182113
  • simonl #167419
    Azért az a box "be-ki" állás érdekes volt.
    De nyilván Hamifiút ezért nem büntetik meg.
  • gpFan
    A hazai pálya átka.
    A RB meg ne is álmodjon VB címről ilyen technikával és taktikával.
  • Master91
    ilyen tényleg nincs
  • desigo
    ájjj Max és Alo miért nem hagyta fent az átmeneti gumikat
  • Master91
    Kétlem.

Box lesz Rainak, de még lehet Vettelnek is.
  • gpFan
    Na, az lesz a szezon szenzációja, ha Kimi győz . Illetve engedik győzni ...
  • nearo
    Ricc kocsijának zümmögésére hirtelen azt hittem, hogy bejött a szobába egy darázs... :D
  • RatBaG #167411
    újabb förmedvény:

egyébként kíváncsi leszek, hogy ki lesz a végén a riporter. ha nem rosberg, akkor lehet igaz a pletyka, hogy egy bizonyos pilóta kérésére mást tettek be...
  • Alexease
    Elo (LIVE F1 German Grand Prix Build up: Drivers' Parade): https://www.youtube.com/watch?v=xfy4jEPIV6o
  • gpFan
    A 18-as felnik nem valami mai divathoz igazodás miatt kellenek az F1-be. Biztos a 'hülye' Michelin is amiatt forszírozta
    Az alacsonyabb gumi profil jobb a kanyarokban - kisebb a kúszás, deformálódás, a gumi oldalirányú oszcillációja.
    A megnövelt felni méret meg követeli a könnyűfémet. Azt sem kitöltve teljesen. És akkor miért ne csinálnák szépre, vagányra ?
    De a lényeg, hogy valaki megmutatta hogy tud 3 szót angolul
  • __Jacek__
    Nem tudom... nekem egyáltalán nem jön be 2018-ban a teherautó kerék, nincs semmin már ilyen ballonos kerék. 18-as kerék pimp to ride? mert oké hogy a 21-22 az de 18 sima kerék már manapság.
  • gpFan
    Nemsokára kiderülnek egyes dolgok. Pld. hanyas helyről rajtol Hamilton. Mert itt egyesek, mint Wéber Gábor már elkönyvelték hogy váltó és motorcsere is kelleni fog - ami persze a végére tenné, Azért ez elég szégyenletes amit ő és Szujó összehordtak tegnap.
    Büntetésre nem volt igazán ok. Tolta az autót . Egy igazi versenyzü mondent megtesz. Amikor anno Scumacher is tolta, akkor hősként néztek rá. Itt meg a mizéria lovagok minden szarságot összehabogtak.
  • Alexease
    Az utolagos magyarazatok mar kozmetikazottak, atgondoltak, vedi magat, a csapatot, menekul a bunti elol stb. Az az igazi, ami akkor es ott tortenik;) Es az alapjan latszik az akaras, a nyomas, a hatrany. Mindenkibol mashogy jon ki, de attol lesz valaki top. Nem hinnem, hogy volt valaha olyan vilagbajnok, aki szent volt maganban es/vagy palyan es/vagy a csapattarssal. Tuti mindenkibe bele lehetne kotni.

Pedig a Ferrari most erosebbnek tunik, most orulhetnek. Kiesesek nelkul is eselyesek a VB-re.
  • HTS s3rg1nh00
    pláne Hamiltonnál,2 héttel ezelőtt is mikor kiszállt még remegett az adrenalintól,el is mondta utána interjúban hogy amikor hátrányban van,nem engedhet magának ilyen bakikat,ezért próbálta tolni.egyébként már az 1-es kanyar előtt elment a hidraulikus nyomás és ezzel együtt a szervó,ezért nem tudta rendesen bekormányozni az autót.
    csak a Ferrari drukkereket érteném meg,akivel eddig találkoztam az most mind örömtáncot jár a szar Mercin,bezzeg az nem esik le nekik hogyha versenyben győznék le őket az sokkal értékesebb győzelem,mint a technikai hiba miatti kiesés...
  • Alexease
    A kinezet csak egy kis resze a valtozasnak, annal fontosabb a technika. Peres(ebb) gumikkal kiszamithatobb es kezelhetobb lesz sokminden: felfuggesztes (rugozas/csillapitas), gumi rugozas, torzulas, melegedes, kopas, egyeb anomaliak. Elvileg:)

A kinezet egy dolog. Mindent meglehet szokni. Az utobbi evek is tele voltak nem tul nepszeru valtozasokkal (orrkikepzes, aero, halo, antennak stb.). Ahhoz kepest, hogy a '60/'70/'80/'90/2000-es evekben milyen szinten valtozott az autok kinezete, az utobbi ~15 evben szinte semmit nem valtozott. Persze, elertek az "idealist", meg a korites (szabalyok, erdekek, penz) is sokat valtozott.
  • adam46
    Mondjuk sikerül a kocsikat is a mai modern világhoz igazítani. Úgy fog kinézni, mint valami rossz tranzi. De undorító ez a pimp my ride stílus. komolyan, ezeknek a maradék eszük is elment.
  • IXEMGabeo
    voltak mar ilyen esetek a multban amikor kiszallta a versenyzok es toltak a jarganyt...Mansell pl, igaz az versenyen tortent
  • IXEMGabeo
    Wehrleint kihagytam
  • IXEMGabeo
    egy buzerans...mennyi jo versenyzo repult miatta...Kobayashi, Sutil, Nasr akar Vergne...mind mind befernenek helyette
  • Master91
    igaz, összes mostam a két esetet :D kavicsok miatt volt a piros, elnézést
  • Alexease
    Szerintem miatta nem volt piros zaszlo;)

Ertem en az ellenszenvet, de azert eselyes, hatranyban levo top pilotakent, ertheto dolgok ezek. Persze hogy elakar menni a boxig, meg ha rinyalnak is a radioban, mert talan ha megpiszkaljak meggyogyul a valto es mehet tovabb:) Akkor es ott kicsit mas a lelkiallapot, mint a TV-elott ulve es masnak drukkolva:D
  • Master91
    én reméltem hogy még meg is büntetik

kiszáll úgy hogy gurul az autó. ott állt meg egy olyan helyen, ahová simán betudták volna tolni a kocsit.

nem, ő neki áll tolni -> mögötte jönnek ki a kanyarból az autók, pálya bírók szaladnak hogy tolják ők is, és akkor piros zászló.

miatta, mert ő habi eltolja a boxig is
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.07.21. 21:36:59
  • RatBaG #167396
    https://streamable.com/tei1t

egy percig könyörögnek neki, hogy álljon már meg végre, remélem tönkre vágta a PU-t. mekkora arrogáns pöcsnek kell lenni, hogy ennyire ne hallgass a saját mérnökeidre?
  • mcmoha
  • mcmoha
  • ShaiHulud
    de jo volt latni, ahogy tolja a roncsat, es utana meg ott liheg es szenved, biztos a vegan kaja nem ad eleg energiat:D
  • mcmoha
  • mcmoha
  • allock #167390
    Csoda "svéd" gyerek bucira lett verve megint, szívesen látnék már egy versenyzőt a helyén.
  • ShaiHulud
    https://index.hu/sport/forma1/2018/07/20/forma-1_uj_gumiszabaly_2021/
  • pr3cious
    Ezek után Stoffel azt mondja hogy van helye a Forma1-ben?
  • mcmoha
  • mcmoha
  • IXEMGabeo
    vagy Vettel 2008 Monza es Kubica 2008 Kanada szinten, de ide lehet venni Herbert 99-es orult Nurburgringi gyozelmet is vagy Fisicho 2003-mas Brazil gyozelmet
  • Stockbauer33 #167384
  • ShaiHulud
    http://www.gphirek.hu/f1/20180717-f1-nincs-is-ertelme-levaltani-r-ikkonent.html
  • mcmoha
    1958-ban Mike Hawthorn is csak egyszer nyert, és ő lett a VB.
  • gpFan
    Akadt néha egész váratlan győzelem, mint Oliver Panis Monacóban, miután kiesett vagy 80% . Ricciardo azért van valahol, és elvben lehet még bajnok. Sokkal jobban mint anno Maldonado. 0.1% helyett van 0.6 % esélye
  • gpFan
    Nem hiszem hogy 'fikáztam' Kimit. Csak tényleg jobb volna ha nem mondana semmit. Mert ha kinyitja a száját akkor sem mond semmit.
    Hogy mennyire volt jó az utóbbi pár versenyben ? Amennyire az 5 konkurrens és azok technikája, szerencséje engedte. Láthattuk hogy egy pályán mint Silverstone mennyire lehet előzni a sokkal gyorsabb autöval. Mivel a 2 RB nem volt konkurrens, és Bottasnak sem ment rendesen, 3-ik lett. Nekem nem siker, csak hozta a kötelezőt.
  • mcmoha