FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami meg Alonsot illeti - elképesztő miket hord össze az utóbbi időben. "A McLaren volt a legjobb Mexikóban, csak hát a rajtbüntik " - ja azért lett övék a pole - csak én emlékszem rosszul. "A Mercedes 4 versennyel a vége előtt lett VB, Hamilton meg 3-al" - igen, rögtön a rajtnál osztották a pontokat Texasban és Mexikóban - ahogy a pisztolyokat rángatják elő a cowboy filmekben.
"Hamilton könnyen nyert idén, de jövőre ott lesz a McLaren"- hogy mi mindnyájan mekkora idióták vagyunk és csak az idei első 3-at látjuk a jövő év esélyeseinek. Hát Fernando, sok szerencsét a Force India, WIlliams ellen.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Per Aspera Ad Inferi.
Csak mert az egyik totál egyértelmű 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Vettel erősen indult, és jobb is volt picivel a nyáti szünetig. Sajna, már akkor is volt egy igen süket (nem is tudom melyik szó volna a legjobb) Bakuban, amit elég később ismert csak be. És akkor jött a Hamilton csúcsforma, SPA-tól kezdve. Vettelnek volt esélye fordítani Singapurban, de ott megint előjött a "mindenáron én előre" igazi énje - ami alapjában véve nem rossz, sót, egy VB-nek az alaptulajdonsága szinte. Csakhogy itt nem valami Sauber elózésről van szó, hanem egy másik nagy ego, Verstappen előtt maradni. És ezt nem kezelte elég okosan, elég ügyesen. Ami most, Mexikóban is megtörtént. Alapjában véve, én megbüntettem volna a Bakui és a mostani Mexikói eset miatt is. De nézzük a számokat: Egy verseny nullázva gyertyahiba miatt (igen hasonló az első új turbo korszak verseny első kiesóje esetéhet - na ki is volt az ? ), egy negyedik 4 technikai hiba miatt - vagyis, mondjuk bukott valami 40 pontot. Míg a hátránya most jóval több. Ez csak egyet jelenthet szerintem: saját maga hibái miatt vesztett 2 versennyel a vége előtt leginkább.
Hamilton viszont tényleg hibátlan volt az utolsó 7 versenyen. Mondhatnánk, hogy halvány volt a tegnapi felzárkózása - de a legelején tényleg ment a győzelemre, és jól kihasználta az alkalmat, ami nyilván mindig rizik egy Vettel és Verstappen mellett. Után kellett némi idő, hogy magához térjen, és okosan nem reszkírozott, mert még a dobogóra sem volt esélye.
Jövőre úgy néz ki, lesz 3 erős VB cím jelölt - az idei 2 + Verstappen. De az sokat függ a Renault megbízhatóságától, ami most is pocsék volt. Sajna, Ricciardot mintha a csapat már is lefokozta volna, vagyis könnyen lehet elhagyja RB-t 2018 végén.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.10.29. 21:56:04
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A 2017-es szezon lehetett volna sokkal szorosabb, sajnos a Ferrari rohadt sok pontot eldobott a nyári szünet óta, amivel tálcán kínálták Hamiltonnak a VB-címet. Jövőre viszont szerintem Verstappen lesz a VB, ha nem lesz ilyen rohadás a Renault.
28.körig, versenyben előzni sem tudott...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szerintetek, meg lesz a 2. hely Vettelnek?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.29. 20:13:58
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2017.10.29. 20:12:46
Rai <#nemtudom>#nemtudom>
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.10.28. 18:01:08

Per Aspera Ad Inferi.