FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
8

I met God. She's black

nearo
mikor indulnak? 7? 8?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.06.11. 10:02:05

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

szivd vissza...ilyet viccbol se mondj

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ki hitte volna, hogy azt mondjuk ilyenkor: a világbajnokság szorosabbá tételéhez most egy Hamilton-győzelemre lenne szükség?

HTS s3rg1nh00
mivel ez egy relikvia,gondolom mentesül a ban alól,legalábbis úgy lenne logikus

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alexease
<#eljen>
Jobban belegondolva, ha van is bunti, akkor a Honda lehet szivesen kifizeti;D
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Gondolom letargyaltak elore es kifizetik a buntetest (Camel) 😊
Nagyon jó Bottas is.Nagyon jó vétel volt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
Maxí respect Liberty Media <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
na vajon kanadában vannak a legjobb szurkolók? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Jó volt ez a mai időmérő <#eljen>
Ham <#eljen>

Hoppá Megint megállt alatta 😄 Nemjóezígy😞
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.06.09. 17:16:26
HTS s3rg1nh00
hoppá,Kanadában Zak Brown miután nem érkezett meg az új fejlesztés amit a versenyre ígértek,3 hónapos ultimátumot adott a hondának!link

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo

es a Ferrari csapat is, mert nekik Bridgestone volt igy el volt atkozva az evuk

kiveve Indianapolisban😄DD es talan Schumi jovoltabol Imolaban es Montrealban volt meg keresnivalojuk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
„Fájdalmas, de be kell ismernünk, már nem a Mercedes a favoritja az idei világbajnokságnak. Jelenleg egyértelműen a Ferrarinak áll a zászló. Nagyon egyben van az egész autó, ami nagy kihívást jelent számunkra, hiszen be kell bizonyítanunk ismét, hogy mi vagyunk az a csapat, amelyet a többieknek le kell győzni" – fogalmazott Wolff.

Egy kis pszichológiai hadviselés,rá akarja rakni a terhet az olaszokra 😄 Bár annyiban igaza van,hogy egy hangyafasznyival ugyan de jobb autója lett idén a Ferrarinak,de ez még korántsem egyenlő a VB cimmel
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.06.06. 17:20:55

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na erről megfeledkeztem, akkor is él az hogy ha lelassít bejön 3diknak... szerintem azt kibírta volna a kerék. Ugyanúgy egyébként Alonso is szívott a gumikkal pl Monacoban.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

azt tegyuk hozza, hogy az agyatlan gumiszabaly 2005-ben, miszerint nem lehetett kereket cserelni peldatlanul nagy baromsag volt...ez miatt esett ki Raikkonen a Nurburgringen

RatBaG
coronel feje jól meggyűrődött.

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Ezért haldoklik most az F1,mert ma már senki se autózza ki a 100%-ot,mert óvni kell a gumit,a féket,a motort,a szüzmáriát,mert költséghatékonyság. Akkoriban meg nyomták mint az őrült,mindenki nyerni akart,amit birt az autó,azt kihozták belőle,aztán vagy 10 pont lett a dologból,vagy megadta az autó magát (lásd Meki,Kimi alatt évekig). Mostmár senki se kockáztat,nincs vér a versenymérnökök pucájában se,mert ha valami van,és törik az autó,meg kiesik a pilóta,akkor jön a csúnya szponzorbácsi,és leszól,hogy ezt nem kéne! Márpedig mindent a pénznek,a szponzornak kell alárendelni,a verseny meg majd eldől a cetliken a pitwallon,meg a boxutcában,vagy kurvajó esetben a DRS ZÓNÁBAN.

Várható volt hogy elfog törni ilyen igénybevétel mellett. Kockáztattak<#vigyor5> nem jött be nem tudom őket sajnálni, vállalták a következményeket.

Defektet kapott? Nem. Elvesztette a tapadást és kicsúszott, vagy megelőzték emiatt? Nem. Eltört a felfüggesztés aminek ezt ki kellett volna bírnia? Igen.
A vibráció okozója Kimi lába... ő fékezte el a gumit.

Vagy ha a McLaren olyan felfüggesztést gyárt, ami elvárható módon nem szakad le egy kis vibráció miatt...
Vagy állítom picit lassabban mennek azt is kibírta volna a kerék és bejön 3diknak ezzel komoly pontokat mentve de a - ki ha én nem? - bemutatása előrevallóbb volt és már tudjuk mi lett a vége.

allock
Korábbi csapata, a Renault meghívta Robert Kubicát egy valenciai tesztre, ahol a lengyel egy 2012-es Lotust vezethet majd.

#hhwnd

Most egy jó példát hoztál fel az a pillanat hűen tükrözi az egész évet, a filozófiájuk elöl lenni BÁRMI áron még akkor is ha nem bírja a technika - és nem bírta - pontok nélkül távoztak ahelyett hogy kicsit is gondolkodtak volna ahogy Alonso tette - lassan járj tovább érsz - az hogy gyors vagy azzal kitörölheteted de legalább annyit elértek hogy 1-2 ember úgy érezze hogy ők érdemelték volna a vb címet. Mi a ....-ért nem álltak ki kereket cserélni? Meg szerinte kinek a lába miatt fékeződött kockásra a kerék? Súlyos kérdések ezek. Ők érdemelték volna? a francokat futóversenyen sem az nyer aki a leggyorsabb egy szakaszon hanem az aki CÉLBA is ér.

Aha. Akkor gondolom arra is emlékszel, hogy egyszer az első kereke szakadt le csak úgy magától, egyszer meg a motorvezérlő elektronika gyulladt ki, mindkét esetben vezető helyen. Gondolom ezeket is biztosan a "140%-os tuning" okozta.

2003-ban meg (amivel úgy voltam eddig felesleges is felhozni) gondolom akkor Schumacher direkt engedte 1-2 pontnyira magára az utolsó futamig, mert unalmas volt már neki ott mindig egyedül az elején...
Te mi a rákról beszélsz? Itt ép egy olyan ember ír üzenetet aki pontosan emlékszik mi volt abban az évben: A mclaren sokkal gyorsabb volt mint Alonso Renault-ja, felpumpálták a motort 140%-ra és aztán csodálkoztak hogy minden versenyen elszáll, és ez (hogy a mc nem tudott motort gyártani) Alonso hibája? hagyjad már magad! Megbízhatósági gondok nélkül Kimi lett volna a világbajnok egy sokkal gyorsabb autóban - de az az autó is számít - és mint tudjuk az a motor... De jó ne vegyük figyelembe az autót akkor Alonso hányszoros vb-lehetne? Tízszeres? Számomra sehol sem bizonyította hogy ő a jobb azt bizonyította hogy egy jóval gyorsabb autóban képes villogni amíg annak a megbízhatatlan motorja el nem szál, javíts ki ha nem ez történt. 2007-et meg elcseszték Alonso számára mert simán lehetett volna világbajnok ha Ron Dennis nem égeti le a neveltje kedvéért, saját háza felől is kapta a pofonokat. Kimi bemákolt egyetlen címet amit viszont nem sajnálok tőle annyira azért van jó.

AnuluWork
Nem tök mindegy? Alonso vagy kétszer volt dobogón. Az meg, hogy negyedik ill. tizedik vagy, az kb. senkit sem érdekel, ha Ferrariban ülsz. De tök mindegy. Kimi a Ferka utolsó világbajnoka, pedig Alonso hajtott ott öt (?) évet egyhuzamban, első számú pilótaként. Kimi 1x nem volt első számú a Ferkánál, leszámítva a Fiscos öt kemény versenyt ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.05. 10:25:38

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nincs kizarva, hogy fenykoraban es amig inkabb motivaltabb volt 2005 kornyeken kiegyenlitettebb lett volna a kuzdelem, ha csapattarsak...

am 2014-ben ez a tortenet jocskan Alonso javara dolt el...

AnuluWork
Egy szar autó. Volt vagy 500 pont a Merci és a Ferka között.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.05. 10:04:51

Bizonyította, hogy jobb Alonsónál? Akkor mi volt 2014?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Alonso ellen már kétszer is bizonyította, hogy ő a jobb (2005 amikor a rengeteg műszaki hiba ellenére is ott volt pontokban végig a nyakán, ha azokból nincs ennyi akkor ő a VB nem Alonso, illetve 2007 amikor meg is verte még úgy is, hogy Alonso alatt a Ferraritól lopott technikai volt abban az évben). Hamiltont szintén verte 2007-ben, aki alatt szintén a Ferraritól lopott technika volt, innentől vicc is lenne az elmúlt űrhajó Mercis éveit belevenni a számításba. Vettelt pedig szintén megkergette párszor az űrhajó RedBullos korszakában a gyengébb Lotusszal, versenyeken sokkal látványosabban, mint a papíron (pontok alapján) őt fenyegető Alonso. Most pedig, hogy egy csapatban vannak, ha szem előtt tartjuk a Ferrari "hihetetlenül jól esülő" taktikai húzásait, meg hogy kilőkdösések terén is mennyire "jókor van mindig jó helyen", és a korkülönbségtől sem tekintünk el, akkor még mindig nem lehet azt mondani, hogy Vettel egyértelműen jobb lenne nála az összképet tekintve.

Túlértékelt szerintem inkább pont az, aki pont akkor tud mindig alkotni (akár több VB címet), és azt is főleg verseny nélkül (pole és egyedül körözgetés az elején), aki alatt épp a leggyorsabb és/vagy legmegbízhatóbb konstrukció van, meg a háttérben ott vannak akik jól taktikáznak neki. Ha ez mind megvan, akkor lássuk be, oda elég egy szimplán jó képességű versenyző, aki gondosan követi a csapat utasításait. Csapatszintű összemérésben ezzel semmi gond nem is lenne, de egyéniben erősen torzítja a képet.
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2017.06.02. 18:58:34
Master91
2008-ban azért éppenhogy nem lett VB
AnuluWork
És bár tény, hogy Vettel folyamatosan együtt ünnepel a csapattal minden győzelem után, mégis Kiminek volt a tanúja az esküvőjén egy Ferraris ...

boven eleg volt, hogy a Santander akkoriban egy rakat penz fizessen a Ferkanak, es a Fernando faster than you szoveg es maris kikeszitettek agyilag....

AnuluWork
Én ettől a mentalitástól qurom fel magam mindig, amikor elkezdik a ragazzi scimmia leccano i testicoli szintű benyögéseket jó szereplés után a rádión. Hogy ők mekkora nyelvmágusok. Azt hinnék ezután a tévénézők, hogy valakik, erre Monzában Rosberg nem olaszul kezd el beszélni? És ő tényleg bírja is a nyelvet, nem csak betanul pár baromságot. 😊 Na Kimi nem tanul be soha. Egy 2007-es "danke" kivételével kb. 1x nem használt az angolon és a finnen kívül más nyelvet. 😄

<#eljen>

Itt azért be kellene osztani az eltöltött évek számával, valamint arról se feledkezzünk meg hogy 2010-től kb "megduplázódtak" a szerezhető pontok...

Alexease
Pontokat nem erdemes hasonlitani, Sumi 11 evet volt a Ferrarinal, 5 vilagbajnoki cimmel😊 Alonso evente 2-3x annyi pontot gyujtott, a mas pontrendszer miatt.

De hiresen a Ferrari (volt) a csapatszorrend magus😊
mcmoha
A Ferrari három legsikeresebb pilótája (pontszám alapján) Alonso (1190), Schumacher (998), Massa (789). Egyébként a csapat fennálása óta az egyes számú pilóta mindig is bucira verte a kettest.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
Volt Massa alatt technika...es a csapattarsa 4 even at bucira verte