182113
  • ShaiHulud
  • lac coo
    Vettel nem bírja a terhet, esőben meg ráadásul falábú ... :))
  • AnuluWork #167458
    Inkább a Ferrari a homály, hogy folyamatosan egy emberre építi a taktikát, és amikor az egyikkel történik valami, teljes rövidzárlat, és csak annyit látsz, hogy egy tömeg emberke néz ki a fejéből a boxban azzal egyidőben, amikor a Mercinél már lazán reagálnak Vettelre, és a lilát teszik fel Bottasra. KR most is dobogós volt, pedig rühelli az esőt.

Más.
    A boxbahajtás kapcsán pedig Hamilton egyelőre megúszott egy 5 másodperces büntit, de szerintem a Ferka fellebbez.
    Mottó:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.22. 17:20:39
  • ShaiHulud
    addig ne is lassunk :)
  • ShaiHulud
    hat az magatol erthetodo ha kimi csinal valamit akkor midnig a legsulyosabb bunti jar, geci FIA. hamilton meg olyan mint anno schumi, o is csomo midnent meguszott. remelem azert utolag meg megbuntetik, fura hogy nem is vizsgaltak.
  • __Jacek__
    Ez abszolute komolytalan forum:)
  • LBandi77
    Kifelé vonal érintése is bünti,csodálkoznék ha a záróvonal-fű rallye szabályos lenne.
  • gpFan
    Remélem karácsonyig az elmaradt Hamilton büntetés lesz a fő téma itten. Bye-bye ...
  • Torzonborz
    Ilyenért '16-ban Kimi büntit kapott, másik fórumon linkeltek videót. De pit kimenetnél is ha átlépik a záróvonalat azért is jár a bünti.
  • gpFan
    Ez nem komoly fórum ? Te jó ég ! Többet semmi tréfa, smiley részemről !
  • simonl #167450
    Te nem a volt feleségem vagy?
    Vagy az új pasija :)

Ennyi hülyeséget tőle hallottam utoljára....de kíváncsian olvasom minden sorodat.
  • Stockbauer33 #167449
  • ShaiHulud
    amugy nezegettem a rulebookot de semmit se talalok errol hogy nem lehet visszajonni a pit entrybol :( lehet ez meg a palyanak szamit es csak onnantol van gaz ha mar speed limites resznel van?
  • __Jacek__
    Meg egy komolyabb forumra pls...
  • gpFan
    Attól én még megemlíthetem Vettelt, anélkül, hogy új választ nyissak. Nem te vagy a világ közepe. Esetleg a szégyene
  • simonl #167445
    Nézzük a jó oldalát, (Ferrari szurkolóként): ezek után qrva nehéz lesz megbüntetni Vettelt bármit is csinál. És még a fele hátravan.
    Vagy annyira még nem amerikai ez a cirkusz, hogy a "precedens-jog" érvényesüljön?
  • LBandi77
    Ember ekkora mázlival még nem született az tuti.
  • Stockbauer33 #167443

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.07.22. 17:02:22
  • Torzonborz
    Akkor nézz után a szabálynak, ezért konkrétan büntetés jár. Bár még utólag kaphat egy 5 mp-et akkor rendben vagyunk. Amúgy jól nyomta, megérdemli, hogy ott van az elején de egy ilyet ne ússzon már meg.
  • argo001
    Azt nem mondanám, hogy hiba nélkül. Sőt, Hamilton jobban benézett kanyart, mint Vettel, a sors furcsa fintora, hogy mégis Vettel volt az, aki bűnhődött. De jó, hogy újra felfordul a gyomrom ezután a futam után.
  • simonl #167440
    Amit itt írtam, semmi köze Vettel -hez....
  • gpFan
    Nem tudom a konkrét szabályt. Ami nyilvánvaló, az hogy itt a többség ellene van akármit is csinál. Mindegy, még ha kapott volna is böntit, Vettel előtt lenne, mert a 4-ik hely is valami 10 pont. Vagyis Vettel kúrta el, Hamilton meg ment hiba nélkül.
  • simonl #167438
    #Hajaismilyen....
    Utoljára szerkesztette: simonl, 2018.07.22. 16:54:59
  • Master91
    és még 2 évig nyomja a presztízs képét. dejó
  • simonl #167436
    Ne bonyolítsd szerintem. Segítek.

Szabályt szegett? Igen.
    Megbüntették? Nem.
  • ShaiHulud
    geececii, akartam irni tegnap hogy ezek utan tuti hami nyeri, de nem akartam, nehogy bejojjon...erre tessek bazdmeg...
  • argo001
    Őszintén remélem, hogy a Mercedes sem egyéni, sem konstruktőri címet nem nyer idén...

Valamint azt is, hogy a Ferrari elküldi év végén KR-t. A srác hosszú évek óta teljes homály.
  • gpFan
    Ez egy igazságszagú csoda - a tegnapi hülye szövegek - hogy Hamiltion másodnapos a 3-ik szabadedzés előtt, aztán a süket szöveg hogy itt biztos váltó és motorcsere kell majd - Wéber ma azzal jött, hogy tegnap mondenki azt hitte - ja a Szujó+Wéber csapatban ... Na meg ami itt megy. Ideje lesz átmenni valami komolyabb TV csatornára ...
  • Master91
    Merci hazai pályán? Várható volt

Rosberget akarom interjúztatni
  • simonl #167431
    Mintha meg sem történt volna.......eszem megáll.
    Szemét csaló banda.
  • Torzonborz
    Pofám leszakad, megúszta. Innentől kezdve az isten nem mossa le a fiáról, hogy nyíltan a mercit tolják.
  • nearo
    lol
  • Master91
    Hát ő aztán nagyon erős.

De ez a futam is csak arra volt hogy jó hogy felcsesszen

ilyen mázlistát komolyan
  • simonl #167426
    Oh, kérlek mesélj még...:)
  • simonl #167425
    Sainz 10 sec , na erről beszélek....
  • gpFan
    Hülye Hamilton utáló majmok. Pont az ilyenek miatt lett erős.
  • simonl #167423
    Más versenyző egy ferdét fingig a másik előtt azonnal 10 sec.
    Ez hihetetlen....
  • Master91
    dehogy lesz

megnyeri és megint teli lesz a sajtó hogy ő az isten
  • simonl #167421
    És megússza b+...
  • Torzonborz
    Ezért bünti lesz, nem úszhatja meg.