FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Nem abból a videóból amit linkeltem. A futam alatt 1x volt egy replay, ami pont a cegyenes végén lévő kamerát mutatta.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Arra gondolsz, amit 0:35-től látni? Az nem szemből van...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te valami más rajtot nézhettél. Vagy akkora Kimi/Ferrari szurkoló vagy, hogy az agyad meghamisítja azt, amit látsz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

AnuluWork
Én nem picit az oldalról beszéltem, hanem pont szemből.

Fehercsoki
Egyértelműen látszik hogy Kimi-re ráhúzta a kormányt, nézd meg a videókat. A pozíciót mindenképpen elvesztette, ha el akarta volna kerülni az ütközést akkor fékezhetett volna.

Szemből, ami nem is pontosan szemből van, hanem egy kicsit oldalról, pont semmit nem látni...

__Jacek__
Szeretnem ha slickre valtananak es 15 korrel a vege elott esso😉)
HTS s3rg1nh00
hallod,áruld már el nekem a trükköt hogy nem felejted el két lélegzetvétel közt hogy kell?pont ilyen magas az intelligenciaszinted...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
Nézd meg szemből. Ha ott te látsz a baleset pillanata előtt Kimit jobbra húzni, akkor igazad van.

Nagyon fos ahogy megy Bottas.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A probléma forrása az volt, hogy a 2. ik jobban rajtolt mint az első, a 3. meg jobban rajtolt mint az 1. és a 2.
Kimi ment fal mellett egyenesen, már megelőzte Verstappent. Ő nem mehetett balra a fal miatt. Max jobban rajtolt Vettelnél ment is mellé, egy darabig jobbra tartott amivel ajtót nyitott mellesleg Kiminek. Aztán Vettel elkezdte szorítani kifele, Kimi már mellette/előtte volt, Max sehova nem mehetett megint csak.
Versenybaleset de ha hibást kell keresni az Vettel. Rosszul rajtolt aztán meg aggresszíven lezárt, neki lett volt egyedül mozgástere de mentesíti, hogy Kimit aligha láthatta hogy már ő is Max mellett van. Cumi. Én a helyébe Max al szemben alapból nem keménykedtem volna mert sejteni lehet mi sül ki belőle.
Lehet mondani, hogy valszeg ezen bukta a vébét de szerintem itt ha ad is pár pontot Hamiltonnak, a végéig úgy sem tartott volna ki a pont eőny. Jobb a merci a normál pályákon.

AnuluWork
Ki ment egyenesen? Max? 😄 Nyihihi.

0:00-0:02 tisztán látszik, hogy a két ferrari egymás felé húz Verstappen előtt.

AnuluWork
Na szóval, ha Hamilton nyer, és innen Vettel megnyeri a VBt, akkor ő a legnagyobb. Marha sok ponttal fog elmenni Hamilton, ha ez lesz a vége.

Ember, ne legyél már ennyire elfogult. Mit keménykedett, ment egyenesen, az őt előző meg hamarabb húzott be elé, mint kellett volna, nem is értem mit nem lehet ezen látni.

AnuluWork
Bocs, de Kimi egyenesen megy (néz majd meg szemből!), majd egyszer csak ugrik a hátsó gumija. Ricciardot is megkérdezhetjük persze mit gondolna erről, de ő már csak annyit mond, hogy "Az volt akire gondolok?" ...

Fehercsoki
Nem volt néző, mert már megint a gyorsabb autókkal szemben keménykedik, pedig neki nagyjából mindegy...

Aha, persze. Nézd meg a lenti videót fél gyorsaságon, tisztán látszik, hogy a két ferrari gyorsabb volt, el is mentek volna Verstappen mellett, csak túl hamar zártak össze. Saját maguknak köszönhetik az egészet, Verstappen megint csak néző volt az egészben...

Fehercsoki
A fékezés viszont igen, csak hát gondolom nem nagyon akarta belátni hogy nem elég gyors. Talán még pár ilyen és rá fog jönni hogy azért csak jobb befejezni a versenyeket.

__Jacek__
Brawn?😊)
Ez egy másik univerzumban talán megtörténhet.

PLaci
A teleportálás nem szabályos a Forma 1 -ben, így meg sem próbálkozott vele!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.09.17. 14:51:02

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

__Jacek__
Persze ha az a legjobb auto eppen😊)
Miért? Force Indiaval lehet vbt nyerni?

__Jacek__
Jol elvannak😊)
suck my balls honey <#hehe>

racingarena.hu | gokartsopron.hu

__Jacek__
Attol 4x vb hogy jokor ult a redbullban😊) Nem attol higy leszoritja a tobbieket.
*kedvenced

Fehercsoki
Verstappennél mindkét Ferrari gyorsabb volt, gyakorlatilag még Kiminek is megvolt a pozíció, el kellett volna engednie őket, ehelyett egyértelműen ráhúzta Kimire a kormányt.

Ettől 4x vb. A kedvencek pedig ezért nem.

AnuluWork
Tény, de azért kint volt a nyelve egy ideig, ahogy mondani szokták. Vettelre figyelt, de Kimi előzte meg baromi gyorsan. Vettel próbált dominálni, és kivételesen ő is megszívta. Nem jellemző, de ez van. Na mindegy.

adam46
Már alig van víz a pályán.
Talán a Ferrari kipörgésgátlója a hibás.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

AnuluWork
Nem jelent meg Kimi balról. Ő megelőzte Maxot és ment egyenesen, akármit is balfaszkodnak Szujóék. Nézzétek meg totál szemből a jelenetet! Annyi látszódik, hogy Vettel és Max megy balra (szemből jobbra). Kimi meg elszenvedi az aggressziót.

__Jacek__
En tudom ezt😊 De akkor kalkulalni kellett volna, nem figyelt Kimire.
adam46
Szerintem sem Verstappen hibája. Ferrarisok málézták el.
AnuluWork
Nála van egy ilyen: ha elmegy mellette a csapattárs, akkor nehogy már elmenjen, mert akkor még a végén nem áll mellé a csapat. (Ugyanezt csinálta Webberrel és Ricciardoval is. Utóbbinál ő ment el. Előbbinél mellé álltak. Massa volt ilyen még, meg Mansell.)

Papa01
Jó, ez is igaz.. De itt nem sok bukótér van.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

nearo
És itt nagyon jól látszik is, hogy Max elvette a gázt, hogy ne legyen crash, de már későn...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Jó még egyszer.
Max jobbat rajtolt, mint Vettel. Vettel is észrevette ezt, és ezért elkezdett húzni a pálya bal széle felé. Max leköveti a mozgását, mert ha nem teszi kiüti Vettelt. Ekkor megjelenik Kimi balról, és olyan gyorsan összezár a Ferrari-olló, hogy Max már csak utas volt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Ez olyan nem tudott volna sehová menni tipikus esete, de nem vette észre, hogy nem fejezett be jó ideje már versenyt? Vettel baromira nem tudom miért szorította ki a ge.ibe őket, de most kivételesen nem jött be a dolog. Komolyan, Kiminek volt a legkevesebb köze ahhoz, ami történt. Szújó meg egy balfasz idióta. Már tegnap is beböffentette, hogy Kimiben látja, hogy be se jut a Q3ba, höhö, majd kuss. Vaksi a Robin Hoodból hozzá képest egy sasszem.

mcmoha
Szerintem is Vettel indította a lavinát.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Magnum PI
Jo akkor lehet egy csomo szaraz rajt baleset lehet nem tortenik meg ha lett volna inkabb eso.

__Jacek__
Ezek mit csinalnak?😊
Papa01
Nem biztos h megtörténik a baleset, ha picit jobbak a körülmények. Bosszantó, h így dől el egy verseny.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

__Jacek__
,😊)
RatBaG
felesleges a bűnbak keresés, ez tipikusan egy olyan versenybaleset volt, ami gyakran megtörténik. ha többen próbálnak egymás mellett helyezkedni.
ebben most csak az az igazán fájó, hogy a két ferrari pont egymást nullázta le.

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Vettel volt agresszív. Kiminek volt egy kormánymozdulata, de Vettel ahogy látta Kimi elmegy, húzta balra nehogy elmenjen. Verstappen detto. Aztán találkoztak. Szvsz Kiminek volt a legkevesebb köze a balesethez, még ha Vettelt ő is találta telibe.

__Jacek__
Pl komolyan gondolom, lehetett volna esze, de meg nincs majd 10 ev mulva.
Ilyenkor csak én gondolok arra, hogy volt egy komolyeabb utalás a mercitől Max papa felé??😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."