182112
  • Stockbauer33 #166897
  • gpFan
    Jobb mint a cipőből való ivás
  • adam46
    Az a műugrás, hatalmas.
  • RatBaG #166894
    https://streamable.com/o3n41
  • gpFan
    6 verseny, 3 győztes, 3 csapatból, 2-2-2 győzelemmel. Ez így nézve érdekes folytatást igér ... De, asszem a RB-nak még max 2 pályája van, ahol esélyes a győzelemre. Meg jönnek majd a technikai hibák. hátrasorolások.

Alonso: nagyra becsülöm vezetői képességét, harciasságát. De most tényleg, ha éppen megnyerte volna e versenyt - a vonatozás szó lett volna az, amit hallunk tőle ? Szerintem, a legjobb lesz, ha nem tud jó F1-es csapatba kerülni, hogy elmegy az Indy sorozatba. és ott akár tarolhat is - bár a McLaren csapat valahogy nekem nem sok jót igér ott sem. Emerson Fittipaldi valami 50 évesen is nyomta ottan még .
  • ShaiHulud
    szerintem is volt kis kezeles az ajkan, meg talan az arca se eredeti, ettol fuggetlenul, oh my...
  • ShaiHulud
    minket csak futamhetvegekent erdekel a tema, utana tok leszarjuk szerintem, hogy melyik pilota frusztralt:) nekik meg az eletuk. Persze orulhetnek hogy ott lehetnek a forma-1 ben, de mivel versenyzok, meg amugyis az ember altalaban olyan, hogy tobbre vagyik mitn, ami van, ez az egyik mozgato rugoja az eletnek. Persze a boldogsaghoz meg az is kell hogy elfogadd amid van :) De ketlem hogy aki mar forma 1ben van az meg tud elegedni azzal, ha midnig 20. lenne :) Alonso eseteben ugye ott van az hogy 2x VB is tehat tudja hogy a vb cimekert kellene harcolnia. Es ha mar Alonso, akkor gondolom O is tisztaban van azzal hogy mennyi rossz dontest hozott csapatvaltasoknal, gondolom zavarhatja ez is hogy mindig belenyul a tutiba :D
  • AnuluWork #166890
  • pr3cious
    Inkább csak mulatságos volt egy szombati napon kijelenteni amikor Alonso ismét 6dik pozícióba repítette a 12helyre alkalmas masinát :D ma már sokkal kevésbé az. Meg arra szerettem volna rávilágítani hogy nem minden az ami annak tűnik, egyébként a kérdésedre válaszolva szerintem mi sokkal inkább azok vagyunk mint az a 20srác aki örül neki hogy ott lehet ahol :)
  • AnuluWork #166888
    Albert elqurta. Nem kicsit, nagyon. És még vizes is lett. :) A hercegnének mintha enyhén fel lenne buzergálva az ajka. Ez valami új trend azoknál, akik kicsit is szépek, vagy csak le vagyok maradva, ilyen ajka volt évekkel ezelőtt is? :D
  • AnuluWork #166887
    Egy '98-as Meki az egyik hajón?
  • ShaiHulud
    felallnak es akkro szokott menni a himnusz es utana a dijatado, valamit elbarmoltak :) belefer szerintem, foleg itt, amugy se tudtma mast nezni csak Charlene hercegnot :) nyami
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2018.05.27. 17:58:25
  • AnuluWork #166885
    Ennek mi értelme volt?

És még a himnuszokat is elcseszte a herceg, vagy én éreztem rossznak a sorrendet?
  • ShaiHulud
    Grosjean meg verstappen is frusztraltak igen, ki van osztva hogy csak ketto frusztralt lehet egy forma 1 idenyben? mi koze ennek alonso frusztraltsagahoz? Nem ertem miert vetted igy a szivedre, gpfan csak annyit irt hogy alonso nyilatkozza hogy vonatozas megy, de ettol meg a forma 1 a csucs. ez hol votl tamadas alonso fele? Frusztalt vagy?:)
  • ShaiHulud
    "In psychology, frustration is a common emotional response to opposition, related to anger, annoyance and disappointment, frustration arises from the perceived resistance to the fulfillment of an individual's will or goal[1] and is likely to increase when a will or goal is denied or blocked."

ez hol nem igaz alonso esetere? 2x-es VB, szerinted a celja meg a belso vagya az hogy azert is kuzdhessen hogy top10 be keruljon? ha igen, akkor nem frusztralt. Ha nem, vagyis szeretne megint vb lenni akkor igenis frusztracio lep fel, mivel blokkolva van ennek elereseben egy fos szar csapat altal, amirol nem feltetlen O tehet. O tudja hogy tobbre lenne kepes, es megsem tudja elerni, ergo frusztraciot okoz, miert nehez ezt felfogni es masokat beallitani agyatlannak? o.O
  • pr3cious
    Talán az hogy ilyen alapon a mezőny háromnegyedéről elmondható ugyanez? Csak egyedül őt szokás megtalálni ilyen hülyeségekkel. Meg nyilván azért megy 150%-on, ez pont a frusztrált emberekre jellemző. Kapásból 2 név: Grosjean, Verstappen
  • ShaiHulud
    igenis frusztralt lehet alonso, illetve az volt mar par eve, most mar tullepett talan rajta es inkabb telibeszarja es tudja hogy ugyse lesz jo. meg talan renaultban bizott, de ezzel se lesznek top csapat. Ahogy weber is utalt ra, lehet ez a mai volt a vege alonso es mclaren kozt. Nem tudom miert gondolod hogy ne lenne frusztralt, minden oka megvan ra a vegig szenvedett hondas evek alatt. Minden ember az lenne.
  • pr3cious
    Azt hiszem ez már annak az esete amikor valaki annyira frusztrált egy ember felé hogy azt hiszi hogy az a frusztrált Most srácok, komolyan ha Alonso frusztrált akkor verstappen mi? extra frusztrált? Egyrészt a pilótát kérik meg hogy nyilatkozzon, másrészt senki sem fogja azt mondani hogy a kocsi jó ha nem az. Na ilyenkor jön az átlag brainless f1 néző és megállítja hogy a pilóta frusztrált meg hisztizik, kb ennyire lehet komolyan venni az érveit
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2018.05.27. 17:43:06
  • gpFan
    Ó Istenem. Mekkora köcsög.
    Itt győzni igen is dicsőség.
  • gpFan
    Ez eléggé unalmas volt, és még a gumik kiismerhetetlensége sem segített. De Monaco általában ilyen.
    Amúgy, Leclerc nem hibázott - a fékje ment el.
    A Williams szánalmasan gyenge. Frank csak azért nem forog a sírban mert még él. A csapat is él még ?
    Okos dolog egy nem régen gyereket szülő nőre bízni F1-es csapat vezetést ?
  • Rita79
    Verseny nélküli verseny, sport értéke 0. Ricciardo életképtelen autóval magára húzta a mezőnyt, és még így is nyert, mert annyira nem lehet előzni a pályán. Dicstelen, értéktelen győzelem.
  • ShaiHulud
    szerintem leclerc nem akciozott, hanem eldurrant a fekje, latszik mielott a razokore felment, hogy egy bazi nagy adag fekete fustcsova kicsap a balelso kerekebol.
  • Alexease
    Ezt Vettel benezte, jol meglocsolta Charlene-t :DDDD
  • adam46
    "Most a Glória lebeg a feje felett" mikor rajta áll a fáking glórián, ó ezt a balfasz Szujót cseréljék már le. :D
  • IXEMGabeo
    gratula Ricciardonak:)

nem volt nagyszam a futam a vegere Leclerc akciozott sikertelenul, egyebkent esemenytelen verseny volt

Hulkenberg taktikaja tetszett jol a vegere hagyta a kerekcseret
  • IXEMGabeo
    hopp Alonso valtohiba
  • HTS s3rg1nh00
    Bottas az 5.helyről megnyeri?
    szerk:és RIC dráma?már az alagút előtt bekapcsol az energiavisszanyerés...
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2018.05.27. 15:51:41
  • IXEMGabeo
    csori Williams teamet meg az ag is huzza:D
  • IXEMGabeo
    Verstappen most jokat elozget
  • RatBaG #166868
    keresd a hibát:
  • gpFan
    Igen, és akkor rájössz, hogy az egész mennyire baromság. Ez versenyzői bajnokság elsősorban. És mégis, a versenyzőtől veszik el a pontokat és a rajtpozíciókat technikai hibák miatt. Még hogy spórolás és csapat kiegyenlítés miatt van ? Marhaság - akinek több pénze van, megbízhatóbb váltót, motort képes gyártani.
    Egyáltalán, egy ilyen sportban lehet-e kiegyenlítésről beszélni, ahol a technika óriási szerepet játszik. Még az úszásban sem mindegy kin milyen úszóruha van.
    Felejtsék el az egész lehetetlen kiegyenlítési ötletet. És könnyen lehet, hogy több csapat lesz. Ha valaminek haszna volna, az pont az, hogy segíteni a kezdő csapatokat. Nem pedig hátrasorolni őket. a még kiforratlan technikájuk miatt. Talán a nagyoktól kellene valamit erre a célra 'beharácsolni' - nem pedig tömni őket a múltbeli szerepükért. Az EU is így működik - báris egyenlőre.
    21-ik században vagyunk, igen drága technikával. milliárdos nézettséggel. Ez nem egy Fittipaldi Copersucar csapat félének való szint, főleg nem pénzügyileg. A Lotus sem bírta sokáig, pedig versenyeket is nyertek nemrég.
  • Magnum PI
    Ha nem így lenne akkor sajnos benne van hogy szándékosan összetörik a kocsit egy ingyen csere miatt :). Pl ha úgysem szereznek pontot akkor mindegy ha valahol odacsapja a pilóta. Nem kell nagy ütközés, hogy az fél kocsit le kelljen cserélni
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.05.27. 13:28:06
  • gpFan
    Szegény Verstappen, még 5 rajthelyes büntit is kapott váltócsere miatt
    Ez az abszurdok abszurdja - eleve az utolsó. A váltó nem romlott el, tehát nem azért cserélték. Valaki összetöri az autót, megsérül a váltó - mi köze ennek az előírt váltó élettartamhoz ?
    Ezek a FIA agytrösztök inkább szervezzenek tank versenyeket, ahol ütközéskor maga a tank sérül a legkevesebbet - lehetőleg saját házaik közelében Vagy esetleg valami szavalóversenyt nyugdíjas klubban.
  • gpFan
    Igazad van mindenben, amit írtál. Csakhogy azért hosszabb távon a szerencse faktor kiegyenlítődik a legtöbb esetben. Talán Vettel az, aki most a pechesebb időszakban van.
    Szerintem Kimi 2007-ben azért lett VB, mert a FIA nem akarta, hogy a bűnös McLaren csapatból (pontok elvéve a csapattól) való pilóta legyen a VB, és valahogy beleavatkozott. Lehet hogy hülyeség, de nem irreális.
    Alonso több címet érdemel mint 2. De sajna, úgy néz ki, hogy így marad.
    Mellesleg, most jövök rá, hogy az aláírásom, amit egy pár itteni derék szereplő miatt tettem oda, tökéletesen illik Max Verstappen esetére
  • gpFan
    Azt hiszem, ha az ember valamit állít, azt érvekkel kell alátámasztani. Nyilván egyszerűbb kinevetni vagy sértegetni a másikat.
    Úgyhogy én most jövök az érvekkel. mindenki tudja, magát Alonsot beleértve, hogy ő sokkal többre képes, mint harcolni az 5-ik vagy esetleg 10-ik helyekért. Ami a mostani helyzet, de volt rosszabb is. A fő kérdés az, miért nincsen jobb csapatban ? Mert a Mclaren 2013 óta nem élcsapat már. A Honda kifogás nem jó, mert az csak 2015-ben jött - miután 'rájöttek' hogy a Mercedes nem ad nekik ugyanolyan motorokat mint magának. Szerintem a baj Alonso-nál 2007-ben kezdődött. Amit mi, kívülállók tudunk, az hogy ki lett repítve a csapatból, vlamiféle árulás miatt. Aztán jött a Ferrari, ami jobb is volt. mint a McLaren, általában. De nem eléggé, hogy Alonso VB címet nyerjen - na némi szerencse is hiányzott. A frusztráció meg nem hiányzott, meg a dünnyögés. Igen, már akkor is frusztrált volt. És a Ferrarinak elege lett, na meg jött Vettel, kicsit más hozzáállással. És láss abszurdot, ki vette be Alonsót - a McLaren. Ami igen pocsék 2 szezon mögött volt. De jött a Honda, az emlékek a néhai elsöprő sikerekről, na meg a rengeteg pénz. Tudjuk mi lett a vége. A Renault semmivel sem jobb, mintha maradtak volna a Mercedes motoroknál. Vagyis rosszabb inkább. És mi lesz, ha esetleg VB címért fog harcolni ? Kap-e a McLaren ugyanolyan motort - már ha képes lesz az élen harcolni. Talán a Toro Rosso-sokat kellene erről megkérdezni ...
    Vagyis, teljesen normális, hogy Alonso frusztrált. Tudja ő, hogy többre képes. A baj abban van, ahogy azt kinyilvánítja, ahogy baj volt a Ferrari vagy a Honda nyilvános köpködése. A szavak néha nagyon sokba kerülnek,
  • Alexease
    Az hogy ki mennyi verseny utan lesz VB, ahhoz azert szerencse es foleg csapat/auto is kell. Pl. Hamilton 17(?) verseny utan lazan VB lehetett volna (persze a volna hulyen hangzik:P), ha nincs a kicsuszasa. Es ha nem csuszik ki, akkor Kimi sose lenne VB. Alonso 3-4-szer csuszott le a VB-rol 1-2 ponttal, ami nem sok. Amibol 2 tuti a Vettel-idoszakban volt (amit uncsinak mondtak, dominansnak es hasonlo, de azert az 1-2 pont alapjan azert szuk volt).

Egy VB cimhez sokminden kell (csapat, auto, tehetseg, tapasztalat, szerencse, csapattars, mentalis dolgok stb.), csak az eredmeny alapjan nem erdemes itelkezni. Lehet Max-bol sose lesz VB.
  • HTS s3rg1nh00
    ebben a topikban 10-ből 8 ember ilyen,megszokhattad volna már :D :D
  • pr3cious
    frusztrált alonso jólvan te már megint képzelődsz
  • gpFan
    Igen, Max karriere nagyon gyors volt. És igen gyorsan jött az első F1-es győzelem - de ahhoz hozzá kell tenni, hogy annak fő oka kiesések, és a csapat hathatós segítsége volt (akik szenzációra - legfiatalabb győztes mentek). Már egy versennyel később (Monaco 2016) megmutatta, hogy autózúzásban is az élen tud lenni.
    És hol van most ? Nem sokkal előbb, vagy semmivel sem. Már kb. 65 versenyt ment az F1-ben. Schumacher annyival már világbajnok volt. Vagy említhetnék párat a mostani mezőnyből. Nemigazán lehet nem eléggé tapasztaltnak nevezni. Voltaképpen talán ebben rejlik a probléma kulcsa. Mi is a tapasztalat ? Pld. tanulni a hibákból. Önkritika. Mehet ő 500 versenyt is ezzel a hozzáállással, és ha továbbra is ignorálja a saját hibáit nem lesz belőle bajnok. Persze, nem jut el így a 200-ig sem. Talán a baj az, hogy ő a felgyorsult korunk, a média terméke - mindent, minél gyorsabban. És míg könnyű a technikát gyorsítani, HD minőségben nézni F1-et élőben, akár egy okostelefonon (olyanon is ami kb. 20000 Ft-ba kerül), az emberek nem változnak olyan gyorsan.
    De talán épp ez a jó az F1-ben. Hogy az ember még mindig a legfontosabb tényező - akármit is mondanak egyesek. És most az a verseny jön, ahol ez a legjobban érvényesül, látszik. A belső kamerás felvételek félelmetesek. Akármennyire is frusztrált Alonso, és vonatozást emleget, az F1 a csúcs.
  • IXEMGabeo
    ebben lehet valami

Ricciardo kiforrott es erett versenyzo lett mig Max korul minden gyorsan tortent...