FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha az időmérőn is ez lesz akkor királyság van 😄
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.29. 08:13:10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha ez igaz, akkor példa nélküli. Mindenképpen jót tenne a sportnak, ha nem az utolsó helyen szenvednének megbízhatósági problémákkal, egy ekkora költségvetés mellett.
Mondjuk aligha hiszem, hogy ezt a Motorsport Világtanács jóváhagyja.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.04.26. 11:45:30
Ennek örülök, mert kb. 1x sem sikerült még megelőzni azt, aki a repülőrajtnál az élen van. Tök értelmetlen szabály.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.04.26. 09:06:27
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Talan a Honda bukja a McLaren-t, es ha mar ennyit beleoltek, valaki hasznalja. Vagy kell masik csapat aki hasznalja, meg tobb info legyen rora.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Számomra az is,hogyan játszott rá,hogy kibújhasson a szerződése alól a RBR nél
1 Valtteri Bottas Mercedes 1m31.280s - 143 kör
2 Sebastian Vettel Ferrari 1m31.574s 0.294s 64
3 Carlos Sainz Toro Rosso/Renault 1m31.884s 0.604s 68
4 Stoffel Vandoorne McLaren/Honda 1m32.108s 0.828s 81
5 Kevin Magnussen Haas/Ferrari 1m32.120s 0.840s 88
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vandoorne se pozitív üzeneteket fogalmaz meg a sajtóba, de szerintem nincs olyan pilóta aki ezek után pozitív véleménnyel lenne az autóval és a motorral kapcsolatba...
Alonso top pilota, de nem volt szerencseje.
A Renault-s ket bajnoki cim utan mehetett a neveben (is) top csapat McLaren-hez, de pech, osszeakadtak Hamilton-nal (mindketten megszivtak😄). Aztan ket ev "durci" a kozep csapat Renault-nal; aztan 5 evet szivott egy jo csapatnal (Ferrari), 3 masodik hellyel, Vettel mogott.
Van 2 bajnoki cime, lehetett volna meg 4 (elol volt, kuzdott), "top" csapatoknal versenyzik. Sokan ennek a felenek is orulnenek😊
Nem tudom miert pattog, jo helyen van, a csapatban van lehetoseg. Mashova nem mehet, a Ferrarinak es Mercinek tuti nem kell, a RedBull fonokseg tuti kerulne, marad ismet a Renault😊 Ha nem fikazna folyamatosan a csapatot es gyartot, itt barmeddig maradhatna.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D