182153
  • b-type
    :)))
    Nem mintha érvet érdemelne ez a vágy vezérelte kifakadás, de valahogy ez nem így volt Rossi-Lorenzo ellenében.. meg úgy általában. Alonso ereje teljében lévő friss kétszeres világbajnok volt, Hamilton és közte volt mindösszesen 4 év, mindketten a bajnokságért mentek.
    Russell és Hamilton között 13 év van, Hamilton szénné nyert, mindenféle rekordtartó versenyző egy olyan autóban amivel az összetett 4. helyért lehet harcolni.
    ...nem uaz a kávéház.
    Ettől még tény, hogy Russell megveri az idei évben Hamilton-t persze, csak a lealázza, beárazza, leiskolázza, meg a földbe döngölte kifejezések inkább vágy vezérelte túlzások mint bármilyen szinten helyénvaló megállapítások. :))
  • lac coo
    Hát pedig, most hogy jó a Merci sokkal gyorsabb Hamilton versenytempoja....
  • Sippie
    Egyetértek, bár Hamilton még megelőzheti Russelt ha győz, plusz leggyorsabban körért járó pont, és Russel kiesik, de ha mások azt mondják, hogy 2008ban felmosta a padlot Alonsoval, akkor Russellről nem is tudom mit lehet mondani. Első évében egy versenyképes autóval megalázta, leiskolázta, beárazta, földbe döngölte a 7x VB-t. Nincs is rá kifejezés szinte, azt csinálta vele, mint az USA japánnal a második világháborúban. Elpusztította, megsemmisítette, atomot dobott rá. És még lehetne sorolni. Hamilton jobban járna, ha csapatot váltana, vagy visszavonulna, mielőtt megjobban megtépázzák azt a csodálatos brazil renoméját.

Norris megmozdulása meg érthetetlen, hogy miért csak 5 mp.
  • IXEMGabeo
    Örülök h Russell nyert megérdemelte és idén szépen bearazta a sokszor küszködő "Hammertimeot"... A nagy 7x vb-t aki ma ha választani kellett volna őt kellett volna büntetni... Egyébként sima versenybaleset volt pff...

Leclerc is többre lett volna képes és sajnáltam Vettelt is akinek az utso SC nem tett jót ellenben Alonsonak nigen
  • lac coo
  • Sippie
    Tehát Hamilton elismeri, hogy Silverstoneban szándékosan baszta ki Maxot, és nem racing incident volt. Na milyen rendes tőle:)
  • lac coo
    Teszem hozzá , Ocon simán befordult volna az apexen, ma meg Max közelében nem volt ...
  • lac coo
    amúgy ez megvan? :D Itt ki is volt az idióta ? :DDDDD

• F1rajongo
    SC-árt folyamatosan beküldenek, mert fő a biztonság. Ha szükséges, ha nem, akkor is ez így biztonságosabb. Ez a tuti. Jules Bianchi balesete óta van ez így.

Pereznek nem azért kellett átadnia a helyét, mert Max gyorsabb volt nála. Hanem azért, mert talán Max meg tudja előzni Alonsot (ha jól emlékszem ő volt előtte), ha nem tudja, akkor vissza kellett volna engednie Perezt. Nem tudta megelőzni Max Alonsót, de nem adta vissza a helyét. Ezért tört ki a balhé.

Hamiltonnal azért nem történt most helycsere, mert nem VB győzelemért ment a verseny, úgy mint az előző években történt. Hagyták őket versenyezni, a fő cél Merci egy kettő volt. Teljesen mindegy volt a sorrend, Merci szempontból.
  • lac coo
    A Cuki féle okossáot azt én sem értettem ....
  • repvez
    hihetetlen, hogy megint mit csináltak a végén, Norris miatt.
    Egy sérülésmentes guritható auto miatt ami nem a verseny iven vagy a bukotér felöl volt 4-5 körön keresztül SC-t okoz. hihetetlen. és mi lett a vége áttolták a kocsit a palánk tuloldalára ahol meg a pálya van szintén tehát oda is ugyan ugy becsuszhat bárki.
    Azt nem értem, hogy a pilota vigan kiszálhat és mokol a kormánnyal meg komotosan lesétál, mikozben a biztonságiak meg nem mehetnek oda hogy eltolják a kocsit. Még VC se kellett volna, ha egy 10 m-t hátratolják a bekötöutra már jo helyen van vagy legalább is anynira, hogy ne kelljen korlátozni a versenyt a további muveletekhez.

Az meg megint nem értem, hogy mi tartott ilyen sokáig, hogy elengedjék a lekörözötteket. ráadásul nem is mindet és hogy utána senki nem kapott buntetést , hogy cunoida, meg lassan ment a célegyenesben , hogy visszaadja a helyeket ezzel veszélyhelyzetet elöidésve, mert akár egy elözésnél bárki ráfuthatott volna a lassan halado autojába.

Ezek a helyek vissazadása dolog is fura, egyrészt ha megelözik perezt mert gyorsabb Max akkor minek adja vissza hisz gyorsabb volt ezért kérték ,hogy engedje el. a másik oldalrol viszont a mostani helyzetben Maxot sem értem, hogy az a 1-2 pont neki már nem számit, megnyert mindent amit lehet Pereznek viszont még fontosak a pontok a bajnokság miatt és ez a csapat szempontbol sem mindegy.

Én inkább azon csodálkoztam, hogy Hamiltonnal nem cseréltek helyet , hogy meglegyen neki a szériája
  • lac coo
    Ilyenkor kell otthagyni egy csapatot a picsába .. hiába vagy a leggyosabb autóban , AMIG OTT VAGY ÖRÖKRE VEszTESNEK VAGY OTT... Ez a redbull rákfenéje ....
    Semmi baja nem let tvolna Ver.nek ha átadja ezt a 2 pontot.... Nem is értem ,igazi féreg ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.11.13. 21:03:59
  • nearo
    ja hogy az... mondjuk az is megalázó volt, ahogy Lec könyörgött a pontokért...
  • lac coo
    Red Bull: "Max let Checo through please."

Verstappen: "I told you already last time, you guys don't ask that again of me, OK? Are we clear about that? I gave my reasons and I stand by it."
  • nearo
    ?? értelmes gumija van neki is, valsz nem veszít pozíciót...
  • lac coo
    az milyen megalázó már ahogy Pereznek megmutatják hol a helyed csicska ! Atyaég ....
  • lac coo
    no végre egy Rus Ham csata ! :)
  • PLaci #180853
  • Sippie
    Uristen mi van itt :D
  • Sippie
    Ricciardo nem is baj hogy befejezi
  • b-type
    Nem más csak nehezebb megítélni, pl. Alonso mellé ment Ocon-nak aki nem feltétlen látja mert a legnagyobb tempót akarja átvinni a kanyaron, szal nem is feltétlen látja, és ha nyit a kormányon sem feltétlen a másik miatt, lehet egyszerűen csak korrigál. ...jó vannak egyértelmű esetek, mint a tavalyi itt, de az meg belefért a 'kemény versenyzésbe' ...az meg nem egy körülhatárolható dolog, hol belefért hol nem. Ezt érzik a versenyzők is ezért politizálnak rádión (a másik kiterelt, nem hagyott helyet, nekem jött...stb)
    Egyenesben lényegesen egyszerűbb a megítélés, egyértelműbb a kormánymozdulat...minden. Ott szinte minden esetben jön is a büntetés.
  • lac coo
    Alonso szárnytörését meg nem értem, bealudt, vagy mi ? Veri karma mocskos , bunkó stílusáért rendesen ... :DDDd
  • lac coo
    amilyen szerencsénk van, lesz holnap valami félig esős, kockadobós szar futam... :D
  • AnuluWork #180847
    A segédfaxi Wéber mellett minden esetre már majdnem elélvezett Mercedes mai teljesítményét látva.
  • lac coo
    amúgy valaki magyarázza már el, hogy van ez, kanyarban simán ki lehet vezetni pályán kívülre bárkit, ez van már 2 éve, egyenesben meg nem. mitől más akettő ?
  • lac coo
    no meglesz holnap a Ham győzelem? :) Ezen az autón sokkal jobb most mint Rus.... Sainz tetszett, végre valaki úgy versenyez Max ellen ahogy ő egész életében csinálja ! :DDDDD
  • RatBaG #180844
  • lac coo
    Sehogy sem fog....
  • sure

Ez a zene mellé, kész, kiégtem...és csodálkoznak, hogy nem mennek érdemben a VB-címért.

Ha marad ez a menázs jövőre is, Löki lassan elkezdhet új ülés után nézni, lehet alatta minden idők legjobb autója akár, így nem fognak vébét nyerni.
  • PLaci #180841

• desigo
    Egy idei F1-es autó milyen időt menne?
  • RatBaG #180839
  • Joe888
    Szép volt Magnussen! (de) Az nevet, aki utoljára nevet. Mondjuk mindig ilyen időnek kéne lennie.
  • PLaci #180837

Több kép.
  • PLaci #180836
  • PLaci #180835
    Vajon csendesedik, vagy erősödik az eső?
  • RatBaG #180834
  • PLaci #180833
  • nearo
    Ferrari show, vagy mi
    Annak a V12-esnek a hangjától feláll a f... szőr a karomon, hátamon, gyönyörű :O
  • lac coo
    no de ez nem piaci lalapon megy, hiába diktál a piac... :) ebben max az a piac , hogy gyulai milyen luxusmergával furikázik... :D