FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komoly műsor egy ilyen zuzok az uccán a forma 1es vassal projekt 😊)))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.13. 20:37:20
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vannak kötelességek amit teljesíteni kell még ha nyaralni is akar az ember vagy bármi. Majd a bérszámfejtő is azt mondja a dolgozóknak is hogy bocsi 1 héttel később lesz fizu mert most pihennem kell?
egyébként Toto Wolff felelősségét érzem a dologban,neki nyilván szólt Hamilton hogy kivenne 2 napot,észhez kellett volna téríteni,ez mégis csak a saját nagydíja+a csapatnak is félig-meddig hazai verseny,Brixworth egy köpésre van Silverstone-tól...most rengeteg rajongót vesztett a saját idiótasága miatt,a csapaton belül is ott van Bottas aki ezt a saját javára fordíthatja.nagyon örülnék,ha surranópályán ő lenne a nevető harmadik a két gigász mellett.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mostmár a postára való feladás is elhagyás ? :-)))
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Nézd meg az NBA-t 82 meccs az alapszakaszban + rájátszás van, hogy 1 héten 3 meccset is lejátszanak és repkednek szerteszét az államokban életük sincs, mégsem panaszkodnak vagy hagyják cserben a rajongóikat.
F1 pilóták bármely amerikai sporthoz képest primadonnák.
Elfelejted, hogy James Hunt egy kevésbé profi mondhatni amatőr sportban versenyzett a mostani viszonyokhoz képest. Most ilyen életmóddal labdába se rúgna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.13. 13:00:55
#164313 - "A nézőt kell kiszolgálni" - Pontosan ez a baj. A szponzorok és az F1 diktálnak, nincs saját életed, minden perced beosztják, mert a nézők... Ha meg el merészelsz menni két napra szezon közben pihenni, máris fekete bárány vagy, ahogy a mostani példa is mutatja.
#164314 - "Egyik pilótát se hallottam még panaszkodni" - 😄 Ezt ugye nem komolyan írtad? Melyik szponzor (ugye, megint csak a a fránya szponzorok, meg a pénz) szponzorálná tovább a versenyzőjét, ha el merné mondani, hogy amúgy tök jó lett volna hétvégén a barátnőmmel meg a kutyámmal nyaralni vagy pihenni egyet ahelyett, hogy fis-fos kötelező megjelenéseken veszek részt, ahogy minden hétvégén szinte egész évben, amivel a tököm kivan már? " érezné mutogatnák őket mint a bohócokat. " - szintén, ha ezt elmondod, mehetsz havat lapátolni Alaszkába, persze ez erős túlzás. Nem tudom amúgy, hogy ezt komolyan írtad, vagy simán csak trollkodtál... <#ticking>#ticking>
De hát ez van, vagy beáll az ember a sorba, és robot módjára teszi azt, amit diktálnak neki, vagy eltemetik. Ezért imádtam James Hunt-ot, köpött a szabályokra, és a kötelezettségekre, mégis óriási tehetség volt. Sokkal szabadabb, mint a mai pilóták valaha.
Én nem azt mondom, hogy az rossz, hogy tolják bele az arcodba a dolgokat, hanem azt, hogy ezt kötelezővé teszik a pilótáknak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Eddig 00.196.
De nyomtam egy Bottast is (nem a lámpa kialvására koncentráltam, hanem "megérzésre/mákra"😉: 00.014
😊
Max biztosan marad RBR-ben. Kimi ha nem villant, akkor kuka de most jelentette ki a Ferrari, hogy nem kell Alonso.
Szerintem Alonsonak az egyetlen esélye, hogy a Mclaren valami hihetetlen csoda folytán feltámad. Ellenkező esetben visszavonul és irány az Indy.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.11. 11:34:03
Á dehogy, Ferkánál nem lehet két dudás egy csárdában 😄
Most amúgy az jutott eszembe, hogy láttunk már olyat, hogy valami a betű szerinti szabálynak megfelelt, de a szabály szellemiségének nem. Bottasnak szerintem orbitális mákja volt, mert már tényleg indult (a kiugrást kockáztatva), de pont bent volt a tűréshatáron, tehát a betű szerinti szabálynak megfelelt. Ha ezt most elkezdenék kihasználni a csapatok valami furmányos módon, akkor valsz jönne pár szabályváltoztatás/kiegészítés amivel bezárnák a kiskaput, mert már elindulnának a csapatok a szabály szellemiségével szemben, hiába felelnek meg annak egyébként ha csak a betűket nézzük.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Alonso VB esélyes autóba ülne de a Renaultnak saját bevallása szerint is ehhez még 2-3 év kell. Meg az utóbbi versenyen Palmer kicsit feltámadt.
Mint akinek szól Charlie bácsi, hogy MOST! <#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
Jövőre Renaultnál, egy Hülk-Kubica páros elképzelhető? Ha Alonso még sem oda menne.
#hhwnd
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.11. 09:45:36
ad;2 Ki van lassítva ezer helyen és nem csak szaros vlc-n nézve................
Vakoknak meg kár erőlködni.
FIA: Tulajdonképpen kiugrott,de mi beugrottunk,ezért felugrottunk és ez így már szabályos.....