182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#167540 Foci nemzet vagyunk – bar focizni sem tudunk –, igy sokszor a rajongas, a szurkolas es a megnyilvanulas is ahhoz hasonlo:D -
#167539 De annak a fele indiai,pakisztani es miegyeb:DDD -
IXEMGabeo #167538 UK van az 66 millio fo is:) es csak emelkedik folyamatosan -
#167537 Finn népesség 5M, UK népesség 50M. Már önmagában a hazai szurkolók száma miatt is jóval több rajongója kell, hogy legyen Hamiltonnak és hát ha tetszik ha nem ott van az is, hogy ő az egyetlen fekete pilóta a mezőnyben és bizony sok más fekete fog csak emiatt neki szurkolni. Fordított esetben is pont ugyanez lenne. Emellett ő még nagyon sok energiát is fektet az imázs építésébe. Szóval ezért van neki jóval több rajongója.
Én személyesen falra mászok a stílusától, de értem miért szeretik sokan valamint baromi jó versenyző, ezt nem veheti el tőle senki.
-
#167536 Tehat aki Hamilton rajongo az vagy buzi vagy neger, vagy neger buzi ?
Az oszobasagnak nincs hatara ebben az ostoba orszagban..... -
#167535 Nem tudom mi látszik belőle, de tök mindegy. Mindenki szempontjából tök mindegy, Hamilton-t mennyire érdekli hogy kik rajonganak érte?..vagy Kimi-t? Nyilván ha felhasználói adatokat lehet kinyerni akkor reklám szempontjából már nem mindegy,..de ez nem az ismert szereplő dolga.
Hamilton alapból egy megosztó figura, jól látszik hogy nem mindenkinek szimpatikus :D Ezzel nincs semmi baj, amíg valaki nem lép túl a szerepén.
A média meg rázza a kolompot ezerrel, pl:
- kérdés: Lewis, elképzelhetőnek tartod hogy a tempóddal belehajszoltad a hibába Vettel-t?
- válasz:
„Tudnom kéne, miről beszéltek a rádión. Ha folyamatosan közölték vele a különbség alakulását, akkor így lehetett. De nem tudom, hogy így volt-e, ezért nem lenne fair ítélkezni. De akkor mindannyian nagy nyomás alatt voltunk”
válasz nekünk tálalva:
Lewis Hamilton inkább csak szerette volna azt hinni, hogy ő hajszolta bele a hibába Vettelt, ám kijelenteni ezt nem merte. „Tudnom kéne, miről beszéltek a rádión. Ha folyamatosan közölték vele a különbség alakulását, akkor így lehetett. De nem tudom, hogy így volt-e, ezért nem lenne fair ítélkezni. De akkor mindannyian nagy nyomás alatt voltunk” – jegyezte meg, talán arra is utalva, hogy ez nem lehet mentség ellenfele számára.
Mert ez a jó mindenkinek, végső soron Hamilton-nak is. -
#167534 Boxutca áthajtás. Hisz itt nem hiba volt, hanem azt akarta elkerülni. Ez ugyanolyan bünti, amikor a CSAPAT elkurja a kerékcserét, vagy hibásan engedi ki a pilótát. Mindkét esetben a pilótát büntizik. Az elsőnél kiesik, a másodiknál áthajtás, 10sec, vagy stopandgo váltogatják egymást. Itt is a csapat hibázott, Hamilton pedig megúszta. -
#167533 Ebből látszik, hogy milyen rétegek rajonganak az egyikért és a másikért, ill. mitől kedveltebb egyik a másiknál.
Nyilván nem egy 60 éves rajong Hamiltonért, hacsak nem homokos vagy néger, ill. nem egy 12 éves Raikkonenért, hacsak nem finn.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.26. 06:37:24 -
#167532 :(
Sajto/ujsagiro szempontbol "kellemetlen" volt ez a nehany nap, nem lehetett tudni semmit, es sokan elkezdtek "osszeeskuves elmeletezni", miert valtjak le, rugjak ki, ment el, ki kit nem szeret stb.
Allitolag(!) egy valmutet kozbeni/utani komplikacio, es Svajcban, nem a Janos korhazban. Azert ez is durva. Ebbol is latszik, az orvostudomany meg messze nem szazas, hiaba a penz. -
#167531 Meghalt Sergio Marchionne. :( -
IXEMGabeo #167530 mehetett volna egy Stop and Gonak is boven:) -
#167529 Az ég kék, a fű zöld, az FIA következetlen. :/
Nem mintha számítana, de Wéber Gábornak adok igazat. Ez a szabályok szerint 5 mp-es bünti. -
#167528 nem ismerem személyesen, de a megosztó karakterek sikeresek az biztos, mert egyforma vehemenciával kattintja le az is aki csípi és az is aki nagyon nem kedveli.
Ez egy sikeres formula ahogy látjuk, ennyi. Kimi, aki kétségkívül jóval kedveltebb 1 milla alatt van uezen az oldalon ahol a nem kedvelt Hamilton 6.8milla. -
greenkawa #167527 Erről van szó! Csak én már nem akartam kitérni erre az elkorcsosult 21. századra! -
ShaiHulud #167526 jol mutatja milyen szarban van a vilag, hogy ilyen mumayer, kepmutato emberek a nepszeruek. siman hulyere lehet venni a nagy tomeget :( -
#167525 Pedig nagyon komoly eredményeket értek el, akár csapat csinálja, akár nem..bár sztem foglalkozik vele valaki. Qva sok lekérdezés van a vele foglalkozó cikkekről, rengeteg követője van, pedig egyértelműen nem ő a legnépszerűbb szereplője a mezőnynek, Instán közel 7milla, és növekszik mivel amikor törölte karácsonykor az összes bejegyzését akkor volt 5.7 milla.
..és tuti nem a kutyás képei miatt, szal akárki is csinálja, akár maga, vagy egy profi csapat, jól kavarják a kártyákat, mert az ismertsége és a hírértéke növekszik és ez mind pénz.
tök mindegy hogy szimpi vagy sem, ebből a szempontból nincs jelentősége, -
Stockbauer33 #167524 -
greenkawa #167523 Hol van reklámértéke Hamiltonnak? Esetleg az egysejtűeknél! -
#167522 Mert ő Hamilton...pl Vettel reklámértéke nulla mellette , ezért ! :DD -
#167521 Legyen ugy csak akkor eddig miért büntettek meg mindenkit ezért?:) Vegyék ki a szabálykönyvből akkor hogy tilos átlépni a vonalat, vagy irják bele hogy kivéve a gyevi bírót. Meg pl. Maxi kiforgathat bárkit bünti nélkül:D -
#167520 Blablabla ..
Ha egy versenyző kiforgatásáért 5 mp jár, akkor ezért nulla. Nincs itt semmi látnivaló :))) -
#167519 Wéber a Hami féle átvágásról -
ShaiHulud #167518 hm meg nincs karacsony... -
gpFan #167517 Na igen ... Szánalmas egy társaság a többség itten. Rasszista, irigy, de legalábbis igen sportszerűtlen.
Mondjuk nem lett volna az a box be vagy ne be zűr, akkor is ment volna a rinyálás, hogy mekkora mázlija volt, a SC miatt nyert, mert a csapat nem engedte Bottast hogy megelőzze ... stb.
Ez a fórum csak arra jó. hogy az ember kikapcsolja a számítógépet, és kimenjen az utcára. Ott bár látni valami szépet és értelmeset is néha. -
#167516 Július 26, csütörtök
17:30 F1 - Boxutca Magazin (M4 Sport) ÉLŐ
Július 27, péntek
10:50 F1 - 1. szabadedzés (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
14:50 F1 - 2. szabadedzés (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
19:45 F1 - Boxutca Magazin (M4 Sport) ÉLŐ (30 perc)
20:15 BOXUTCA ONLINE (m4sport.hu) ÉLŐ
Július 28, szombat
11:50 F1 - 3. szabadedzés (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
14:30 F1 - Időmérő edzés ((M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ
Július 29, vasárnap
10:05 F2 - 2. futam (M4 Sport, m4sport.hu ÉLŐ)
10:45 F1 – Paddock beszélgetés (M4 Sport, m4sport.hu ÉLŐ)
11:20 GP3 - 2. futam (M4 Sport, m4sport.hu ÉLŐ)
14:25 F1 – Futam (M4 Sport, m4sport.hu) ÉLŐ -
greenkawa #167515 Azon tűnődöm,most így másodjára is megnézve a futamot,hogy vajon ennyire ostobán fosztották meg Kimit egy futamgyőzelemtől,vagy egyszerűen csak naivan arra vártak,hogy a következő körre leszakad az ég.Természetesen a széftikáros helyzetfelismerésről beszélek.Ha közvetlenül előle Bottast kihozták,vajon Őt miért nem? Ez ott akkor számomra nyilvánvaló volt,még a szerelők is kint voltak,de Kimi nem érkezett.Nehéz eldönteni Vettel hibája okozta ezt a káoszt a Ferrarinál,esetleg Sergio Marchionne betegsége ütött ekkorát,akármi is legyen a háttérben ekkora hibát már nagyon régen láttam tőlük... -
ShaiHulud #167514 http://www.gphirek.hu/f1/20180723-f1-lawrence-stroll-lehet-a-force-india-uj-tulajdonosa.html
jajne...bar strollban egy dolog ami pozitiv, hogy neha mutatjak a testveret is :) -
#167513 pontosan,a németeknél sem az állam,sem a tartomány nem hajlandó hozzájárulni a rendezés költségéhez,úgy viszont masszívan veszteséges a futamrendezés (érdemes utánanézni,nálunk is bőségesen megtámogatja a NER a futamot) -
#167512 Ugy, hogy kevesebb penz jon be a jegy es egyeb eladasokbol, mint amennyit csengetniuk kell az F1 rendezesi jogaert;)
Minden palya ezzel sziv. Kiveve, aholallami tamogatasok (is) vannak. Olaszoknal is ezen megy a fesztival, mert Monza tortenelmi helyszin, allami tamogatast is kapnak, igy ebbol Imola is rendezhetne versenyt, de nem, Monza bebetonozta magat:) -
#167511 Egyfelől azt mondják, hogy teltház volt, másfelől, meg hogy veszteséges volt.... Ezt hogy a faxba jön ki? -
#167510 Na, megnéztem Hamilton akcióját, vicces, hogy ezért semmi nem jár. Simán veszélyes is lehetett volna a helyzet, plusz záróvonal. Nyilván ha át kell menni a boxon, akkor többet veszít -
#167509 cgi :D -
IXEMGabeo #167508 mikor felkeltem es lattam a vegeredmenyt es Vettelt a gumifalban nem hittem el...hogy a jo eletbe tudta megnyerni ezt a buzi -
#167507 ez teljesen hülye....ment a füttyszó rendesen -
#167506 -
#167505 Végre a Ferka kibírta, hogy ne egy versenyzőt támogasson és Kimi ment is. Ennek innentől vége, de nem fogják így sem megnyerni a vébét. -
#167504 Hamilton:
"Tudjátok Angliában nem emlékszem rá, hogy a szurkolók kifütyültek volna bárkit is. Elég jó szurkolóink vannak Angliában. Majd megérkeztünk ide, és sokan kifütyültek."
Akkor szelektív a hallása, mert az eredményhirdetéskor szépen kifütyülték Kimit, mert "kitette" Hamiltont az első körben. -
ShaiHulud #167503 nem vettelt szivatjak ezzel... vettel sajat magat szivatta. -
#167502 Egyetértek, de Vettel szivatására nálam minden belefér ! :)) szóval hajrá FIA ! :)) -
#167501 Érdektelen lezsírozott foshalom ez már..