FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://webergabor.blog.hu/2017/10/26/verstappen-r_ikkonen_f1_jatek_hatarok_nelkul?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2017_10_26&utm_campaign=totalcar
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De szerintem senki nem az ellen érvel, hogy szabályos volt-e vagy sem. Tök fölösleges újra meg újra elmondani. Az a gond, hogy hol van büntetés hol nem. Ha a fehér vonal átlépése nem szabályos akkor sose legyen az. Nem kell mérlegelni.
Csak példakép:
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.10.24. 10:32:27
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ahogy mondani szokták, legyen a fehér vonal fal és akkor mit tett volna Verstappen? Fékez besorol Kimi mögé és ennyi. Megesik, hogy valaki gyorsabb de sajnos foglalt az az aszfalt darab amin eltudna menni. Ilyen a versenyzés. Ez maximum videójátékokban működik, hogy akkor elmegyek pályán kívül...Bár szerintem ezért még f1 2017 is büntizne😄
Akármik is a körülmények, lecsupaszítva annyi történt, hogy 4 kerékkel fehér vonalon kívül, kanyart rövidebb íven vágva megelőzött egy másik autót. Ez ha tetszik ha nem, szabálytalan.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szabálytalan volt? Igen, mégha minimálisan is. Csak jó lenne, lenne, ha mindig ennyire könyv szerint alkalmaznák, és nem olyan szabadosan és inkonzisztensen, ahogy azt szokják...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.10.23. 15:26:37
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
De gondolom az FIA nem nézi össze a köridöket ilyen szempontból és azt sem mérlegelte, hogy ezzel mekkora elönyt szerzett.
Az is érdekes, mikor máshol másvalaki teszi ugyan ezt akkor azt mondják, nem szerzett elönyt mert poros volt a pálya nem ideális iven ment meg ott a rázókö, akkor döntsék már el, hogy mikor mire fogják rá hogy szabálytalan a levágás.
Ezért mondom , hogy kell oda a sóder az majd megmondja bírák nélkül is, hogy elmegy e vagy nem a másik mellett
Monacoban mellesleg lepattant volna a falról.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lauda is nagyon bölcs. Mintha nem is autóversenyző lett volna. Jézusom.
Ez az egy másodpercen belül kerülök és akkor ugy is megelözöm az elöttem lévőt DRS is mehetne már a kukába az egyik legrosszabb ami csak lehet az nem versenyzés, hogy akkora elönyt kapsz vele, hogy esélye sincs az elöl lévőnek, föleg ugy, hogy még nem is védekezhetsz csak egyszer .
Tudom, hogy elég nyersen hangzik, de Ezek az emberek ezt vállalták, modernkori gladiátorok és pont ezt az érzést veszik ki a képletből ezekkel a tulbiztositásokkal, ugy hozzák a döntéseket, hogy senki mégcsak egy kicsit se legyen kitéve veszélynek és itt nem arra gondolok, hogy megsérüljön bárki is, de a FIA szerint már az elözések is veszélyesek a szabályaik szerint igy az a legbiztonságosabb ha mindenki csak a kijelölt DRS zonában kerüli ki az elötte lévőt és minden más esetben vizsgálják az esetet ami ennél nagyobb kockázattal járt.
Jól versenyzett, látványosan, ez rendben is van de ezt le kell nyelni, legközelebb majd benntartja jobban a kocsit.
Most ez a Kimi rajongóknak lehet hogy, nem fog tetszeni, de Kimi próbálta zárni a szöget Verstappen előtt, csak Verstappen már majdnem fél autóval mellette volt, ezredmásodperces döntés volt, hogy félrerántotta a kormányt, ha nem teszi, akkor lehet, hogy megint összeakadnak... Ezért öt másodperces büntetést... Ahogy Verstappen is mondta, ezek kibaszott idióták.

https://www.youtube.com/watch?v=UwXBefpUUz0
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.23. 09:34:34
Onboardon úgy tűnik, maradhatott volna belül is egy kerékkel, de belerántott , gondolom félt hogy összeérnek ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami miatt most ez engem duplán idegesít, hogy az év elején megegyeztek, hogy nagyobb teret hagynak a pilótáknak hogy legyen előzés. Erre ezen a futamon már a Riccardo esete is nyomozva volt ahol sem pozíció szerzés sem összeérés nem volt.
Teljesen ellene megy az FIA az előzésnek. Ha folyamosan levagdosod a pályát és esetleg 10 másodpercet szerzel vele nem érdekli őket csak ha pozíció szerzés is volt benne, de akkor aztán mindent büntetnek.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.10.23. 08:15:28
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb