FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha SC alatt a gumidat melegíted és a gyökér mögötted beléd megy, akkor te vagy a hibás, mert mit csinálták SC alatt, vagy a gyökér, hogy nem figyelt?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez anno elnézhető volt neki, de 4x világbajnokként illene higgadtabban viselkednie.. Mert ugye csinált már egy ilyet, csak akkor Webbert ütötte ki.. Még a Toro Rossoban ült, ha jól emlékszem.. Akkor is a Safety car mögött mentek.. Biztos akkor is Webber fékezgetett előtte :D
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.06.27. 09:16:11
Schumacher azzal a kicsúszással vsz- megsértette az autóját, de biztos hogy elvesztette a vezetést Hillel szemben , vagyis elveszítette a versenyt, meg a VB címet is - addig legalább is, ameddig Hill szerez pár ponttal többet mint ő. És ő tett róla, hogy ne szerezzen. Sajna, nem létezik pontelvonásos büntetés, úgy hogy meglett a VB cím neki.
A mostani Vettel eset egy igen felelőtlen, semmi haszonnal nem járó megmozdulás volt, ami miatt elbukta a versenyt - vagyis pont az ellenkezőt érte el mint Schumacher anno.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Egyébként Usain Bolt végsebessége 45km/h, gyalog!! Aki azt mondja autóversenyen hogy ez nem sportszerűtlen az nézzen inkább szinkronúszást
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.06.27. 07:49:31
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Per Aspera Ad Inferi.
valójában vettel szigorúbb büntetést kapott, mint maldonado, mikor spa-ban az időmérőn sokkal nagyobb sebességnél ráhúzta hamiltonra.
Per Aspera Ad Inferi.
szalagcímek
Az utolsó a kedvencem: "A futballban Vettelnek utánrúgásáért vita nélkül piros lap járt volna." - ez ennyi, olcsón megúszta, senkinek egy szava nem lehetett volna ha kiintik fekete zászlóval. Szerintem meg kellett volna lépni, és pont azért, amivel magyarázták, hogy miért nem... épp egy éllovassal lehetne legjobban példát statuálni, hogy ilyen ne jusson eszébe soha senkinek, mert lehetsz te az atyaúristen is, akkor is kizárnak. Szájkarate oké, integetés-mutogatás is belefér, de a pályán tettlegességig nem fajulhat semmi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ennyivel mennek városban az emberek sokszor hasonló távolságra (volt köztük fél autónyi) és nem mennek egymásba csak mert az elől lévő elkezd kicsit lassítani, kivéve! mikor elbambulnak. Úgyhogy hagyjuk már hogy ez milyen váratlan kivédhetetlen dolog volt. Ezek F1 versenyzők nem 80 éves nyuggerek.
Őszintén szólva én sajnálom Vettelt,hogy még mindig ennyire nem tud uralkodni az érzésein,mindazok mellett,maximálisan meg is értem a "kitörését" csak sajnos ez így most egy futamgyőzelembe került.
"Hamilton az első újraindítás előtt is hasonlóan ment abban a kanyarban, és nem lassított túl hirtelen". NEM LASSíTOTT TÚL HIRTELEN! Ez a lényeg.
Mindenki látja és tudja hogy volt lassulás és nem tagadja azt senki, de csak kicsi volt. 65ről ment le 52-re. Ott a videó. Ezen nincs mit variálni. De ez a lassulás még semmi. Nem akart még megindulni és kész. Az elől lévő dönti el mikor indul meg. Ezt simán kezelni kell a mögötte jövőnek. Miért nem lehet beismerni, hogy Vettel elbambulta? Én is a Ferrárinak szurkolok még is látom. Nem olyan bonyolult ez.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ez a hét vicce :)
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.06.26. 13:46:38
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én bíztam benne hogy nem direkt ment utána neki Hamiltonnak és hogy csak az integetés hevében nem figyelt oda, de a nyilatkozataiban annyira kerüli a témát, hogy már gyanús hogy tényleg szándékos volt :(
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.06.26. 11:30:53
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ami igazán érdekes az Vettel: vsz. a túl sok körözés a SC és Hamilton mögött nem tett jót neki, na meg, hogy madnem le lett előzve Perez által. És emiatt ment annyira közel. Ez még mind megbocsátható hiba, de az a nekimenés oldalról, és főleg amiket mondott utána, az már tényleg nem. Főleg, hogy teljesen ignorálta az egész oldalnekimenést a nyilatkozatokban. Talán nem is csinálta teljesen tudatosan. Kiváncsi vagyok lesz-e valami változás. mert nyilván megnézi az esetet felvételről.
Amúgy, a SkySport Post Race-ben jól látható, hogy mint Hamilton, úgy Vettel nyilatkozatát is felvételezék a csapat erre kirendelt hölgyei :-)
This is not the end yet :-)
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Mondjuk ez is izgalmas, hogy azért nem kapott fekete zászlót, hogy ne nyúljanak bele nagyon a vb-be. Ha valaki hülye, viselje a következményeit, de ez egy elég rossz üzenet, hogy ha vb-ért harcolsz, akkor megúszhatod...
szerk.: wtf, mérnem tudok linket csinálni?:O
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.06.26. 11:07:53
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A videón tisztán látszik hogy mi történt, de egyrészt Hamilton nem szabálytalankodott másrészt meg egy ilyen szintű sebesség változás nem okoz gondot egy F1 pilótának lereagálni. Nyilván elmérte Vettel a dolgokat mert nagyon meg akarta előzni SC után rögtön. Amit meg után művelt meg azóta is meg szégyen.
Az meg, hogy Vettel azért nem kapott súlyosabb büntetést mert nem akartak beleavatkozni a VB-be nonszensz. Ennyit az objektivitásról.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.06.26. 10:28:18