FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.05.28. 08:01:05
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ferrari 1-2-t nem bannam holnap😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(majd szépen kiütik onnan középről az újak.Ezt a pályát bukta a Ham)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.27. 23:32:59
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Baromi jónak tűnik a kocsi, de ilyen malőrökkel rontják el a helyzetet.....
Bocs ezekért, de én ilyen szituból 2008 óta értelmesen kijönni Kimit max. a Lotusnál láttam, és az se most volt.
Jobban szeretem, ha páratlan helyről jön fel 3-5ig. Az akár még fairül is kijöhet. A holnapinál alapból Vettelre építik a stratégiát, mert ő lett a második.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.05.27. 16:12:18
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
SC elég sokszor van és valahogy nem nagyon rémlik olyan hogy az ilyen ziccereket a Mercedes nem jól használta volna ki....
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De tuti, hogy lesz SC, Hamilton sincs akkora szarban.
10 Hely van a két kocsi között, hogyan?
Nem egyszerű ez az év, ha már nem elől senki által zavartalanul kell menni....
Bottas nyerné az időmérőt most, durva lenne 😄
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.27. 14:50:17
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
mindkét Meki top10 <#eljen>#eljen>
Kiesett 😄: DDDD
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.05.27. 14:40:26
tetszik a haasok orra, kicsit a régi tyrrell hondákra emlékeztet😊
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.05.27. 14:24:43
Per Aspera Ad Inferi.

Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
<#beka3>#beka3>
M4 - CS - 09:53 - 1. szabadedzés
M4 - CS - 13:53 - 2. szabadedzés
https://www.facebook.com/Formula1/videos/820755244748126/