FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami Hamilton diffúzorát illeti, tényleg le volt törve a jobb oldalinak a vége. Ted Kravitz mutatta a SkySport verseny utáni összefoglalójánál.

Ami meg Alonsot illeti - elképesztő miket hord össze az utóbbi időben. "A McLaren volt a legjobb Mexikóban, csak hát a rajtbüntik " - ja azért lett övék a pole - csak én emlékszem rosszul. "A Mercedes 4 versennyel a vége előtt lett VB, Hamilton meg 3-al" - igen, rögtön a rajtnál osztották a pontokat Texasban és Mexikóban - ahogy a pisztolyokat rángatják elő a cowboy filmekben.
"Hamilton könnyen nyert idén, de jövőre ott lesz a McLaren"- hogy mi mindnyájan mekkora idióták vagyunk és csak az idei első 3-at látjuk a jövő év esélyeseinek. Hát Fernando, sok szerencsét a Force India, WIlliams ellen.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

adam46
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Max v Ham ütközés?

Csak mert az egyik totál egyértelmű 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Valami konkrétumot is írhatnál, hogy mi az, amivel nem értesz egyet. Érvelés? Legalább ő kifejtette a véleményét. Nem kell egyetérteni vele de az amit te beírtál az nem több közönséges trollkodásnál/ hőzöngésnél.
Igen, én egy fa vagyok <#banplz>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

mcmoha
Aki ilyet leír, hogy "hátsó diffúzor" az nem igazán ismeri az F1 autó felépítését. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Kezdve azzal,hogy az már csak annak a következménye,hogy előtte már Max,megint letaposta Vettel bal első szárnyát.
adam46
https://hu.motorsport.com/f1/news/vettel-hamilton-utkozes-mercedes-diffuzor-mexiko/ Milyen hülyeség ez a cikk, "átrendezte" alig látszik valami sérülés, ha legalább a gumi cafatokra szakadt volna és szétverte volna a diffúzort...
Te egy centit nem mentél még életedbe,különben nem írnál ennyi marhaságot!
32 év versenynézés után, technikai tudással, nyilván "fogalmam sincs' - heh. Én leírtam a véleményemet, te meg csak sértegetsz, minden argumens nélkül. De itten nem is vártam mást, az igazat megvallva.

adam46
Azért ne felejtsük el az emlékezetes előzéseket, mikor Hamilton úgy ment el Vettel mellett, mintha Vettel valami Trabantban ült volna.
Na ez pont úgy fest,mikor egy túlcsordult néző szakmai cikket akar írni arról,amiről fogalma sincs.....<#nyes>
Részemről egy kis áttekintés, a 2 fő VB esélyes eddigi teljesítménye alapján.
Vettel erősen indult, és jobb is volt picivel a nyáti szünetig. Sajna, már akkor is volt egy igen süket (nem is tudom melyik szó volna a legjobb) Bakuban, amit elég később ismert csak be. És akkor jött a Hamilton csúcsforma, SPA-tól kezdve. Vettelnek volt esélye fordítani Singapurban, de ott megint előjött a "mindenáron én előre" igazi énje - ami alapjában véve nem rossz, sót, egy VB-nek az alaptulajdonsága szinte. Csakhogy itt nem valami Sauber elózésről van szó, hanem egy másik nagy ego, Verstappen előtt maradni. És ezt nem kezelte elég okosan, elég ügyesen. Ami most, Mexikóban is megtörtént. Alapjában véve, én megbüntettem volna a Bakui és a mostani Mexikói eset miatt is. De nézzük a számokat: Egy verseny nullázva gyertyahiba miatt (igen hasonló az első új turbo korszak verseny első kiesóje esetéhet - na ki is volt az ? ), egy negyedik 4 technikai hiba miatt - vagyis, mondjuk bukott valami 40 pontot. Míg a hátránya most jóval több. Ez csak egyet jelenthet szerintem: saját maga hibái miatt vesztett 2 versennyel a vége előtt leginkább.
Hamilton viszont tényleg hibátlan volt az utolsó 7 versenyen. Mondhatnánk, hogy halvány volt a tegnapi felzárkózása - de a legelején tényleg ment a győzelemre, és jól kihasználta az alkalmat, ami nyilván mindig rizik egy Vettel és Verstappen mellett. Után kellett némi idő, hogy magához térjen, és okosan nem reszkírozott, mert még a dobogóra sem volt esélye.

Jövőre úgy néz ki, lesz 3 erős VB cím jelölt - az idei 2 + Verstappen. De az sokat függ a Renault megbízhatóságától, ami most is pocsék volt. Sajna, Ricciardot mintha a csapat már is lefokozta volna, vagyis könnyen lehet elhagyja RB-t 2018 végén.

mcmoha

Nem számítottam ilyen sima Verstappen győzelemre, egész versenyen szinte alig mutatták, de az azért nem volt semmi jelenet, amikor lekörözte Hamiltont, pont azon a versenyen, amikor utóbbi világbajnok lett 😄 Hamilton meg futamgyőzelemről álmodozott a verseny előtt, kapott helyette egy kört 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Papa01
Nagyon gáz volt...<#levele>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Naná, tudta, hogy DJ pult lesz 2 prc múlva😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

RatBaG
mi ez a bazári dj-s veretés a dobogón 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Rai napszemüvegben a dobogón, wtf

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Papa01
Talán a 4. VB címéhez? 😊 Azért ne felejtsd el, az éves teljesítménye miatt lehetett ma újra bajnok. Tavaly meg ő szívott végig.. ilyen az élet. Ami meg a Ferkánál ment, amiatt meg nem szabad Lewis-ra haragudni... (egyébként én Seb-nek szurkoltam egész évben.)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.10.29. 21:56:04

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Mit csinál a Williams Massával, elmagyarázná valaki? Mintha szabotálnák a versenyeit, az elmúlt éveket figyelembe véve ilyen módszeresen elbaszott versenystratégiákat, mint amiket Massával próbálnak végigcsinálni, nem sokat láttam... ez azért dühít, mert ott van Stroll, aki semmit nem csinált idén, volt kb. 3 jó versenye, amin összemákolt 30 pontot. Csak persze mi marad meg az emberekben, hogy Massa szar, és ezen az sem segít, hogy Wéber állandóan fikázza, amint képernyőre kerül.

A 2017-es szezon lehetett volna sokkal szorosabb, sajnos a Ferrari rohadt sok pontot eldobott a nyári szünet óta, amivel tálcán kínálták Hamiltonnak a VB-címet. Jövőre viszont szerintem Verstappen lesz a VB, ha nem lesz ilyen rohadás a Renault.

Mihez? Ahhoz, hogy ilyen mázlija van? Ja, gratula....
28.körig, versenyben előzni sem tudott...

Max. Fernando <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Papa01
Na igen... Gratula Lewis-nak! 😊

Csak a szokásos, maxigyerek lezúz egy ferrárit.

adam46
Na, most már nyerje meg Hamilton, aztán jöhet a következő év, következő reménykedésekkel. 😄
lac coo
Ez szándékos volt ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
Ha jönne SC talán lenne esélye, de anélkül szerintem még Rai mögé sem fog felérni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Stroll mekkora mázlista idén, arra szavak nincsenek.

Nem.

Papa01
Háát nem tudom... szerintem forma forma..
Szerintetek, meg lesz a 2. hely Vettelnek?

Massában legalább még tűz van, KR-ben lóf... sincs.

Papa01
Ez a Massa is húzhatna a francba már....

Count Adyn
Hát Vettel eléggé leszarom módba tolta ezt... 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Furcsa hogy Bottas eltudott menni.Belső íven.Nem?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.10.29. 20:13:58

__Jacek__
Vettel kedves volt😄DD Gondolta megoldja Hami hátsó kerekét😄DDDD sikerült...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2017.10.29. 20:12:46
Ocon <#eljen>

Rai <#nemtudom>

RatBaG
én azt hittem verstappen jobb hátsója fog elszállni, az ért össze vettel szárnyával.

Per Aspera Ad Inferi.

KR semmire nem jó, rossz ötlet volt hosszabbítani vele.

Csak én voltam kevésbé figyelmes, vagy Kiss Pál Tomi tényleg nem tud beszélni?

Papa01
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a futam... 😊

Elnézve a max sebességeket a kvalin Max és Daniel komoly bajban lesznek a versenyen az egyenesekben. Ha ehhez még hozzáadjuk azt, hogy az egyikük motorja is elmegy vsz. itt valahogy egy 3-ik hely a max a RB-nak. Ha lesz SC, akkor meg még rosszabb lehet ...

mcmoha

De kár a Ferrari szezonjáért. Vettel elképesztő.

Totti5
Honda illegális alkatrészeket szerelt az autóban. Szabálytalan, csaltak, megszívták. Az összes Honda, Zengőék is. ( nem először ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha

Az FIA máshol is 'alkotott', ami a büntetések kiszabását illeti.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.10.28. 18:01:08
RatBaG
a grafikus nem voltak felkészülve a honda kiemelkedő teljesítményére 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Majdnem fogott egy falat