FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ezen kívül az Indy 500 kvalifikációját is élőben láthatjátok a DIGI Sport csatornáin most hétvégén:
Szombaton 23 órától az első kvalifikációs nap eseményeit mutatjuk meg a DIGI Sport 3-on, vasárnap pedig ugyanezen a csatornán már 22 órától láthatjátok a rajtsorrendről döntő edzést."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A Béna.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Fogalmazzunk úgy .hogy talán naprakészebb információim vannak az egészről, mint neked...
A Béna.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Legalabbis ahogy mi es a media tudja😉 Az hogy O mikor dontott rola es a csapat mikor tudta meg, azt sose tudjuk meg😉
Azt nem tudhatom, hogy nem 2-4 nap utan dontott, talan ugy volt, de amit mondanak es/vagy a mediaban olvasol, azt mindig oszd el kettovel;D
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Volt matek hónapokig mire nyilvánosságra hozták.
A Béna.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.05.18. 09:01:16
Volt 2 autó pilóta nélkül. Valakit be kellett ültetni, szabad pilóta meg nem nagyon volt Így jött vissza Felipe meg beültették Lance-t a másikba.
Mélyvíz ez neki, de nagyon sokat tanul meg gyakorol.
A Béna.
"Egyelőre boldog vagyok, de messze nem teljesen magabiztos. Tegnap a forgalomban autózás után sokat javult a helyzet és úgy érzem már sokkal jobban állunk. De még rengeteg mindent át kell vennünk.
Az első napokban a beállításokban történt változtatásokat nem igazán éreztem. Most már kezdem érezni, szóval ennek örülök. Még rengeteg időnk van, rengeteg lehetőség van tesztelni. Még nem állok készen, de úgy érzem, az időmérőre és a versenyre rendben leszek."
Oválon vezetni teljesen más stílusban kell, mint amihez eddig pályafutása során hozzászokott. Furcsa érzés, de már kezd egyre jobban hozzászokni.
"Az autót teljesen másképp kell vezetni. Ha valaki egész életét Európában, Formula 1-es versenyzéssel tölti, akkor az oválversenyzés természetellenesnek tűnik neki, mert itt az autó magától kanyarodik balra. Szóval ez elég furcsa volt, amikor először értem az 1-es kanyarba. De a szimulátorral jól felkészültem, az elmúlt hetekben rengeteg információt kaptam a csapattól, ezért már felkészültem erre az érzésre."
A vezetésen túl:
"Talán még korai erről véleményt mondani, de azt hittem több eseményen kell a pályán kívül részt venni. Lehet hogy erről másképp vélekedek majd jövő vasárnap, de egyelőre így látom.
A legjobban az lepett meg, hogy a nézők ott vannak a garázsokban és még a pitlanen is, ez nekem teljesen szokatlan."
Na meg ugye a teszten mondta még, hogy 1-es kanyar padlógáz, aztán amikor odaért, szétkapcsolt az agya és a lába és nem nyomta tovább a gázpedált. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Per Aspera Ad Inferi.
https://www.motorsport.com/f1/news/vettel-forced-to-take-third-engine-of-2017-905207/ bar a 2. motor sem kuka meg.
A Béna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.14. 18:28:43
Ha kimennek a box-ba ~4sec hatrannyal, akkor Hamilton ratesz meg 1-2sec-et, aztan akokvetkezo korben o is bemegy egy lagyert, es kenyelmesen visszajon Vettel ele.
Persze, akkor legalabb erdemben kergetozhettek volna a vegeig😉
Verseny izgalmas volt. Ferrari megint nem taktikázott jól a végén ott volt a lehetőség, hogy megpróbáljanak valamit mégsem mertek élni vele, ez tipikus. Viszont a mercinek nagy dicséret vesztett helyzetből megfordították a versenyt. Bottas megint jót rajtolt de az első kanyarban nem volt helye és hamar is fékezett, aztán ez lett a veszte. Reméljük lesz ez még jobb is.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.14. 17:03:09
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Meg mindig akkor taktikázzák el magukat mikor ők lépnek először...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.