FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ha ennyire nem lesz eső pár éven belül tényleg el fog sivatagosodni az orszagunk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Botond
Hétvégén lesz a londoni formula e futam (kettő is), azt közvetíti itthon vmi? Vagy neten elérhető valahogy a futam? Szokta vki nézni, és ha igen, akkor hol? Köszi!
Szabi
legalább az energiás mondat idén nem került ki, furán nézne ki 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
én meg azt nem értem,miért kell egyeseknek mindent jobban tudni,mint az aki átéli.<#nemtudom>
nem harap abba a kézbe,ami eteti és ez manapság már nagy dolog.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lac coo
ok...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LMBTQ egy liberális faszsag amit ránk hetero emberekre próbálnak eroszakolni... En köszi nem kérek belőle...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vettel! Fenykorat huszonéves kora elején elte😊 4vb cím zsinórban... Igazi harcos volt... Ferrari sajnálatos módon kicsinalta öt mentálisan... Ha Hamilton odaigazolt volna ugyanígy jár...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
mint pilótát soha nem csíptem Vettelt, a riákocsolása, újjmutogatása kurva szánalmas colt, de az utóbbi 2-3 években mint ember abszolut megkedveltem. Kiállt sok dologért, ruszkik, ellen, lmbtq , nők melett, szóval respect !!! ritka manapság, hogy egy celeb jó ügyért használja a népszeűségét !!!!

RatBaG
https://youtu.be/8WXQNakgluM

https://youtu.be/wZJSZRT-Fpg
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2022.07.28. 16:39:46

Per Aspera Ad Inferi.

Bercy
Manapság divatos mindent megideologizálni.
Palinko
Én csak azt nem értem minek ezzel a gyerekekkel meg klímaváltozással takarózás, miért nem lehet megmondani, hogy gyorsan jött a siker és 4 világbajnoki cím és nem tudja motiválni a középmezőnyben való evickélés már az után. Pénzénél van, szép karrierje volt és elég is volt ennyi.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Vettel kiszáll ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

lac coo
De minden pályán ez van !!!! Pillanatnyi 2 másodperces előny kell, hogy előzni lehessen, kb ...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez totál egyértelmű ugyanúgy megvolt a turbulens levegő amik által koptak az abroncsok... Ez a pálya amúgy is egy hulladek

Ferrari nagy lehetőségeket dob el magától.. Hagyján h Leclerc eldobja a győzelmet magától de Sainz versenye alakulhatott volna megjobban tuti kibirtak volna a közepes gumijai

lac coo
ajjaj, és még meddig fogod ! 😄DDD

maffioso
jaj fogd már be a pofádat komolyan mondom, 2 napja itt olvassuk ezt a vergődést megint

\"If in doubt, flat out!\"

lac coo
Lec egy balfasz, nem való bajnoknak.... Nem az első, nem az utolsó ....

lac coo

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci

Tudniuk kellett volna, hogy kb. képtelenség, hogy az a gumi majd a végéig bírja.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
ami most is látszott hogy a mostani autóknál elképesztő tempokülönbség kell, hogy előzni tudjanak akár még DRS-sel is..... tehát kijelenthető, hogy a szabályváltoztatás pont azt a célt nem érte el, hogy könnyebb legyen előzni ,sőt....

lac coo
egyébként az volt amit Norbiék is mondtak : olyan szinten tulkormányozottra van beállítva Lec autója féktávon, hogy lassan elúszott a túl nagy tempo miatt, kilóméteres gumonyomot húzott a bal hátsó.... az ilyen autó gyors lehet, de elég szemétláda tud lenni, nem tudom megéri-e ....

lac coo
Egyébként nekem tok fura, hogy kanyar közben szinte folyamatosan felül a Ferrari alja.... Kanyar közben szerintem az nem olyan jó😊

lac coo
De ezt akkor még nem tudhattak, kB senki se volt biztos benne, hogy egy vagy két kiállás kell e....

PLaci
Ha nem hozzák az SC alatt, akkor jobban jártak volna, mert az extra kiállással többet veszítettek.

Sippie
Meg néhány szabály módosítás kell, és ismét a merci lesz a top1 erő. Nagyon várom már!
lac coo
Hamiton az most nagyot ment !!!!!

lac coo
Perez ... ennyit tud ... 😊Ezt nem fogja olcson adni Russel... 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.07.24. 16:30:44

lac coo
Nincs ugaza Sainhnak, a kozepes meghakt volna , nem tudotf volna vegigmenni.... Az SC vel bujtak el, hogy le kellett rakni a tok jo kemeny gumit idejekoran....

lac coo
Az sima meguszasnak tunt nekem Lec nel... Sainz es Russel azert nem egy liga az latszik 😊 Perezen szerintem nem megy at.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.07.24. 15:58:54

nearo
Ferrari... <#falbav> ismét ingyen 25 pont Verstappennek -.-

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ez a Paul Ricard pálya fos...foleg a sok bukoter miatt... Magny Cours 100x jobb palya

Hirtelen mióta változtattak a hasmagassagon Hamilton most mintha hirtelen Russell szintjén vagy előtte van. Vagy a mostani fejlesztések picivel jobban fekudnek neki ki tudja mindenesetre remélem elveri Rus öt a szezon végén..

Egy hasonlóság Hamilton és Russell között:
Az első, versenyképes csapatban az F1-ben, vagyis Hamilton első szezonja McLarenben - 2007-ben az első 9 versenyt az első 3-ban végezte - rekord.
Russell - 2022, első szezonja versenyképes csapatban - első 9 versenyen az első 5-ben végzett.

Na igen, 3-ik vagy 5-ik nem mindegy, de ez az idei Mercedes nem annyira versenyképes mint a McLaren 2007-ben .

Remélem, Russellnek sikerül koccanás, baleset nélkül megoldani/úszni a mai versenyt. Hamilton meg jól kezeli a gumikat a 300-ik versenyén, ami sokat hozhat ..
mcmoha

mcmoha

mcmoha

mcmoha

repvez
nincs még uj banner ?
Sippie
Vicces egy figura ez a Csocsó Wolff, kicsit retardált lehet, vagy csak fos a memóriája?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nézzetek kakasviadalokat tahók.