FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

de csak példának hoztam fel ezt a dolgot, lentebb ShaiHulud #165715 amit említett, nekem az a varázs így eltűnik
míg sumi mercinél volt, időmérő közbe én is néztem a livetimeingot, és rá jöttem hogy ha rögtön tudom a szektor időt, így már szinte elkönyveltem magamba hogy oké ez a köre 7. körüli időre elég.... és elszállt a szurkolási kedvem. mindegy is na, nem igazán akarok többet írni erről, mert nincs értelme meg lényege
Ez +információ, persze az is fontos ami a képen van, de az a képen van.
Sokat lehet következtetni az autó alap mechanikai tapadására, aero beállításokra, nyers erőre..felrakott új fejlesztésekre..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
van rajta sapka/nincs rajta sapka effektus.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
mindegy ez csak egyéni dolog én tuti nem csinálnám
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pl időmérőn nekem izgalmasabb volt az, hogy az utolsó percekben amikor lezárták a körüket a pilóták akkor tudtam meg hogy ki hányadik
most meg benyögik hogy "Vettel lila 2. szektoor"
Dejó.
jó műsora van a Sky-nak és a többieknek?persze,harmincszor akkora emberbázissal meg költségvetéssel naná.a mostani még mindig a legjobb F1 közvetítés ami valaha magyarul történt,a hibáit belátva is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Viszont a jövő évi kocsin már ők is kisebb tengelytávot és nagyobb szögben álló padlólemezt választanak. Ha ezt a kocsit könnyebb lesz beállítani, akkor kisebb lesz a különbség a két Mercis között.
Hamilton, Alonsohoz hasonlóan nagyon jól tud alkalmazkodni a különböző filozófiával tervezett kocsikhoz, ez teszi őket naggyá és ezért gyorsabbak, mint mondjuk Kimi vagy Bottas de ha a két finn olyan kocsit kap, ami a vezetési stílusuknak fekszik, akkor ők is nagyon versenyképesek lehetnek. Jövőre én sokat várok Bottastól remélem nem csalódok.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.14. 11:37:35
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
es gondolom nem O rohangal a riporterekhez hogy interjuvoljak mar meg legyszi.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.11.14. 00:42:18
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 21:42:34
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB