FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
ja,vagy kiütik a darálóban vagy ő hajtja túl a gépet idegből. Max 6-7. hely,de szerintem ahhoz is szerencse kell majd meg 1-2 SC

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Miért kapna agyvérzést? Önerőből semmire sem képes a Mclaren... Attól mert ő nincs itt és más bemákol egy helyezést, az nem jelenti azt, hogy neki is mákja lenne.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.28. 08:01:05
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Schumacher 2001-es Monaco gyozelme ota nem tudott nyerni a Ferrari itt Monacoban😊)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Raikkonennek grat, kijart neki ez a pole hiszen legutobb 9 eve sikerult neki...

Ferrari 1-2-t nem bannam holnap😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Button baszki...siman bekerult a Q3-ba erre meg a hovissza alakito rendszer es egyeb Honda motorbeli szarsagok miatt utolso helyrol rajtol😞((( nem ezt erdemli o se

Mégis hogyan?Átugorja a mezőnyt?Vonatozás lesz úgyis végig.Ez egy ilyen hulladék pálya.Max egy jégeső kavar itt be vmit.Más nem

(majd szépen kiütik onnan középről az újak.Ezt a pályát bukta a Ham)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.27. 23:32:59

adam46
Hamilton úgy is bemákol egy-két sc-t ezzel feljön a dobogóra.
Ez az, nem hiszem, hogy KR-t most direkt Vettel mögé pakolnák.

Master91
ha Vettelt hozzák ki a ferrarinal akkor végleg kiherélték Kimit. Ezt most neki kell nyernie, vettel meg 2. vagy 3, és akkor is jó pontokat hozhat hamiltonon.
Alexease
Sajnos csapat erdek is, hogy Vettel gyozzon, vagyis barmi megtortenhet...
Alexease
Poen lenne egy jo nagy kaosz es Button a dobogon😊 Alonso agyverzest kapna😄
AnuluWork
Ha Kimit nem szopatja meg valaki, már csodálkozni fogok. Ha az ellen nem, majd a csapat.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Aha megnyeri a futamot majd, lesz vagy 3-4 SC a merci simán kitaktikázza, a ferka meg benyalja. Eddig mindig úgy volt. Előző futamon is mikor VSC volt ki kellett volna jönniük alatta, ehelyett a merci hozta Hamiltont.....
Baromi jónak tűnik a kocsi, de ilyen malőrökkel rontják el a helyzetet.....
bakkerman
Persze,az alap hogy Vettel vagy Bottas nyer holnap,ha valami csoda történik és Kiminek semmilyen gondja nem lesz akkor jön a csapat,és rákoppintanak az orrára. Ekkora ziccert biztos nem hagynak ki,Hamilton max 6-7. helyig jöhet fel,igy ha Vettel nyer akkor szépen elhúz összetettben

AnuluWork
Tök mindegy a mai Kimi. Holnap úgyis kiteszik, vagy nekimegy valaki az elsőben és már vége is a versenyének. Verstappenre és Vettelre tippelnék a kérdésben, de akár Bottas is simán bejöhet, mert simán tudják hozni ezt az arrogáns formát. De ha mégsem, és mondjuk túléli az első kanyart, a Ferka úgyis szépen megszopatja, és összecsalja majd Vettelnek a futamot, nehogy már Kimi jól menjen és esetleg nyerjen. Mint nemrég Monzában a startnál, mikor Kimi a második helyről indult ...

Bocs ezekért, de én ilyen szituból 2008 óta értelmesen kijönni Kimit max. a Lotusnál láttam, és az se most volt.

Jobban szeretem, ha páratlan helyről jön fel 3-5ig. Az akár még fairül is kijöhet. A holnapinál alapból Vettelre építik a stratégiát, mert ő lett a második.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.27. 16:12:18

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nearo
Jaj... kb lényegtelen, hogy 13 vagy 14. Hacsak nem vagy babonás. A lényeg az, hogy a mezőny közepéből rajtol, nem az hogy pontosan honnan.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nem tudom mint beszél mindeki arról hogy Hamilton a 14. helyről, már mikor leintették ezen a helyen biztosra vehető volt hogy 13-ról indul, hisz Button akármit csinál a 15 helyes büntetéssel is Hamilton mögött lessz....

SC elég sokszor van és valahogy nem nagyon rémlik olyan hogy az ilyen ziccereket a Mercedes nem jól használta volna ki....

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
Na a holnapi fasza futam lesz! Hamilton másnapos volt,vagy mivolt vele? 😄

nearo
2008, azta... volt még Francia nagydíj😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

0.002 ezreddel lett 3. Bottas akkor Hamiltont nem értem.
adam46
"Kamerának az írisze lassabban reagál" Ez a nap aranyköpése. <#idiota>
Raikkonen, de komoly belülről......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Bottas szerintem meg oda fogja csapni a kocsit sokat csúszkált az előző versenyen, itt ilyet nem lehet mert egy apró hiba és vége, vagy max.
De tuti, hogy lesz SC, Hamilton sincs akkora szarban.

10 Hely van a két kocsi között, hogyan?
Nem egyszerű ez az év, ha már nem elől senki által zavartalanul kell menni....

Bottas nyerné az időmérőt most, durva lenne 😄
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.27. 14:50:17
Na jön az ilyenkor szokásos Hamilton performansz.......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

nearo
Ham 14. 😮 na kíváncsi leszek a versenyre
mindkét Meki top10 <#eljen>

Hamiltoff.

Hiányzik Rosberg 😄

Kiesett 😄: DDDD
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.27. 14:40:26
nearo
0,8 sec 1-15. hely között 😮

tetszik a haasok orra, kicsit a régi tyrrell hondákra emlékeztet😊
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.05.27. 14:24:43

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
HTS s3rg1nh00
<#bdead><#idiota><#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
lehet fogadni arra,hogy Stroll hányszor töri össze az autóját?<#banplz>

HTS s3rg1nh00
11 perc telt el az edzésből,Bottas már gyorsabb a tavalyi FP1 időnél...jó lesz ez 😄

Alexease
Kuldok egy levelet a FOM-nak, hogy halasszak el a szabadedzest, mert az SG topic-ban meg nincs uj banner😉<#idiota>
Fura Alak
Új banner még nincs? Holnap már szabadedzés! 😮
M4 - CS - 09:53 - 1. szabadedzés
M4 - CS - 13:53 - 2. szabadedzés