FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bottas,Hulk,Alonso <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nearo
mondjuk az tényleg kemény, hogy az 1-11 között csak annyi változás történt, hogy Ric kiesett meg Alo megelőzte Massát...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
most mé, wehrlein egész jót csatázott magnussennel a 13. helyért...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
még egy ilyen unalmas futamot <#csodalk>
lac coo
Hami siman vonatoztatja a ferraikat, nehogy mar ne ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na így utolsóra hajrá Valtteri <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bottas sokkal keményebb rajtot és első kanyart igér. Vagyis jöhet a 2 Mercedes kiesése az első kanyarban a Ferrarisok nagy örömére <#mf1>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

ez a stroll mekkora egy fos, mehetne palmer utan.

Massa eléggé jól tolja most.

lac coo
BSZ ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo

desigo
Button kis eminens
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Firerock
Baku vagy Szingapúr?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ez jó!! <#eljen> muhaha
PLaci
<#levele>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
bírom őt mint közvetítőt, tetszenek a technikai beszédjei stb.

de csak példának hoztam fel ezt a dolgot, lentebb ShaiHulud #165715 amit említett, nekem az a varázs így eltűnik
míg sumi mercinél volt, időmérő közbe én is néztem a livetimeingot, és rá jöttem hogy ha rögtön tudom a szektor időt, így már szinte elkönyveltem magamba hogy oké ez a köre 7. körüli időre elég.... és elszállt a szurkolási kedvem. mindegy is na, nem igazán akarok többet írni erről, mert nincs értelme meg lényege
b-type
Wéber azért csinálja mert jobban érdekli, ..ha csak a köridők lennének, akkor elveszne hogy melyik autó hol erős, milyen beállítások felé mentek el. ...van hogy a Red Bull egy szektorban 3-4tizedet ad az első időnek, és aztán mégis elmarad 1tizeddel a célvonalon.
Ez +információ, persze az is fontos ami a képen van, de az a képen van.
Sokat lehet következtetni az autó alap mechanikai tapadására, aero beállításokra, nyers erőre..felrakott új fejlesztésekre..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Master91
azért ne essünk át a másik oldalra
HTS s3rg1nh00
akkor meg az lenne a nyavajgás tárgya,hogy miért nem azt mutatták.
van rajta sapka/nincs rajta sapka effektus.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

igen, de szerintem arra gondol, amikor nem annak a pilotanak mutatjak a koret, hanem maset, es kozben benyogi weber hogy xy de jo koron van es lilaszektor, de amugy meg nem tudnank, csak a kore vegen, mert nem ot mutatjak a kepen es az idoziton.

Master91
de az nekem izgisebbnek tűnt mint hogy beolvas valamit a live timingról
mindegy ez csak egyéni dolog én tuti nem csinálnám
bakkerman
régen is irták közvetitésekben időmérőn hogy pl.: Hakkinen jelenlegi köre hogy áll Schumihoz képest

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
(minek nézni a live timeingot sose értettem)

pl időmérőn nekem izgalmasabb volt az, hogy az utolsó percekben amikor lezárták a körüket a pilóták akkor tudtam meg hogy ki hányadik

most meg benyögik hogy "Vettel lila 2. szektoor"
Dejó.
Magnum PI
HAM feltekert motorral ment ellenállás nélkül, míg Bottas folyamatosan szélárnyékban. Nem vagyok benne biztos hogy HAM tudott volna-e mit kezdeni nem új motorral ezen a pályán Vettellel.

HTS s3rg1nh00
nézd,otthonról csak a TV közvetítést nézve elég könnyű kritizálni.ők közben egyszerre nézik ugyanazt,a live timingot,a saját jegyzetüket és még beszélni is kell arról,amit látnak.kíváncsi lennék azokra,akik így kritizálják őket,mennyire lennének a helyükben...igen,emberek és tévedhetnek,fennakadás helyett túl kell lépni ezeken és gondolj bele Lapaj,Palik vagy Gyuszi mennyi ótvar faszságot hordott össze annak idején.
jó műsora van a Sky-nak és a többieknek?persze,harmincszor akkora emberbázissal meg költségvetéssel naná.a mostani még mindig a legjobb F1 közvetítés ami valaha magyarul történt,a hibáit belátva is.

AnuluWork
Pl. Szujó olyanokat lát bele egyes szitukba, mint senki más rajta kívül. Kb. annyi esze van, mint a ruhatervezőnek, aki nemrég zöld tréninget húzott a világ legjobb nőire ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

HTS s3rg1nh00
űűű,végre valaki nem csak nézi de látja is a közvetítéseket.<#eljen>

Bottas teljesítményét nehéz megítélni. Év elején jól kezdett, aztán nem tudta munkára bírni a gumikat, állandóan csúszkált, küszködött. Egyébként is jellemző volt a Mercire ebben az évben, hogy nehéz volt jól beállítani. Ennek talán az is az oka, hogy a padlólemez szöge náluk a legkonzervatívabb és nagyon hosszú a kocsi, ennek köszönhetően a két tengely külön életet él gumimelegítés szempontjából.

Viszont a jövő évi kocsin már ők is kisebb tengelytávot és nagyobb szögben álló padlólemezt választanak. Ha ezt a kocsit könnyebb lesz beállítani, akkor kisebb lesz a különbség a két Mercis között.

Hamilton, Alonsohoz hasonlóan nagyon jól tud alkalmazkodni a különböző filozófiával tervezett kocsikhoz, ez teszi őket naggyá és ezért gyorsabbak, mint mondjuk Kimi vagy Bottas de ha a két finn olyan kocsit kap, ami a vezetési stílusuknak fekszik, akkor ők is nagyon versenyképesek lehetnek. Jövőre én sokat várok Bottastól remélem nem csalódok.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.14. 11:37:35
bakkerman
+1,2 futamgyőzelem,3 pole,12 dobogó,VB összetett 3. hely szerintem simán jó. Első szezonjában,ismeretlen autóval,kimondva-kimondatlanul másodhegedüs szerepkörben egy világsztár árnyékában...Én amikor kiderült,hogy ő ül Rosberg helyére én azt vártam hogy a Red Bullokkal lesz csak csatában,összetettben meg max 4.-5. lesz. Ehhez képest baromi jól teljesitett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja ezert indycar es forma1 vilagbajnok. 😄 (tudom tap volt a williams renualt akkor, na de akkor is, meg schucmacherbol is kihozta a valodi enjet😊 )

es gondolom nem O rohangal a riporterekhez hogy interjuvoljak mar meg legyszi.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.11.14. 00:42:18

HTS s3rg1nh00
csak a szokásos,Villeneuve aki a faterja nevével evezett be,egy viszonylag átlagos pilóta jó napokkal,csak épp szeret úgy nyilatkozni hogy a világ a marhaságairól beszéljen 2 napig,ezzel is bent tartva a nevét a köztudatban...

Tegyük hozzá, hogy Hamilton az új 3.1-es motorral ment, ami 15 lóerővel erősebb volt és több részegységet is kicseréltek a kocsijában, végig az időmérős üzemmódban nyomhatta neki, mert csak 2 versenyre kell beosztani, míg Bottas a mezőny egyik "legöregebb" motorjával ment. Persze Bottas gyengébb mint Hamilton, de ekkora különbség nincs köztük.
mert nem mondott igazat? hozza hamilton tempojat? majd jovore bizonyithat, hogy igen, de iden nem sikerult.

Master91
3:20

csőgázon a boxból kifelé 😄
adam46
Villeneuve egy farok. Ahhoz képes, hogy az első éve a Mercinél és nem is alá készült ez az autó, nagyon jól nyomta Bottas.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

adam46
Ja, lehet nem is Bannernek szántad, na mindegy, az marad már, nagyon benneres beütése volt. <#hehe>
AnuluWork
Nap hülyéje: Szujó Z. és az a barom, aki a brazil csajokra melegítőt adott rá.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.11.12. 21:42:34

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

volt oka mosolyogni? mosolyog O otthon eleget szerintem.

desigo
Kiminek az a fapofa.
Hihetetlen,hogy egy mosoly sincs soha...
Ez járt Massának, azért jó látni, hogy mindenkivel jóban volt, még KR-rel is spanok voltak.