FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig ez van mikor a retardált ott van elöl......
RatBaG
aztakurva... ennyit vettel meg a ferrari lehetőségéről, hogy kicsit meglépjenek a pontokkal. fakk.

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Hamiltonnak ingyen 25 pont. Ugy tudtam
adam46
Bakker Vettel jól elkúrta, mégsem. Kimi. :'(
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.09.17. 14:06:12
AnuluWork
Na, Verstappen ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

PLaci
Elöl Intermadiet, hátul random(Inter, Wet), lesz itt rendesen kavarodás. 😄😄😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

adam46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Figyi, ne kezdjük a vitát, azt mondtad hagyod a topikot, kérlek tegyél is így.
Totti5
Ezen az oldalon 2 hszed van amiből ez az egyik. Rengeteg minden történt az F1ben, még sem írtál egy darab hszt sem. Kérlek hogy ilyen rágalmakat ne írj ( 2015ös reg vagy, itt sem voltál... ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

adam46
Én nem fogom akadályozni a szabad vélemény nyilvánítást és veszekedni, hogy ráerőltessem a véleményem valakire. A trágárkodás viszont törölve lesz.
sorler
Az a probléma, hogy már későn váltották le a korábbi házigazdát. Már évekkel korábban le kellett volna. Totál eltűntek innen a normális emberek. Alig van már valami hozzászólás.
adam46
Esik! Itt ma futam nem lesz. 😄
PLaci
Megint el kezdett esni. 😄😄😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

adam46
Valószínűleg így se-úgyse lesz túlságos izgalom. 😄 De ne legyen igazam.
PLaci

Peppus
Már szárad a pálya.. Nem lesz itt sajnos semmi extra

adam46
Na basszus, ebből nem lesz futam.
PLaci

PLaci
Hmmmm... Plz ne csak egy hozzászólást olvass el... Az (órákkal) előttem válaszoló már kifejtette pontosabban a felni kérdést, én csak megerősítettem, így az én hozzászólásom legfőképp az egyéb meghibásodásokról szólt.

Mi köze a Q3-ban használt felniknek/gumiknak a rajthoz???
Szerencsétlen esetben a váltó is sérülhet.
PLaci
Ha a felni sérül az úgy is a gumiszetthez van társítva.
Ha a felfüggesztés (vagy netalántán más) sérül, akkor engedélyt kell kérniük a FIA -tól a cserére, és ha a FIA úgy látja, hogy a sérülés biztonsági probléma, akkor megengedik, hogy kicseréljék. Ha nem engedik meg, és mégis kicserélik, akkor a boxutcából kell rajtolni, ezt nem hinném hogy meglépné a Ferrari, ha nem muszáj.

Alexease
Azzal indul, amivel a Q2-ben volt. Max ezt a szettet bukta, de valszeg hoztak belole boven.
desigo
Falnak koccoláskor a felnin kívül más nem sérül nagyon?
Vettel holnap új gumikkal,felnikkel indul?
adam46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cserélni kell a bannereket, plusz kijavítani a fejléc elcsúszását, ami már bökte a szemem. <#hehe>
sorler
Hogyhogy új házigizda van itt?
bakkerman
Várható volt,ez nem Merci pálya,Vettelnek ezt muszáj kihasználnia ha bajnok akar lenni mert több ilyen pálya idén már nem lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ha ez maradna az eredmény, az óriási sansz lehet a Ferrarinak (Vettelnek) a pontok szempontjából.

Köszi Szabi <#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szabi
hát, azon már nem múlik.. részemről +1 és ámen, tegnap amúgy kicseréltem a bannerképet, de ha találtok jobbat.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

mcmoha

+1
adam46
Ha senki más nincs, akkor szívesen kicserélgetem futamok előtt, de akkor intézd el a modiknál. 😊
HTS s3rg1nh00
Aston Martin lesz az szvsz

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Norbi1990
Horner beindította a pletykagépet 😄
Azt mondja, hogy kapcsolatban állnak már egy gyártóval aki szóba jöhet és nem a Porsche, Renault vagy Honda 😄
Inkább te <#awink> Van 3 topikod.A banner cserén kivül úgy sincs itt tennivaló

+1 neked ha vállalod
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.15. 17:03:33

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adam46
Legyél te.
Kéne ide is egy HG aki legalább a q..a bannert intézné minimum
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.09.15. 16:50:17

mcmoha

__Jacek__
<#banplz>
RatBaG
mcmoha

bakkerman
Milyen komoly lenne ha VB autot epitenenek 😄 Vagyis maga az autojuk igy is jo,a Honda huzna valami ütöset 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Alexease
Alonso: "Teli vagyok lehetőségekkel, és mind nagyon jó. <...> Sok opcióm van, nézegetem, tanulmányozom őket. Az F1 az első és egyetlen célom, <...>" 😊))
AnuluWork
2019: Red Bull Honda 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

- 2018-tól Mclaren-Renault és Torro Rosso-Honda

- Saintz megy a gyári Renault-ba, ott csak az a kérdés, hogy már most vagy csak jövőre, tehát Palmer megy a levesbe

- Pierre Gasly lesz várhatóan a Torro Rosso ülés várományosa

- Alonso más lehetőség híján marad a Mclarennél, viszont várhatóan több éves szerződéssel.

Kubica ha visszatér, akkor talán a Williams-nél lesz lehetősége. Massa, ez esetben szerintem újra visszavonul, mert nem nagyon van menekülési útvonal. Williams meg kockáztat, bár ha Stroll-al komolyan számolnak, akkor végül is bevállalhatják Kubicát. Annak nem örülnék ha Kubica venné el Massa ülését mert szerintem Massa-nak van helye még az F1-ben.
AnuluWork