FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felipe 7. helye szep bucsu plane, hogy Alonsot legyozte
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerk: ok, már értem, egy box neki még hátravolt
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.11.12. 18:01:38
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.11.12. 14:10:34
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az autó a kanyarközépig küzdött az elemekkel, ám annyira a penge élén táncolt, hogy a gázadás végleg elintézte a dolgot. Ritka hiba egy világbajnoktól, de ma egyértelműen ő rontott.
Bottas rajtelsősége viszont nagy mentés volt a Mercedesnek."
Ezt ő írta. Miért is hülye?
játszadozhat vagy a korlátait tesztelheti.

Utoljára szerkesztette: desigo, 2017.11.11. 17:28:23
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.11. 17:22:36
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.11.09. 13:19:21
Illetve említsük meg azt, a tényt hogy a Merci pilótapárosa közül kettő is nyert vb-t és köztük hatalmas verseny volt, míg a RB-nál ez lehetetlen volt, ugyebár Multi21...
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.09. 07:53:44
Amikor egy futamgyőzelem mehet el 1 kerékcserén? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.11.08. 23:16:00
a könyvelői csoportja meg valahol ebből százalékol.
..van hogy igaz, van hogy csak hír.
ez igaz volt: Valentino Rossi ..a másik sunyi..
Biaggi, Liuzzi, Scumacher..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Durva lehet egy havi számlájuk,kiadásaik listája is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez a kedvencem, a magyarázkodás. Ezt csinálta Messi is, hogy ő nem tudott semmiről, ártatlan, a nagy fenéket. Mekkora mellébeszélés, legalább vállalná fel tökösen. Amúgy meg nem értem, ha van 46 milliárdnyi forintja, ami annyi, hogy fel sem bírom fogni, egész életében nem tudja elkölteni, akkor 1 tetves milliárdot miért akar megúszni? 45 milliárddal már csóró lenne? OMG.
"Hamilton emellett azt is kiemelte, hogy a munkájának köszönhetően több mint ezer embernek van állása a csapatnál, ezt sem szabadna figyelmen kívül hagyni."
Micsi?
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.11.07. 09:45:23
Nem rosszul tervezett darab volt hanem gányolás!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Per Aspera Ad Inferi.
Emellett dögöljön meg a Williams, hogy módszeresen elkúrták a taktikáját szegénynek. De rühellem azt a semmilyen, középszerű, nulla csapatot.