182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#168347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Claudia Schiffer elmegy a plasztikai sebészetre, mivel David Copperfield túlságosan nagynak találta szeméremajkait.
- Doktor úr, David és én is azt szeretnénk, hogy a műtét teljes diszkrécióval folyjon le, tehát senki sem tudhatja meg, miért vagyok itt.
Az orvos vállalja a diszkréciót. Lefolyik a műtét, másnap reggel Claudia kinyitja a szemét, és látja ám, hogy az asztalon három csokor virág is fekszik. Bedühödik, és behivja az orvost, aki mentegetőzik:
- Az első csokrot a férjétől kapta. A masodikat a személyzettől és tőlem. A harmadik Niki Laudától jött, köszöni szépen az új füleket. -
#168346 Viszont tavaly mennyivel viccesebben dobta el végleg a címet a Ferrari Szingapúrban! -
#168345 Ez alapjan a Merci csak 0.37%-kal jobb a Ferrarinal, mint tavaly ilyenkor;D
Ez 2016-ban 54% volt:D -
#168344 Így megnézve durva :)
2017 (17 verseny után): Hamilton – 331 pont, Vettel – 265 pont
2018 (17 verseny után): Hamilton – 331 pont, Vettel – 264 pont -
#168343 https://streamable.com/lhrga -
#168341 meg úgy, hogy kicsit beragadt az FI-k meg Gasly mögé... -
#168340 pff, vetteles esetre meg 50-50%-ot mondanék... egy korrekt pilótával nem lett volna gáz, de vettel tudhatná, hogy verstappen nem az, főleg miután páholyból nézte végig mit művelt a csapattársával -
ShaiHulud #168339 ugy hogy lebontotta kimi autojat, rici is igy ment be ele.5 sec bunti megint sokat ert...semmit. -
#168338 lol, verstappennek a jó kurva anyját... mi a fasz volt ez rai ellen? ilyet needforspeedben szoktam csinálni amikor elcseszem a kanyart, ez nem f1-be való manőver -.- -
#168337 Balfasz brigád. És még finom voltál! :) -
#168336 Konzolokon nőtt fel, neki ez egy videójáték. Semmi veszélyérzete sincs. De láttam már karriert derékba dőlni halál okozás, vagy csak simán túl sok kockáztatás miatt. Ő tudja. Őt is így fogják kezelni, ha majd neki lesz fontos. Senna is ilyen volt. 1994 óta nincs velünk ... -
#168335 Na igen,vagy kivarni meg egy kört,es addig tapadni ra. Az a baj Vettellel,hogy nem tud mit kezdeni a nyomassal,tudja hogy mennie kell,minden pozicio fontos de szinte csak rossz donteseket hoz nyar ota,amiota lenyegeben mar minden futam mervado. Es evek ota ezt csinalja,szezon elejen tud jol vezetni,higgadtan,jo donteseket hoz,de amint kezd elesedni a szitu a tabellan es fogynak a futamok egyre jobban szetesik futamokon,es kapkod. Emelle meg bonuszkent ott van hogy a Ferrari a nevehez kepest oriasi nagy balfasz brigad strategiailag -
#168334 1 kanyart kellett volna varnia ahol DRSsel siman elment volna mellette :(. -
#168333 Nekem sincs vele bajon (igazabol senkivel sincs), ez igy poen megszolalas volt;) Minden versneyzonek van nem szeretheto csapata, hozzaallasa, stilusa, megmozdulasa, nyilatkozata. Akinek nincs es "szurke", abbol ritkan lesz emlekezetes versenyzo, de foleg bajnok. -
#168332 háát Vettel majdnem felborította a Red Bull-t a spoon-ban, ott bent nem tudta volna tartani. Verstappen meg nem fogja elengedni mint Stroll meg Grosjean, nem azt kész...ezt meg sem kell fejteni csak elfogadni, véleményes szituban Verstappen nem enged. Vettel már tavalyelőtt is dominálni akarta Mexiko-ban, tavaly Singapore-ban, meg idén is valamiért nagy pillanatot akar vele szemben. ...csak neki nem Verstappen az ellenfele....egy másvalaki, és egyetlen egy valaki az akivel szabad ütköznie, ..és már lassan Hamilton-l sem, mert kettős kiesés esetén is Hamilton lenne a bajnok.
Szal ezek a vállalások olyan faxságnak tűnnek pl. nekem. Voltak lehetőségei, aztán az egészet felrakta egy szűk spoon bemenetre 300km/h-ról ráfordulva. ..és nem jött be. -
#168331 Én bírom, jól csinálja ! :))
elején megmondta senkitől nem fog megijedni, félreállni stb ...
Gyors is és simán kiépít egyfajta tiszteletet a többi versenyzővel szemben, hogy ok, Maxot ekll előznöm, inkább hagyom ...:) -
peti79 #168330 Fölveheti a nyomi holland a jutalékát a mercitől. -
#168329 VER (vs. RAI): "Megvarhatta volna, amig vissza jovok a palyara/" :) -
IXEMGabeo #168328 pedig osszeertek Hamiltonnal nem is olyan regen a szezon elejen... -
simonl #168327 És hogy folytassam az összeesküvés elméletemet....Maxifiú 2014 óta csak Ferrarit és csapattársat tört össze.....(volt még egy-egy malőr a Williams el és egy vitatható a Renault val)
Mercit soha.... -
#168326 Ferrari a válasz. Balfaszok. Trendeket követnek, csak még mindig gumicsizmában mennek a bálba Gucci helyett ... -
#168325 Mondjuk megérne egy misét, hogy Max +5el hogyan ment be Kimi elé ... -
#168324 Rosszra építették a Ferkát. :) -
simonl #168323 NA mif@sz? Maxifiú kapott egy ajánlatot 2020 ra a mercitől?
5 kör alatt kiütött két Ferrarit? Szép munka.... -
Stockbauer33 #168322 na a halvány remény is elúszott.Gratula 1 ujj
Eszméletlen mennyire részrehajlóan Vettel imádó a két müsorvezető.Lassan elsírják magukat a k..g bénázásán.Ez a pilota ennyit tud kedves Gábor kedves Zoli
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.10.07. 07:37:33 -
ShaiHulud #168321 az hogy ha leszakad az eg, akkor a slicken kimenteknek borul a koruk ok meg a meg nem csatakvizes palyan az interrel hoznak egy legjobb idot amit kesobb mar nem lehetett volna uberelni, nem jott be :) -
#168320 Szerintem benézték a napot és azt hitték verseny van :)
De komolyan, mennyi pénzt kaphat az az ember aki ezt a stratégiát kitalálta? Adott egy száraz pálya és nagy esély az esőre. Ki kell menni száraz gumival és megpróbálni még behúzni egy száraz kört. Ha közben megjön az eső akkor annyi, lehet cserélni. Nem lesznek hátrányba azokkal szemben akik esetleg egyből esőre mentek. De amit ők csináltak annak így az ég világon semmi értelme nem volt.
Vegyük azt hogy tényleg hamarabb jön az eső és jó gumi van fent már az első körben. Akkor mi van? Mégis mit nyertek volna ezzel? Mi lehetett a célja a stratégiának? -
#168319 Nyilván az aki nem égeti, Renault.
Lehet még bármi, de akár a versenyzőket nézem, akár a csapatot, ezt a Vb-t teljesítménye alapján a tavalyi bajnoknak lehet adni. Elég beszédes volt az utolsó esős kör, Hamilton lassú, de szemre semmi hiba,.. pár másodperccel később a képen Bottas hiba, Kimi hiba, Vettel hiba. -
SzocsA #168318 Akkor ki volt? :D Nem igen nézem már. múltheti versenyt nem láttam. Meg most nem igen nézem sem a szabadedzéseket, nem tudom, hogy a ferkáé csinálja-e még.
Lassan visszaáll az az 1 másodperces merci előny.
Amikor megkapta Hamilton a rádióüzenetet, hogy BOX, BOX, BOX, Akkor tudtam, hogy Vettel ott marad, a 9. helyen, mert nem lesz ideje visszamenni a boxba, új gumikért. Mondták, hogy jön az eső.
Hogy lehetnek ilyen balfaszok, száraz pályára raknak fel intert, esőben meg slicken mennek :D
Nem látják, hogy a többiek mivel jönnek ki?
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.10.06. 14:38:06 -
#168317 Amióta füstöl a Merci, azóta Vettel fakezü lett, ez nem véletlen ! :))) -
#168316 fuuuu... de tényleg.
https://streamable.com/91d9p -
ToxiMaxi #168315 A két füstölés között ég és föld volt a különbség, egyébként Kimi kocsija is eresztett füstöt, mikor elindult. -
#168314 arról nem beszélve hogy akkor pont nem a Mercedes jelentette :D -
simonl #168313 Tudhatnád már, hogy a Mercire más szabálykönyv vonatkozik...... -
SzocsA #168312 Vettel elkurta megint!
Amióta a merci motorja fűstől indításnál azóta jobbak. Érdekes, hogy pont ezért jelentgette fel a merci a ferrarit és meg ők csinálták meg... -
Stockbauer33 #168311 Akkor ennyi.Lec piruett -
#168310 Ez a vb megint elúszott a Ferkának. -
#168309 -
#168308 HAHAH hha ezen most kiégtem:D -