FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt szerintem is benézték, meg kellett volna próbálniuk, de most már mindegy.

Hogy vág vissza a retardáltak, itt is visszavághattak volna a VSC alatt vagy a végénél volt rá több mint 16 köre, hogy változtatásra késztessék a mercit.
Ilyen hozzáállással sosem vágnak vissza.....
Ilyen hozzáállással jó lesz nekik a második hely év végén...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.14. 15:44:42
mivel a stream sokszor elment es szarakodott ezert nem tudom mikepp dolgozta le Hami a 7,5-s hatranyt...annyit lattam Vandoorne kiesett Massa miatt es a VSC volt ervenyben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez izgalmas verseny volt, még ha az általam legutáltabb pilóta nyert, akkor is. Remélem, minél hamarabb visszavág a Ferrari.

Ja és megint a VSC...

Force India, Werhlein, Hulkenberg nagy versenyt futottak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csori Magnussen:S

pont a vegere defekt...

es vegig verte Grosjeant is

ennyit arrol h Hamilton gumijai kopnak...mivel nincs annyi benzin az autojaban ez varhato volt...Vettel nem tudta kivedekezni a rohadt DRS miatt😊

amugy bosszanto mert volt 7,5 masodperce

Amúgy maradt a ferkának új lágy gumija?
Vagy beraktak végre egy városi Type-R motort a hondába, az legalább jól megy😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mi a franc van a Williamsekkel hogy Alonso is lenyomja oket?😄

Nyilván véletlenül, megint Massa.....

Mercedes berenc😄

Megint massa .....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.14. 15:31:31
elvileg Vettel sporolt es most hozott 7 tizedet

Valamit nem értek....miért nem teszi nyomás alá Vettel Hamiltont.....vélhetően jobban kopnának a lágyak.....
vagy
már Vettelnek is a végét járják a gumik??

Master91
ez jó futam volt!
Most szerintem hibázott a Ferrari, semmit nem vesztettek volna egy + kiállással.

Hát akkor ez így el is dőlt!
azert az ciki Palmer utolso mig Hulkenberg a csodaval modon a 6. helyen autozik😊 kijarna mar neki valami vb auto

Ez hatalmas jelenet volt! Respect Kiminek!

Szerintem....egyszerre fognak bejönni.. és a végén kard ki kard.....

igazan megallhatna a masik Merci is hamar Bottas ott maradt<#hawaii>

Virtual SC bekavart nagyon

lekörözés más gumi....
7,5 masodperc veszett oda Vettelnel hogy a francba?

Ferrarinal megint eltaktikaztak magukat?

Ugye, ugye Bottas......sorsszerű......

nearo
áhh, Ham sztem el fog menni, gumi miatt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Tartok attól, hogy Vettel ezt nem fogja tudni levédekezni. 😞

Na ezt most számolja ki valaki... ezt Hamilton vagy nagyon behúzza, vagy nagyon nem.

Akkor azért mert, csak.....

Vandoorne az idei teljesítményével csatlakozik a Palmer-Stroll-Ericsson trióhoz. Nulla a srác.

nearo
Kár Kimiért... bár aztán ki tudja, lehet olyan izgalmas versenye lenne, mint Riccnek.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
már miért?ő vezette a versenyt,nem csinált egynél több mozdulatot féktávon,nyilván nem fog indexelni és elengedni senkit,nem azért kapja a fizetését...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Azért Botttas -nak nem kicsit k..va anyját....

Arra játszik a Mercedes, hogy eggyel kevesebb kiállással megoldják a futamot? Ki tudja, de végre vannak izgalmak idén, taktikában, autók-pilóták viszonylatában stb...

Papa01
Nálatok is szarakodik a kép?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

AnuluWork
Most mondhatnám, hogy szerencsétlen, és ha elölről indulna, akkor nem történne vele ilyen, de amikor anno elölről indult, ugyanúgy szopórolleren volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szokásos Kimi verseny. Mehet fagyizni.

http://gaborszantai.co.uk/

Hát lehet 😞
Van az a pont,amikor már jobb csöndben maradni<#banplz>
Persze a bölcsesség leginkább a korral jön...<#mf2>
Master91
"Tavaly jól rajtoltak mindig megszokták előzni a merciket most ez megfordult...."

what?
Én úgy emlékszem hogy idén Vettel verte a két mercedest időmérőn.
Amúgy látnok vagyok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy másodpercet mondtam volna, ja egy tizedet 😄
Amúgy onnan, hogy a merci fejlesztett és azt gondoltam, hogy a ferka elmegy rossz irányba. vagy nem sikerül jól neki a fejlesztési csomag barcelonára..... meg hogy mindig megnyerik a szabadedzéseket, és az időmérőn meg kapnak 1 másodpercet, legalábbis tavaly ez volt.
De még mindig nem jók, mert nem tudják megverni a mercit időmérőn... Mondjuk annyira nem számít, hogy az első sorban vannak vagy a másodikban, rajtnál simán meglehet előzni a másikat. Tavaly jól rajtoltak mindig megszokták előzni a merciket most ez megfordult....
Roger6
"az időmérő ahol megint kapnak majd egy másodpercet" - hát ez nem jött be. Nem értettem először sem, hogy honnan veszed a mondandón alapját, de csak simán troll vagy.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo
Hoppá és Alonso interjú, jó húzás<#eljen> aszondja megtanult az oválon gyorsan menni az egyenesben 😄

Na most ha még a red bull is itt lenne, meg a mclaren is az első helyért, infarktust kapnál 😄
Látszott is Bottason, hogy sokat ront, hibázik, Vettel is eldobott 4 tizedet az utolsó szektorban.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.13. 15:11:21
RatBaG
holnap úgysem éli túl az első 5 kört. 😞

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Alonso aztapicsa...😄
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én most izgultam a végén, rég éreztem így😊 nekem tetszett

Alonso a hetedik....