FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferrari 2-3 megszorongatják Ham-t tuti

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Vettel ezt nagyon elronthatta, kiindulva a két versenyző közti különbségekből.

kimi 2. <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.15. 15:07:24

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PLaci
Nagyobb mákja volt mint múlt héten Bottas -nak! 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

alonso 😄DDD

nagyobb izgalom volt vele ez a kör mint eddig bármelyik versenye

Hamilton, Vettel, Bottas egy tizeden belül. Raikkönen meg 6 tizeddel lemaradva. Asszem még max 11 F1 versenye van neki.
Vagy mehet a Sauberbe :-)

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ja mert ő egy kibaszott celeb nem? az a célja benne legyen a blikkben...Ő nem abból él, hogy minden héten benne kell legyen a pletyka rovatban, hogy ne felejtsék el, így is központban lett volna az otthoni futamán, ha oda tolja a pofáját.

desigo
Mégsem a 19 pilótáról beszél az közösségi média hanem Hamiltonról.
Pontosan tudja,hogyan kerüljön a középpontba.
AnuluWork
Háromszor indították újra. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ez kemeny😄 vetekszik a 98-as rajtbalesetekkel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaja o is megkapja a buntit😊 ez jo Vetteleknek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
Bottas autójában is ugyanolyan hibára leltek mint a csapattársáéban,ezért váltócsere miatt 5 helyes rajtbüntetéssel indít.fasza...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG
adam46
Ez mondjuk igaz. Például a repülés is azért biztonságos napjainkban, mert a múltban rengeteg olyan tragédia volt, aminek hatására cselekedtek.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Fura Alak
Mert Massa túlélte. Ezt hívják koporsó technológiának, amikor egy (vagy több) haláleset után történik változás, addig semmi nem ösztönzi az embereket a változtatásra.

adam46
Szemből olyan, mint egy LMP1-es kocsi. Nem értem, hogy például Massa balesete után miért nem izzadtak ennyit egy ilyen létrehozásában.
Alexease
https://streamable.com/ebd2z

Szembol kicsit "erdekes", de oldalrol nem veszes.
A tukrozodesek erdekesek lehetnek belulrol, foleg ejszaka. Meg persze az eso, bar olyan temponal es a lepergeto bevonattal inkabb csak plusz fenytoro felulet.

adam46
Egyúttal baromság kijárni a futamokra, mert minden ott van a tv-ben.
Roger6
Egyetértek. <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem vagyok Hamilton drukker, csak már nagyon unalmas ez a fosáradat a fórumokon ellene. Amúgy meg, láttam Senna-t élőben, vagy 15 méterről, és nem hiszem hogy többet láttam, mint a TV-n. Az ilyen show programok meg abszolúte nem vonzanak - mi van abban olyan érdekes, hogy valaki füstöli el a gumikat egy 10 éves F1-es autóval ?
Amit nem visz jól át a TV az a hang.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Fura Alak
M4 -en a szabadedzésnek kéne mennie, e helyett nézhetem, ahogy hülyegyerekek ugrálnak a medencébe.....

adam46
Másképpen fogalmazok, te Hamilton drukkerként nagyon szeretnéd látni kedvencedet élőben. Van egy ilyen esemény, elmész rá, de jó ott lesz Hamilton és amikor megérkezel, akkor bocs még sincs ott, mert ő szarik a nézőkre és inkább nyaral, vagy buzis piercinget lövet. Mondjuk ez főleg a kisgyerekeknek lehet csalódás.
A Hamilton gyűlölők nagatívan fognak reagálni bármire - ha nyer - mert a Mercedes .. Ha veszít - mert túl sokat bulizik ..
Ha kék inget vesz fel - miért nem pirosat. Ha pirosat - miért nem kéket ...
Ez így megy. Nem látják a lényeget: azt csinálja, amit maga tart a legjobbnak. Ha mindenkire hallgatna, semmire sem vitte volna, vagy inkább diliházba került volna. Na meg nem az utolsó: még mindig a 2013 óta bukdácsoló McLaren-ben szenvedne.

adam46
Ház ez tragédia. Erőtlen vergődés, hogy csak összehozzanak valami förmedvényt.
RatBaG
tessék, erre a fel-felmerülő vitára is pontot tehetünk,hogy mennyire nehéz a mai autókat vezetni... hát nagyanyám is elvezeti! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

allock

#hhwnd

adam46
Igen, ez a bajnokság csak Hamiltonból áll, neki van szüksége egyedül pihenésre.... <#vigyor0>
allock
<#wow3> a többieknek nem sűrű...
ez szégyen volt a részéről, nincs ezen mit ragozni

#hhwnd

adam46: már vagy 46-odszor mondod ugyanazt. Szerintem okosan tette, hogy nem ment, ebben a sűrű versenysorozatban. Az meg, hogy egy rakás nagy ész hisztizik amiatt, hogy ő a kikapcsolódást részesítette előnyben az utolsó gondja.

adam46
Kérlek mondd azt, hogy szerinted nem gáz, hogy a mezőny 19 tagja részt vesz egy esemény, de Hamilton nem, mert éppen valamiért hisztizik. Szerintem ez hűen jellemzi, dehát a fanatizmus ellen nem lehet mit tenni. 😊))
A szerződése?
Pluskast
Szegény embert még az ág is húzza. Nem elég, hogy hátrébb sorolják az új motor szokás szerint szar is. Nem is értem mi tartja még ott ezt az embert a Mclarennél.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Roger6
Bizony, régen manuális váltóval szervó nélkül - az volt ám az embert próbáló, igazi verseny. Amúgy te is, meg Lokker is teljes mértékben félreértelmezi, amit írtam. Hol írtam azt, hogy nézők nélkül menne bármi is? Vagy ez honnan jött? Mert azt látom, hogy ezt írtátok mindketten, csak hogy erről szó sem volt, még csak meg sem említettem. De ami fontos: te akkor is kimész versenyre, ha nincs ilyen cirkusz, meg magamutogatás, mert érdekelnek a gépek, érdekel a hangjuk, a gumifüst, a benzingőz. És ez a része az, amivel nem értek egyet, amiről eddig szó volt, és nem az, hogy nézők nélkül mi lenne, vagy mi nem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#eljen>

allock
Van ott. Csapat érdek akkor létezik, mikor Hamiltonnak kell kedvezni, egyébként nincs. Bár lehet szerződésébe írtak vmi szarságot Bottasnak. <#kuss>

#hhwnd

bakkerman
Ja,szoval ha a Real Madrid megnyer egy spanyol bajnoksagot ahol csak a Barcelonaval versenyzett erte,akkor az nem is igazo bajnoki cim? Tehat nem Hamilton verte bucira ket even at a mezonyt,plusz Rosberg is csak megszorongatni tudta,hanem a mezony volt gyenge? Mert akkor bekene nyujtani egy panaszt az FIA-nal,hogy ne emlegessek egy lapon a tobbi 3x VB-vel...olyan noname nevekkel mint Jack Brabham,Nicki Lauda,Nelson Piquet,vagy AYRTON SENNA...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

15 pont van közöttük. Elég közel van már hozzá és állítólag a Mercinél szerintük nincs csapatsorrend. Elég hülyén néz majd ki mikor pár pont különbségnél hátraküldik Bottast.
PLaci
3-al, amiből az elsőt mákkal behúzta az utolsó verseny utolsó kanyarjában, a másik kettőnél meg csakis Rosberg ellen versenyzett a VB címért.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

bakkerman
8. helyrol indult Lajcsi,Bottas elsöröl. Nyilvanvalo volt,hogyha Bottassal nem tortenik valami,akkor a finn vegez elorebb. Tovabbra is Lajos az elsoszamu,Bottas nem fog menni a VB-ert,mert nem mehet. De ebbe nyugodtan bele lehet magyarazni azt hogy Bottas az oriasi atomkiraly,csak epp 3 VB cimnyi minuszban van 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még 1 ilyen bumli Ham-tól és összeomlik a Forma 1 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <#taps>

Komoly műsor egy ilyen zuzok az uccán a forma 1es vassal projekt 😊)))

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.13. 20:37:20

Most Bottas elég közel van hozzá. Kíváncsi lennék mit mondana Hamilton, hogy a friss csapattárs ellen hogy maradt alul. De hosszú még a szezon és Hamilton a szünet után mindig 100%-osan ment, nehéz lesz megfogni ha nem lesz gond az autóval alatta.
Az F1 függ a nézőktől. Nincsenek nézők verseny sem lesz mert nem lesz hol rendezni. Elég megnézni a Silverston hercehurcát most. Meg nem is "kis fis-fos" rendezvényről volt szó ahogy te írtad hanem egy elég nagyról ahol kint volt mindenki más, de Ő jövőhétig nem bírta ki úgy hogy milliókat keres és azt csinálja amit szeret. Nem mellékesen hazai közönséget hagyta ott, pedig pont Ő mondta hogy a szurkolókkal együtt nyernek és veszítenek. Ilyenkor mik neki a szurkolók?

Vannak kötelességek amit teljesíteni kell még ha nyaralni is akar az ember vagy bármi. Majd a bérszámfejtő is azt mondja a dolgozóknak is hogy bocsi 1 héttel később lesz fizu mert most pihennem kell?