FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azert profi: ezekkel a dogokkel esoben szaguldani, semmit nem latni, valtogatni es kozben ablakot torlolni eleg, jo mutatvany😊
https://streamable.com/06cji
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 órája ·
Na akkor pár dolgot tisztázzunk, ismét...
- Ez a vb cím valószínűleg elment. Esély meg van még, Vettel és a csapat harcolni fog, de két ilyen futam után nem tartjuk valószínűnek, hogy Vettelnek lesz még esélye a vb címre.
DE!
- A Fotelharcosokat kérjük lássák reálisan a dolgokat, a tavalyi év után senki nem gondolta, hogy a Ferrari akár eddig is harcban lesz a vb címért.
- nem bűnbakot kell keresni, "meg hulljanak a fejek" szöveget nyomatni, hanem megtalálni mi okozza ezeket a hibákat és kiküszöbölni.
- nagyon jó csapatot rakott össze Arrivabene, ha most kidobjuk Mauriziót és még jó pár alap embert akkor évekre vetheti vissza a csapatot.
- és ami a legfontosabb aki csalódottságát csak minősíthetetlen hangnemben tudja ide röfögni az ne tegye, ez az oldal nem arról szól!
- és amit jó lenne belátni ez nem Hamilton és a Mercedes bűne, ma egy embert azért kellett kitiltani innen mert a következő hozzászólást tette: "Hamiltonnak a traktor alatt lenne a helye és még örülnék is neki" Na most az ilyen ember, reméljük egy percig nem hangoztatja, hogy Ferrari rajongó, de az ilyen beteg állatnak emberek között se lenne helye. Demokrácia van azt írsz amit akarsz? Valóban az üzenőfaladon azt írsz amit akarsz, azért te felelsz, az oldalért meg mi felelünk. Ezért az ilyen és ehhez hasonló kommentelők szó nélkül tiltva lesznek innen. Szóval mindenki kétszer gondolja meg milyen stílusban ír, mert az interneten is vannak következmények, a rasszista kommentek továbbra is jelentve lesznek a facebook felé.
Nem attól leszel menő ha Hamiltont minősíthetetlen stílusban fikázod.
Az oldal továbbra is a csapat mellett áll és biztatjuk őket az utolsó pillanatig.
Pedzegetik hogy Vettel vajon beéri e Schumachert?Uccu neki hajrá.Jó pilóta Vettel.Majd megnézzük sikerül e neki
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.08. 10:02:37
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
16 ponttal kell többet szereznie Hamiltonnak Vettelnél,erre bemondják hogyha Lewis 25 pontot szerez és Vettel nem 2.akkor VB... 😄 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
link
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.10.08. 08:16:44
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hamiltonnak talcan adtak a vb-t
Merci szurkolóként fáj ezt nézni,dőljön el a pályán csatában,de ne így...
Konkrétan, senki sem ért célba, a Sepang-i F4-es versenyen, mert kifogyott a nafta a kocsikból. <#hehe>#hehe>
http://motorsport.reblog.hu/bizarr-verseny-senki-nem-ert-celba
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.10.07. 19:16:13
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

#165403 sry, ágyban fetrengve tv-n néztem... eléggé a halálomon vagyok, megfáztam a héten😞
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Per Aspera Ad Inferi.
Én örülnék neki. <#vigyor>#vigyor>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
http://www.racingline.hu/forma_1/vettel-bottast-utzarkent-hasznalta-mercedes/2017/10/05/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.05. 17:44:49