182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
simonl #167419 Azért az a box "be-ki" állás érdekes volt.
De nyilván Hamifiút ezért nem büntetik meg. -
gpFan #167418 A hazai pálya átka.
A RB meg ne is álmodjon VB címről ilyen technikával és taktikával. -
#167417 ilyen tényleg nincs -
#167416 ájjj Max és Alo miért nem hagyta fent az átmeneti gumikat -
#167414 Kétlem.
Box lesz Rainak, de még lehet Vettelnek is. -
gpFan #167413 Na, az lesz a szezon szenzációja, ha Kimi győz . Illetve engedik győzni ... -
#167412 Ricc kocsijának zümmögésére hirtelen azt hittem, hogy bejött a szobába egy darázs... :D -
#167411 újabb förmedvény:
egyébként kíváncsi leszek, hogy ki lesz a végén a riporter. ha nem rosberg, akkor lehet igaz a pletyka, hogy egy bizonyos pilóta kérésére mást tettek be... -
#167410 Elo (LIVE F1 German Grand Prix Build up: Drivers' Parade): https://www.youtube.com/watch?v=xfy4jEPIV6o -
gpFan #167409 A 18-as felnik nem valami mai divathoz igazodás miatt kellenek az F1-be. Biztos a 'hülye' Michelin is amiatt forszírozta
Az alacsonyabb gumi profil jobb a kanyarokban - kisebb a kúszás, deformálódás, a gumi oldalirányú oszcillációja.
A megnövelt felni méret meg követeli a könnyűfémet. Azt sem kitöltve teljesen. És akkor miért ne csinálnák szépre, vagányra ?
De a lényeg, hogy valaki megmutatta hogy tud 3 szót angolul -
#167408 Nem tudom... nekem egyáltalán nem jön be 2018-ban a teherautó kerék, nincs semmin már ilyen ballonos kerék. 18-as kerék pimp to ride? mert oké hogy a 21-22 az de 18 sima kerék már manapság. -
gpFan #167407 Nemsokára kiderülnek egyes dolgok. Pld. hanyas helyről rajtol Hamilton. Mert itt egyesek, mint Wéber Gábor már elkönyvelték hogy váltó és motorcsere is kelleni fog - ami persze a végére tenné, Azért ez elég szégyenletes amit ő és Szujó összehordtak tegnap.
Büntetésre nem volt igazán ok. Tolta az autót . Egy igazi versenyzü mondent megtesz. Amikor anno Scumacher is tolta, akkor hősként néztek rá. Itt meg a mizéria lovagok minden szarságot összehabogtak. -
#167406 Az utolagos magyarazatok mar kozmetikazottak, atgondoltak, vedi magat, a csapatot, menekul a bunti elol stb. Az az igazi, ami akkor es ott tortenik;) Es az alapjan latszik az akaras, a nyomas, a hatrany. Mindenkibol mashogy jon ki, de attol lesz valaki top. Nem hinnem, hogy volt valaha olyan vilagbajnok, aki szent volt maganban es/vagy palyan es/vagy a csapattarssal. Tuti mindenkibe bele lehetne kotni.
Pedig a Ferrari most erosebbnek tunik, most orulhetnek. Kiesesek nelkul is eselyesek a VB-re. -
#167405 pláne Hamiltonnál,2 héttel ezelőtt is mikor kiszállt még remegett az adrenalintól,el is mondta utána interjúban hogy amikor hátrányban van,nem engedhet magának ilyen bakikat,ezért próbálta tolni.egyébként már az 1-es kanyar előtt elment a hidraulikus nyomás és ezzel együtt a szervó,ezért nem tudta rendesen bekormányozni az autót.
csak a Ferrari drukkereket érteném meg,akivel eddig találkoztam az most mind örömtáncot jár a szar Mercin,bezzeg az nem esik le nekik hogyha versenyben győznék le őket az sokkal értékesebb győzelem,mint a technikai hiba miatti kiesés... -
#167404 A kinezet csak egy kis resze a valtozasnak, annal fontosabb a technika. Peres(ebb) gumikkal kiszamithatobb es kezelhetobb lesz sokminden: felfuggesztes (rugozas/csillapitas), gumi rugozas, torzulas, melegedes, kopas, egyeb anomaliak. Elvileg:)
A kinezet egy dolog. Mindent meglehet szokni. Az utobbi evek is tele voltak nem tul nepszeru valtozasokkal (orrkikepzes, aero, halo, antennak stb.). Ahhoz kepest, hogy a '60/'70/'80/'90/2000-es evekben milyen szinten valtozott az autok kinezete, az utobbi ~15 evben szinte semmit nem valtozott. Persze, elertek az "idealist", meg a korites (szabalyok, erdekek, penz) is sokat valtozott. -
#167403 Mondjuk sikerül a kocsikat is a mai modern világhoz igazítani. Úgy fog kinézni, mint valami rossz tranzi. De undorító ez a pimp my ride stílus. komolyan, ezeknek a maradék eszük is elment. -
IXEMGabeo #167402 voltak mar ilyen esetek a multban amikor kiszallta a versenyzok es toltak a jarganyt...Mansell pl, igaz az versenyen tortent -
IXEMGabeo #167401 Wehrleint kihagytam -
IXEMGabeo #167400 egy buzerans...mennyi jo versenyzo repult miatta...Kobayashi, Sutil, Nasr akar Vergne...mind mind befernenek helyette -
#167399 igaz, összes mostam a két esetet :D kavicsok miatt volt a piros, elnézést -
#167398 Szerintem miatta nem volt piros zaszlo;)
Ertem en az ellenszenvet, de azert eselyes, hatranyban levo top pilotakent, ertheto dolgok ezek. Persze hogy elakar menni a boxig, meg ha rinyalnak is a radioban, mert talan ha megpiszkaljak meggyogyul a valto es mehet tovabb:) Akkor es ott kicsit mas a lelkiallapot, mint a TV-elott ulve es masnak drukkolva:D -
#167397 én reméltem hogy még meg is büntetik
kiszáll úgy hogy gurul az autó. ott állt meg egy olyan helyen, ahová simán betudták volna tolni a kocsit.
nem, ő neki áll tolni -> mögötte jönnek ki a kanyarból az autók, pálya bírók szaladnak hogy tolják ők is, és akkor piros zászló.
miatta, mert ő habi eltolja a boxig is
Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.07.21. 21:36:59 -
#167396 https://streamable.com/tei1t
egy percig könyörögnek neki, hogy álljon már meg végre, remélem tönkre vágta a PU-t. mekkora arrogáns pöcsnek kell lenni, hogy ennyire ne hallgass a saját mérnökeidre? -
#167395 -
#167394 -
ShaiHulud #167393 de jo volt latni, ahogy tolja a roncsat, es utana meg ott liheg es szenved, biztos a vegan kaja nem ad eleg energiat:D -
#167392 -
#167391 -
#167390 Csoda "svéd" gyerek bucira lett verve megint, szívesen látnék már egy versenyzőt a helyén. -
ShaiHulud #167389 https://index.hu/sport/forma1/2018/07/20/forma-1_uj_gumiszabaly_2021/ -
pr3cious #167388 Ezek után Stoffel azt mondja hogy van helye a Forma1-ben? -
#167387 -
#167386 -
IXEMGabeo #167385 vagy Vettel 2008 Monza es Kubica 2008 Kanada szinten, de ide lehet venni Herbert 99-es orult Nurburgringi gyozelmet is vagy Fisicho 2003-mas Brazil gyozelmet -
Stockbauer33 #167384 -
ShaiHulud #167383 http://www.gphirek.hu/f1/20180717-f1-nincs-is-ertelme-levaltani-r-ikkonent.html -
#167382 1958-ban Mike Hawthorn is csak egyszer nyert, és ő lett a VB. -
gpFan #167381 Akadt néha egész váratlan győzelem, mint Oliver Panis Monacóban, miután kiesett vagy 80% . Ricciardo azért van valahol, és elvben lehet még bajnok. Sokkal jobban mint anno Maldonado. 0.1% helyett van 0.6 % esélye -
gpFan #167380 Nem hiszem hogy 'fikáztam' Kimit. Csak tényleg jobb volna ha nem mondana semmit. Mert ha kinyitja a száját akkor sem mond semmit.
Hogy mennyire volt jó az utóbbi pár versenyben ? Amennyire az 5 konkurrens és azok technikája, szerencséje engedte. Láthattuk hogy egy pályán mint Silverstone mennyire lehet előzni a sokkal gyorsabb autöval. Mivel a 2 RB nem volt konkurrens, és Bottasnak sem ment rendesen, 3-ik lett. Nekem nem siker, csak hozta a kötelezőt. -