FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
https://streamable.com/859te
Per Aspera Ad Inferi.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tök jó oda-vissza előzgetések mehetnének ha a pályán belül maradnának.Hami a rajt után is full keresztbe ment.
A Ferrari ma egész jó,
Utoljára szerkesztette: desigo, 2017.10.22. 21:13:42
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.22. 14:41:08
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tudnátok egy előadót vagy egy linket ahhoz a "Volt egyszer egy vadnyugat" témához ami a szabadedzés intrójában volt hallható?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
egyszer
Először az évben vártam már a szabadedzést, mert ilyen kib. későn van az élő adás... igen, egyszer.... 😛
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mert ugye minden időmérőt késő este adnak, és a szabadedzés felvételét adják előtte...
Nem dől össze a világ, de tehette volna spoiler -be, és/vagy nem lett volna kötelező a link nevének a spoiler -ező url -t adni.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.19. 11:40:12
racingarena.hu | gokartsopron.hu
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igazi olajoskezű suttyó szerelő, semmi celeb szarság vagy sztárallür.
Két lábbal áll a földön 😄
A Béna.
Amikor elöször megláttam azt hittem, hogy valami retró rozsomák az X-man következő promojából 😊
Simán elhinném róla , hogy a 70-es években még Laudával nyomta ha egy régi autó mellé beállna.
Regisztráció után Itt meg lehet nézni a teljes adást, hatalmas figura a srác.
A Béna.
Egyreszt van „3-as opció”, masreszt "kötelező lenne egy harmadik féltől származó biztosítást kötni járművére", es inkabb ez a nagy buli, nehany embernek (biztosito tulajdonosnak) mar porognek a euro milliok a szeme elott;DDD
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”