FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a gyerekmunka nem gond csak ha nök vannak ott.
megint túlgondolták ez a nök elleni erőszak dolgot ami hollywoodban van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudják már szerencsétlenek, hogy mit csináljanak. Ostoba döntések sorozata van manapság.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne legyen nagy teljesítménybeli különbség az autók között.
Hívjuk - mit hívjuk, tömjük -reklámnak.
A F1 tökéletesen jó volt arra, hogy az ember az első percben ebéd után elaludjon, és másfél óra után felébredjen, és semmiről se maradt le: ugyanaz a hat volt ugyanazokon a helyeken, mint amikor elaludt.
A +10 perc meg valszeg marketing fogas. Tuti most is egeszkor lesz kotelezo mar tiszta adast adni, de igy lesz 10 percuk, hogy megpakoljak promo anyagokkal az adast.
Ezzel "semmi" gond nincs, lenyegetelen.
Amitol inkabb tartok, az a futam kozbeni teljes kepernyos "kikapcsolasok", bevagasok, interjuk, reklam, promo stb.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.02.01. 19:42:13
ez egyre jobb lesz
ezt megint az amcsikért van, de ennyi éven keresztül senkit nem érdekelt, ha hajnalban kellett kelni egy japán vagy egy indy futam miatt az európaiaknak. aki akart felkelt rá aki meg nem megnézte az ismétlést vagy leszedte . a probléma megoldva.
Eddig a 2-4ig pont belefért egy kis szieszta és utána még lehetett egy kis értelmes munkába belefogni, de most 6 után már nem nagyon .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.02.01. 19:39:38
"Felkészülnek: cheerleaderek, bokszmeccseken a menetszámot mutató hölgyek... sőt, úgy általában a hostessek!"
Helyettük jönnek a grid boyok.
Azt hiszem átnyergelek Formula-E-re.
Az autók jól néznek ki, és még grid girlök is vannak. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.01.31. 19:54:49
A HALo nem csak, hogy a nézok, de a csapatok és versenyzök sem támogatták, mégis itt van, a gridgirlokröl is volt szavazás ott is magasan nyert, hogy maradjanak a csajok, mert ez tradició ez is ment a levesbe.
Hangosasbb autókat akarunk erre betesznek egy mikrofont , hogy feltekert hangerőn majd jobb lesz gratula.
3 motorral versenyezzenek végig az egész szezont, mikor ez nem enurance verseny itt az innovácio és a minél gyorsabb és jobb fejlesztések kiprobálása volt mindig is a cél , minden versenyre egyre ujabb jobb vagy csak tesztelés alatt áűllo elemeket hoztak , most meg sporolás van mindenen, hogy kitartson még .
Csak ugy tesznek,m intha azokat a lányokat kényszeritenék oda, mikor ok egy munkára jelentkeznek és pénzt kapnak, hogy áldogáljanak ott, és akár igy egy ujabb munkát is kaphattak aki felfigyelt a közvetités alatt rájuk.
De ha már igy döntöttemk akkor ne merjenek, feszülös rövidnacis faszikat sem oda tenni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DE itt összesen van max 80 legtöbbször 70sincs.
Meg ö miattuk lesz majd gallon meg mérföld kiirás is.
Kérdem én akkor ennyi erővel forditva is megtehetnék, hogy kiirják az indycarban km/h ban is
Ezt is mielőbb el kéne felejteni. Endurance versenyeken is szokott lenni ilyen óránként és nem látunk semmit abból ami élőben történik. Úgy jó lenne ha fele képernyő összefoglaló-fele élő kép.
De egy másfél órás futamnál tök felesleges.
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2018.01.27. 10:52:26
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
#hhwnd
Ez meg "Gyorsabbnak láttatnák az autókat új kameraállásokkal és statikus kamerákkal." mint az ultra gagyi filmekben felgyorsitják az adást, nem elég hangos az F1 vedd hangosabbra a TV-t😄DDD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.