182113
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#167580 A mi otthonunkban meg eleve tiltott bármelyik propaganda adót nézni ....szóval tényleg néha belenézek a formaegybe és annyi, nem tűröm meg a házamban azt a mocsok adót ..... -
atiwrc #167579 De legalább az M4sport.hu-n adnák, de úgy látszik erre nincs most kapacításuk, még a skysport is csak a 3. körre kapcsolt oda -
#167578 Ahhoz kepest, hogy az idulaskor azt igertek, hogy az M4-bol nem lesz focicsatorna, hanem ertelmesebb sportokat fognak mutogatni. Persze mar akkor lehetett tudni, hogy abban a szutyokban van a penz, nem fogjak kihagyni. -
gpFan #167577 karacsony nem is lesz te írástudatlan . Imádok ide jönni, csak úgy ömlik az ész belőletek, kb. mint eső Szaharában -
ShaiHulud #167576 nem az idomerot kell megnyerni, jol mutatta ezt hockenheim :) -
ShaiHulud #167575 meg mindig nincs karacsony... -
#167574 Az hogy Gasly verte Maxot jól mutatja, hogy csak motorban van lemaradva a TR. Most így esőben egy szintre kerültek a fő csapattal. Félek mellé lő az RB ezzel a motorral jövőre :( -
#167573 Vááá, és pont az esős F2 futamot nem látjuk élőben, mert az enbéegy fontosabb...
Végülis csak 7 db közszolgálati adó van, ennyivel lehetetlen megoldani.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.07.28. 16:20:08 -
Uvilmos #167572 esső ON, vettel off :) -
IXEMGabeo #167571 rohadt Mercinek akkora malacuk van, hogy pont leszakadt az egesz...elmult hetekben vegig meleg volt -
gpFan #167570 A legjobb kvali amit láttam valaha, asszem . Aki tud, az tud ..
Verstappentől többet vártam esőben.
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.07.28. 16:05:28 -
Stockbauer33 #167569 -
argo001 #167568 Még az égiek is Hamiltont akarják az élre. :( -
#167567 Vettel tanult az előző nagydíjból :D -
#167566 -
#167565 Jönnek itt a felhők rendesen ,szerintem pont ideér a vihar időmérőre ... -
#167564 -
#167563 Alonso hihetetlen mit művel ezzel a borzasztó McLarennel. Jelenleg nyolcadik a vb pontversenyben, úgy hogy megelőzi mindkét Haas versenyzőt, mindkét Force Indiást és a Renault-tól Sainzot, miközben mindhárom másik istálló papíron erősebb a Mekinél. -
IXEMGabeo #167562 nyilvan egy 14-es Kimit nehez osszehasonlitani Mclarenes onmagaval szemben... -
IXEMGabeo #167561 a poen az, hogy vegigneztem a 97-es szezont nem regiben es igen erdekes eszrevetelre lettem figyelmes...az akkori Williams valoban a leggyorsabb auto volt, viszont allitolag nagyon nehezen lehetett megtalalni a megfelelo beallitast es pl Frentzen autojanal tobb muszaki hiba is hatraltatta az istallot...ev elejen annyit betliztek, hogy nem lehetett egyertelmuen kijelenteni, hogy a legjobb technika...Ferrari megbizhatobb volt, de pl szezon vegere egyertelmuen lassabb...szezon masodik felere a Mclaren tunt a leggyorsabbnak a Benetton neha neha villantott es Alesi 3 alkalommal is 2. lett, Berger futamot nyert. Jordan, Stewart, Prost Panis reven es a Sauber is szerzett dobogokat egy igen valtozatos szezon volt...
viszont Villeneuve amennyit kihozott abbol az autobol azt megtette valoban viszont voltak malorjei is, igy igazabol nem akkora vilagklasszis volt, mint akik tobbszoros bajnokok... -
#167560 És? Nyert VBt a Ferrarival? Alonso-Kimi meccset pedig ne hasonlítsuk össze! Egy szar autóval hogy most az egyik többször végez előrébb, vagy a másik? Esélyük sem volt. Idén végre van. Azért időmérőn ez nem 1-2 másodperc különbség, hanem pont annyi, pár tized (ha van) amiért ez F1. Többtucatszor volt olyan, hogy egyszerűen beáldozák Kimit. Mindig Alonsora koncentráltak, vagy Vettelre, "mert ő jobb", aztán elmentek a pontok mindkettőnél a süket taktika miatt. Idén se jobb a helyzet, csak sokkal erősebb az autó, mint az elmúlt években. Erőből képes LENNE VB címet nyerni. És lehet, hogy fog is ... -
#167559 Villeneuve a mezőny legjobb autójával nyert. -
#167558 Mondod te, de te győlölöd, mint a szart. Kimi ponthátrányból nyert úgy, hogy megverte Alonsot és Hamiltont az utolsó futamon, pedig nem ő ült a jobb autóban. Na már most, sok ilyen VB cím nincs. -
IXEMGabeo #167557 valoszinu fekszik a stilusanak az auto es amugy mindketten gumikimeloen vezetnek -
ShaiHulud #167556 viszont azt is tegyuk hozza, hogy tavaly/iden mar nem egyszer volt hogy vettel kimi beallitasait vette at. -
#167555 -
#167554 A jegyvasarlos oldalon, az osszes jegyet eladtak
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.07.27. 21:40:45 -
IXEMGabeo #167553 egyet megerdemelt, de semmi tobb nem volt benne...mindig is tulertekeltek az emberek aztan 14-ben kiderult, hogy Alonso egy fokkal jobb sofor nala illetve nem is jobb sofor, hanem talan a beallitasokra jobban ra tudott hangolodni es kommunikativabb a csapat fele...Vettel is kontansan be kell latni Kimi elott van -
argo001 #167552 Hát igen, van, akinek egy évben minden összejön, ilyen Kimi vagy Villeneuve például. :) -
#167551 Egyszer lehetett neki is szerencséje, a folyton felrobbanó/széteső McLaren után, olyan szvsz nincs hogy egy vb címet valaki érdemtelenül nyer meg.
Az F1-et követők milyenségéhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy néha itt a topikban is vannak érdekes vélemények/megnyilvánulások, de ami ma a Boxutca Facebook oldalán ment a kommentekben azután le kellet zuhanyoznom, hogy ne érezzem magam mocskosnak. Félelmetes a sötétség ilyen fokú megnyilvánulása. És mindezt valódi névvel, fényképpel büszkén felvállalva... -
#167550 Kimi soha nem volt
csúcson ....Egy árva vb címe van, amit mindenki százszor inkább Massának adott volna .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.27. 20:15:20 -
#167549 -
#167548 Sztem még mindig teljesen mindegy kikből áll a rajongói tömeg. Az említett 'nemtini' réteg is bőven képes hihetetlen bunkó megnyilvánulásokra, itt is olvastam, máshol is olvastam, felnőtt emberek szólalnak meg olyan agresszivitással, akkora tahó, szégyellnivaló megszólalásokkal hogy az ember esze megáll.
Nem tudom hogy a következő generáció, mármint az említett 'elkorcsosult' milyen lesz, de a jelenleginek nincs semmi amire domboríthatna az biztos.
Pedig apák, vagy nagytesók...de nem látják a saját hibájukat, csak azt hogy ááárgh Hamilton már megint hogy viselkedik, és csak a legprimitívebb ösztönökkel nyomják, és alakítják a hangulatot egy olvasni már tudó fiatalnak is.
Egy pillanatig sem foglalkoznak mások érzéseivel. Ennyi.
-
#167547 Kimi 11 éve volt a csúcson. Ha egy tini elkezd érdeklődni a F1 iránt, akkor nyilván nem a 11 évvel ezelőtt csúcson lévő Kimi lesz a kedvence, hanem éppen az aktuális kedvenc, aki pont attól lehet kedvenc, hogy jó. DE!, egy 60 éves - aki már megélt - Rindeket, Fittipaldikat, Laudákat, Prostokat, Sennákat, és már nem versenyez egyik kedvence se, de még nézi a F1et, nem hány tőle, az biztos, hogy nem divat alapján választ magának kedvencet, hanem ált. olyan kialakult "kedvencképe" van, miután a fiatalsága összes kedvence már visszavonult, akit:
1. fiatalon szeretett meg, bár még versenyzett a kedvence, mert valamivel kiemelkedett a többiek közül egy nem túl jó/túl jó autóban
2. a tudása alapján szeretett meg akkor, amikor már pont nem versenyzett a kedvence, de még volt olyan "hülye" és lelkes, hogy keressen magának kedvencet, hogy nézze ezt az "unalmas baromságot", ahol 22 hülye kerget egy labdát ..., ja nem, az egy másik, de itt is kb. ez van: az autóversenyt vagy szereti valaki, vagy nem. Ezt "csak nézni" max. úgy lehet, hogy közben elalszol alatta ... :)
3. a saját fiatalságában is képes lett volna érte rajongani, és így most is az illetőt választotta (közülük kerültek ki nagy számban az esetleges Andretti, Hill és Villeneuve rajongók is)
4. van olyan tulajdonsága ami amikor megszerette kiemelte a többi közül (pl. esőmenés, minden futamon pozíciótól függetlenül odatette magát)
5. a média azt mondja, hogy ő a nagy reménység, őt kell szeretni (még ha két év múlva hallani se hallunk róla)
6. egy versenyzőt szeretett, és az utódját is megszerette
7. kedvenc csapata van kiskora óta, melyben tök mindegy ki a pilóta: szereti
8. utolsó helyen persze ott lehet a viselkedés, pl. hogy vki valakit a viselkedése alapján szeret meg a F1ben, de nem ez a jellemző, hacsak nem lásd amit leírtam, hogy bizonyos motívumok vonzzák a bizonyos motívumokért rajongókat. Ez lehet irányultság, bőrszín, trendy életmód, egyebek, és sokat nyom a latban a nemzetiség is.
De egy 12 éves fiatal elsőre biztos nem Alonsot fogja választani a McLarenben, hacsak nem spanyol, nem Spanyolországban vagy annak csatolt részein él, vagy a családban nem mindenki Alonso drukker. Hanem pl. olyan (jó) nőkkel jár, akikkel legszívesebben ő is járna. Vagy "jól nyomja a legtöbb médiafelületen a vakert", esetleg olyan fosom cuccot visel/használ/játszik amit ő is.
Pl. ha a mostani Hamilton viselkedését nézzük, egy meleg, egy trendi csajszi, egy bulimániákus benne találja meg az első kedvencét (és addig míg nyer, tuti marad is kedvenc). Button visszavonulása óta egy brit szintén. Egy hatvan éves brit vagy amerikai fekete bőrű férfi biztos nem a német Vettelt fogja első kedvencének válaszani ... Egy 60 éves fehér, F1et látott vagy sose látott finn szintén nem ...
Viszont leszokhatnál arról, hogy kapásból ostobának állítsál be valakit, csak mert tőle nem a te kifinomult baromságaidat olvasod vissza, különösen az évek során leírt fika kommentjeid alapján amit Vettel és Kimi kapcsán leírtál.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.27. 18:18:10 -
#167546 Hol írtam ilyet? -
#167545 -
atiwrc #167544 Szujó hangját nem tudom hogy nem ismered fel :D, az elsőnél én is röhögtem rajta, a másodiknál mintha jól mondta volna. -
#167543 Mindkét szabadedzés elején a főcím alatt bejátszották (többek között) azt a jelenetet, amikor Schumacher a falhoz szorította Barichello -t.
Nem tudom melyik kommentátor volt (hang alapján nem ismerem fel őket), de a következőt mondta mindkétszer (felvétel?): "mikor Barichello leszorította Schumacher -t".....
Ha felvétel, akkor nem lehetetlen, hogy a többi főcímnél (FP3, kvalifikáció, verseny) is hallható lesz... -
#167542 -
#167541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!