182114
  • IXEMGabeo
    ez nem is Schumi hibaja volt, mert DC maga vallotta be, hogy direkt vette el a gazt hatha ki tud szurni Schumival, mert a Mclarennek egeto szuksege volt a pontokra es ez volt az a verseny ahol 3 ponttal az egyeni vb-ben megelozte volna Hakkinent...koze nem volt a skotnak a futamhoz mar lekorozott volt...egyebkent ossze se hasonlithato a 2 eset
  • Magnum PI
    Ez jó :)

Bottas : Im the best wingman for Hamilton
    Ocon : Hold my beer
  • maffioso
    Azért ez elég összeesküvés elmélet.
  • molnibalage83
    A meghibásodások arányát nem értem. Vagy csak ennyivel szarabb sofőr R. Régen is volt olyan, hogy egy pilóta tökmindegy melyik csapathoz került széthajtotta állandóan a kocsiját. Az is tudomány, hogy úgy mész gyorsan, hogy a kocsi is egyben marad alattad és nem amortizálod le a gumikat 10 kör alatt.
  • gpFan
    Igen, csak Schumacher akkor már 2x V.B. volt, na és persze azért jóval ritkábban csinált hülyeségeket.
    Verstappennél az a baj, hogy van neki valami 5 győzelme, abból az első kb. ugyanilyen ajándék volt (a 2 Merci kiütötte egymást) , szóval kb. kiegyenlítődött. Itt azért a csapatot hibáztatom nagy mértékben, támogatják akkor is amikor idióta dolgokat művel. Ricciardő biztos hogy leginkább azért lépett le mert Verstappen van favorizálva a csapattól. Amit a meghibásodások aránya is bizonyít.
  • molnibalage83
    Senki nem mondta, hogy kezdő vagy nem annyira kezdő korában nem csinált néma MSch is ökörségeket.

Mai napig emlékszem, amikor Belgiumban hátulról belemet D.C-be, mert nagyon meg akarta mutatni. Lekörözte volna D.C-t, csak benézte és hátulról belement. MSch azzal vádolta, hogy szándékos volt, azt kiderült a telemetria alapján, hogy D.C enyhén gyorsított...

És tényleg ott. 20 év után is emlékszem rá.

• RatBaG #168542
    A legjobb fanoknak kijár a köszönet... spanyolul.
  • desigo
    Lehet csemegézni akár itt is...

• molnibalage83
    Ez is igaz.
  • Count Adyn
    Csapat mondjuk szolhatott volna neki hogy hagyja menni hamár magátol nem megy a gondolkodás:)
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2018.11.12. 11:52:56
  • molnibalage83
    Teljesen feleslegesen powerkodott Maxika. Leelőzi O. Ok. És akkor mi van...? Ha meg O belassul, akkor visszelőzte volna.
    Egyszerűen a balfasz 21 éves egójával képtelen minimális mértékben is gondolkodni. Autót vezetni tud, de hogy gondolkodni nem, az egészen biztos. Ettől még nem érte volna utol Hamilton, ha elmegy mellett egy autó, ami akkor éppen 1sec-cel volt gyorsabb nála...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.12. 11:44:53
  • gpFan
    Na igen, 'szegény' Maxot kevesen sajnálják e elkaszált győzelem lehetőség miatt. Amit magának köszönhet főleg. Mi még emlékezünk az idei szezon első részére és a pusztító tevékenységére. De mintha sose támadott volna rá senki (az előző években sem). Kapott 2 nap közmunkát, amit gondolom szintén gyalázatos ítéletnek gondol. Na igen, a többséggel ezzel egyezik (47% "Eltiltottam volna egy versenyre" ) - persze ellenkező okból
    Magát győztes alkatnak mondja, de ebben az ütközésben ő is benne volt, legalább 20%-ot. Az pedig azt jelenti, hogy a győztes alkat eldobott egy szinte biztos győzelmet. Gondolom kb. 10 év múlva maga is ezt fogja mondani - remélem bár ...
  • Count Adyn
    krumplipucolás:D
  • molnibalage83
    Nem tudom, én nem nézem az F1-et 2014 óta, csak összefoglalókból jutott el hozzám az egész. Az, hogy kis Maxika mekkora ökörségeket csinált és az, hogy mennyire rövid a memóriája. Most a fasz másik végén áll már. Ennyi.
  • mcmoha
    Gulág.
  • Count Adyn
    Jah kb énis igy érzem hogy eddig betette az autot majd lesz valami alapon, most már érezheti hogy első helyen milyen szar ha valaki igy érkezik meg:D
  • AnuluWork #168532
    Hogyne lett volna ilyen. :)
  • AnuluWork #168531
    Eddig neki sem volt semmi drága. Ahogy jobb az autója és ő is jobb, majd megérti, hogy vele kapcsolatban milyen problémák voltak, amikor más versenyét tette tönkre. Ricciardo pedig csak mosolyog ...
  • AnuluWork #168530
    Sőt, le is ...
  • AnuluWork #168529
    A srác jó. Most jut el oda, hogy megkapja a sorstól azt, hogy ő is képes vezető helyről más hibájából szopni, ahogy más is képes volt miatta korábban Max hibájából szopni. Ha túl lesz ezen, 6 VB címig meg se áll ...
  • b-type
    Érdekes meglátás, mivel Ocon nem kapott kék zászlót, az van amit nyilatkozott, a kiállása után körhátrányt kapott, Verstappen mögé jött vissza, és mivel verstappen ezen időszakban tartalékolt így Ocon fél másodperccel gyorsabb volt (1:13.340 vs 1:12.876), a második körben megpróbálta visszavenni a körét, és az első kanyarban mellément Verstappen-nek.
    Eltekintve attól hogy a helyzet balul sült el, és Verstappen elbukott miatta egy győzelmet, és ez menthetetlen...Ocon azt csinálta amit jónak gondolt, mert attól még hogy megkapta a körét ő még versenyben van, neki a friss gumikon tempót kell mennie a közvetlen vetélytársaival szemben...
  • Magnum PI
    Nem tudom Ocon miért érzi úgy hogy neki joga volt küzdeni miközben kapta a kék zászlót. Az általában nem azt jelzi, hogy "jönnek mögötted a lekörözők, ideje nyomni neki!"
  • Alexease
    "... Verstappent meg is büntették, ahogy várni lehetett: 2 nap közmunkát kell végeznie az FIA-nál, a Nemzetközi Autós Szövetségnél."
  • molnibalage83
    Azért Verstappen arca picit nagy, mert amikor ő törte sorra más kocsiját is, akkor valahogy nem rohant azért, hogy pofán csapják őt saját hülyeségéért...

Lehet csemegézni...

• desigo
    Ocon helyében kiálltam volna és egyenesen Christian Hornerhez mentem volna elnézést kérni.
    Korrekt lett volna.
  • b-type
    :))
  • nearo
    akármennyire is nem csípem Verstappent, azért most sajnáltam, és szurkoltam neki, hogy érje utol Hamit... de sajna sérült a kocsi, meg a gumik is kaptak ott rendesen, kb lehetetlen volt
  • Fela
    Sky-nal pont ezt kerdeztek, mire azt valaszolta hogy eleget harcolt vele a korabbi szeriakban, es mar tudja, hogy nincs ertelme bocsanatot kerni tole :-D
  • mcmoha
  • Timbu
    Persze Verstappennek kijárt már, hogy valaki őt is kiüsse, de azt nem értem, hogy Ocon mit vigyorog meg miért nyilatkozza azt, hogy neki joga volt visszavenni a körét, ahelyett, hogy bocsánatot kérne.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2018.11.11. 20:57:11
  • adam46
    Hát ja, megtudta most, hogy milyen a fasz másik végén lenni.
  • badoer
    https://www.youtube.com/watch?v=5iTUa0J8Kzw
  • haflac
    Fostappen csak azt kapta, ami már járt neki.

• lac coo
    :)

• gpFan
    Oconnnál legalább 3-szor láttam ugyanezt a hibát, pld. idén Bakuban. Most csak annyi különbség volt hogy le volt körözve. Valahogy túl optimistán megy a belső ívre, elvárva hogy a másik majd szélesebben kanyarodik. Csakhogy az általában nem lehetséges, még ha az ellenfél akarná is - mert nem tudja akkor bevenni a kanyart a rosszabb ív miatt. És fékezni sincs már idő és hely. Valaki elmagyarázhatná neki, pld. valamelyik mérnök a Force India-ból, akinek tudni kellene némi fizikát.
  • Magnum PI
    Vettel súlymérés incidensről meg annyit, hogy a gyökér ellenőr kb 2 méterre állt mikor megjött Vettel. Ekkor nagynehez felemelte a bóját és vissza akarta rakni a kocsi elé!!!. Csoda, hogy Vettel nem volt mérgesebb és hajtott át rajta. Ami a lehajtáskor történt már nyilván gáz, nem véletlen találták ki hogy le kell tolni róla a kocsit.
  • Timbu

• badoer
    https://twitter.com/GrandPrixDiary
  • Pares
    Hogy ez az Ocon mekkora egy fogalmatlan balfasz, te jó ég, nem tudom, hogy mikor láthattunk utoljára olyat, hogy a lekörözött autó próbálja visszaelőzni a lekörözőt, ha egyáltalán volt ilyen valaha... Hamiltonnak megint az ölébe hullott a győzelem. Pfff. Ez a Redbull és Verstappen versenye volt megint, erre jön egy ilyen retardált, aki elbasz mindent.
  • RatBaG #168509
    https://streamable.com/b8co6
    https://twitter.com/TomekTR/status/1061692445413568512

https://streamable.com/f7dsc
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.11.11. 20:05:07