FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán értetted azt, amit írtam?
Továbbra is a dominanciákat hasonlítottam össze. Ha te ezt képtelen vagy megérteni, akkor én is sajnállak.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tul nagy valtozatossagot (2-3 csapatos/pilotas bajnoksag, evente mas-mas csapat) az F1-rendszere miatt nem erdemes varni. Kell a gyari motor es a gyari csapat. A Renault bekemenyitet, de kellene auto es kocka pilotak is hozza. A Honda mindegy mit csinal, kellene auto is (kiveve ha nagyon beletalalnak es a RedBull a hatterben autoban segit). A RedBull jo autokat epit, de a motor miatt meg van kotve a kezuk.
Talan 2020-ra annyira osszesurusodik a mezony (nem lehet tobbet kihozni a technikabol, csavaronkent szabalyoznak) hogy keresztbe verik egymast, versenyenkent lehetnek privat csapatok is toppon. De osszessegeben akkor is a gyariaknak van eselyuk.
2021-tol meg kezdodik elorol😄 Kiveve, ha sikerul annyira "lebutitani" az eroforrasokat, hogy "csak" az autoepitesen es a pilotakon muljon.
De azert a nagy gyari csapatoknak nem erdeke a "kiszamithatatlan" evad.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.12.01. 08:41:59
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.30. 15:19:37
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az meg elég gáz, hogy meg kell magyarázni, hogy mit ábrázol a logó és még igy sem nagyon lehet elhinni, hogy az az.
Ez olyan mint amikor egy abstract festménybe a müértők mindent belemagyaráznak ,de az átlag ember csak azt látja, hogy összefröcskölték a vásznat.
igaza volt Hamiltonnak, hogy egy ferrari vagy egy merci logót sem szabnak át ennyire durván, mert az már tradició, az old timer autókba se tesznek légzsákot meg ABS-t csak mert most az a divat. azért ezt 0 23 évet megtisztelhették volna, hogy megtartják , annyi mindent vűáltoztattak (nem elönyére) már a szériába, legalább ezt meghagyhatták volna.
Az meg megint egy félre magyarázás, hogy szurkolók igényei alapján tervezték meg az uj logót.Megmondom öszintén én 1 hete hallottam erről elöször, nem hogy lett volna valahol egy pályázat.
Az megint nem tekinthető jó magyarázatnak hogy a szurkolók erre szavasztak a 3 rossz közül a kevésbé rosszat választották , de az attól még nem a többség akarata.
A másik kamu fejlesztés a mikrofon a motorhoz, hogy hangosabb legyen, mekkora csalódás lesz az ha a TV elött ülve mindenki oda lesz meg vissza egy művi hangtól és amikor élőbe kimegy meg nem hall semmit belőle. ennél még a mostani állapot is jobb, hogy legalább tudja az ember, hogy mire számithat.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szinte mindegy mit varialnak, az F1-ben (a jelege miatt) sose lesz igazsagos pilota/csapat verseny. Ha az lenne, messze nem erne meg egy Ferrarinak vagy Mercinek ennyi penzt beletolni.
Sajna, a kilátások jövőre nem fényesek. Only 3 motor 21 futamra - ezek a szabályalkotók nem tanulnak semmit. Lesz büntetés meg büntetés, vsz. még több mint idén. Bár a Toro Rosso már egész beleszokott ... A Red Bull nem lesz esélyes a címre, sőt a 2-ik helyre sem, pont a motor miatt. Nem várható, hogy a Renault annyit javul, vagy ha igen, akkor meg maguknak fognak kedvezni. Nem mintha sajnálnám a RB-t, de itt csak 2 igazán jó motorgyártó van. Ami esetleg lehet az, hogy a Honda végre magához tér - bár az nem fog jót tenni Alonso szívének <#vigyor4>#vigyor4> . Szóval, megint Hamilton-Vettel csata ...
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.11.26. 16:20:28