182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#167782 Azért erre nem vennék mérget. -
ToxiMaxi #167781 Legalább az elveikhez hűek maradnak és a saját nevelésükből merítenek. Mindenesetre Max-nak könnyebb lesz, mert Riccardo komolyabb ellenfél volt, mint Gasly lesz. Aztán meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.08.21. 10:23:17 -
#167780 https://twitter.com/redbullracing/status/1031616493631488000 -
#167779 -
#167778 Ó, a régi szép idők, amikor Grosjean és Maldonado alkottak! -
ToxiMaxi #167777 Grojean itt vette el Alonsotól a vb-t. -
Stockbauer33 #167776 -
Stockbauer33 #167775 -
#167774 http://www.gphirek.hu/f1/20180809-f1-a-red-bull-attol-tart-hogy-fernando-alonso-felforgatna-a-csapatot.html -
#167773 jaja, duma. -
#167772 ahhoz képest,hogy én pusztán a tényeket közöltem,meglehetősen komoly jellemrajzot kerekítettél belőle...csak jobban mellélőttél,mint Alonso a csapatválasztásokkal :D
egy dolgot tudsz csinálni: ha nem tetszik,nem nézed.ha elég sokan nem nézik,akkor változik valami,de amíg profitot termel a dolog addig marad a status quo. -
#167771 Alonso es a Honda motor?! :) -
#167770 Egyebkent a Red Bull nem jött szóba Alonsonál,vagy forditva? Mert onnan ugye RIC eljön,Sainz meg a Mekibe megy. 2 szezont simán lehúzhatott volna ott még Alonso,a holland gyerek tanulhatott volna tőle,és talán lett volna belőle igazi klasszis. Vagy féltek hogy ha Alonsot odaviszik,akkor csúnyán elkeni Maxot? -
Stockbauer33 #167769 -
IXEMGabeo #167768
Hamar Alonso, nem kulonosen szerettem 2007 ota, de ezt a napot nem vitattam el tole itt hatalmasat ment -
#167767 -
ToxiMaxi #167766 +1 -
#167765 https://www.mclaren.com/formula1/inside-the-mtc/carlos-sainz-race-mclaren-2019/ -
#167764 Ezt nem kell elmagyarázni, csak nem tudom hogy erre miért kell bólogatni. Amíg erre a nézők nem reagálnak addig a büdös életben nem fog megváltozni, hanem elfogadott lesz.
Számomra ez tök idegen, hogy te pl. arról győzködsz engem hogy ez jól van így. mintha nem látnád hogy mennyivel jobb lenne ha nem így lenne. Mert nyilván izgalmasabb lenne, te meg egy néző vagy...és most vagy neked ez tetszik vagy baz nem tudok mást mondani, mint hogy fontosabb neked engem meggyőzni mint a saját szórakozásod. Különben egy állásponton lennénk, és ha ez nagy számban így lenne, akkor talán változna is. Így viszont soha...majd valaki ás megváltoztatja, vagy majd csoda történik, vagy max. nyomjuk a jól megszokott jajdesz@razF1.
Jelenleg viszont az van hogy ez van te hülye hát ez soha nem fog megváltozni mert ezt akarják a csapatvezetők...
Nem vagyok hülye, értem, csak ez így nem fog változni, és mivel te nem hiszel abban hogy bármit is el tudna érni a néző, ezért rombolod még az írmagját is.
Ez száguldó cirkusz néven híresült el, és ha a nézők elégedetlenek akkor höbörögnek.
Az engem nem érdekel hogy ez üzlet, mert ha ezt elfogadom, akkor ennyi volt, akkor azt is elfogadom hogy Stroll megveszi az F1-t és megvesz mindenkit aki ahhoz kell hogy a fia világbajnok legyen.
De én ezt nem akarom, nem tudom kell-e még magyarázni...és a lényeg hogy te sem akarod, csak elfogadó típus vagy.
-
#167763 Minden profi sport a pénzről szól. Az F1 meg az autóverseny annyiban más, hogy itt hülye stratégiával kereshetsz a legtöbbet. Nem sok olyan sportról tudok ahol a csapattagok egymás ellen is harcolnak. Kicsit olyan lett az F1 mint a biciklizés ahol van 1 fő versenyző (aki lehet nem is a legjobb amúgy) és a többi 4 vagy 5 csak a szélárnyékot csinálja neki. -
#167762 Talán egy év kihagyás után visszacsábítja valaki . :) -
#167761 a csapatot meg nyilván az,hogy minél több pénz jöjjön vissza a befektetésükből.
amíg ez a kettő szöges ellentétben áll egymással,addig lesz az F1 inkább üzlet,mint sport. -
#167760 Azért én jobban élvezném mint a Bottas-Hamilton-t. ..és engem elsősorban az érdekel amit én élvezek. -
#167759 a Mercedesnek volt éppen elege abból a 3 évből,amit NR és LH töltött egymással "teljes boldogságban" a csapaton belül,semmi értelme nem lenne újrajátszani a Mclaren 2007-es szezonját.case closed. -
#167758 -
#167757 Egyébként szerintem ez is egy dolog ami megkülönbözteti a vérbeli versenyzőt a többitől, hogy esélye nincs nyerni akkor megy máshova. Ezek ennyire nyerni akarnak. Ellenben kedves Bottas barátunk valszeg gond nélkül lehúz 15 évet is másodpilótaként és elfogadja, hogy még a legerősebb konstrukcióval sem fog soha VB-t nyerni. -
#167756 Szerintem is vicc, hogy az egyik legjobb ha nem a legjobb pilótának nincs jó helye a mezőnyben. Szerintem nem sok más sportban esik ilyen meg. Tény, hogy nem egy lelki társ Alonso, de azért akkor is vicc, hogy tele van a mezőny szürke pilótákkal akire soha emlékezni sem fogunk, és ilyen legendákat meg csak úgy elengednek :(.
Az a baj hogy hiába van 10 csapat ha abból jó ja 2 versenyképes :(. Teljesen nonszensz az egész ahogy kinéz most az F1.
Viszont Vettel érdemeit nem venném el abból, hogy felépült a Ferrari. Ez vele együtt történt meg. -
#167755 qva mérges vagyok, úgy utálok mindenkit hogy ihaj. Ilyen versenyzőt elengedni eszem megáll.
Mert fontosabb hogy 1+1 szerződéses emberek legyenek a másik autóban az élcsapatoknál, mert az milyen harmonikus. Én vágom hogy belemászott a Mercedes lelkivilágába annak idején, meg hogy nem fogja betekerni a multi21-t. Na de nincs senkiben egy kis sportszeretet a Mercedes-nél, most nem bántásból de mi a faxomat keres Bottas egy Mercedes-ben amikor Alonso elmegy az IC-ba??!
Olyan jelenléte van a pályán még mindig hogy üt, olyan helyzetfelismerései és megoldása hogy egyből látszik mekkora versenyző még a pontzóna határán is, akár a rajtjait nézem, akár a versenyét.
..és majd bele zöldül hogy el kell mennie, de igen, el kell mennie mert az F1 nem MotoGp, itt a gyári csapatokban már kihalt az a felfogás hogy a legjobb autóban a legjobb versenyzőknek kell ülnie, és az első akit meg kell verjél az a csapattársad.
Érdekes módon Rossi-nak meg kellett küzdenie Lorenzo-val csapaton belül, de akár a Honda-t, Ducati-t, Yamaha-t, Suzuki-t, vagy az Aprilia-t, KTM-t nézem minden versenyző mindenkivel kűzd.
De itt nem, itt egy autós csapatok vannak a dobogóért. Mert az így jó és helyes és jó a morál meg qva nagy az egyetértés....és mert így a csapatfőnök véletlenül sem blamálja magát ha nem tud kezelni két rivalizáló versenyzőt.
A sok hülye m@rha. hogy ezt tudják elnézni.. mert Bottas az 1+1 évével aztán milyen jó alternatíva..igaz így feleződik a a verseny de az ugye kit érdekel
-
IXEMGabeo #167754 egy idoben utaltam is, amit muvel 2007-ben o az miatt is es a Briatoreval elkovetett csalas miatt bunhodott...Ferrarinal csak azert nem lett vilagbajnok, mert a konstrukcio gyengebb volt az eloirtnal ezenkivul szvsz Alonso akkor vezetett a legjobban mikor naluk volt... -
#167753 Nem vagyok semmiféle drukker, alig nézem már, de azt tartom, és a pilóták, f1 szakma is elismeri, egy bizonyos autóból Alonso tud a legtöbbet kihozni tartósan ....
Nálam kimagaslóan a legjobb pilóta volt a mai mezőnyben .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.08.14. 21:54:51 -
#167752 Ez egy fekete nap az F1-ben szvsz.
kcsög szr helyzet, mert jó autóban kellene ülnie, ennyi. -
#167751 Auto nem volt hozza, anelkul nem megy, mindegy milyen pilota:) -
#167750 lol
volt rá mennyi éve is? -
#167749 Hát ezt sajnalom. Legjobb pilótának tartottam, kár, hogy már nem látom normális autóban...
Ferka már bajnok lenne idén ha marad Alonso ... :)) -
#167748 Elvileg 2 évre aláírt a ferkához. -
#167747 Na basszus. Akkor már csak Kimi maradt azok közül, amióta nagyjából tudatosan követem az F1-et. Hacsak nem vonul ő is vissza. -
#167746 https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2018/8/breaking--alonso-to-step-away-from-f1-at-end-of-2018.html -
IXEMGabeo #167745 az igen nem gyenge ez a bejelentes -
#167744 -
ToxiMaxi #167743 "Fejlesztéssel kapcsolatban meg, de a pilóta is fejleszt. A fejlesztés a teljes folyamat nem pedig az a lépés, hogy a mérnök dolgozik."
Igen, igazad van végül is ez a teljes folyamat.
"Vettel is ezért nézi feszt a többi kocsit főleg az év elején, hogy találjon valamit amit utána el tud mesélni."
Nem mintha a parc fermé-ben ne tudnák megnézni a többi kocsit. Majd pont Vettel fogja azt mondani, hogy figyelj láttam a Merci alján egy kis kilógó bizbaszt, csináljátok már meg. Versenyhétvégék alatt több száz nagy felbontású fotó is készül a gépekről, nem Vettel-re fognak hagyatkozni. Ő nézegeti, mert gondolom érdekli.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.08.09. 08:00:06