182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #54566 Na gyerekek, a McLaren-nek GAME OVER...
Ha elmarasztalják, Alonso biztos, hogy visszamegy a Renault-hoz - és mivel minden csapatot meghívtak a tárgyalásra, Biatore mindent megfog tenni, hogy az amúgy sem kebelbarátnak számító Dennisnek keresztbetegyen.
"A tárgyalás pontos dátuma...
A McLaren-Ferrari kémügy tárgyalását a fellebbviteli bíróság szeptember 13-án, Párizsban fogja tartani.
A Motorsport igazgatótanácsa azt is bejelentette, hogy a sajtó, valamint a többi Forma 1-es csapat is részt vehet a megbeszélésen.
Egy hivatalos nyilatkozatban leírtak szerint: „A tisztán látás érdekében a sajtó is helyet kap a tárgyaláson, ezáltal az akkreditációs eljárás részletei is hamarabb kerülhetnek napvilágra."
„Minden 2007-ben versenyző csapatnak joga van írásbeli előterjesztés készítésére, melyet az ICA-nak nyújthatnak be. Ezen kívül hivatalos meghívót kapnak a tárgyalásra, ahol szóban is kiegészíthetik az írásban foglaltakat."
A fellebbviteli tárgyalást a FIA elnöke, Max Mosley hívta össze, miután Luigi Macaluso, az olasz hatóság elnöke levélben elégedetlenségét fejezte ki a WMSC eredeti döntése miatt.
A WMSC akkor beidézte a McLarent, hogy válaszoljanak az ellenük felhozott vádakra. A McLaren végül nem kapott büntetést, mivel nem volt bizonyíték a lopott anyag felhasználására." -
G_ArchAngel #54565 azért a kis kerpeni kedvenced első éveihez képest Hamilton minimum három glóriás, aranyszárnyú angyal... -
szarba hozta...biztos megvan a maga nézőpontja is.
A szín kérdésétől én elhatárolódom, nem struccpolitika :)
Csak én érzelmekben és értelmekben hiszek, nem színben...sajnos kinevelődhetett valóban egy olyan magatartásforma hogy az zavaró lehetett.
De ehez min. két unevezett csoport kell, és az alapvető emberi összeférhetetlenség a kulturákat/hagyományokat tekintve.
Mindenesetre az ember nem bújhat ki a bőréből, mint ahogy egy 'csúnya' ember sem. :( -
Minden HÍRadó-ban bemondták:) -
Gabor_(HSF) #54562 Nem a rámenőséggel van a baj,én hidd el jól tudom miaz a verseny szitu,meg azt is az ember,hogy kitud fordulni magából..(közeli példát is tudnék mondani,a nemrégiben zajlott 24 orás gokart-maratonon,mit müveltek az olaszok a dobogóért reménykedve)
Legyen annyira pro,hogy nem hozza szarba a csapatot nyilvánosan,mint ahogy tette ezt Monacoban is,magyarul ne oda szarjon ahonnan eszik,csak ennyi és semmi bajom nem lenne vele a szinén kivűl.. -
Hírtv-s riport Alonso már idén lelép, azért a média tudja kavarni a sz@rt keményen.
ja meglátom hogy valaki itt csinálja a flémet stb, kivágom mint a huzat ugye tudjátok?
-
Gabor_(HSF) #54560 Lovagolhatsz a szavakon,minden értelem nélkül,nigger ,negro,fekete,nevezheted ahogy akarod,akkor is az aki,a cigányt is nevezheted akár minek,attól még az marad,hiába ugrik meszes gödörbe..
Ez csak az idióta XXI század torzszüleménye,hogy etikátlan nevén nevezni a gyereket -
DJ BP #54559 Tehát ha a pilóták rossz tulajdonságáról beszélünk,akkor miért a kivétel??
De nem azt mondta senki sem hogy Alonso a cigány, meg Sumi a náci...
Az öccse ilyen helyzetben van, ezt főleg nem értem hogy jön ide egyáltalán. Ezen azért akadtam fenn, mert unokaöcsém is sajnos tolószékhez van kötve, családja előtt kalapom megmelem... -
madmanic #54558 7 év múlva Hamilton
-
Sztem sem kerek, Ron Dennis régi arc már ahoz hogy tudja, a versenyzők mondanak ezt azt a versenyautóban ülve.
Kb. annyira kell komolyan venni mint Talma átnyúlását Assen-ben, kell foglalkozni a problémával..mert különben borul a bili, de tudni kell hogy felfokozott állapotban a versenyző.
Azon kivűl ő legalább elnézést kért a csapattól. Lehet hogy sokaknak ez is álságos, de legalább megtette.
Hamilton ha nem rámenős az a baj cikk, ha rámenős az a baj.
Zöldfülűként éli meg ezt az évet, keresi a helyét....volt már ilyen másvalakivel is :)
A McLaren sem akarta erre az évre Hamilton-n, nekik meg volt a poszt Alonso-val, Paffett-ben gondolkoztak és Pedro-ban, ..aztán volt egy, látszat vagy valós, tárgyalás a Spyker-l Hamilton-nak, ami után beválasztották Alonso csapattársának.
Sztem különleges helyzetben van Hamilton, lehet hogy nem viselkedik megfelelően, de szvsz nehéz megmondani hogy mi a helyes viselkedés egy ilyen szituban. -
olykor jobbak voltak a gyári Hondánál, és edzéseken Davidson sztem jó, de csak egyéni vélemény, hisz míg nem utolsók, addig nem is olyan rosszak -
inkább fordítva kéne... -
Mihez képest? utóbbi futamokon sehol sincsenek, Sato 1-2 fellángolásától eltekintve semmit nem mutattak... az autó tavalyi ami már semmire sem elég, ezt már nem fejlesztik, de ha jövő évit nem tudják megcsinálni akkor megint nem lesznek sehol pedig potencia lenne bennünk, de ha nincs pénz... -
Honda-mérnököket igazol a Red Bull
A Honda megerősítette, hogy több kulcsfontosságú pozícióban lévő mérnök döntött úgy, elhagyja a gyengélkedő japán istállót, számolt be róla a grandprix.com. Ezentúl mindannyian a Red Bull gárdáját erősítik majd. A "népvándorlás" oka, hogy Dietrich Mateschitz csapatánál alig két hete állt munkába Geoff Willis, aki korábban a Honda technikai igazgatói posztját töltötte be. Egykori munkatársai egy része követte a szakembert, így a Hondának nem elég, hogy egyre kiábrándítóbb teljesítményt nyújtanak a pályán, új mérnöki gárdáról is gondoskodnia kell. Az egyik legnehezebben pótolható szakember az eddigi megbízott technikai igazgató, Gary Savage, aki korábban a McLaren alakulatát erősítette.
-
ahhoz képest elég jók -
"Shanghaj lelátóit elfújta a szél
Viharos erejű szél tombolt Shanghajban, ami a Forma-1-es pályát sem kímélte. A 130 km/h sebességű széllökések négy lelátót tettek használhatatlanná, amit minden valószínűség szerint nem is építenek újjá az október 7-én megrendezésre kerülő Kínai Nagydíjig, számolt be az esetről a Shanghai Daily című helyi lap. Arról azonban nem érkezett adat, hogy a vihar a kétszázezer férőhely közül hányat rombolt le. "Elképzelhető, hogy idén nem állítjuk helyre a lelátókat, hiszen a székek elbontása, a törmelék elszállítsa és az újjáépítés is egyaránt időigényes. Még ha be is tudnánk fejezni a munkálatokat a Kínai Nagydíjig, akkor sem lenne elég időnk a biztonsági tesztek elvégzésére" - nyilatkozta Wang Ying, a pálya megbízott igazgatója. Ying azonban hangsúlyozta, hogy a történtek nem befolyásolják a jegyárakat, és azoknak, akik a pálya érintett részén foglaltak helyet, más területeken biztosítanak lehetőséget arra, hogy a helyszínről követhessék figyelemmel az eseményeket."
futam közben ilyen kis szellő de durva lenne... -
:)
viccet félre, talán Hami- ban benne van, csak persze az autó is kell alá mindig(csak úgy mint Schumachernek, bár...) -
G_ArchAngel #54549 Külföldi lapértesülések szerint pénzügyi gondokkal küzd a Forma-1 egyik legkisebb költségvetésű csapata, a Super Aguri. A korábbi Forma-1-es pilóta, a japán Suzuki Aguri által vezetett istálló állítólag már a következő évi fejlesztéseket is félbehagyta, hogy be tudja fejezni az idei szezont. A motorsport-total.com értesülései szerint a csapat problémáját az okozza, hogy az egyik szponzor nem fizetett időben.
A Super Aguri egyébként ebben az esztendőben összesen 92 millió dollárt költ, ami alig ötöde a legnagyobb istállók költségvetésének, s mintegy hárommillió dollárral elmarad a japán csapat tavalyi büdzséjétől is. Az istálló motort nem fejleszt, az erőforrásokat a Hondától vásárolja.
F1-live.com

-
G_ArchAngel #54548 Rossi?:) -
csak ez még reális lehetett volna, de sajnos visszavonult
(kiv. leszek mikor lesz még egyszer valaki 7x-es bajnok) -
Ha nem egy csapatnál lennének ....;) -
G_ArchAngel #54545 lehetőleg Fangio-ig menjünk vissza:) -
és ha Schumacher nem vonult volna vissza :DD -
G_ArchAngel #54543 Ha Stepney nem lenne, a McLaren sehol nem lenne..., ha má "ha"-zunk:) -
G_ArchAngel #54542 Ha..Ha...Ha...
MUHAHAHAHA....:DDDDDDD -
G_ArchAngel #54541 nem arról van szó, Gábor...
írd, hogy nagypofájú az angol pilóta, vagy fekete pilóta, vagy színesbőrű pilóta...
Amit írtál annyira sértő, mintha Schumachert le"krautoznám", vagy le"náciznám"...
A "nigger" szitokszó, Bronxban ezt fehérként kiejtenéd, akkor a családodat is kinyírnák érte, nemcsak Téged...
Rabszolgákra használták, nem a szabad emberekre... -
jefferson83 #54540 Azért én egy alapvető különbséget érzek a két versenyző között. Míg Hamilton (ez nevelés kérdése is) szerintem hirtelen felindulásból volt bunkó (amit ugye nem kell mindig halálosan komolyan venni), addig Alonso megfontoltan, többször is átgondolva bunkózik (lásd Massa esete, mióta megelőzte sztem azt várta, hogy beszóljon neki). Számomra eddig ez jött le (és igen persze, hogy nem ismerem egyiket se). -
Ha Hamilton nem lenne Alonso magasan vezetné a Vbt.
Ha Alonso nem lenne Hamilton magasan vezetné a Vbt.
Fej-fej mellett mennek, Hamiltonnak többször kijött a lépés kevesebb szenvedéses futama volt. -
G_ArchAngel #54538 Érdemes megfigyelni a The Times gondolkodásmódját: ők nem a csökkentett csapatVB pontszámot írják ki, míg az ügy folyamatban van:)
Angol újság - angol csapat:) -
Gabor_(HSF) #54537 Te akkora ellentmondásban vagy magaddal,hogy ki sem látsz belőle!!!
Ha Alonsot utáljuk azé mert mutogat stb,Sumi-t Utáltuk azé mert azé,Ha mit meg amazé...
Az emberi viselkedésnek semmi köze a tehetséghez,akár mivel is foglalkozik..
Ha egy gyönyörű csaj büdöset fingik,az épp olyan mint ha én tenném,legfeljebb más a szaga..
Tehát ha a pilóták rossz tulajdonságáról beszélünk,akkor miért a kivétel??Az embernek van egy elve,ami mellett ki kellene tartani,ez az ugrándozás egyik homokozóból a másikba,neked sem áll jól -
G_ArchAngel #54536 itt a The Times cikke...
Mókás azt olvasni, hogy egyesek szerint Hamilton nem csapatjátékos - hát a monaco-i megaláztatás után én sem lennék az... -
furcsa? Ron kifizetett 1 kalap pénzt Alonso-nak mire a kis kezdő tized annyiért többet hozott neki. -
A McLaren nem ragaszkodik Alonsóhoz
Brit lapértesülés szerint Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-Mercedes-istálló csapatfőnöke kijelentette, hogy szabad az út Fernando Alonso előtt, ha távozni akar.
A megbízhatóságáról közismert The Times című napilap a wokingiaktól származó információkra hivatkozva azt írta, hogy Dennis közölte Alonsóval: menjen, ha akar.
"Megértem, hogy ezt mondta, mert elege van belőle. Ron amúgy felettébb haragszik mindkét pilótára" - nyilatkozta az informátor.
Nem tudom, mennyire új hír, ezt tudtuk, csak a furi az, hogy ezt Ron Dennis "kijelentette", ha igaz a dolog... -
DJ BP #54533 a ti F1-es nézeteitek rohadt messze van az enyémtől,
Megint ezzel jössz, persze mi vagyunk az alja nép...
Akkor mi szükséged van ilyen érvmentes megyilvánulásra, hogy nigger?
,,mosta szegény öcsécském,"
Foglald el a parkolójukat te is nyugodtan... Mi köze ennek az F1-hez? Más értékrendnek nevezed azt, ha bunkóként viselkedsz? Mert bocs, de ez egyszerűen az a stílus, korhoz meg ennek semmi köze -
Te hülye vagy , vagy szét vagy csapva éppen ????
Kifejeztten jófiúként viselkedik Hamilton....
Hogy nagy a pofája ????
Addig még a pofája kissebb valakinek mint a tehetsége-teljesítménye, nincs nagy baj .
A feka megjegyzéseidre meg büszke lehetsz !Főképp mikor a kedves fehér patkányokat alázza szarrá :)))))))) -
"Legyen nagy ász,alázza meg Alonsot,te tegye ezt csendben és főként szerényen.."
Hál' Istennek folyamatosan ezt teszi! -
Gabor_(HSF) #54530 Nem is igazán vártam más reakciót töletek!!!
Mi is a baj hamival??
Hát előszőr Monacoi "kitőrésére" kaptam fel a fejem és a mostani volt az utcsó csepp..
Persze nyugodtan lehet sztárólni,a ti F1-es nézeteitek rohadt messze van az enyémtől,de nem is itt a probléma..
Nekem sehogysem fogadható el,a fater vezénylése a boxban,mosta szegény öcsécském,(aki alól hirtelen eltünt a tólószék)..
Mig a GP2-be ment nagyon szimpi volt,(még nézeteim ellenére is)
De amit itt megenged magának újjoncként,az számomra elfogadhatattlan..
Ilyen hangnemet nála sokkal nagyobb sztárok nem engedtek meg maguknak..
Legyen nagy ász,alázza meg Alonsot,te tegye ezt csendben és főként szerényen.. -
"ha már kiszáradt a kutad,keress újabb utat,más is újat mutat, van aki a középsőt, de mégis előrébb nem juthat,mélyen szúrhat beléd,de neked ez sem elég,mert néha kell a nap is,hogy olvadjon a jég" -
Hamarabb leszel rákos te, mielőtt még ő elhúz oda..... -
már bocsáss meg de 1általán nem az f1ről szól, hanemn folyton folyvást mikor alonos kapja az osztást mikor más.