182114
  • desigo
    Időkben mennyi lehet a különbség?
  • nearo
    :O

Utoljára szerkesztette: nearo, 2018.12.17. 18:21:48
  • mcmoha
    Igazad van.
    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2018.12.17. 11:03:20
  • atiwrc
    Itt máshogy van írva a sztori:
    http://formula.hu/retro/2017/01/01/retro-az-egyetlen-magyar-f1-s-pilota

Vagyis én úgy értem hogy beígértek neki egy összeget és aztán nem akarta a Mol odaadni azért mert a Minardi szerintük nem ért annyit. De maga a Jordanes ülés csak úgy teljesülhetett volna(csak is akkor indulhatott volna ott 2004-be) ha beszáll az az Osztrák szponzor amit írnak és Zsolti nem magyar színekben indult volna. Legalábbis én így értelmeztem ezt a cikket.

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2018.12.16. 22:02:49
  • Sippie
    Talma legalább világbajnok lett :D
  • PacsutaTibi
    Renderelt képek esetén azért lehet kételkedni a pontosságban....

A Hungaroringen és Monzában is volt a Jordan orrán MOL logó.
    Ez pl a ringről van:

• b-type
    Én meg úgy emlékszem hogy valami politikai sz@rság volt az egész..hasonló mint amit Talmával próbáltak.
    Talmának is felhasználták az arcát a kampányhoz, aztán nagy lófax volt..és még szerencse, mert ha belerángatják a BalatonRing mocskába akkor még szégyenkeznie is kellett volna...
    Baumgartner Zsolti fizetős versenyző volt, konkrétan kifizette az ülését, és ha megtörte az autót akkor azt is kifizette..kivéve ha nem ő volt a hibás, mert ebből volt valami cirkusz is Spa-ban..talán Button-l, hogy nagyon nem volt mindegy kit hoznak ki hibásnak, mert kemény euro milliókat kellett volna fizetni.
    Szal kőkemény szerződést írt alá, nem csodálom hogy nem váltotta meg a világot, a tehetségétől függetlenül, nem tudom mennyi pénz volt a családi kasszába, de egy hétvégén elég sokat le lehet mínuszolni, sztem max 2-3 hétvégét bírtak volna ki ha minden edzésen autót tör.
  • mcmoha
    Én egyiken se látok Mol logót.
  • Fura Alak
    Én úgy emlékszem azért lett Minardi és nem Jordan, mert a Mol mégsem támogatta.
  • atiwrc
    Én úgy emlékszem visszaléptek és nem kérték az állami támogatást, sőt szerintem Mol logo is csak a Jordan-en rémlik, de fotókon most nem lelem, a Minardin bizos hogy nem volt. Cib Uniqa, Danubius logók rémlenek.
  • Alexease
    Hogy mennyi penz ment ra, azt nem tudom, de ra legalabb emlekeznek ra es nemzetkozi.

Pl. a magyar filmekre evente a tobbszorose megy el (~10Mrd; aminek a nagyresze ugyanugy magan emberek zsebebe megy), ami 90%-os veszteseget termel (tavaly 1Mrd nyereseg, amibol 1,5%-ot adoztak:D), foss, kutyanak nem kell, meg itthon sem, nemhogy kulfoldon;)
    Ennek a felebol betolhatnanak egy magyart a Red Bull vagy a Merci pilotakepzo sulijaba:D
  • gpFan
    Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy Baumgartner a magyar adófizetők pénzéből lenyúlt valami 8-20 millió dollár (nem emlékszem a pontos összegre, meg ki tudja mennyi volt az tényleg) segítségével került be a Minardiba. Valami miniszter vagy mi a fene azt magyarázta az újságíróknak, hogy az mind vissza lesz fizetve az államkasszába. Vajon miért is kételkedtem benne rögtön ? Ugyan miből is lett volna visszafizetve ? A sok pontból amit szerzett ?
  • RatBaG #168816
  • adam46
  • RatBaG #168814
  • RatBaG #168813
  • RatBaG #168812
  • ToxiMaxi
    Bármiről? Kb. itt semmiről sem megy normális diskurzus, ha azt akarok olvasni, akkor a PH-ra megyek.
  • Magnum PI
    LOWE: A FORMA-1 NÉLKÜL MA NEM LÉTEZNE A TESLA

Kár, hogy a Tesla Roadsterből már több mint 100at legyártottak 2008ra, az F1-be meg 2009-be kezdték bevezetni a KERSt és sokan még akkor is sokan csak lendkerekes megoldással nyomultak. De persze, a Tesla is az F1 érdeme.
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.12.12. 11:28:48
  • maffioso
    Fejezd már be ezt a primitív stílust. A többiek miért tudnak normálisan beszélgetni bármiről?
  • __Jacek__
    Aktuális pont, pff régen mi volt.

Négy kerékkel a halál...
  • ToxiMaxi
    Az neki nem számít, mert ő bizonyította....
  • ShaiHulud
    vektort nezzed es azt ha nem lett volna ott a halo, amin iranyt valtoztat.
  • RatBaG #168805
  • Magnum PI
    Én úgy érettem, hogy a videó arról szól hogy ha nincs ott a halo akkor nem pattan fel róla az autó és az első szárny véglapja találta volna el nagy eséllyel a fejét.

De szerintem az, hogy lehet nem ütötte volna meg a fejét sem indok a halo ellen. Majd mindenki megszokja 1-2 év alatt és végre nem lesz téma ez a hülyeség. Ha lenne elég csata mindenki tojna arra hogy néz ki a halo.
  • maffioso
    Ezt a stílust meg felejtsd el légyszives. Én nem siránkoztam, hanem közöltem a tényt, miszerint az animáció pontatlan. Szerintem nem azzal voltam elfoglalva, hogy cseszi a szemem a halo.
  • maffioso
    Állítottam valamit és bizonyítottam is. Erre belinkelsz egy ilyet, ahol látszik hogy a pilóta fejéhez közel sem volt a kerék és ezzel akarsz ellentmondani nekem. Más is állítja, amit én, de te csak kötöd az ebet a karóhoz. A képeiden is látszik, hogy hol érte a glóriát a kerék. Függetlenül az eszköz létjogosultságától, ezzel az esettel példálózni nem túl okos dolog, főleg egy direkt elcsalt animációval. Valószínűleg csak azt látod a fotókon és a videón is, amit akarsz látni.
  • ToxiMaxi

Ezt a képet még nem is láttam. Visszapillantót is letörte a kerék, akár csak az animáción.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.10. 13:42:35
  • ToxiMaxi

Nem tudom miért kell még mindig a Halo sikerességén vitatkozni. Szerintem a Liberty parádésan oldotta meg a kihasználását. Nekem már szinte fel se tűnik, nem zavar. Persze aki siránkozni akar, az mindig talál valami indokot.
  • ToxiMaxi
    Aki állít valamit bizonyítsa is.
    Egyébként szerintem meg pontos a videó.
  • Pluskast
    Hááát. Azért Vettel is megér egy misét ezzel a Mansel/Magnum bajusz féleséggel :D :D
  • adam46
    Nézd meg az eredeti felvételt a glória elején ott a fekete nyom a kerékről, az animáción meg jóval bentebb mutatja. Rohadtul eltoltál csak azért, hogy megint fényezzék a glóriát.
  • b-type
    semmi értelme nem lenne, nem kell a Halo-t magyarázni, ha lett volna régebben akkor a Surtees srác most is élne, elnézve az animációt, vagy a videót, nekem totál egyértelműnek látszik hogy mi a biztonságosabb uez szitu HALO-val vagy nélküle.
    ..és ez csak egy eset, nem is értem hogy lehet ellene bármiféle érvet felhozni...hogy ez vagy az majd nem történik meg mert nem azt kész,..vagy mi?
    csúnya? csúnya...dolgozzanak rajta hogy szebb legyen,..de a létjogosultságát nem kell alátámasztani, mert az nyilvánvaló.
  • maffioso
    Nem tudom miért is kéne nekem animációt kreálni csak azért, mert kijelentem, hogy nem így történt.

Ott a videó, tessék nyitott szemmel megnézni. A halo elejét érte a kerék és nem fentről lefele érkező, hanem oldalirányú ütést kapott. Az animáció direkt a halo javára dönti a mérleg nyelvét.
  • ToxiMaxi
    Bizonyára...
    Csinál jobbat ha megvan összehasonlítjuk.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.10. 07:57:19
  • maffioso
    Hát ez rohadtul nem így történt. :D
  • allock #168792

Utoljára szerkesztette: allock, 2018.12.09. 11:51:53
  • IXEMGabeo
    Vettelnek az a bajusz aaaa:DDD
  • RatBaG #168790
    kicsit meg kell vágni és mehet a bannerba.

• Magnum PI
    Közben megtaláltam

https://f1statblog.co.uk/f1-penalty-points/

Ő 4-et szerzett összesen eddig, de RIC meg csak 2-t. Nekem a lista első ránézésre korrektnek tűnik, bár Bottas fura módon elől van a maga összesített 12 pontjával.