182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #166857 egyiptomi labmuvesz szepen leserult es ismet a bohocMadrid nyert kabareba illo golokkal (na jo Bale masodik golja csoda volt, amit 100 evben egyszer lo valaki), ennek ellenere no comment
OFF vege -
#166856 Max tuti tehetseges es ujszeru, csak hat a karrier eleg gyors volt.
Volt 1 szezon F3, 1 szezon F1 Toro Rosso, aztan azonnal "nagy csapat". Lehet hogy a Red Bull most nem nagy csapat, de a potencial benne van. Egyszeruen nincs meg a csapatos, egyuttmukodos, taktikus tapasztalata.
Az F1-ben van egy csapat/gyarto, aki az autot tervezi, gyartja, beallitja, tobb szaz emberrel hattermunkaznak stb., a pilota az, aki a kesz termeket az elozetes "hasznalati utasitas" alapjan droid-szeruen kezeli. Hogy ez hany szazalek, nem tudom, legyen 50%, a masik 50% a pilota "sajatja".
De Max 80%-ban szeretne onalloan kezelni (es versenyezni), ami nem mukodik vagy szerencse kell hozza;) Meg uj generacios pilota, kicsit szimesen tolja:D
Plusz frusztralo lehet (az elozoek miatt hatvanyozottan), hogy nehez elfogadni, hogy ez az F1, tok mindegy mit csinal, ha nincs technika, akkor bukta. Es nem csak egy verseny, hanem akar tobb ev. Tavaly botranyos technika volt alattuk, most meg ragorcsolt. -
#166855 Max szar időszakát éli és sok vaj van a füle mögött az biztos, de ha a pontokat nézzük akkor RIC 47, MAX 33. Ez azért nem akkora difi, hogy ki kellene rögtön rakni a csapatból. Holnap RIC jelentősen elhúzhat de van egy olyan érzésem holnap nem lesz mellette a szerencse :(.
Maxnak érnie kell még. Ez nem tanulható dolog és nem a F1ben töltött évek számítanak. Ahogy öregszik az ember úgy változik. Ő is fog és egyre kiegyensúlyozottabb és gyorsabb lesz. Most még rendszeres túltolja.
Ugyanakkor meg pont ez az F1 rákfenéje, hogy már senki nem megy a határon. Kevés a hiba. A stratégia meg az autó határozza meg a dolgokat és a pilóta nagyon keveset tud hozzáteni :(
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.05.26. 20:16:19 -
gpFan #166854 Leclerc,Gasly .. De még talán Sirotkin is - aki most egy igen gyenge csapatban van, de fejben nagyon erősnek néz ki. A RB pilóta programja most nemigen működik. Kvyatot ettől kevesebbért fokozták vissza a Toro Rossoba 2 évvel ezelőtt.
Ricciardo könnyen lehet, hogy marad, főleg ha ez a verseny bejön neki, meg még 2-3 idén. És a csapat nem favorizálja Verstappent, ami most már nemigen vsz. Persze, van itt más baj is - milyen motor is lesz jövőre a RB-ban ? -
argo001 #166853 Ez nagyszerű. De gondolkozzatok a csapatfőnök fejével: kit vinnétek a helyére? Főleg, hogy Ricciardo maradása sem biztos!
(Hozzáteszem, Verstappen tényleg seggfej módjára versenyez idén.) -
#166852 En mostmar azt mondom,hogy Max tul lett ertekelve. Volt par valoban parades megmozdulasa (de meg igyis sokkal tobb a negativum...),de azokat be lehet mostmar tudni utolag az autonak es a vakmerosegenek,a fiatal koranak. Mostanra fixen latszik hogy egy eretlen,aggressziv hulyegyerek,akinek neha kijon a lepes,es ennek koszonheti csak az uleset,na meg a marketingjenek. En jovore mar nem ultetnem be,jot tenne neki ismet 1 ev Torro Rosso... -
gpFan #166851 Gratula Ricci-nek. Holnap egy győzelem elé nézhet, de persze, szerencse is kell, meg a technika is ki kell hogy bírja. Ja. és hogy a csere gumik ott legyenek a megfelelő helyen a megfelelő pillanatban
Ami meg Maxot illeti, mintha a RB vezetése is kezdené elveszíteni a türelmet. Bár szerintem, az előbb is jöhetett volna. Igencsak tiltakozott, amikor szembeállították az újságírók, hogy idén 6 versenyhétvégén 6 hibája volt, komoly veszteségekkel. Pld. a bakuit nem is említette mint saját hibáját. Valahogy ez nem arra utal, hogy önkritikát gyakorolna. Itt komoly mentális zavar van. Őszintén szólva, én már kivágtam volna a pi*ába. Még Raikkönen is jobban teljesítene nála, agg kora ellenére (F1 korban gondolkodva). Vagy adjanak neki valami sexbombát, aki helyrehozza a hormontúltengését. Tényleg, látta valaki Maxot csajjal ?
Hajrá egyiptomi lábművész - off topic, bár nem 100% - Max tanulhatna tőle szerénységből és hozzáállásból. -
IXEMGabeo #166850 na vajon Ricciardo megtori e az atkat azaz sikerul e pole poziciobol nyernie -
#166849 -
#166848 -
Stockbauer33 #166847 Ric - Fernando -
IXEMGabeo #166846 1:10;8 Ricciardo:O atyaeg mekkora ido -
Stockbauer33 #166845 Te jóisten mitcsinál Ric -
IXEMGabeo #166844 Ricciardonak kijarna egy monacoi gyozelem...16-ban a csapat fosztotta meg tole -
Stockbauer33 #166843 Jók a Ferrarik -
#166842 Maxrol mostmar kijelenthetjuk,hogy egy Kvyat,csak jobb marketinggel. :D -
IXEMGabeo #166841 Mercik szivni fognak, ha nem jonnek ki a hiperlaggyal:D
megprobaltak muszaj kijonniuk a rozsaszin gumival -
gpFan #166840 Útálom hogy mindig igazam van. A derék Max Verstappen, biztos ami biztos alapon, ne hogy valaki megelőzze, már 2 órával a kvali előtt összetörte az autóját - én azt tippeltem hogy ő lesz az első, aki a kvalin összetöri. Valami nagyon nincs nála rendben. Talán még pubertásban van, és tudjuk, az hormonzavaros időszak.
Mivel utolsóként indul, komoly esély van holnap újabb Max-crash produkcióra. Egy SC már biztos -
IXEMGabeo #166839 Verstappennek sokba kerult ez a baleset, el sem indult az idomeron...:( -
IXEMGabeo #166838 Leclerc es Gasly megint ott vannak, csapattarsaik jol kikaptak:)
Sirotkin eddig meglepetes -
Stockbauer33 #166837 azthittem Bottas kiesik :).Fernandooooo -
#166836 -
IXEMGabeo #166835 ja minden evben osszetori Monacoban:D nem az o palyaja...tul kozel a fal -
IXEMGabeo #166834 hat ja ott duhos volt teljes joggal, mert a bolond Coulthard belassitott elotte, amit utolag elismert...evekig utaltam a skotot ezert:D
regi szep idok voltak, gyerekkor, normalis esos futamok, amiket engedett a vezetoseg nem volt agyon szabalyozva minden...vissza is nezek majd par 90-es evekbeli versenyt... -
#166833 Verstappen megint összetörte az autóját, 2 óra múlva időmérő...
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.26. 12:53:02 -
Stockbauer33 #166832 -
gpFan #166830 Nem akarok rosszmájú lenni, de érdekes amit Vettel mond Michael Schumacher-ről: "Sohasem láttam őt dühösnek" .
Pedig én nemrég ráakadtam a YT-on - egész más dolgokat böngészve arra a híres SPA-i verseny utáni jelenetekre, ahol vagy 5-en kellett hogy lefogják, úgy indult el Coulthard felé. Vettel nem látta ezt sose ? Inkább azt hiszem, hogy nem akarta látni, ahogy az a rajongókkal van általában. Na meg azt mondja, hogy Schumacher rekordjai számára elérhetetlenek. Pedig én még pár éve elég esélyesnek tartottam akár a 8 VB címre is. Sőt, most is van ideje rá, bőven, tényleg. Csak hogy per pillanat, valahogy Hamilton néz ki aki esélyesebb arra. Mondjuk behúz még 2 címet 2021-ig. Akkor meg már olyan közel lesz, hogy nem fog visszavonulni - és akkor már rajta, a technikán, meg a csapaton múlik. Na jó, az ellenfeleken is egy 'kicsit' . Ha bejön neki, várható zillió beírás: "én ezt nem nézem többet" -
gpFan #166829 Csak nehogy a 2013-as Silverstoni gumi mizériához valami hasonló legyen a versenyen. Az ezen a pályán teljesen tönkretenné a versenyt.
Szétszállt gumikról beszélek - azoknak, akiknek nem ugrott volna be. -
IXEMGabeo #166828 Koszonom, rogton meg is neztem a 12-es valenciai futamot, csak, mert az jutott eszembe...az kb az evtized szarazpalyas versenye volt -
IXEMGabeo #166827 amen
barmennyire is szidjuk sokan a mai Forma-1-et Monaco az Monaco marad:) minden evben varom meg akkor is, ha unalmas futamot hoz -
Stockbauer33 #166826 -
Stockbauer33 #166825 -
#166824 így -mivel az lesz az érdekes,az elévágás működik-e,ami eddig itt nagyon nem- az a központi téma,ki mennyire tud sáfárkodni a gumikkal...persze az autóversenynek nem igazán erről kéne szólnia,de ebben van valamilyen lehetőség az előzésre az eddigi monacoi versenyekkel szemben,kapásból 1 mp a hiper és ultra közt,plusz a kivezető kör lassúsága. -
#166823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#166822 Ha konnyen lehetne elozni, akkor esetleg igen. De mivel egy "csoben mennek", talan meg csupasz felnin is fel lehet tartani a hatul jovot;D -
#166821 végre egy taktikus verseny lehet. -
gpFan #166820 Rengeteg F1 verseny letölthető, vagy nézhető online: Teljes F1 versenyek -
gpFan #166819 Hungary ps4 liga ? Lassú, mint a taliga
" végre megnéznél egy szoros előzésekkel teli F1 futamot" - köszi, de maradok az unalmas, kiforratlan, rosszul összerakott valódi F1-nél.
-
#166818 amióta az azeri és spanyol hétvége közt a Ferrari módosított az ERS-en (csak nem szabálytalankodtak :p) már nincsenek motorelőnyben,a RB pedig leszorítóerőből megoldja a pirosok jó gumikezelését. -
#166817 Sziasztok!
Szeretném bemutatni az F1 Hungary ps4 ligát amit egy barátommal vezetünk immáron 2 éve.
Talán elfogultság nélkül mondhatom hogy jelenleg a legkifórottabb legjobban összerakott ligáról beszélünk ami konzolon elérhető.
Komoly videózási követelmények, balesetek eldöntésére külön versenybizottság, büntetési pontrendszer, rengeteg táblázat, statisztika, történelem, komoly díjazás.
4. szezonunkat kezdtük el olyan újdonságokkal amik álltal többen követhetik majd a ligát mint eddig bármikor.
Ebben a szezonban ugyanis elérhető egy nyílvános Facebook csoport amin minden csütörtök 21:20 kor ÉLŐ KOMMENTÁTORRAL mennek le a futamok, a csoportban található még pilóta bemutató hétről-hétre, összefoglalók, érdekességek, nyilatkozatok, pole poziciós körök stb
Ha szeretnél résztvenni későbbiekben egy ilyen bajnokságban vagy csak szórakozás képpen végre megnéznél egy szoros előzésekkel teli F1 futamot akkor látogass el az oldalra és jó szórakozást hozzá!
Üdvözlettel
F1 Hungary csapata!
https://www.facebook.com/f1hungaryliga/