182113
  • ShaiHulud
    es volt-e valaki tok sehol, gyozelemmel? mint pl most ricciardo :) vagy pl. maldonado.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/707qht/has_any_driver_won_a_world_championship_without/
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2018.07.12. 20:33:34
  • AnuluWork #167377
    Azon filózom, hogy volt-e valaha vki győzelem nélkül világbajnok, de szerintem nem. A leggyengébb nyertes egy finn, Rosberg volt ebben a kategóriában. Ő pl. 1x nyert 82ben, de akkor két ász is kiesett baleset miatt.
  • ShaiHulud
    Az is hülye szerintem, aki szerint szándékos volt, és az is, aki szerint nem kimi hibája volt. Kimi hibázott, elismerte, megkapta büntetést érte, pont.

gpFan: Kimit most fikázni meg nem szép, pont most amikor elmúlt két futamon végre megint jól ment. Az évadot jól kezdte, aztán jött a szokásos ferrari balfaszkodás miatt elúszott 2 futamos nullázás (csapathiba) és utána tényleg volt pár futam, ahol megint mintha visszaesett volna, a versenyeken jóval lassabb volt mint vettel. De most a legutóbbi 2 futamon megint nagyon jól ment, nem érzem pont most a fikázás jogosságát tőled ( 3-4 futammal ezelőtt még jogos lett volna).

• IXEMGabeo
    Kicsit OFF

Nekem ez a cikk rendkivul tetszett
  • HTS s3rg1nh00
    pedig nagyon egyszerű,Hamilton hagy bőven 1,5 autónyi helyet ahol Kimi elférhetne (a szabályok 1 autónyit írnak elő),ehhez képest ő túlcsúszik és telibe találja hátulról úgy,hogy nincs mellette tehát nincs előzési pozícióban.a 10 mp teljesen reális büntetés ebben az esetben,aki mást mond az vagy nem érti a szabályokat,vagy elvakult Ferrari/Räikkönen fan.ő maga is elismerte hogy butaság volt,fasznak ennyit rugózni ezen.
  • Sequoyah
    Igy van. Erdemes megnezni mind2 belso kameras felvetelt. Kimi szemszogebol o a sajat iven megy, es Hamilton jon keresztbe, mikozben o probal vedekezni es meg jobbra elhuzni az autot, de mar csuszik... Hamilton szemszogebol pedig o megy a sajat iven, aztan nem is latjuk Kimit egyaltalan.
    Mas-mas iven mentek, es aztan osszeertek, ennyi... En meg Kimi 10 masodperces bunteteset sem ertem.
  • Fürtös
    Miért ne lenne versenybaleset?
    Ferrari már belsőn íven van végig. Hamilton jön kivülről ő nem láthatja a ferrarit a tükrében a szög miatt,Kimi meg nem tud már hova húzódni ezért összeérnek.
    Nem bizonyítható a szándékosság egyik féltől sem.
    Nem kell ezt ennyire túlragozni.
  • SzocsA
    Sima versenybaleset!
  • Count Adyn
    Jó akkor feladom hogy dekódoljam a mondandód:D
  • RatBaG #167369
    https://www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2018/07/11/kubica-elismerte-alairt-a-ferrarihoz-a-balesete-elott/
  • gpFan
    Ha nem vetted volna észre, szarkasztikus voltam.
  • Count Adyn
    "elhatározták hogy inkább a Mercedeseknek mennek neki" -ból alig győzik a jajnemisugygondoltukat tolni:)
  • gpFan
    A Merci mindig hibás - ha győz akkor az a baj, ha nem győz, akkor meg milyen rosszak ... Valami nincsen rendben a fejekben ... Amúgy meg. az "alig győz" az melyik évre vonatkozik ?
  • Count Adyn
    Merész dolog beleállni ebbe az ökörségbe mikor a merci aliggyőz mosakodni kifele belőle:D
  • gpFan
    Igen, lehet itten összehordani mindent - hogy nem is Kimi volt a hibás , stb. Azok után, hogy valaki itt kategorikusan azt állította, hogy a 2012-es SPA-i rajtbalesetért Hamilton volt a hibás én már semmin sem csodálkozom. A többség itten még az alapvető szabályokat sem tudja. Maga Kimi rögtön mondta hogy az ő hibája, de itten vannak akik tőle is jobban tudják.
    Most én elmegyek a másik oldal végletbe: minden csak azért volt mert a Ferrari tanult tavaly óta: akkor egymást ütötték ki (Singapur), most elhatározták hogy inkább a Mercedeseknek mennek neki, főleg mióta Max észhez tért Az eredmény megvan - a Ferka vezet vagy 20 ponttal. Kimi nem rossz ember, idén egy darabig jól is ment, de mintha kezdene a tavalyi lenni. Asszem ideje menni. Amúgy meg, a nyilatkozatai már tényleg vegtelenül unalmasak és semmitmondóak. "Igen, második (vagy 3-ik) lettem, de ez nem a cél, ez nem elégít ki, mi az első helyre célzunk, blah, blah ..." Mindig ugyanez megy. Szerintem csak ha egyszer elhagyná, a következő versenyen az ölébe hullana a győzelem
  • IXEMGabeo
    en is allat vagyok:)
  • mcmoha
    http://www.gphirek.hu/f1/20180709-f1-hamilton-ostobasag-volt-celozgatni-a-szandekos-utkozesre.html
  • b-type
    Remélem ezt utána megbeszélték otthon, mert én vágom hogy ha Kimi szrik az is arany, ..de ezt hadd intézze Kimi, ők ülnek az autóban, ők harcolnak...mi lesz a következő Hamilton tesója, Stroll anyja?
  • desigo
    Viccesebb lett volna ha Räikkönent osztja ki...
  • AnuluWork #167359
    "Ha úgy sírsz, mint egy lány, amikor veszítesz, akkor balettozz"
  • lac coo
    LOL :)))
  • b-type
    váááá
    ki a 'csába az egész inernetet vazze, vissza az újságokhoz. édes jó fxom.
    hamilton's fault
  • Master91
    Kimi fedélzetijét nézve én se értem
  • Sequoyah
    En mar azon is csodalkozom hogy egyaltalan Raikkonen-t buntettek. Kimi abszolut a sajat iven ment, a belso iven, nem tett egy szem kormanymozdulatot sem Hamilton fele. Hamilton jott kivulrol, es huzott be ele, keresztezve Kimi utjat, es nem figyelve hogy meg nem hagyta ot le, szoval miert nem Hamiltont buntetik leszoritasert?
    Oke, biztos van olyan szabaly, hogy Kiminek meg meg is kellett volna allnia es segitenie Hamiltont hogy megelozhesse ot, de akkor Hamilton huzza be a fulet farkat hogy a szabalyok neki kedveznek, es kapott 10 masodperc ajandekot Kimi buntetesenek formajaban...

Ezem megall, hogy o huzta ra a kormanyt Kimire, es meg neki all feljebb...
  • mcmoha
  • argo001
    Kihozta a maximumot a versenyből, az a benyomásom, ha nincs az ütközés, akkor is második lesz. Ugyanakkor rendkívül rossz vesztes, ha már burkoltan kell leseggfejeznem. :)
  • benőmenő
    Magnussen megint patkány volt. Sajnos gyakori, pedig nem lenne ő olyan rossz versenyző.
  • Rita79
    Egyébként az a kicsi tény nem zavarja Hamiltont véletlenül, hogy a rajtnál el lett picsázva és ez a z egész versenyre kihatással lett volna? Tehát ugyanúgy Vettel nyeri meg és nem ő? Akkor meg nem értem a sértődöttségét és a durciját megint.
  • __Jacek__
    Hagyjuk már ezt a technikának köszönheti a sikereit... Ha nincs technika nincs siker ennyire egyszerű, villanni lehet de egy VB nem lehet megnyerni konstans teljesítmény nélkül.
    Meg lehet nézni Alfonzot a McLarenben ha annyira ügyes mért nem nyer VB?:) Elég egyszerű egy raklap fossal nem lehet!
    De látszik amikor valaki top autóban ül és már nem top vagy sohasem volt az. Csak mondom Hamilton top ettől még lehet útálni, nekem közömbös életben nem szurkoltam neki:)

Aki meg Kimiről szándékos ütközést gondol el ott valami baj van fejben:)
  • benőmenő
    Verstappen kiesésée: A Brake by wire ment tönkre, ami szétverte a kuplungját.

Gaslyt megbüntették a Perez elleni csata miatt, végül 13. lett a francia.
    A Haas juniorja pedig bemutatja milyen is, amikor direkt ütközik valaki. 4 versenyre eltiltották.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.07.09. 10:43:50
  • lac coo
    Meg jo, hogy te nem vagy allat, es muvelten, kifinomultan tudsz nyilarkozni !
  • IXEMGabeo
    ne is mond en is itt elek UK-ben es doglok megfele, mert 27-28 fok az olyan, mint Magyarorszagon a 34-35 fok...magas itt a paratartalom es hetek ota meg eso sincs...ilyen nyarra nem is emlekszem miota itt vagyok...
  • IXEMGabeo
    leginkabb a technikanak koszonheti a sikereit meg persze nem fakezu, de egy ostoba allat, aki sosem tudott normalisan nyilatkozni...es loki a pszichologiai hadviselest, de ez senkinel nem valik be
  • RatBaG #167345
  • Fürtös
    Hát amilyen időjárás van mostanában erre, nem csoda,hogy ki van égve :D Az angol fű nincs hozzászokva a 30 fokhoz
    Az angolok konkrétan haldoklanak a melegtől
  • lac coo
    Nem hiszem ,de kinézem én belőle ! :))
    Saját csapattársát simán a fűre tolta nem egyszer ....:))
  • lac coo
  • ShaiHulud
    ha van egy pilota a mezonyben, akibol nem lehet kinezni a szandekossagot, az pont kimi.
  • lac coo
    Azert ket meterrel tudnak am elore latni, gondolkodni...;)
    Nem hiszem, hogy szandekos volt, bar ferkabol kinezem, de ket meterrel elobb mar latszott, hogy ha izmozik Kimi , baj lehet....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.08. 23:09:28
  • ShaiHulud
    https://index.hu/sport/forma1/2018/07/08/egy_mondat_es_kitort_a_marakodas_a_merci_es_a_ferrari_kozt/

merci meg hami eleg fos vesztesek... persze amikor verstappen tolta ki vettelt 2szer akkro nem volt baj semmi nem?
    miert nem azzal foglalkoznak, hogy hami miert rajtolt ilyen otvar szarul?
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2018.07.08. 21:52:34