FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Azért Kimi és társai jópárszor szoptak már a gumik miatt a szezon alatt, de ugyanúgy szopott a Ferrari is a Bridgestone miatt.
- A FIA-t én még nem láttam éljenezni, de biztos van pár fanatikus hívük. A gumiszabállyal viszont egyértelmûen tévedtek. Nem is tudom, hogy mikor volt olyan év, hogy tilos volt a csere???
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
meglehet nézni miért utálják a japánok a szexet: mert lassú, vastag gumiban csinálják, bezzeg a franciák...😊
http://gaborszantai.co.uk/
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
85$ az inkább olyan 1napi fizetés, de még inkább kevesebb is 😉 Amik olyan sok pénzt azért nem buktak. A Forma1 viszont végleg elveszített egy óriási nagy piacot holmi kicsinyeskedések miatt. Marad Ázsia...
szerintem
Nekik is joguk van véleményt nyilvánítani és jó meglátásaik is lehetnek attol még,hogy nemismerik a dolgok hátterét!
Szép álmokat!
az eddigi futamokon a Michelin szarrá verte a Bridgestonet, de nem azért mert tartósabb volt, hanem mert gyorsabb és a F1-ben ez a lényeg...
Ezen a futamon életveszélyesnek minõsítették a Michelint, jogosan letiltották, a Bridgstone megérdemelten nyerte a versenyt - de könyörgöm senki ne várja már el, hogy elindulnak a fiúk kitörni a nyakukat pár hambergezabáló miatt!
Ez volt az elsõ futam idén, amit bukott a francia gumigyártó - lehet, hogy végigment volna 14-bõl 6 Michelines, de méltatlan lett volna az autóversenyzés szelleméhez, ha a 13. kanyarban 60km/h-val döcögnek végig...
Így pedig nem halt meg senki, a FIAT is visszatérhetett utoljára a dobogó tetejére - mert idén valószínûleg többet nem fog ott állni egyik vörös sem...😊
Emlékszel a szezon elejére amikor sorra durrantak ki a Bridgestone gumik?
És arra emlékszel amikor Barichello addig körözött amig már szinte guminak se nagyon volt nevezhetõ ami a kocsiján volt csak,hogy a Bridgestone-nek legyen 1-2 mérése és tapasztalata!
Mielõtt írsz gondolkozzál légyszives!
A Bridgestone esetében nem forgott veszélyben a versenyzõk testi épsége.
amikor a bridgestone-nak nem ment, nem hõbörgött senki, csak röhögött mindenki a ferrarin...
most meg besz.rt a michelin, de annyira, hogy el se indulhattak a kocsik??? milyen gumik azok!? és most, hogy jönnek a gyorsabb pályák, mi lesz? meghozták a szabályokat, nem lehet gumit cserélni, akkor nem lehet. (gondolom, nem a proxima centaurin volt kifüggesztve a szabályzat, mint a galaxis utikalauz stopposoknak-ban a föld szanálása 😊
szerintem ennek az egész problémának nem lett volna szabad eljutni a nézõkhöz. fújják fel jobban a gumikat, menjenek lassabban a michelin-es csapatok, aztán palikék végigtalálgatták volna az egész futamot, hogy mi a frász lehet. ennyi történt volna.
ha én csapatfõnök lennék, úgy váltanék gumibeszállítót, csak úgy füstölne...
azon is röhögök, hogy építsék át a pályát. hogy ezt ki találta ki... gombhoz varrjunk kabátot, vagy mi? arról nem beszélve, hogy pont amiatt a kanyar miatt érdekes az indianapolisi f1-futam, attól amerikai...
ami megtörtént, a létezõ legrosszabb megoldás volt. a michelin-nek óriási presztízsveszteség, jobb, ha ezentúl kotont gyártanak <#mf2>#mf2>. a michelin-t használó csapatoknak dettó: a lõtéri kóbor kutyát nem érdekli, mi a problémájuk egy világversenyen. tessék versenyezni!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Michael Schumacher, a csonka indianapolisi futam gyõztese szerint nem a Ferrari a hibás a kialakult helyzetért, azért, hogy a michelines csapatok bojkottja miatt csak hatan indultak a vasárnapi GP-n.
"Tudom, hogy sokan minket okolnak a botrányos versenyért, de semmit nem csináltunk rosszul" - mondta a hétszeres világbajnok. "A körülmények olyanok voltak, amilyenek, de ez nem rajtunk múlt."
Michael Schumacher idei elsõ futamelsõségét szerezte meg az Amerikai Nagydíjon, ezzel összetettben feljött a harmadik helyre. A gyõzelmi emelvényen azonban a két Ferrari versenyzõ, Schumacher és a második Rubens Barrichello nem ünnepelt, csak a harmadik portugál Tiago Monteiro locsolta boldogan a pezsgõt.
Jarno Trulli, aki pályafutása harmadik, a Toyotának pedig elsõ rajtelsõségét szerezte szombaton, kiállt a Ferrari mellett, szerinte nem hibáztatható semmiért a maranellói istálló. "Nincs miért okolnunk a Ferrarit" - vélekedett Trulli. "Õk csak a versenyigazgató által kiadott szabályokhoz tartották magukat, amelyeket nem lehet csak úgy megváltoztatni. Aki nem akar indulni egy versenyen, hát nem indul el, de ezért nem a Ferrari felelõs."
"Szégyen, hogy csak hat autó versenyzett vasárnap, de a kialakult szituáció elkerülhetetlen volt. A gumik nem voltak biztonságosak, nem kockáztathattunk."
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"