FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
vettel, mint egy sunyi kis gyerek, hogy bólogatott már hamiltonnak, hogy öntse bolt nyakába a pezsgőt 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

Szánalmas ez a Hamilton-féle bohóckodás.

nearo
hmm, akkor rövid az eszem 😊 <#eljen>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kétszer mutatták az esetet, pont olyan szögből, amiből semmit nem lehetett látni... Fucking Idiot's Association...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nohab
Igen. Pont tavaly Mexikóban és pont Maxot szedték ki. Akkor Vettel ment a helyére.

Videó 1
Videó 2
nearo
de úgy, hogy már a dobogóra se engedték fel akit büntettek?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
A Clintont hozzába..zák a falhozról majd tegyetek be gifet! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nohab
Pedig nem rég volt valami hasonló, ahol leintés után változott az eredmény.
Indulhat a vita.
nearo
na ilyet se láttam még asszem

Papa01
Szegény Max.... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RatBaG
ez mekkora oltás! nesze, búcsúajándék. 😄DD
https://streamable.com/859te

Per Aspera Ad Inferi.

Papa01
Na igen... Lewis-nak megvan a 4. cím. Mondjuk a tavalyi évhez képest, most neki van kevesebb technikai problémája.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Eddig tartott a futam.

desigo
Ezért a kiszorítom a pályáról akivel éppen csatázokért durva büntetéseket adnék.
Tök jó oda-vissza előzgetések mehetnének ha a pályán belül maradnának.Hami a rajt után is full keresztbe ment.
A Ferrari ma egész jó,
Utoljára szerkesztette: desigo, 2017.10.22. 21:13:42
Amikor irtam 4. volt Vettel és 8 tizedre volt Ham-tól.Nyerjen az 1 ujj yesyesyesrágádzi.Hajrá
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.22. 14:41:08

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Az a kevesebb mint 2 es fel tized nem sok,en tobbre szamitottam,bar nem lattam Lali körét,hogy mennyire autozott hataron

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oktat Ham de nagyon 😊))

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok Srácok, bocs ha OFF:
Tudnátok egy előadót vagy egy linket ahhoz a "Volt egyszer egy vadnyugat" témához ami a szabadedzés intrójában volt hallható?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

PLaci

egyszer

Először az évben vártam már a szabadedzést, mert ilyen kib. későn van az élő adás... igen, egyszer.... 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sorry 😊

nearo
😄DD Stockbauer az aki ebben a topicban kb minden kommentjét spoilerbe teszi, egyszer nem így csinálja és rögtön lebaszod 😄

PLaci
<#pardon1><#szomoru2>

Mert ugye minden időmérőt késő este adnak, és a szabadedzés felvételét adják előtte...
Nem dől össze a világ, de tehette volna spoiler -be, és/vagy nem lett volna kötelező a link nevének a spoiler -ező url -t adni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RatBaG
úristen! egy szabadedzés, összedől a világ!

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci
Kösz, hogy a szabadedzés levetítése előtt lelövöd a poént.... <#ejnye1>

Alexease

adam46
Gyorsan lelőtték. 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Ric és Kimi a legnagyobb arcok ez most is látszódott <#idiota><#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
kimi 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Azert elsosorban eleg jo motorversenyzo, az egy dolog, hogy megcsinal mindent (nem csak vezeti, akarmi legyen az, ossze is rakja)😊
Nem volt vele gond, beletanult hamar 😉
Igazi olajoskezű suttyó szerelő, semmi celeb szarság vagy sztárallür.
Két lábbal áll a földön 😄

A Béna.

repvez
Néztem, biztos jó lehetett és egyben elég félelmetes is, hogy ha elizgulja akkor elmehet rajta a verseny.DE alapos volt a felkészülés ahogy láttam.

Amikor elöször megláttam azt hittem, hogy valami retró rozsomák az X-man következő promojából 😊
Simán elhinném róla , hogy a 70-es években még Laudával nyomta ha egy régi autó mellé beállna.
Guy Martin with Williams
Regisztráció után Itt meg lehet nézni a teljes adást, hatalmas figura a srác.

A Béna.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
Mintha egy csapat kezdőt ültettek volna le egymás mellé. 😄
Alexease
Kicsit bulvar szaga van😊

Egyreszt van „3-as opció”, masreszt "kötelező lenne egy harmadik féltől származó biztosítást kötni járművére", es inkabb ez a nagy buli, nehany embernek (biztosito tulajdonosnak) mar porognek a euro milliok a szeme elott;DDD
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Az a sok gyorshajtás! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szerintem csak vihar a biliben. Bedobtak egy hírt, aminek a valóságalapja ki tudja mennyi és szépen minden netes sajtó átvette kb. ugyanazt az anyagot. Meglátjuk de nagyon nagyon meg lennék lepődve ha ebből a hír alapján eszement dologból valaha is valóság lenne.
Pluskast
Az EU bürokraták újabb agymenése.... Úgy látszik arrafelé senki nem néz autóversenyt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”