182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
durva. -
-
Michael Schumacher: 
-
Hivatalos: a Red Bull szerződést kötött a Renaultval
A Red Bull a mai napon nyilvánosságra hozta, hogy motorszállítói szerződést kötöttek a Renaultval. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Scuderia Toro Rosso vagy a Red Bull Racing kapja majd a francia aggregátokat.
Részletek hamarosan a Formula.hu oldalán. -
amúgy szerintem 90% hogy MS lesz a VB, akkor viszont van még 1 kérdés, mikor jön vissz aelvinni a 9.-et? 8 VB cím nem mutat olyan jól az önéletrajzában mint 9 vagy 10 :) -
A nap szívása
( Érdekes,hogy ez nem billeg.Végre megtalálták a középpontját a kocsinak )
-
De jó,hogy két 90-es komment van:)
-
aZÉRT MERT SZÁNDÉKOSAN FLÉMELSZ ÉS BELERÚGSZ MÁSOKBA, HOGY NE ÖRÖMKÖDJENEK, HANEM VITÁZZAK.... bocs a capslokért, már így küldöm el. -
ne szólj bele az a mi 2-őnk dolga, ha nem tudsz normálisan viselkedni repülsz abban biztos lehetsz. -
Milyen szép lett volna ha Senna is így tud visszavonulni
-
Neked meg kéne pár évet nönöd ahhoz hogy moderátor legyél... szánalmas ahogy Istencsászárt kitiltottad azért mert azt irta hogy örül hogy Schumi elmegy... -
Furky #41589 Sziasztok!
Régebben olyan 1997-2000 környékén volt több szabálysértés ferrari részéről, ami azt vonta sok esetben maga után, hogy megváltoztatta az fia a szabályokat, viszont konkrét példára már nem igazán emlékszem, volt valami a szárnyakkal kapcsolatban azt hiszem, meg még pár dolog. Ha esetleg eszetekbe jutna leírnátok nekem?
Thx -
G_ArchAngel #41588 Weber: Michael továbbra is a Ferrari munkatársa marad
Michael Schumacher menedzsere, Willi Weber a hétszeres világbajnok bejelentését követően elárulta, hogy a döntés nem volt egyszerű, illetve, hogy a visszavonulás nem jelenti a Ferrari - Schumacher kapcsolat végét.
"Azt hiszem, hogy a bejelentés mélyen érintette őt. Sokat gondolkozott a dolgon, és azt hiszem helyes döntést hozott. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sok szép közös pillanatunk volt. A mai napon közelebb kerültünk az álunkhoz, hogy Michael nyolc bajnoki címmel vonuljon vissza. Az biztos, hogy továbbra is a Ferrari munkatársa lesz, hogy milyen pozícióban, az majd az évad végén kiderül." -
elégett a sok flame től
-
banner-ral mi lett? -
most megint 3 hét szünet? :( -
Bia azt nyilatkozta alonso azért lépett le mert akkor úgy tünt az új cégvezetést nem érdekli az F1, erre ő rögtön megpattant, egy heves vérű fiatal pilótánál szerintem nem meglepő hogy semmi lojalitás nincs benne, megy a Mclaren-hez és 1-2 év alatt ő is ki fog égni :(
de addigra talán valamelyik újonc beérik és lesz kinek szurkolni :) -
Kiesett, Alonso sokkal durvábbat csinált Monacoba oknélkül és ő nem kapott büntit. Most akkor hogy is van ez?! Ja és unalmas mindgí Villneuevet felemlegetni, mást nem tudtok?! Mind1 Schumi 7x VB és a legnygaobb pilót ezt itt fórum pötyögéssel meg antikampánnyal sem tudod elvenni.
-
nem tom ki vagy nem is számít, akik ide járnak azok tudják hogy évek óta alonsonak drukkolok, szal majd ha értelmes hangnemben köpködés nélkül és nem hülyeségeket beszélsz akkor foglalkozunk veled, addig meg ne koptasd a billt mert senki nem kiváncsi rád. -
G_ArchAngel #41581 asszem igazad van, innen mindegy, ez a hivatalos: MS 10, FA 0 pont...
McLaren-nel Alfie elindulhat Villeneuve útján: mákkal, kimagaslóan jó autóval nyert egy VB-t, innentől kispad...
Ha Hamilton ül be a másik McLaren-be, aki szintén a Mercedes és Ron üdvöskéje, akkor a spanyol elfogja átkozni a napot, mikor átvágta Biatorét és a Renault, akik mindent megtettek a kishercegért... -
Bye -
Na ennyit a topicrol! grat a büntetőpontért a Ferraris moderátornak! Grat Istencsászár kitiltásáért mert azt irta hogy örül hogy elemgy a Schumi... -
Mivel Monte Carloba Video alapján senki nem hitte el ezért telemetriával is bebizonyitották. Itt meg csak video elég és látni hogy 2 másodpercre volt tölle Massa. Szoval köze nem volt hozzá! azért érzed hogy ehhez nem szükséges a telemetria adat hogy megértd mi történt.. -
De tuképp teljesen mind1, ami megtörtént megtörtént, ezzel kell beérni,
foglalkozzunk a köv versenyekkel inkább a mi lett volna ha xy t xy ért megbüntetik helyett... -
Hagyjad! asziszi mert Schumis mindent jobban tud és mindenkit leszolhat! -
telemetria vs videó?
mind a 2 őt megnézik a birák és az alapján döntenek.
Te egyik helyen telemetriát néznél, másiknál videót azért ezt te is érzed hogy gáz:) -
Mivel már elölrébb volt az autoja mikor elkezdtek kanyarodni.. azt nem vissakapta! Ennyi erővel ha visszakapta akkor Schumit Hungaroringen megkellett volna büntetni.. ugyanigy végott.. -
Hakkinent Formula 3-ban, ha jól tudom.. -
G_ArchAngel #41572 visszakapta Alonso, nem küldték át a boxon... -
G_ArchAngel #41571 Alonso már ezen a futamon elkezdet a sajátját befagyasztani:)
(Tudom, Alonso nagy pilóta, a finn meg mindig széthajtja az autóját...) -
Igen: nagyon igazságtalan volt4 Ott telemetria kimuttatta hogy schumi mit csinált, itt meg a video mutatja hogy köze nem volt Alonsonak Massához! Ha már tudatlanságrol beszéltél... gg -
G_ArchAngel #41569 a Ferrarisok lassan felkereshetik Tomcat-et, hogy kreáljon "Alonso who?" pólókat:) -
Gratuléékok annyira értessz hozzá, hogy Hakkinent sosem, és a HIll eset sem 1értelmű, és ugyanolyan igazságtalanság volt a Monaco mint most a monzai, vagy Alonso piszkos trükkje a Hungaroringen. Ennyi, úgy látszik tipikus tudatlan anti Schumis vagy.... -
jah és ügye idén befagyasztják a motorokat, szal ez valszeg marad is!! -
Amúgy siránkozhattok, hogy jajj Ferrari meg nem akarom, hogy odamenjen, de az elmúlt 10évben 1edül a Ferrai bírt mindíg toppos versenygépet csinálni ami végig VB címekért csatázott (kakukk tojás a tavalyi év) és ez valószínüleg így is marad. Legjobb motor és toppos kasztni. Mindemelett a legpatinánsabb csapat, és az utcára is a legvérbelibb legjobb sportkocsikat építi amiért milliomosok térdelnek le, hogy megkaphassák. Szóval nincs szégyelni valója Kiminek, a legjobb autót kapja végre a segge alá és a legmegbízhatóbbat.... -
hát ha elkezdené fikázni valszeg h sírna a szád.... -
-
Engem hol izgat hogy fikázod Alonsot? leirtam amit gondoltam, ha sírsz akkor sírj, én örülök hogy elment, most nemfogok letargiába esni, és nem érdekel hogy a ferrarisok kis lelkébe belegázoltam vagyis a tiedbe :))))) -
Hát igen, a mai döntés a levegőben volt, és kéttségtelen, hogy a foma-1 nagy, ha nem a legnagyobb alakjától búcsúzunk idén, megnyert mindent amit lehetett, és ő az én szememben a legnagyobb alakja a forma-1 nek, és örülökis, meg nemis, mivel mióta eszemet tudom ő a kedvencem, nameg a Ferrari bár ez a kettő mára elválaszthatatlan lett.
A jövő idénytől viszont kétségtelenül egy új időszámítás indul, minden reményem szerint kimivel és Massával, nade nem csak itt lesznek nagy változások, szóval elég érdekenek néz ki már most...
Ésvégül...
Forza ferrari!
Scumacher, köszönjük, és mindenjót -
Hagyjad már magad mert lassan az egész topic rajtad fog visítani a röhögéstől.