FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.06.11. 10:02:05
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Jobban belegondolva, ha van is bunti, akkor a Honda lehet szivesen kifizeti;D
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.06.09. 17:16:26
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
kiveve Indianapolisban😄DD es talan Schumi jovoltabol Imolaban es Montrealban volt meg keresnivalojuk
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy kis pszichológiai hadviselés,rá akarja rakni a terhet az olaszokra 😄 Bár annyiban igaza van,hogy egy hangyafasznyival ugyan de jobb autója lett idén a Ferrarinak,de ez még korántsem egyenlő a VB cimmel
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.06.06. 17:20:55
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#hhwnd
2003-ban meg (amivel úgy voltam eddig felesleges is felhozni) gondolom akkor Schumacher direkt engedte 1-2 pontnyira magára az utolsó futamig, mert unalmas volt már neki ott mindig egyedül az elején...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.05. 10:25:38
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
am 2014-ben ez a tortenet jocskan Alonso javara dolt el...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.05. 10:04:51
Túlértékelt szerintem inkább pont az, aki pont akkor tud mindig alkotni (akár több VB címet), és azt is főleg verseny nélkül (pole és egyedül körözgetés az elején), aki alatt épp a leggyorsabb és/vagy legmegbízhatóbb konstrukció van, meg a háttérben ott vannak akik jól taktikáznak neki. Ha ez mind megvan, akkor lássuk be, oda elég egy szimplán jó képességű versenyző, aki gondosan követi a csapat utasításait. Csapatszintű összemérésben ezzel semmi gond nem is lenne, de egyéniben erősen torzítja a képet.
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2017.06.02. 18:58:34
De hiresen a Ferrari (volt) a csapatszorrend magus😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"