FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elméletileg a világ leggyorsabb autóversenye......
követési távolság b+, agyfaszt kapok....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
El kell keserítselek mert nem csak ennyiből áll. 😊
Csapatszinten meg nincs mocskosabb csapat a mercedes -nél.
PL. Emlékezzetek vissza, talán tavaly hamilton motorcseréjénél, az összes létező motort beletették az autójába, és megúszta egész évre a rajthelybüntetéseket.
Papíron, jogilag, persze nem volt csalás, na de sportemberként nehéz magyarázni.
*hamilton szándékosan kisbetű....életem végéig😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
amúgy közúton is csak akkor felelős az elöl haladó,ha bizonyítani tudod hogy bevágott eléd/féktesztelt,egyébként követési távolság be nem tartása és pont.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Viszont mikor eljutnak a tényleges újraindulási zónához, ott meg mindig a seggében vannak egymásnak. Igazából ahogy allock írja akár egymás mellé is mennek. Nézzétek meg milyen közel van akkor mikor már a tényleges újraindulási zónában vannak. Szerintem sokszor nincs köztük 30cm sem és ez teljesen normális. Szóval allocknak is igaza van meg HTS-nek is. Ott akkor még nem kellett volna ennyire rámennie Vettelnek.
Itt van a teljes restart videó:
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.07.01. 08:03:42
Abban a tévhitben van,hogy csakis a hátul közlekedőnek van felelőssége és az elöl lévő azt csinál amit akar. Pedig ez még közúton sincs így,még a mazsoláknál sem.
Csakis ezért unfair amit csinált,mert pontosan tudta,hogy a seggébe van...
#hhwnd

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezt nem átlátni,elég együgyűségre vall.
Gyerekkoromban én Laudának szurkoltam,még Prost előtt,de mivel tudom,hogy szabályozva van mit kell és mit mondhatnak,így nemigen csodálkozom semmin. Az sem lep meg,hogy Hamilton rögtön magára öntötte a ma született szüzek köntösét és bár pszichológiából nincs doktorim,de a természetes emberi viselkedés hiánya eléggé árulkodó.
Kezdve a szemkontaktus kerülésével,mikor vettel mellé hajtott,majd a piros zászlós fázis alatt sem érdeklődött," ugyan pajtás ezt ,hogy képzelted".
A másik ami viszont sokkal érdekesebb,hogy vajon Vettel miért nem tagadja a szándékosságot,hiszen nyugodtan mondhatná,a nagy mutogatás közepette,nem uralta az autót,kicsúszott a kezéből a kormány,vagy akármi és senki meg se kérdőjelezhetné,mert mint láttuk,igen heves mozdulatokat tett,amibe akármi is beleférhet.
No de ez majd később talán kiderül,hacsak nem győzik meg arról,a hétfői meghallgatásáig,hogy ezt inkább engedje el és vegyen fel Ő is,valami szent szűz pozitúrát...
Én meg a steril, sablonos, droid módjára körözgetést nem szeretem.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.06.30. 11:01:30
Az az Európa Nagydíj nevet viselte. A versenyeket meg a nem azért nézem, hogy balhékat meg pályamunkásokat bámuljak fél órán át, hanem jó vezetést, némi szép előzéseket lássak. Itt szép előzés nemigen volt - nem is csoda egy ilyen szűk pályán a most még szélesebb autókkal.
Viszont volt bőven pattogás a túl magas rázóköveken - ami a fő oka volt az egész marhaságnak, meg a sok SC-nak. Vagyis a FIA, versenyigazgatóság megint leszerepelt. Pedig csak hallgatni kellett volna azokra, akik a pályán vannak.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
„Teljesen nyilvánvaló, hogy Vettel a hibás. A biztonsági autós fázis alatt egyszerűen túl kevés távolságot hagyott, és belecsúszott Lewisba. Az FIA elemzései bizonyították, hogy Lewis nem fékezett. Ami utána történt, az érthetetlen. Hihetetlen, hogy oldalról belehajtott. De engem ennél is jobban zavar, hogy Vettel minden felelősséget hárít. Mindig ezt csinálja” – nyilatkozta az Österreich című lapnak.
Nem csodálja, hogy Hamilton dühösen nyilatkozott ellenfeléről. „Én magam is igen mérges vagyok Vettelre. Miért nem áll elő egyszerűen, és mondja azt, hogy: »Az én hibám volt, sz** dolgot csináltam«?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mindamellett, hogy szerintem Vettel nagyobb büntetést kellett volna hogy kapjon (talán ebben is Schumacher példája lebegett előtte :-) ), ez, amit a FIA most akar, újabb felülvizsgálat, és esetleges + büntetés(ek), ez már tényleg badarság és önblamázs.. Most már hagyni kéne az esetet. Van még sok verseny, és Vettel ha valami hasonlót csinál megint, főleg idén, a fekete zászló le lesz porolva - nem is emlékszem, mikor láttam utoljára F1-es versenyen.
Amúgy meg nekem nemigen tetszett az első Azéri nagydíj - túl sok SC idő, nemigen jó versenyirányítás, pálya takarítás ... Még ha valaki új nyert volna - pld. Perez vagy Stroll - akkor az hír lett volna. Ricciardo már lassan veterán az ilyen győzelmekben :-)
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szamomra ezert volt jo futam nemcsak a balesetek miatt...
egyebkent a regi Forma 1 izgalmat a taktikazas adta benzinnel es gumival karoltve plusz az esos versenyek amiket akkoriban engedtek...Szerettem mindig is azokat a versenyeket, amely kiszamithatatlansagot hozott vegig nehol a versenyzokon is latszott, hogy osszezavarodnak es hibaznak...Plusz en azt se bantam mikor egy egy motor eldurrant..(ilyen manapsag szinte baromi ritka kiveve a Hondanal)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Per Aspera Ad Inferi.
Annyit kellet volna mondania hogy "igen nekimentem sajnos mert nagyon ideges voltam, sajnálom. A büntetést megérdemlem, de szerintem Hamiltont viselkedését nem volt korrekt". Vagy ilyesmi és talán nem lenne ez a nagy meghurcolás.
Egyébként tök érdekes hogy miközben ment mellé Vettel Hamilton végig a tükröt nézte és mikor pont odaért mellé akkor elfordult. Pontosan tudta szerintem, hogy mi a szitu. Tudta ő pontosan mit csinál és hol van a határ. Ez a gáz elengedés még pont belefért.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.