182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#168428 Azert a Renault-nak is szivas lehet, hogy olyan "ceggel" (Red Bull) dolgozik, olyannak ad motort, aki ket csapattal es motorszallitoval dolgozik, valszeg minden alkatreszt es adatot osszevet, hasonlit, kielemez, es jovore elvileg az ellenfele lesz a Honda;)
Talan a Renault erre az evre mar szandekosan nem is csinalt semmi extrat a motorral, bealdoztak az evet, hogy a Red Bull/Honda ne tudjon otletelni a sajat motorukhoz;DDD Jovore mar csak a "fantasztikus" McLaren marad nekik, akitol motor/verseny adatokat tudnak kapni/szerezni:) -
#168427 Ez jutott eszembe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sebulba=Verstappen :)
-
IXEMGabeo #168426 tobbre sztem szora sem erdemes -
#168425 Hamiltonnak megvan az 5. és 9 hozzászólás? :) -
#168424 Nem tudom ebből mennyi is írható egy az egyben a Renault számlájára. Mióta eldöntötték, hogy szétválnak az RB egy defekt miatt is a Renaultot hibáztatja.
Viszont valahol olvastam, hogy kb ugyanennyi alkatrész csere volt Renaultnak is csak ők hamarabb cseréltek és inkább büntetést kaptak mint, hogy a futamról kiessenek. Az RB meg kockáztatott mert hát náluk nagyobb a tét is. Szóval összességében a gyári csapatnál sem megbízhatóbb a cucc csak el lett rejtve. -
#168423 Vajon milyen érzés lehet,amikor elküldenéd az *nyjukba a Reanult, de nem teheted,mert jövőre náluk versenyzel:)
-
#168422 Ric:
-
#168421 Nem tudom hogy egyaltalan bele lehet e az idomero utan? Szerintem nem, es masodiknak gondoltak minek nyultak volna vele. Csak ilyenkor egybol erre gondol az ember, ilyen szempontbol egy ganaj csapat az RB... -
#168420 Ez bennem is felmerült, hogy belenyultak a programba, hogy ne legyen gond a rajt után :) -
#168419 várom az elméletedet -
#168418 bazz ricc :( -
#168417 Alonsóval nem tudom,hogy lehetne még jobban kicseszni -
#168416 Pff veletlenul befulladt Ric RB-je, tok veletlenul :D -
Stockbauer33 #168415 RB -
badoer #168414 valaki lője már le szujot -
és hajrá Kimi ma is meg holnap is, LOL -
#168412 -
#168411 https://streamable.com/nirvp -
#168410 A többiek altatnak. -
#168409 Ez most mi? Ennyivel jobban fekszik a mexikói magaslat a Renault motoroknak, vagy a többiek takarékon tolják?
-
#168408 -
#168407 Jövőre arany-fekete lesz a HAAS csapat ... a Rich Energy névadói szponzor megállapodást kötött velük. Ők voltak akik anno a Force Indiába akartak invesztálni. A Red Bull hihívói szeretnének lenni ..
LINK -
#168406 -
#168405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#168404 persze, mindegyikben. -
#168403 Én is a BBC streamet néztem, először nem tudtam, honnan jön ez az idióta nyávogás...a magyar közvetítésben is benne volt? -
#168402 ez nagyon súlyos volt :) -
#168401 -
#168400 https://streamable.com/6826r -
IXEMGabeo #168399 egy reklam
-
#168398 Teljesen érthetetlen, hogy hozzák össze hogy nem csak a kanyarokban, de az egyenesben is megvan a tempó ezzel a motorral. Nagyon remélem nem nyúlnak mellé a Hondával jövőre. -
#168397 Az a baj valaki mindig hulyere veri a mezonyt .....:) -
#168396 Ha a Red Bull alatt normalis motor lenne, hulyere vernek a mezonyt:) Eleg idegesito lehet nekik. -
greenkawa #168395 Végre volt egy jó verseny! -
Pares #168394 Verstappen 18. helyről a 2., beszarás -
#168393 -
#168392 Mert versenyeznek. -
#168391 Hamiltom a rajtnál miért tolta le folyamatosan Kimit? -
#168390 Egyszer volt egy cikk róla, hogy sajnos a kamerák helyét is megköti a szabályzat amit vagy 1.5 évvel előre módosítani kell és megszavazni a csapatoknak. Ezért is bámuljuk ilyen hülye szögből a glóriát mert a szabály nem engedte, hogy máshol legyen a kamera idén :). -
#168389 Nem is hoborgott;) Ez egy eleg egzakt buntetes (hogy mennyire jo a kiosztasa, merlegelese, sulyozasa, az mas kerdes). Lehetne merlegelni, de avvol ismet vitak lennenek, ki dontse el mennyire volt veszelyes vagy elegseges vagy stb.
Osszehasonlitani a levezeto koros lassu tempoval, meg hulyeseg. Ott max feltart valakit, lehet merlegelni.
De minden szabaly es az amiatti buntetes macera, sose lesz mindenkinek tetszo megoldas.
Pl. a technikai dolgok miatti pilota buntetes (valto csere, mesz hatra) sem nepszeru.
De az sem olyan egyszeru. A VB-ben az egyeni a legfontosabb, ha pilotat nem buntetnek, akkor a nagy csapatok folyamatosan pakolnak be az uj cuccokat. Ha a csapat pontjait torolnek arra a hetvegere, akkor ugy is jobbak, a tobbi versenyen behozzak a tobbiek ele. A penzbuntetes meg vicc, lazan kikohogik.