182153
  • sure
    Oké, ezt azért inkább "illemből" szokták mondani, pl. Rosberg se volt túl meggyőző itt, Vettel egyből meg is trollkodta.

Én nagyon csíptem Vettel humorát is, ez az egyik kedvencem, csak úgy sütött a szeretet és béke Rosbergről :) , de most már ezt az oldalát sem látjuk sokszor (oké, részben mert nemigen fejez be versenyt pódiumon)
    Neki például elhittem itt, hogy valóban sajnálta, hogy Kimi előle esett ki, bár emiatt ő lett dobogós, hiszen így a csapat rengeteg pontot bukott.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.09.29. 19:21:15
  • b-type
    Nagyon egyszerű pedig, másként gondolkodunk. ja és nem árt ha egészséges világnézete van az embernek, ahogy én megfigyeltem az ellene kapálódzóknak ez a szűk keresztmetszet.
    ...mert egyébként akkor is amikor a legjobb technika volt alatta akkor is arról beszélt hogy milyen jó lenne ha közelebb lennének egymáshoz az autók teljesítményben.
  • RatBaG #180668
  • bakkerman
    Az Aston is mar csak azert igazolta le mert bevonzotta a neve a szponzorokat meg a merch reszlegen jol mentek/mennek a Vetteles sapkak/polok/ajandektargyak. Lehet hogy az autot a hatterben szepen fejleszgeti/fejlesztette,meg Strollt odaverte (ami nem nehez),de ezt a teljesitmenyt a mezonybol egy jo par pilota hozta volna feleakkora gazsiert. Az meg hogy amiota mar nem kuzd gyozelmekert,dobogokert,elment a PC iranyaba meg elkezdett politizalni az F1-en belul meg belemaszni egyeb nem versenyzoi dolgokba az meg vicc,es sajat magat jaratja mar le.

Ham is ezzel vagja maga alatt a fat meg noveli az ellenszenvet a a korabbi rajongoi koreben hogy elkezdett belemaszni olyan dolgokba amikhez semmi koze egy F1-es pilotanak.
  • Sippie
    Menjen az indycarba.
    Ritka gáz amúgy ez a csávó,
    itt persze nem lett volna jó az equal engines.
    Nem is értem hogy lehet ez szimpatikus versenyző bárkinek.
  • repvez
    ugyan az csak pepitába.
    8 szezonon keresztül nem volt vele problémája, hogy másodpercekkel gyorsabb a kocsija, csak most akar kiegyenlitettebb mezönyt mióta a szurube kell halásznia neki is.
    Álszent ö is.
  • RatBaG #180664
  • sure
    Csak fullban, vagy sehogy ;)

A szellemi leépülést inkább a pályán nyújtott teljesítményére értem (de részben a folyamatos F1 szapulására is), amúgy meg nézz rá, kezd úgy kinézni, mint valami csöves, ezzel a lobonccal meg az ápolatlan szakállával.
  • sure
    Oké, csak így, hogy ő is (még) aktív része és súlyos milliókat szakít még a kritikán aluli teljesítménye ellenére is (nagyrészt a szponzoroknak köszönhetően, akik meg a reklámokból élnek), kicsit hiteltelen. És ha menne az Aston szekere jól, akkor biztosan nem lenne ennyi energiája ilyesmiken agyalni.

Ha tényleg be tudnak hozni valami "karbonsemleges" vagy milyen üzemanyagot 2026-tól, azzal lehet, hogy megint valamilyen szinten "diktálná" a trendekeket az F1.
  • repvez
    részben egyet értek veled, mert valoban vannak furcsa dolgai, de ezzel a dologgal Vettellel értek egyett, hogy a F1 elvesztette a gyökereit és már nem diktálja a trendet hanem csak követi ,de még azt is csak reklám miatt és nem telejsen ujjitoként .
    Minden csak a látszat miatt , hogy több reklámot több bevéltelt és több olyan nézöt vonzon be akit amugy nem érdekel az F1 és a technikai sport, de mivel sok olyan dolgot meg behoznak ami csak a divatolás és a feltönösködést szolgálják.
  • PLaci #180660

(Rád értendő, nem Vettel -re.)
  • sure
    Szomorú látni, ahogy Vettel mind szellemileg, mind fizikailag egyre jobban leépül már a visszavonulása előtt, és hogy ennyire savanyú neki a szőlő most, hogy már nyilvánvalóan kiszállt belőle a bugi.
  • repvez
    na végre valami amiben egyetértünk.

teljesen igaza van , azt mondja amit én is , hogy teljesen elvesztette az innovativ lényegét az F1, már nem teremti a fejlödés irányát hanem csak kullog utánna.
    Az meg csak mellébeszélés, hogy az uzemanyagok miatt nagy különbségek lennének a csapatok között,
    Mert most nincs?
    ÉS egy auto sem lesz gyorsabb vagy több LE-s ha 95 ös helyett 100ast tankolok. Persze ezen a szinten lenne különség ,de nem akkroa , hoyg az olyan nagy eltérést eredményezne ha mondjuk a következő futamtol már más uzemaagyangot használnának.

MEg ahogy https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2022/09/26/ures-szlogenek-hiteltelenseg-vettel-ujra-beleszallt-az-f1-be/?fbclid=IwAR05O6cPgLTxHeRnUESuXrutN3CZxGpS6NuOVteV4Bppb_n8y53Lii-yX60ettel is mondja, nincs semmi konkrét dolog nincs senki aki ellenőrizné és betartatná ezeket az igéreteket.
    Csak ugy mint a nagyvilágban, attól, hogy europa kiszervezi a gyáértást kinába még nem lesz kevesebb CO2 kibocsájtás akárhogy is probálják ezt elöadni.
  • RatBaG #180657
    na végre:
    https://twitter.com/WilliamsRacing/status/1573235835067154433
  • mcmoha
  • Sippie
    Azert minimum leszbikus is legyen, ha nem queer...
  • RatBaG #180654
  • bakkerman
    Nyugi,az ö utoda meg egy felig latino felig amerikai szinten nö lesz :D
  • RatBaG #180652
  • PacsutaTibi
    Az FIA nem csak az F1-ért felel. Nem látom miért kellene olyan ember akinek köze volt/van az F1-hez.

Vezérigazgató lesz, nem elnök....
  • mcmoha
  • repvez
    nem félreértitek, az , hogy ha pénzugyeket akarják rendbe tenni akkor vegyék fel pénzugyesnek , de ne ö legyen a FIA vezére, oda egy olyan ember kerüljön, akinek az F1hez köze is volt és tudja, hogy miről szol az egész.
    Csak emiatt irtam, hogy no, mert még nem volt nöi versenyző ezért nem is igen tudná, hogy mi, hogy müködik.
    Nem vonom kétségbe a pénzugyi tudását, de ne mint vezérigazgató hanem mint pénzugyi valaki.
  • Szabi #180648
    jaj szörnyű, kineveztek pénzügyi vezetőnek valakit aki 16 éve ilyen munkakörben dolgozik és folyamatosan lépked fel, biztos mert rossz a munkájában... 1975 óta a pénzről szól.. ő meg '78-ban született.. szerintem nem az ő hibája..
    még jó hogy nekünk van elég gyökerünk a topikban
  • lac coo
    Azzal mi a baj, hogy nő ? :DDDDDD egyre inkább suttyó szinten vagy ! :D
  • repvez
    Első vezérigazgató, Még szerencse, hogy szakmai alapon döntöttek és teljesen véletlenul nő lett a kiválasztott is.
    Itt már nem a technikárol a technologiárol szol az F1, itt már csak a cirkusz és a profit a lényeg. Elvesztette a gyökereit teljesen a Sport.
  • Szabi #180645
    zseniális :D
  • RatBaG #180644
  • Sippie
    Laporoszkópos vakbélnél valszeg az átlag embernek sem fél év a rehab, de ő gondolom minden nap kapja maga mellé a szakembert, nekünk meg azt mondják másnap, hogy lehet hazamenni aztán hajrá.
  • repvez
    Nem volt rutin mutét albonnál

De egy átlagember ha egy ilyen mutétre is be kerül, akkor nem hogy 3 hét ,de 3 honap mulva se tudna 100%ban visszamenni melozni. Föleg nem ilyen terhelések mellett.
    Remélem egyszer megérem, hoyg a földi halandok is ilyen ellátásba részesulnek,mint a sportolok, hogy 1-2 hát mulva már ujra edzhetnek, mert most egy sima ember, ha valami mozgásszervi mutétje van akkor legalább fél-1 év mire minden visszaáll majdnem normálba.
  • RatBaG #180641
  • Stockbauer33 #180640
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi bealudtam a versenyen hsz?Vagy a mákos Ham bemákolta az 5. helyet?Milett itt?Pedig évekig ment a PH ovi itt is/CsapoAti ovodája

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.09.11. 22:15:00
  • lac coo
    Nem teljesen mindegy volt ennek a futamnak(is) ...? :D rosszabb már mint bármikor volt: olyan szinten fejlődött már az idei aero, hogy k nulla előzés van, sima drs kikerülések ... hulladék az egész .
  • repvez
    De mi a fenének kell VSC ha a kocsi a meghnyitásnál van és miért tart 3 korbe mig kitolják onnan ?
    ÉS a SC alatt is amig várták a manitut addig is tolhatták volna hátrafelé a kocsit mert vagy 50m-re ott volt a magnyitás, az alatt mig összeállt a mezőny akár ki is tolhatták volna
  • maffioso
    Azt az FIA intézi ám
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Sippie
    Már világos mi van a ferrarinal, ha a safety cart is 3 kör alatt sikerült kihozni az olaszoknak :D
  • mcmoha
  • RatBaG #180632
  • RatBaG #180631