FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Hmmmm....
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Magnum PI
https://formula.hu/f1/2018/03/07/harom-leallas-magyarazkodik-a-mclaren

Nem mintha a Toro Rosso-ban nem teljesen új motor lenne...

Magnum PI
Az a gond, hogy lehet vele a Ferrari sem tudott volna felfejlődni. Sok pletyka kering, hogy nem feltétlen vele a legjobb az együttműködés. Zseniális versenyző, de előbb fel kell építeni egy csapatot meg egy kocsit a sikerhez. Schumi állítólag ebben volt nagyon jó.

Magnum PI
Mikor azt mertem mondani a McLaren megint nem lesz jó sajnos le lettem oltva, de továbbra tartom és kezd beigazolódni, hogy bizony-bizony nem csak a Honda volt itt a ludas az elmúlt években. Megint túlmelegedés meg mindenféle hiba van. Én azt is tartom, hogy a hideg ellenére csak számít az is hogy hyper gumikon mentek csak jó köröket, de értem az ellen érveket is.

Viszont nagyon úgy néz ki a Honda motor is csak azért nem működött jól mert képtelenek voltak egy rendes kocsit köré építeni. 1. teszten megmentette őket a hideg, de már ott látszott hogy melegedési problémák vannak. Mi lesz 30 fokban?

akkor Alonso iden is szopni fog😊

jobban jart volna, ha anno marad a Ferrariban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HTS s3rg1nh00
valószínűleg módosítani kell a motorborításukat,mert túl szűk lett és túlmelegednek a rendszerek.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha
Ma volt két elektromos meg egy hidraulika hibájuk.

Master91
ez a McLaren sose változik?
mcmoha

mcmoha
Gyanús. <#idiota>

Sippie
Lehet hogy a Mclaren volt a szar, és nem a honda? <#eplus2>
Peppus
Megállt a Mclaren.. Hihetetlen, hogy megint velük történnek ezek a problémák.. Minden évben bízom benne, hogy na majd most talán magukhoz térnek.. de erre már nincsenek szavak..

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Webber repuleset Kinaban 2012 azt is beszurhattad volna😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alexease
<#vigyor3>

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.03.05. 22:09:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kevesebb mint 3 7? <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ennek már van de a másiknak, hogy redhead-ek bohóckodnak egy pályán nem sok.
Magnum PI

Ennek mi köze az F1-hez?
passatgt

PLaci
ROFL, Hartley csak egy kis sminket kapott. 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

repvez
be lehetne tenni egy memet hogy a magyar gyorskorcsolyazok elhaladnanak az F1-es kocsik mellett😄

repvez
Hát igen az idő kiszámíthatatlan és általában Barcelonában ilyenkor már olyan idő szokott lenni ami a nagy átlag a szezonban a pályákon.
Tavaly én is egy szál pólóban néztem 18 fokban a tesztet, most meg esett a hó, ez egy ilyen, jövőre meg lehet 25-30 fok lesz ki tudja.

Ja és ma 14 fok körül van Barcelónában...
Nem, a Williams azt mondta, hogy bár fontos a tesztnap de készek tárgyalni.
Alexease
Holnapra meg (elvileg) a Ferrari foglalta le a palyat.
szabii98
Az egyik a Williams volt, mert ma van a filmes napjuk.

I met God. She's black

Korábban volt Bahreinben teszt. Ott most is kiváló az idő. A probléma a költségekkel meg a logisztikával volt. Egyébként a szerdai napot a Mclaren át akarta rakni péntekre, hogy ne menjen el feleslegesen, de mit gondoltok ki volt az a két csapat, aki ezt leszavazta?
Állítólag elmozdult a kipufogó és a hőt rányomta a vezetékekre. Ahogy előttem is mondták ez a teszt erre való, hogy a hiányosságok kiderüljenek.

Kanyarokban, kigyorsításokban ha jól tudom a szakik azt mondták elég stabil Mclaren.
szabii98
Már az első nap lenyilatkozták, hogy érkezik a szupertitkos nagyondurva aero csomag Melbourne-be.

#166058 azért, mert Barcelonában ilyenkor 10-15 foknak kellene lennie, máshova meg nemtudnak átmenni, jó sok pénzbe kerülne átmenni mondjuk már Jerezbe is.

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
erre vannak a tesztek...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sippie
Miert nem valami olyan orszagba mentek tesztelni ahol most normális idő van?
benőmenő
A McLaren elég kétségbeejtő. Nagy üres felületek az autón. Feltűnően szimpla barge board és oldalszekrény.
Meg az nem valami bíztató, amikor 3-7 Celsius foknál fel kell rakni a sivatagi/maláj/szingapúri futamokon használatos kopoltyúkat.

Korábban amikor nyilatkozták is, hogy meggyűlt a bajuk a kipufogó hőjével.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.03.01. 21:05:19
mcmoha

mcmoha

Van ám itt is aero a Halo-n.
maffioso
Az, de legalább végre nem motorhibák miatt állnak.

\"If in doubt, flat out!\"

Master91
csak sajnos eddig gyatra a megfutott km-ük
mcmoha

maffioso
Követem élőben az autosport közvetítését minden nap. Ők is mondták, hogy sokkal szebben mozog az autó, mint eddig. Ferrari-Redbull szinten van. A tempó pedig láthatóan megvan. Kevés futás alatt is hozzák a szintet.

\"If in doubt, flat out!\"

Lesz F1 Stream iden, Tobbek kozott Mo-rol is elerheto.
https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2018/2/formula-1-to-launch-f1-tv-a-live-grand-prix-subscription-service.html

Magnum PI

Meg ha már gumik:

Magnum PI
Nektek legyen igazatok. Én szeretem Alonsot mert szerintem az egyik legjobb pilóta és szégyen, mit össze kell szenvednie, de a McLaren mint csapat valahogy annyira nem szimpatikus az utóbbi pár évben. De minél több erős csapat lesz annál jobb, szóval...

Ilyen alacsony hőmérsékleten majdnem tök mind1 mivel mennek. Pont a Hiperlágy az, aminek a működési tartománya igazán magas hőmérsékleti tartományban van.
Magnum PI
Gondolom meg sem nyitottad a linket amit küldtem amin ott van, hogy milyen gumin futotta az McLaren ezt a kört.

mcmoha
Még mindig semmi.