FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F1 az nem kéne az Indy irányába hogy menjen, ahol totál átkavarodás szokott lenni. Aki itt megdolgozott az előnyéért, megérdemli hogy megtartsa akkor is, amikor némi törmelék kerül a pályára. Részemről ennyi volt.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként ha Hamilton szándékosan provokálta Vettelt az elég hülye lépés volt tőle mert egy hátsó defektet kockáztatott egy orrkúppal szemben. A legtöbb videó ahol ilyen fékteszt szitut láttam ott annak már volt előzménye és a fékteszt már a megtorlás volt ahol nem érdekelte az elől menőt a kockázat. Ebben a helyzetben indokolatlan volt ez Hamiltontól és nagyon is sokat kockáztatott kvázi fölöslegesen.
( A többiek miért nem mennek egymásba? <#fejvakaras>#fejvakaras> )
(Illetve a hátsó az előtte levőbe? )
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.06.27. 23:56:35
https://www.facebook.com/GaborWeber/posts/1439838499392277
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Erről van szó kéremszépen, 5 mondat de tökéletesen összefoglalja.
I met God. She's black
Dehogy baj! Én nagyon is örülök, hogy ilyen történt de ettől még (sőt pont ezért) lehet arról beszélni melyik mekkora gyökér vagy sem 😊. Szóval ez nagyon is jó ami most történik. Most lesz csak igazán feszült köztük a harc.
És ez csak 2 pilóta versenyben a címért! Gondoljatok bele ha ott lenne köztük még egy abszolút versenyképes Alonso, Verstappen. Aranykorát élhetné megint az F1 ezekkel a srácokkal.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha SC alatt a gumidat melegíted és a gyökér mögötted beléd megy, akkor te vagy a hibás, mert mit csinálták SC alatt, vagy a gyökér, hogy nem figyelt?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez anno elnézhető volt neki, de 4x világbajnokként illene higgadtabban viselkednie.. Mert ugye csinált már egy ilyet, csak akkor Webbert ütötte ki.. Még a Toro Rossoban ült, ha jól emlékszem.. Akkor is a Safety car mögött mentek.. Biztos akkor is Webber fékezgetett előtte 😄
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.06.27. 09:16:11
Schumacher azzal a kicsúszással vsz- megsértette az autóját, de biztos hogy elvesztette a vezetést Hillel szemben , vagyis elveszítette a versenyt, meg a VB címet is - addig legalább is, ameddig Hill szerez pár ponttal többet mint ő. És ő tett róla, hogy ne szerezzen. Sajna, nem létezik pontelvonásos büntetés, úgy hogy meglett a VB cím neki.
A mostani Vettel eset egy igen felelőtlen, semmi haszonnal nem járó megmozdulás volt, ami miatt elbukta a versenyt - vagyis pont az ellenkezőt érte el mint Schumacher anno.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Egyébként Usain Bolt végsebessége 45km/h, gyalog!! Aki azt mondja autóversenyen hogy ez nem sportszerűtlen az nézzen inkább szinkronúszást
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.06.27. 07:49:31
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Per Aspera Ad Inferi.
valójában vettel szigorúbb büntetést kapott, mint maldonado, mikor spa-ban az időmérőn sokkal nagyobb sebességnél ráhúzta hamiltonra.
Per Aspera Ad Inferi.
szalagcímek
Az utolsó a kedvencem: "A futballban Vettelnek utánrúgásáért vita nélkül piros lap járt volna." - ez ennyi, olcsón megúszta, senkinek egy szava nem lehetett volna ha kiintik fekete zászlóval. Szerintem meg kellett volna lépni, és pont azért, amivel magyarázták, hogy miért nem... épp egy éllovassal lehetne legjobban példát statuálni, hogy ilyen ne jusson eszébe soha senkinek, mert lehetsz te az atyaúristen is, akkor is kizárnak. Szájkarate oké, integetés-mutogatás is belefér, de a pályán tettlegességig nem fajulhat semmi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ennyivel mennek városban az emberek sokszor hasonló távolságra (volt köztük fél autónyi) és nem mennek egymásba csak mert az elől lévő elkezd kicsit lassítani, kivéve! mikor elbambulnak. Úgyhogy hagyjuk már hogy ez milyen váratlan kivédhetetlen dolog volt. Ezek F1 versenyzők nem 80 éves nyuggerek.
Őszintén szólva én sajnálom Vettelt,hogy még mindig ennyire nem tud uralkodni az érzésein,mindazok mellett,maximálisan meg is értem a "kitörését" csak sajnos ez így most egy futamgyőzelembe került.
"Hamilton az első újraindítás előtt is hasonlóan ment abban a kanyarban, és nem lassított túl hirtelen". NEM LASSíTOTT TÚL HIRTELEN! Ez a lényeg.
Mindenki látja és tudja hogy volt lassulás és nem tagadja azt senki, de csak kicsi volt. 65ről ment le 52-re. Ott a videó. Ezen nincs mit variálni. De ez a lassulás még semmi. Nem akart még megindulni és kész. Az elől lévő dönti el mikor indul meg. Ezt simán kezelni kell a mögötte jövőnek. Miért nem lehet beismerni, hogy Vettel elbambulta? Én is a Ferrárinak szurkolok még is látom. Nem olyan bonyolult ez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a hét vicce 😊