182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #180910 Már annál is inkább mert Alonsot rengeteg műszaki hiba hátráltatta idén és így is alig kapott ki Ocontol... -
IXEMGabeo #180909 Vettel és Ricciardo befutója sorsszeru volt.. Sajnálom h nem lesznek a mezőny tagjai:( -
IXEMGabeo #180908 Jobb lehetett volna ez a szezon, de a Ferrari balfaszkodasai na meg az FIA meg a biraskodasok és Verstappen egyeduralma unalomba taszította. Azért Abu-Dzabi és Szingapúr idén jó volt -
#180907 Hát végetért ez is, ideje volt. kritikán aluli év volt mint autóverseny.... Pattogás, gumióvás, drs- kikerülgetés ,kiszorítás--- ennyi volt az egész . -
Ez azért elég gáz, hogy 150 ponttal elözte a másodikat.
Azért kiváncsi lennék, ha a régi pontozás szerint kapták volna a pontokat akkor mennyire változott volna az állás, ok, 15 gyözelemmel akkor is Max nyert volna, de szezon közbe azért sokkal jobban rezgett volna a léc és a csapatok másképp taktikáztak volna, föleg a vége felé, ha nem ilyen nagy az elöny .
Igy könynebb volt azt mondani, hogy oké bevállalunk egy motorcserés buntetést, -
Stockbauer33 #180905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.11.19. 16:50:32 -
#180904 Verstappennek köszönhetően lesz még izgalom a futamon a bajnokság második helyéért. Így, hogy azonos ponttal állnak, nem lehet trükközni. Tempó is közel azonos Perez és Lecrerc között, amelyik megelőzi a másikat, azé az ezüst. Micsoda izgalmak, micsoda izgalmak! -
#180903 -
#180902 -
#180901 -
Stockbauer33 #180900 Bottász :DD
Ha kérhetem a 7végén az agysebész Mihelisz szakértsen.THX
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.11.18. 15:11:21 -
#180899 -
Joe888 #180898 Mégiscsak létezik ez az időutazós dolog. -
ShaiHulud #180897 hmm október?:) -
F1rajongo #180896 "Akkor is mondhatja, ha nem érdekli, vagy nem fél következményétől." -Én is erről beszéltem, ill. hasonlóról, csak más szavakkal írtam.
A főnökös dologról: úgy gondolom, mindent meg lehet beszélni egy főnök/beosztott viszonyban. Nekem elsősorban a modorral, a hangsúllyal, itt én vagyok az Atya Úr Isten, én parancsolok, minden úgy legyen, ahogyan én akarom. típusú hozzá állással van a gondom."Rendben? Érthető voltam?" Beszólás biztos, hogy minden főnökből kicsapná a biztosítékot. Kivéve, hogy ha a főnöknek ezt is le kell nyelnie, mert tényleg ő a király a csapatban, valójában ő a főnök fölött van, mindenki felett. És ez itt ezzel a baj. Max fejébe szállt a dicsőség, nyilván már így is nevelték a szülei. Ezért akármilyen rossz is vele együtt dolgozni, mert bizonyára rossz, de még is meg kell tűrni, mert annyira ügyes a pályán. Még ha gonosz is a versenyeken, de még is ügyes. Ő hozza a pontokat, ő hozza a pénzt.
De nem csak az ego a gond. Hanem ahogyan Lac coo írta, az önzőség is. A csapat érdeket háttérbe tette a saját egójával szemben. Vagy bosszúnak használta fel, ha igazak a pletykák. Sőőt, a csapattársát is megsértette, miközben ő annyi mindent tett Max érdekében a múltban. Ha igazak a pletykák, akkor pont ez is volt a célja, Pérezt megbántani, vissza vágni, bosszút végre hajtani. Annak ellenére, hogy Pérez lehet, hogy egyszer rosszat tett Maxnek (bár nem neki akart), viszont sokkal többször segített neki. -
#180895 Tehát ha előre szólsz , hogy adott esetben önző leszel...akkor nem vagy önző? :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.11.16. 17:21:53 -
#180894 "Ilyet csak olyan mond, aki ha bármit is tesz, nem lesz következménye"
Ezzel nem értek egyet. Akkor is mondhatja ha nem érdekli agy nem fél következménytől.
Ez a főnök dolog meg olyan hogy ha egyszer megbeszéled a főnökkel, hogy te hétvégén nem dolgozol ne is kérje, és ennek ellenére alkalmaz, majd egyszer csak azt mondja mégis dolgozz már hétvégén, semmi önzőség nincs benne azt mondani, hogy megmondtam hogy nem fogok hétvégén dolgozni, ne is kérd.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2022.11.16. 16:18:19 -
#180893 -
#180892 és miért is változtatnának rajta, hisz minden fasza igy? meg akkor biztos, hogy ök a hibásak és kárpotolni kéne a csapatot valahogyan.
Vagy legalább hogy a jövöbe ilyen mégegyszer ne történjen meg.
Egyébként egyre több jel mutat arra mintha az egész verseny irányitás automatizálva lenne és senki se felugyeli ha valami nem jön össze akkor magyarázkodnak egyet és le van tudva .
Itt nem hiszem el, hogy addig a 3-4 kör alatt ez nem derült volna ki ,hogy valami nem fasza,mikor minden komentátor egybol furcsálta.
Ahogy a multkor is volt rola szo, hogy lehet hogy szabályos, de nem tisztességes ez a szabályrendszer és jo lenne már átalakitani és kiszurni ezeket az anomáéliákat és eldönteni, hogy vagy a régi eredeti 50es évekbeli szabályok szerint versenyeznek vagy a modern koréba ,mert igy , hogy keverve van minden nem jo, meg már anyni alpont van, hogy a 3. alpont már pont az ellentetje ami az eredeti szabály volt. -
#180891 Mókás, de sikerült megint elqurni. -
F1rajongo #180890 És szerintem a jelenlegi csapatok között nincs még egy olyan, ahol ennyire egy versenyzőre építenék az autókat, ill. egy ember körül forogna minden a csapaton belül. De mondhatom másképpen is. Szerintem jelenlegi csapatok között nincs olyan másik csapat, ahol az egyik pilóta ennyire el lenne nyomja a másik javára, mint a RedBullnál. -
F1rajongo #180889 Szerintem sem volt ilyen a többi bajnok/sokszoros bajnok. De egy egészséges egó természetesen szükséges. Csak nem ekkora mértékben, mint amekkora mértékkel ez az ember rendelkezik. Nem gondolnám, hogy bármelyik bajnok, de akár munkavállaló beszólhatna ilyet a főnökének:
„nyáron mondtam, hogy soha többé ne kérjetek tőlem ilyet! Rendben? Érthető voltam?”
Ilyet csak olyan mond, aki ha bármit is tesz, nem lesz következménye. Csak olyan mond, aki teljesen el van szállva magától, akinek semmi sincs megtiltva. Úgy gondolom, olyan bajnok, akit mások tisztelnének, felnéznének rá, nem tehet. De ha még is megtesz, annak az lesz a következménye, hogy minden kicsit is jó erkölcsű rajongója el fog távolodik tőle, ami rosszat tesz a saját imidzsének, de a márkának is, amit képvisel. Jelen esetben a RedBullnak. Ami anyagi kárt jelent a cégnek. De olyat sem tesz egy igazi bajnok, hogy másik verseny társának neki megy, majdnem felpofozza. Még ha igaza is lenne. De még csak nem is volt. (Oconra gondolok). A sorozatos agressziós viselkedéseiről meg már nem is beszélve. Az én erkölcsi értékeimben minden esetben nem férnek ezek bele. Bizonyára volt ilyen versenyző a múltban, mint Verstappen, nem gondolnám, hogy ő az egyetlen lenne. Állítólag az apja is ilyen volt. Volt kitől tanulnia. De hogy nem jellemző egy igazi sportolóra bajnokra/sokszoros bajnokra a viselkedései, az biztos.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2022.11.15. 14:52:34 -
#180888 Szerintem ennyire nem. VER már rég VB, a csapat megtette a dolgát, az első számú cél elérve. Onnan kezdve lehet a többi érdeket is nézni. Például konstruktőri cím és a csapattárs második helye. De erre VER nem hajlandó. Szerintem kifejezetten annak örül ha Perez nem lesz második, mert akkor mégnagyobb királynak érezheti magát. 2008-ban Raikonnen beállt Massa mögé és segítette amikor egyértelművé vált, hogy Massa lehet a befutó. -
#180887 Miert a tobbi nagy bajnok/sokszoros bajnok nem ilyen volt?
MSC-Rubens,Alonso-Fisico,Hami-Bottas ? A csapat az elso szami pilotaja kore epul minel inkabb bajnokaspirans az a csapat,minel jobb az auto. Csak 1 lehet bajnok,nyilvan tudas,marketing ertek,sokminden tenyezo jatszik. Mindegyik bajnok tudta hogy kurvajol csinalja amit csinal,es elpilota,persze hogy elvarjak hogy a csapattarsaval szemben is meglegyen a folenye minden tekintetben. Ez ilyen. -
#180886 -
F1rajongo #180885 Egyetértek. De ez azért is van, mint ahogyan az előbb írtam, mert a RB még a seggét is kinyalja, mert úgy gondolják, így lesznek sikeresebbek. Ő mindent megtehet, mindent el is néznek neki, mert őt Istennek tekintik. Olyannyira, hogy még Peréz, a csapattársa is így beszél róla, hogy Max mekkora Isten.
Ja és persze mindenki ugorjon is félre a pályán, hogy ha ő érkezik. Ha ha nem ugrik, akkor természetesen a nem ugró a hibás. Ez is a nagy egójából fakad.
Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2022.11.15. 09:20:08 -
#180884 Hamilton szerettet igy gázzal fordulni, nagyon érezte valamikor.... -
F1rajongo #180883 RB stratégiája az, hogy a csapat legjobbját Istenítik, mindent köréje építenek. Maga az autót is, de a csapat egész hozzáállása a jobb pilóta körül forog. Úgy gondolják, így tudnak sikeresebbek lenni, de ezáltal a másik pilótát elnyomják. Ez a hozzá állás más csapatokra nem jellemző. Ez volt a fő oka annak, hogy Daniel Ricciardo önszántából elment a csapattól. Inkább ment egy gyengébb csapathoz, mintsem így velük dolgozzon. -
#180882 Szerintem Verstappen végtelen egója az indok. Annyira nagyra tartja magát, hogy nem hajlandó csapatjátékra. Az egyetlen opció, hogy mindig mindenki őt szolgálja. -
#180881 Semmi más nem lehet tények hiányában mint szóbeszéd, eleve a média is így hivatkozik rá, pletykaként.
Be is indult a Red Bull médiafelelőse, mert érezhető hogy ez nagyon érthetetlen húzás volt, Verstappen rengeteget köszönhet Perez-nek, és nagyon pitiáner húzásnak tűnik az hogy most nem adott át egy olyan pozíciót ami az ő szempontjából semmit, Perez meg a csapat szempontjából meg igen sokat jelentett volna. ...és remélhetőleg nem a felmerült monaco-i eset az indok, mert az nemhogy segítené pozitív irányba a megítélést, hanem még kicsinyesebbé tenné azt. -
#180880 Lehet csak be akarta forgatni a kanyarba. amúgy lényegtelen, előbb utóbb utolérte perezt a Redbull csicskítás, mint ott minden b pilótát . Vagy tényleg egy született csicska, vagy nem fogja hagyni . -
#180879 Ha kicsit utána nézel és megnézed a videókat vagy esetleg telemetriát, elég egyértelmű amit Perez csinált. Az nem csak pletyka, egyértelműen megforgatta, csak valamiért az FIA nem csinált semmit. -
#180878 Bottas pl tavaly elég előzékeny volt mikor Max ellen kellett volna védekezni... Igazából ha ezt benyeli Perez akkor egy világraszoló csicska, rettenet égő lenne .... a monacoi pletykával nem fogllakozok, pletyka .... -
#180877 Ez pont így volt Barrichelloval, Bottassal és lehetne folyattatni, és mégsem mentek el, és ez lehet szerepet is játszik abban, miért is nem lettek lesznek sose bajnokok. Elég nekik ha néha cseppen 1-2 futamgyőzelem szezononként.
Amúgy szerintem Max egyszer leszögezte, hogy ő helyett nem fog átadni soha, amit rendben talált annak idején a csapat és most tartja magát ehhez. De lehet a monacói eset van benne, ki tudja -
#180876 Ez most így bele az éjszakába, nem lehet azzal mit kezdeni hogy mások kezdték. Ettől még hülyeség. Ocon könnyen lehet hogy Alonso előtt végez, biztos nem mondanám hogy lealázta, meg beárazta...stb.
Ettől csak a hülyeség terjedne. -
Stockbauer33 #180875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #180874
Nagyon levolt halkitva a Weréb Gabi tegnap.Mivan Gabika?Nem repült az ezeréves(sólyom)Redbull?Köhögött kicsit? -
#180873 Nem értem miről beszélsz. A médiában továbbra is Hamiltonrol szólt minden masodik cikk. Pedig a többi sportágban nem szoktak ennyit írni az 5. helyezettről. Hát miert baj, ha mi is alkalmazkodunk ehhez? -
Stockbauer33 #180872 Na végre megint a merci meg a Hamilton van porondon :DDDD Srácok kell még a gyógyszer 3x1.Vagy jövőre is a hulladék HÉTSZERES VILÁGBAJNOKRÓL irtok majd?Ez már a Hamiltonhimlő? -
#180871 Alonsoval se mosta fel a padlót soha, azonos ponttal végeztek, mégis ezt hangoztatják a Hamilton fanboyok folyton. Dehát vágy vezérelte túlzás ugyebár