FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mintha a Toro Rosso-ban nem teljesen új motor lenne...
Viszont nagyon úgy néz ki a Honda motor is csak azért nem működött jól mert képtelenek voltak egy rendes kocsit köré építeni. 1. teszten megmentette őket a hideg, de már ott látszott hogy melegedési problémák vannak. Mi lesz 30 fokban?
jobban jart volna, ha anno marad a Ferrariban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Tavaly én is egy szál pólóban néztem 18 fokban a tesztet, most meg esett a hó, ez egy ilyen, jövőre meg lehet 25-30 fok lesz ki tudja.
Kanyarokban, kigyorsításokban ha jól tudom a szakik azt mondták elég stabil Mclaren.
#166058 azért, mert Barcelonában ilyenkor 10-15 foknak kellene lennie, máshova meg nemtudnak átmenni, jó sok pénzbe kerülne átmenni mondjuk már Jerezbe is.
I met God. She's black
Meg az nem valami bíztató, amikor 3-7 Celsius foknál fel kell rakni a sivatagi/maláj/szingapúri futamokon használatos kopoltyúkat.
Korábban amikor nyilatkozták is, hogy meggyűlt a bajuk a kipufogó hőjével.

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.03.01. 21:05:19
Van ám itt is aero a Halo-n.

\"If in doubt, flat out!\"
https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2018/2/formula-1-to-launch-f1-tv-a-live-grand-prix-subscription-service.html