FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt hiszem megvan a kedvencem a szezonokra 😊 aston martin ahw
#165978 ra akartam
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.21. 21:30:16
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Én is kíváncsi leszek, hogy onboard kamera hogyan lesz megoldva, mert a klasszikus helyen elég szar lesz szerintem.
Sisakra mikor raknak már kamerát?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jelenleg az van,hogy több pénz=több fejlesztés.
A Béna.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.02.16. 12:08:13
Igazából pont azzal tudnák összerántani a csapatokat egy szintre ha nem basztatnák a szabályok. A nagyok hamarabb elérik a maximumot de kis késéssel a kicsik is felzárkóznának és izgalmasabb lehetne.
A folyamatos szabályváltozással mindig lesz 1 csapat aki beletalál a tutiba és mire a többiek felzárkóznak már új szabályok vannak
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2018.02.16. 10:16:20
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és igy minden autó egyforma.
komolyabb változás már nem lesz, mert ahhoz törés teszt kéne itt már csak a kis szárnyacskákkal lehet játszadozni.
De ezek amugy is PR kepek, ha lesz is valami "komolyabb" valtozas (valami gloria vagy egyeb trukk), az max az elso futamon (esetleg a teszteken valami).
ahogy a haas nál is .
A halo sem sokat változott annál mint amit eddig láttunk, pedig arra is azt mondták, hogy finomitanak a véglegesen . én legalább is arra számitóttam, hogy a hátsó bekötések valahogy jobban áramvonalasak vagy jobban egyégbe lesz kötve a hátső résszel a fejvédő párnával.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Williams: February 15
Red Bull: February 19
Renault: February 20
Sauber: February 20
Mercedes: February 22
Ferrari: February 22
McLaren: February 23
Toro Rosso: February 26
látszatra nem sokat változott a tavalyihoz képest ,ezek szerint a többinél se nagyon lesz másképp.
A Béna.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak azt nem tudom honnan veszik , hogy a nézők ellenzik öket?
Épp ellenkezőleg a kitiltásukat ellenzik csak ugy mint a halo bevezetését ,ennek ellenére mégis mindegyiket a nézők akarata és a pilóták vagy a csapatok akarata ellenére bevezetik.
Akkor mi ez ha nem figyelmen kivül hagyás mint amit a nézők akarnak?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
vilagnezetnek is valtoznia kell ahhoz, hogy az F1 ujra regi onmagaban tundokolhessen
Ahogy mondani szokták egy újszülöttnek minden vicc uj. igy aki ujjonan jön az f1 viilágába annak ez a mostani "verseny" is megteszi, mert nem tudja összehasonlitani a régivel.
Amig börni volt a fej addig nem is hallottunk az ő fönökeiről, most meg csak róluk szol minden , tehát mindenbe belenyulnak, hogy a saját izlésukre változtassák.