182114
  • Alexease
    Azert a Renault-nak is szivas lehet, hogy olyan "ceggel" (Red Bull) dolgozik, olyannak ad motort, aki ket csapattal es motorszallitoval dolgozik, valszeg minden alkatreszt es adatot osszevet, hasonlit, kielemez, es jovore elvileg az ellenfele lesz a Honda;)

Talan a Renault erre az evre mar szandekosan nem is csinalt semmi extrat a motorral, bealdoztak az evet, hogy a Red Bull/Honda ne tudjon otletelni a sajat motorukhoz;DDD Jovore mar csak a "fantasztikus" McLaren marad nekik, akitol motor/verseny adatokat tudnak kapni/szerezni:)
  • AnuluWork #168427
    Ez jutott eszembe

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sebulba=Verstappen :)
  • IXEMGabeo
    tobbre sztem szora sem erdemes
  • AnuluWork #168425
    Hamiltonnak megvan az 5. és 9 hozzászólás? :)
  • Magnum PI
    Nem tudom ebből mennyi is írható egy az egyben a Renault számlájára. Mióta eldöntötték, hogy szétválnak az RB egy defekt miatt is a Renaultot hibáztatja.

Viszont valahol olvastam, hogy kb ugyanennyi alkatrész csere volt Renaultnak is csak ők hamarabb cseréltek és inkább büntetést kaptak mint, hogy a futamról kiessenek. Az RB meg kockáztatott mert hát náluk nagyobb a tét is. Szóval összességében a gyári csapatnál sem megbízhatóbb a cucc csak el lett rejtve.
  • GabeE3e
    Vajon milyen érzés lehet,amikor elküldenéd az *nyjukba a Reanult, de nem teheted,mert jövőre náluk versenyzel:)
  • Master91
    Ric:

• __Jacek__
    Nem tudom hogy egyaltalan bele lehet e az idomero utan? Szerintem nem, es masodiknak gondoltak minek nyultak volna vele. Csak ilyenkor egybol erre gondol az ember, ilyen szempontbol egy ganaj csapat az RB...
  • Magnum PI
    Ez bennem is felmerült, hogy belenyultak a programba, hogy ne legyen gond a rajt után :)
  • Master91
    várom az elméletedet
  • nearo
    bazz ricc :(
  • desigo
    Alonsóval nem tudom,hogy lehetne még jobban kicseszni
  • __Jacek__
    Pff veletlenul befulladt Ric RB-je, tok veletlenul :D
  • Stockbauer33 #168415
    RB
  • badoer
    valaki lője már le szujot
  • sure

és hajrá Kimi ma is meg holnap is, LOL
  • mcmoha
  • RatBaG #168411
    https://streamable.com/nirvp
  • mcmoha
    A többiek altatnak.
  • Magnum PI
    Ez most mi? Ennyivel jobban fekszik a mexikói magaslat a Renault motoroknak, vagy a többiek takarékon tolják?
  • mcmoha
  • fazerus
    Jövőre arany-fekete lesz a HAAS csapat ... a Rich Energy névadói szponzor megállapodást kötött velük. Ők voltak akik anno a Force Indiába akartak invesztálni. A Red Bull hihívói szeretnének lenni ..

LINK
  • mcmoha
  • RatBaG #168405
  • RatBaG #168404
    persze, mindegyikben.
  • sure
    Én is a BBC streamet néztem, először nem tudtam, honnan jön ez az idióta nyávogás...a magyar közvetítésben is benne volt?
  • desigo
    ez nagyon súlyos volt :)
  • mcmoha
  • RatBaG #168400
    https://streamable.com/6826r
  • IXEMGabeo
    egy reklam

• Magnum PI
    Teljesen érthetetlen, hogy hozzák össze hogy nem csak a kanyarokban, de az egyenesben is megvan a tempó ezzel a motorral. Nagyon remélem nem nyúlnak mellé a Hondával jövőre.
  • lac coo
    Az a baj valaki mindig hulyere veri a mezonyt .....:)
  • Alexease
    Ha a Red Bull alatt normalis motor lenne, hulyere vernek a mezonyt:) Eleg idegesito lehet nekik.
  • greenkawa
    Végre volt egy jó verseny!
  • Pares
    Verstappen 18. helyről a 2., beszarás
  • mcmoha
  • GabeE3e
    Mert versenyeznek.
  • desigo
    Hamiltom a rajtnál miért tolta le folyamatosan Kimit?
  • Magnum PI
    Egyszer volt egy cikk róla, hogy sajnos a kamerák helyét is megköti a szabályzat amit vagy 1.5 évvel előre módosítani kell és megszavazni a csapatoknak. Ezért is bámuljuk ilyen hülye szögből a glóriát mert a szabály nem engedte, hogy máshol legyen a kamera idén :).
  • Alexease
    Nem is hoborgott;) Ez egy eleg egzakt buntetes (hogy mennyire jo a kiosztasa, merlegelese, sulyozasa, az mas kerdes). Lehetne merlegelni, de avvol ismet vitak lennenek, ki dontse el mennyire volt veszelyes vagy elegseges vagy stb.
    Osszehasonlitani a levezeto koros lassu tempoval, meg hulyeseg. Ott max feltart valakit, lehet merlegelni.

De minden szabaly es az amiatti buntetes macera, sose lesz mindenkinek tetszo megoldas.

Pl. a technikai dolgok miatti pilota buntetes (valto csere, mesz hatra) sem nepszeru.
    De az sem olyan egyszeru. A VB-ben az egyeni a legfontosabb, ha pilotat nem buntetnek, akkor a nagy csapatok folyamatosan pakolnak be az uj cuccokat. Ha a csapat pontjait torolnek arra a hetvegere, akkor ugy is jobbak, a tobbi versenyen behozzak a tobbiek ele. A penzbuntetes meg vicc, lazan kikohogik.