FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
szerk.: Jacek, ezt nem neked ment, csak úgymaradt a válaszgomb, bocs
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.09.17. 14:35:04
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Kimi tök egyenesen ment....
Hülyegyerekmax húzódott balra, szembe képen tisztán látszott...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
fun fact:Hamilton kiváló rajtja annak köszönhető (bár másnál nem figyeltem),hogy egyből 2.fokozatból rajtolt!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kimi az ütközéskor lehet, hogy egyenes kerekekkel, ment, de max. pár másodperccel előtte belegyezett belülre egy minimálisat. Nem azt mondom, hogy hiba volt, de a kommentátorok sokat lovagoltak rajta.
HA valaki hibázott, az Vettel, mert túlságosan durván, majdnem a pálya másik oldaláról jött rá Verstappen -re.
Ha nincs ott Kimi, akkor Verstappen -nek lett volna még helye bemozdulni, de mint mondtam nem látta egymást a két Ferrari.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egyből mindenki a Forma 1-ről beszél és dől a lóvé.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Azért volt csatt, mert Vettel mellett elmentek, méghozzá ketten is, ő pedig kockáztatott. Most nem volt szerencséje. Ha nem ilyen agresszív, sima a rajt.
Alonsot sajnálom. 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De itt, így elengedni a mezőnyt...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az egy dolog, hogy Kimi elkezdte húzni jobbra, de Vettel olyan erősen húzta balra, hogy csak akkor nem lett volna ütközés, ha nincs ott Kimi.
Egy biztos, ez nem as eso miatt volt. Azt is megkockaztatom hogy Vettel is serules miatt esett ki amit az utkozesnel szerzett. Olaj is folyt hatulrol.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.17. 14:17:20
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Balaeset után szerettem volna megnézni.
Noob Ferrarisok...
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.09.17. 14:11:38