FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha jol emlekszem, Hamilton masodpercekkel gyorsabb volt, es bar szinte nulla volt az eselye hogy Vettel-t utolerje, es foleg megelozze, de csapat erdek; ha valamelyik pilotanak van minimal eselye egyet elorebb lepni (pl. Vettel hibazik), akkor hagy menjen.
Ha ilyen tempoban jott volna Bottas hatulrol, valszeg/talan ot is elore "engedik" (bar az a csere valszeg vakarozosabb lett volna a csapattol;P).
Igy a dontest megkonnyitette, hogy Bottas a "masodszamu" pilota😊
Eszembe jutott amikor Alonsóval felváltva hurrogták le Vettelt mikor kente a szájukat RedBullal hogy űrautó meg azzal a kocsival nem nehéz, ilyesmik 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
Hami meg feltartotta Ricciardot a boxbejáratnál tök lassan ment, mert egyszerre jött ki a két merci kereket cserélni, hogy ne tudja megelőzni Ricciárdo, mert haminak várnia kellett Bottasra....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 18:52:45
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy Kiminek szólhatnának, hogy nyomhatná jobban is.
De neki nem úgy akarnak gumit cserélni!
A honda ne lenne ilyen szar, tök jó versenyek lennének....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 18:36:03
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
„Nem tudom! Menj és kérdezd meg a pályát erről.”" 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
JB: "I’m thrilled to be making a one-off return to F1 racing."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
13:00 – 1. szabadedzés (M4Sport - Élő)
17:00 – 2. szabadedzés (ORF1 – Élő | M4Sport – 19:30, Felvételről)
Szombat:
14:00 – 3. szabadedzés
17:00 – Időmérő edzés (M4Sport – Élő | RTL – Élő |ORF1 – Élő)
Vasárnap:
17:00 – Verseny (M4Sport – Élő | RTL – Élő |ORF1 – Élő)

Big respect Stefan Wilsonnak, hogy erről lemondott! <#worship>#worship>
Amúgy nagyon kiváncsi vagyok, indy 500 mindig jó 😊
!Forza Ferrari!
“China was a great way to hit back in the battle with Ferrari. We are very close on pace and I expect a bit of a ping-pong battle through the season, depending on the track. That’s exciting for everyone.
“What we have in 2017 is the perfect situation for the fans and also for us as a team. We are all racers and we are all properly excited for this fight.
“Two races into the season and now it is 1:1 between Mercedes and Ferrari. And after racing on a very different circuit, in very different conditions, it’s clear that we are very closely matched – and that small margins will make the difference.
“Our one point lead in the constructors’ championship is anything but a comfortable margin. We need to – and we will – keep working with everything we have got to develop our car, correct our errors and continue improving. Our mindset is that of the underdog – not the Champion. And the fight has just begun…”

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”