FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A két ferrari közrefogta és elfogyott előle a hely, ilyen egyszerű. Az, hogy a ferrari szurkolók más versenyt néznek, nem izgat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HTS s3rg1nh00
ha meg nem engedik el,akkor puhapöcsök.tipikus van rajta sapka vagy nincs rajta sapka eset...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Najó, már nem tudom eldönteni, hogy ki trollkodik, és ki gondolja komolyan amit ír 😄

szerk.: Jacek, ezt nem neked ment, csak úgymaradt a válaszgomb, bocs
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.09.17. 14:35:04

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hajrá Hülkenberg ! Ideje felmenni a dobogóra ...

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

__Jacek__
Tippverseny hany saefty lesz?😊))
Bazz, itt mindenkinek szemtengely ferdülése van?
Kimi tök egyenesen ment....
Hülyegyerekmax húzódott balra, szembe képen tisztán látszott...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HTS s3rg1nh00
azért az elég komoly,hogy ebben a topikban kb.mindenki vak...Kimi egy hajszálnyit jött kifelé,Vettel sokkal inkább befelé mert nem tudta hogy ketten is vannak mellette,Verstappen utas volt csak középen,tipikus versenybaleset.utána Vettel inkább a sérüléssel foglalkozott és túl nagy volt a gáz 😞
fun fact:Hamilton kiváló rajtja annak köszönhető (bár másnál nem figyeltem),hogy egyből 2.fokozatból rajtolt!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

adam46
Igen, ugyan úgy szárazon is ez történt volna.
Magnum PI
Szerintem Vettel kurta el. Mindig tolja ezt az agressziv leszoritast az elso kanyarig. Itt most tok folosleges volt.

PLaci
Én nem azt mondom, hogy Kimi volt a hibás, szerintem saját szemszögéből egyikük sem hibázott.

Kimi az ütközéskor lehet, hogy egyenes kerekekkel, ment, de max. pár másodperccel előtte belegyezett belülre egy minimálisat. Nem azt mondom, hogy hiba volt, de a kommentátorok sokat lovagoltak rajta.

HA valaki hibázott, az Vettel, mert túlságosan durván, majdnem a pálya másik oldaláról jött rá Verstappen -re.
Ha nincs ott Kimi, akkor Verstappen -nek lett volna még helye bemozdulni, de mint mondtam nem látta egymást a két Ferrari.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

desigo
Magnum PI
Mert mi koze volt ennek az esohoz mondd mar meg?

__Jacek__
LOL
desigo
A FIA a versenyzői megbeszélésen ledumálja hogy,legyen crash,veszekedés a futam elején vagy a végén.
Egyből mindenki a Forma 1-ről beszél és dől a lóvé.
Fehercsoki
Erről főleg Verstappen tehet, túl agresszív de nem elég gyors... Vissza lehet nézni, egyértelműen belement Kimibe (aki jóval gyorsabb volt), látszik is hogy csak a jobb hátsó kerekét sikerült eltalálnia.

AnuluWork
😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Papa01
Azért ilyen esőben elengedni őket... Felelőtlenség volt.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hihetetlen, hogy megint sikerült elbaszni Verstappen versenyét. Grat a két ökör Ferrarisnak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

desigo
Alo kb ki is állhat ma is...
Kimi sokkal többet hüzott oldalra mint Verstappen. Ennyi . Ez hasonló mint Grosjean bakija SPA-ban 2012-ben, csak Verstappen nem a fal mellett volt. És Grosjean kapott 1 verseny eltiltást is ...

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

__Jacek__
Kicsit tipikus megnyerem az elso kanyarban tortenet volt, Ric nem ugrott bele ilyenbe ott megy a masodik helyen..
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Nézd már meg, hogy amikor Kimi gumiját megütik, tök egyenesen megy, miközben Verstappen végig balra tart. (Szemből nézve jobbra.)

Azért volt csatt, mert Vettel mellett elmentek, méghozzá ketten is, ő pedig kockáztatott. Most nem volt szerencséje. Ha nem ilyen agresszív, sima a rajt.

Alonsot sajnálom. 😞

__Jacek__
Faca..
Papa01
Komolyan megérdemli Lewis a vb címet.. Amit a Ferka csinált..
De itt, így elengedni a mezőnyt...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PLaci
Kimi jobb első kereke.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Magnum PI
*bocs nem figylet Kimire

PLaci
Verstappen bármit tesz ez megtörtént volna, mert a két Ferrari nem látta pont Verstappen -től egymást.
Az egy dolog, hogy Kimi elkezdte húzni jobbra, de Vettel olyan erősen húzta balra, hogy csak akkor nem lett volna ütközés, ha nincs ott Kimi.

nearo
Hulk harmadik, lehet nem dönti meg mégse a dobogó nélküliség rekordját...?

Magnum PI
Vettel elol menekult Verstappen. Szerintem mar annyira friusztralja hogy mindig kiesik hogy el akarta kerulni es nem figyelt Hamiltonra.

Egy biztos, ez nem as eso miatt volt. Azt is megkockaztatom hogy Vettel is serules miatt esett ki amit az utkozesnel szerzett. Olaj is folyt hatulrol.

__Jacek__
Ezert nem mondtam konkretan hogy hibas, ez szarul jott ki ennyi. De persze ha o ott van gond van😊
__Jacek__
Most 40 kor safty?😊

AnuluWork
Kb. Tök egyenesen megy Kimi az autójával, miközben Verstappen végig húz balra.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.09.17. 14:17:20

nearo
Hiába figyelte volna a másik Ferrarit is, nem volt hova menekülnie... Kimi balról húzott jobbra, Vettel jobbról balra, Max meg ott volt közöttük. Esetleg ha nyom azonnal egy satuféket talán megússza...

__Jacek__
Vettelnek mi szakitotta ki az oldalat?
AnuluWork
Ezek ennyire.

Ezek ennyire vakok??? Most a szembőli képen jól ltászott, hogy Verstappen is húz balra. Igaz Vettel is zárt ráfele de ő meszebb volt..

__Jacek__
Itt van alant, vagy szerinted nem szamit ha melletted cannak mehetsz arra😊))))
desigo
Arrivabene morcos arca a rajt előtt.
Balaeset után szerettem volna megnézni.
Noob Ferrarisok...
__Jacek__
Huzta Kimi felenaz autot annyira figyelt Vettelre hogy fogalma nem volt hogy ott van Kimi, egyszerzen bekormanyozta a ket kereke koze. De anyira nem hibaztatnam gyorsan tortent ez.
Peppus
Ricciardo futamgyőzelem..

adam46
Na, most már az eső a hibás... Köze nem volt ennek a balesetnek az esőhöz.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.09.17. 14:11:38
Hamilton a vb. Sajnos.

nearo
????????? ezt fejtsd ki kérlek 😄D

adam46
Ez nem Verstappen hibája volt. Kimi és Vettel hibája.
__Jacek__
Crashstappen...
Kimi mehetne nyugdíjba ... Vettel meg edzeni esős pályan ...

Papa01
Ennek mi értelme ...

Peppus
Két béna Ferraris.. Gratulálok 😄 😄

Sippie
szerencsétlen Alonso... Hamilton meg szokásos faszmákját megkapja 😄