvették a kapcsolatot a törökökkel, lehet ismét lesz Török nagydíj.

I met God. She's black