FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Most ezt hogy érted?

a.carkey
Nos, ebbõl is látszik (ami Irvine 1999-es teljesítménye után körvonalazódott), hogy mindegy ki vezeti a Ferrarit.

A medve nem játék.

Alien
így van...

tomy8614
az szabályos volt, hogy schumachert visszatolták a nürnburgringen, különben a többi csapat megóvta volna a verseny végeredményét.... ha pedig nem volt szabályos az hogy nem tolták vissza az alonzót, akkor azért vannak az ügyvédeik, hogy kompenzálják a dolgot!!!!
egyszerûen nem értem miért gondoljátok azt, hogy a versenyzõk egyedül versenyeznek végig egy idényt.... ha taktikával nyer a ferrari akkor 2 hétig csak azt hallani, hogy "persze, egy ross brawn-nal könnyû", pedig minden csapatnak van pár "ross brawn-ja", ha schumacher feljön a 15. a 2.-ra akkor meg az fog menni ,"szegény alonzót nem tolták vissza", pedig sehol nem lett volna... (annyi lett volna a különbség, hogy a schumi nyert volna😊) )

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Jacek
mhh gondolkozni kene igeneis lett volna ertelme vissza tolni ugyanis igy megelozte a Bar oket a csapatrangsorban , ennyi gusztustalan az egesz ahogy van....

Alien

Tuvok
lófasz
ennyit errõl ...

Hentes Bill
lol, mit csinált Zsolti? 😊

Boldog Karácsonyt!

Alien
Ezek a kommentátorok is , eszméletlen... Mi az, hogy egyértelmû volt a kettõs Ferrari gyõzelem????

Ezek mit néztek? pfff...

Alien

Alien
Hagyjátok már abba, megint az lesz, hogy nem a futammal tõrödtök hanem jönnek a szokásos fikázások... van benne valami , visszalehetett volna tolni, ha ugyanazok a pályabírók lettek volna akkor ki tudja lehet, hogy visszatolják.. a fene sem tudja, de nem azon múlt, hogy abban az évben Schumi világbajnok lett illetve most is, ha vissza is tolják Alonsot, egy csomó poziciót vesztett volna, mert megkellett volna várni amig elmennek ott az autók.

JEAAH nyert Villeneuve!!! vegre mar!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Alien
De van benne valami, én visszatoltam volna, pedig nem vagyok Alonso drukker, de ennek ellenére visszatoltam volna.

ebbol latszik hogy mindegyik schumachernek nyal..de nem iertem miert tobb ilyen szempontbol a tobbi versenyzonel??

Bucser
Hát jahh... Ugyanaz mint sumákkal volt... akkor sumáknál nemis gondolkodtak csont nélkül visszatolták itt meg... hát csesszeék meg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alien
Na most nem lehetett panasz, hogy Schumi ellógott a mezõnytõl. Visszaesett a 15-ikre és most a második

még 5 kör és kettõs Ferrari gyõzelemmel intik le a futamot

de még nem kiabálom el, nehogy legyen vmi

na de most arra valaszoljatok ti ketten hogy szerintetek nem igazsagtalansag ami most itt tortent?? engem az igazsagtalansag tud a legjobban felbaszni...

Bucser
én ki is kapcsoltam....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alien

most ment el vegleg a kedvem ettol a fos...penzsoher, alsporttol

Hentes Bill
pápá Alonso

HAJRÁ SCHUMI

Boldog Karácsonyt!

tomy8614
és akkor mi lett volna, ha visszatolják?????????? szerezne 2-3 pontot?????????????????

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Tuvok
nagy szenyóság volt, alonso-t is ugyanúgy visszatolhatták volna, mint sumit ..............

nah akkor most jojjenek a schumacher rajongok hogy nem schumacher javara itelnek...

hat en most alonso helyeb mennek es sejjel vernem birakat

ez lonak a fasza ez ami itt megy....schumachernek mindent lehet bazdmeg...ez loszar igy...

Alien
persze

NAH BAZDMEG BEZZEG SCHUAMCHERT VISSZATOLTAK!!!!!!!!!!! k

Tuvok
meleg helyzet

Tuvok
Mert mindenki elengedi 😛

Alien
Schumi nem tud elõzni mi? már a hetedik 15-rõl...

Go Schumi Go!

Alien

Alien
Te jó ég, ez a Czollner mekkora egy állat............ Jesszus......

Punker
ja nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
zsófi kört adott brunninak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok

Alien
na nem panaszkodhatnak a Schumi ellenesek, mert most elõz...

Hajrá Schumi!

Punker

Punker
remélem Alonso kocsija most nem döglik meg

BADE
Ez is bekrepált!Ez is bekrepált!Az a jó,hogyha minél többen krepálnak be😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
jóóóóó kezdés, remélem lesz még esõ 😊))

BADE
Jól kezdõdik!Ezt szeretem!😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Tuvok
hihi, sumi hihihihi, hihi, sumi, hihihihihi

Punker
lassan kezdõdik

M@TriX
(hopp már mennem kell random van jó F1et)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jaja nem veletlenul barichello van schumi elott es nem forditva...ugye most schumi lesz a hatved....istenem de fos lesz a tobbi futam...ileltve azert varjuk ki a veget.

M@TriX
Coulthard hozta a formáját... semmi xtra. 5. hely

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ha levágta, akkor szabály van...