182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"hogy egy kezelhetettlen nagypófáju nigger"
Na mert Alonso olyan szerény kis kezesbárány mi?
Ha már nagypofájúságnál tartunk néztétek a vasárnapi futam előtt amikor Szujó interjúztatta Ralfot a rajt előtt? :D Kb úgy nyilatkozott neki mintha egy darab ürülékkel beszélgetne, hihetetlen beképzelt az az ember :P -
1 hét a [ban]amai szigeteken biztos kijárna neked :) -
DJ BP #54524 Miért is???
Menj aztán csókolgasd őket,az pedig a te dolgod..
Csókolgatás és rasszizmus közt azért létezik középút is... -
Tudod, Ego 200:), ezért lett Vb és tart ott ahol, ez hozzá tartozik a lényéhez.
Hülyének nem hülye, ha a Rönó nem kapja össze magát akkor ne megy oda vissza, máshova meg hova mehetne? a többi csapat esélytelen minden szempontból, de a Rönó biztos kapna egy löketet jövőre ha visszamegy, de csak akkor megy oda ha érzi vagy tudja hogy versenyképes autót adnak alá... inkább Hamival kakaskodik az első helyért mint mondjuk a középmezőnyben...
-
DJ BP #54522 egy kezelhetettlen nagypófáju nigger
Mert most egyszer nem csinálta amit mondtak? (teszem hozzá a Meki állítja ezt is, mint ahogy a dokumentumokról sem tudtak semmit ugye) Hirtelen nagypofájú lett, érdekes -
madmanic #54521 Ajánlo az NBA ( ha van ilyen ) topikot... Mennyi négeeeeeeer!!!! 

-
Csalfonzonak az a baja, hogy nem kezelik kiváltságosként.
Márpedig vagy elfogadja ezt, vagy elhúz a rákba ez ilyen egyszerű...
A rasszizmusodért meg kijárna 1 hét pihenő! -
madmanic #54519 Mi az összefüggés a bőrszín és az F1 közt...? 
-
Talan a vilagbajnokot? :XD -
WNW #54517 Nem lehetne, hogy esetleg elhuzz valamelyik ujnyilas forumra? Ez az F1-rol szol... -
Gabor_(HSF) #54516 Miért is???
Menj aztán csókolgasd őket,az pedig a te dolgod.. -
G_ArchAngel #54515 szerintem a rasszista megjegyzéseket tartsd meg magadnak: afro-európai vagy fekete... -
[URL=http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070807094822.shtml]Kémügy. Na kb. erre gondoltam én is: "Briatore said: the biggest disadvantage compared to Ferrari this year was its rivals' lack of knowledge of the Bridgestone tyres."[/URL] -
Neked is csak ezt tudom mondani erre: #54417 -
azt azért kétlem, főleg a magyar teljesítmények után:) -
Kétlem. Ha megy vki akkor sztem nagyobb a valószínüsége, hogy Raikönen, hiszen Masaa menedzsere Nicholas Todt... -
jefferson83 #54509 Nem sok. Annak nagyobb a valószínűsége, hogy Alonso megy el --> vissza a Rönóhoz sztem. -
ATi0021 #54508 Helló!
Nem tudom, hogy hallottátok-e már ezért írom le amit a mai újságban olvastam:
Tuttosport: "A Ferrari Hamiltont akarja! A Magyar Nagydíjat uraló brit pilótának 35 milló eurót ígér az olasz istálló. A Ferrari kész arra, hogy kihasználja a McLarennél kialakult helyzetet: Lewis Raikkönen mellett versenyezhetne."
Ennek a hírnek mekkora a valószínűsége??? -
DJ BP #54507 totalcart olvaol mi? :D Most akartam linkelni én is :DDD -
gyökér? lázadozik? hány éves is vagy? te szereted ha szivatnak? úgy látom itt mindenki egy élő szent, és nem volt huszon éves....... -
Nayon el vannak ezek engedve, az egész cikkben össze-vissza válogatták a nyilatkozatokat, de akkor lett sok a számomra, amikor azt írja, hogy "a személyiséged része". Nem tudom, hogy lehet valaki személyiségének a része, hogy gyökér, és lázadozik. Mondjuk ez így be is jött neki. -
Az Egyesült Királyság himnusza - ahogy a Renault énekli -
Én csak azt nem értem utólag mit kell ugatni, bárki is volt a hibás, a csapat és alonso aratta le emiatt a szar miatt a babérokat:S -
madmanic #54502 Húzzon is vérbe... Mehet Montoya után... -
madmanic #54501 http://index.hu/sport/forma1/alogo0806/
Fernando elhagyja a McLarent...? -
óóó baszod, hát mit tudjuk mi, ők tudják, nem lehetünk ron dennis v a többi balfasz h tudjuk h mi jár a fejükben, nem vagyunk gondolatolvasóak,azért lett volna jó mert jó lett volna és kész. mit nem tudsz ezen elfogadni nem muszály mindig érteni....... -
G_ArchAngel #54499 gondolom a Telefonica nem Lewis arcával reklámozna:) -
Ez egy valódi reklám, most láttam meg Origo-n :
Kém-botrány ide, Alonso oda, valahogy nem tetszik ez a fő sponzornak sem :)))))
-
G_ArchAngel #54497 vagy Ron azért vállalja fel, mert tényleg látta a doksikat és tudja, hogy ettől az F2007-től nem kell tartaniuk:) -
Azóta sok más is változott nem csak Ron öregedett, de ő ezt vállalta, és folytatni fogja mert most már ott a VB cím a kerítés előtt.
Minden kép maguknak köszönhetik a dolgot, Alonsot akár el is tolhatták volna onnan, vagy ráordítanak h takarodj, de nem tették, vártak a sültgalambra. Hamilton hibás volt hogy nem hajtotta végre az utasításokat, Alonso pedig bedobta amilye van és kibaszott a csapattársával, meg magával és a csapattal.
Ha csak magával tette volna kit izgat, de kemény konstruktőri pontokat veszítettek, ami akár még a Vb címbe is kerülhet. -
edeleny #54495 Láttuk milyen frankon lehet itt elözni,az a néhány ezred a pole-t jelenthette,a pole a pálya tiszta oldalát a rajtnál,és 80% gyözelmet.
Szoval majdnem mindent.
A Kis Hamilton meglehetösen korán tanult,ugy viselkedik,mint egy rutinos roka,pedig Alonso se semmi.
Ron valszeg öregszik,még valahogy kezelte a Senna-Prost dolgot,viszont már Montoya-Kimi párosnál látszott,valami nem stimmel ott a vezetöség fejeiben.
Ez meg most full katsztrofa.
Nem elsösorban Alonso és Hamilton erös egyénieskedése,hanem a két pilota mellé felállitott team kezelhetetlensége. -
És még egy érdekesség, az olyan fontos üzemanyagégetős időszakból :
hogy került Alonso mégis Hamilton elé ? Egyszerű:a harmadik etap első kerékcseréjénél (mert ugye kettő volt , a másodikban volt a balhé ) egyszerűen több mint fél percet parkolt a pitben :)))))Tutira így várta a csapat: fékhűtő-pisztolyokkal, fennmaradt a kerékmelegítő, az elejétől integetett neki a nyalokás ember hogy nyugi-nyugi-vársz-vársz , stb ....
Mert hát az üzemanyagot égetni kell, és az extra kör és fontos, főképp így , hogy egyel kevesebbet ment mint Hamilton :))))) -
Hát de nem hiszem , hogy ezzel akkora hátrányban került volna Hamilton, vagy jelen esetben Alonso .Hol ért meg ez a néhány ezred ekkora cirkuszt ?
Amúgy meg :
"....Ezt az extra kört nem teljesen vágom már, én vhogy úgy képzelem el a másik verzát, hogy Hamilton elengedi Alonso-t, Alonso elkezdi tekerni a köröket, Hamilton-t kihívják az utolsó gumit feltenni, Alonso kint marad még egy kört (hisz Hamilton bent van)..."
Folyt .: utána kihívják Alonsot , Hamilton tekeri a köröket az auto torkán állva, és néhány mp múlva ugyannyi futott körrel befejezik az időmérőt .Megen csak nincs extra kör , amit annyira emleget Ron :)))) -
Az a helyzet hogy én nem nagyon emlékszem már erre az egészre...én is leragadtam ott, hogy ennél butább dolgot keveset láttam.
Szal én azért vagyok az egyéni akció mellett, mert a csapat csak nem lehet annyira dühös hogy ilyen látványosan, szembeötlően lépjék meg ezt a húzást.
Elkezdi valamelyik szerelő piszkálni az első futóművet, na adja ég teker egyet előre és egyet hátra a légterelőn, már minden rendben van.
Nekem ez az egész már ott furcsa volt hogy lekapták a gumimelegítőket, és ott állt az autó.
Szal ennyire látványosan ...és bután csak versenyző tud viselkedni, aki sérelmez vmit.
...mint Rubinho mikor elengedte MS-t, elengedhette volna sok helyen, de őt engedte el amikor mindekinek nyílvánvaló lesz hogy ez bazz egy elengedés (meg is értem egyébként).
Ezt az extra kört nem teljesen vágom már, én vhogy úgy képzelem el a másik verzát, hogy Hamilton elengedi Alonso-t, Alonso elkezdi tekerni a köröket, Hamilton-t kihívják az utolsó gumit feltenni, Alonso kint marad még egy kört (hisz Hamilton bent van).
Tehát gyakorlatilag uaz következik be ami most, csak Hamilton (jó esetben
)kihajt a csapattól, ALonso beáll kerekeit lecserélik, és utolsóként megfutja a gyors körét.
-
Ez így logikus persze..De még mindig hol van az bűvös extra kör ? :)))))
De mindegy, soha nem fogom elfogadni ez ta magyarázatot, az tuti, Hamilton meg had verje a mellét van mire, teljesen igaza van ! :)))) -
amennyiben a csapat utasította hogy engedje el Alonso-t, ez még nem az utolsó szakasza volt a versenynek, hiszen utána jött ki Alonso.
tehát egyáltalán nem biztos hogy ha Hamilton nem rugja fel a szabályt akkor Alonso-t hívták volna ki elsőnek.
Kihívják Hamilton-t és máris alonso a 'második'..,azaz ő futja az utolsó kört. -
Ezt értem, logikus... De kinek és hogyan tartott be Hamilton?
A második futja az utolsó kört ez tuti :))))
Amúgy meg itt most az időmérőn ment a balhé, ki hol, ki mögött megy , ugyanannyi, ugyan olyan gyors senki által fel nem tartott kört ... -
Kicsit a páratlan és hihetelen teljesítmény is váratlanul érte a McLarent. Innentől kezdve Hamilton nyugodtan diktálhat ,követelőzhet!
És jól is teszi, hisz bizonyított ,eddig valóban pislantani nem mert, de most már miért ne ? ! -
Ez mind annak a függvényében játszódik hogy van egy versenystratégia.
Sztem az kavarhat be hogy az időmérőben gondolkozol.
Megvan hogy mennyi üzanyagnak maradnia kell az autóban, ahoz képest futhatja valamelyik versenyző az utolsó körét...ha jól időzíti, akkor legutoljára amikor a legideálisabb a pálya, azaz nem tart be neki egy lassabb autó, és a legjobb állapotban van az aszfalt..azaz az időmérőn elérhető legjobb felgumizott állapotban. -
WNW #54486 A Telesport szerint Alonso valasztas ele lllitotta a MaciLanyokat.. Vagy O, vagy Hami... Nem fejtettek ki kulonosebben, hogy ez mit jelent...:)