182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
kiváncsi vagyok mit tudna kezdeni hamilton 1 michelines autóval és egy renaultal.... -
Mákot haggyuk, Hamiltonnak is mákja van mert nem robbant le még 1szer sem a kocsija, ez mák? igen vagy nem? -
én is csak fotókon láttam, alonso nem illik a mercibe. ez tény!
-
az igaz.Én is meglepődtem rajta.De mikor megjelent az Autó-Motor F1 adatokkal és láttam a fejét,már láttam hogy ez jó pilóta lesz.És télleg jó pilóta.Hihetetlenül jó versenyző.Simán Schumi nyomaiba tud lépni ha így folytatja :)(Szerintem) -
szerintem nem a Mclaren volt a hibás.Akárki is mondja :)
Én szeretem a Mclarent,és tudom hogy a Forma1 sötét csapatja.Nehéz kapcsolatot kialakitani,stb...mindenki olyan komor ott.Nem olyan az a csapat mint Pl.:Renault. Hogy a csapatvezető nevet,vagy mosoloyg.Tiszta komoly feje van mindig.Én még sose láttam mosolyogni. -
G_ArchAngel #54602 mert ott Ő volt a kedvenc, itt Ron Dennis valamennyire egyensúlyt teremtett vagy legalább annak a látszatát...
és ismét leírom: senki nem számított arra, hogy Hamilton 0 év F-1-es tapasztalattal az idegeire megy a 2× VB-nek... -
meg ha már itt tartunk akkor én azt mondom hogy ő rontott el mindent.Nem világbajnok módjára viselkedett.Azért kezdte el utálni Hamiltont mert ő vezeti a VB-t...pff sztem ez hülyeség.Nem mindig ő lesz a VB-s ebbe belekéne törödnie.Ha most vsszamegy a Renaulthoz akkor ott még 1-2 év és utána újból belejön a dolgoba.Eddig csak mákjai voltak a VB-ben. -
Szerintem fáj a fasza bele h ien gecci vele a meki,de tény h nem tudott beilleszkedni -
Szerintem meg az a baj hogy nem tartott jó kapcsolatot a Mclarennél,és ez neki rossz hatással van.A Renaultnál jók votlak a kapcsolatai. -
Jól teszi, azt csinál amit akar,nem engedi h a csapat manipulálja, nem ért 1et pár dologgal a csapaton belül. És tovább áll, ez van....... -
-
senki nem...de mindegy...
(főleg hogy Kimi párti vagyok)
amúgy sztem Alonso képes rá, és ott hagyja a csapatát -
Hagyjuk bazd+ , szopkodjátok a faszát tovább.
-
Pedig minden csapat erről álmodik, és itt van.... Áll a bál :))))) -
ez a tuti, így igaz
senki nem várta, hogy majd ilyen jó lesz Hami, és mindenkit meglepett, nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel -
a gond annyi hogy senki nem gondolta rögtön vezetni fogja a VB-t és ezt a csapat most nem tudja eldönteni mit kezdjen vele. -
Lehet narkózik:)))) -
Túl sokan fogjátok pártját Hamiltonnak .
Szerintem meg komoly gondok vannak a kiscsávóval ,még ha tehetséges is . -
ezért büntit kéne kapj!nem hülyéz ő téged addig ő sem érdemli ezt meg, oan pofátlan vagy amien nagyképűű -
"Nyilván megvolt rá az okuk, hogy megbüntettek. De megismétlem: ez volt az első olyan döntésük, amit nem alapoz meg szabályzat, hiszen sehol sincs leírva, hogy mennyi időt lehet eltölteni a boxutcában. Most már az összes csapatot árgus szemekkel kell figyelniük, és meg kell büntetni mindenkit, aki egy kicsivel több időt tölt a boxutcában" - nyilatkozta Alonso.
Azért nem kis réteg bőr van orcáján. -
DJ BP #54586 semmi bajom nem lenne vele a szinén kivűl..
Ezzel van a baj, nem a ,,nigger"-rel... ennyit erről, pihenünk, te már megkezdted :) -
Sajtó: Alonso idén távozhat
A spanyol sajtó úgy véli, hogy Fernando Alonso boldogtalan a McLarennél, és fontolóra vette, hogy az évad vége előtt elhagyja a gárdát. A lavinát Alonso két korábbi kijelentése indította el: "Nem tudom maradok-e.", "Hamilton vagy én."
As: "A kétszeres bajnok egy percig sem bírja tovább a McLarennél. Alonso fenntartja annak lehetőségét, hogy még az évad vége előtt távozik. Tarthatatlan az állapot a McLarennél."
El Mundo: "A BMW lenne a legjobb kiút a bajnoknak. Ha Fernando múlna egy napig sem maradna a McLarennél. Pénzzel minden megoldható."
A felreppent híreket Norbert Haug így kommentálta: "Nyári színház. Ritka, hogy a legkeményebb ellenfelek egy csapatban vannak. Szerencsések vagyunk, hogy a McLarennél most ilyen helyzet jött létre."
Alonso: Én dobom be utoljára a törülközőt -
Erről tud valaki valami konkrétat? -
Brio a címvédő. -
G_ArchAngel #54582 Aha, mibe van beleszólása Flavio Biatore-nak?
Na majd meglátod, addig gondolkodj azon, hogyha Te lennél Ő, akkor hogy hálálnád meg Dennis-nek a lengéscsillapító betiltását:)))
Addig egy kis olvasnivaló Neked, hogy a jó öreg Flavio-tól mire számíts:))) -
és a dobogótól..... az öreg Frank-nek is volt régen 1-2 beszólása amíg jöttek az első helyezések. -
Most őszintén, nekik mibe van beleszólásuk? max a konstruktőri 3. helyért mehetnek, futamot nem nyernek, dobogn is csak ritkán vannak... elég ha magukkal törődnek, hogy jobbak legyenek, meg a média is szarik rájuk nagyívben, nem szenzációk semmi szempontból. -
G_ArchAngel #54579 ez a három mókus mindig egymás mogyoróját harapdálja:)
érdekes, hogy Frank Williams, Nick Fry vagy Mario Thiessen távoltudja tartani magát a szartól:) -
ellenségem ellensége a barátom, na most nyugodtan mondhatjuk hogy idén az F1-ben Ron a főellenség :) -
Mert Todt nem azt fogja? Fordíott esetben Dennis nem azt tenné?:) Briósnak meg mind1, ott tenne keresztbe bárkinek ahol csak tud:)
Visszakaphatja amennyiben olyan autót rak alá... -
esetleg szeretne még valaki 1 hét pihit? -
G_ArchAngel #54575 azért mert lehet, hogy anélkül is visszamegy... -
de te egy vén.... vagy és ez meg is látszik a mentalitásodon irígykedsz a fiatal kölökre hogy első nekifutásra jól nyomja? ennyire jól? na mindegy majd jövőhéten elmeséled....... -
"Ha elmarasztalják"
Igy kezdted, ez bizony HA :)) -
G_ArchAngel #54572 azért remélem nem lesz rossz a karácsonyod, ha mégsem vágják ki, hanem egykori ART-os főnöke (Nicholas Todt) közbenjárásával megkapja Massa ülését... -
G_ArchAngel #54571 ez nem HA, mert biztos hogy bemehetnek és Biatore biztos mindent megtesz, hogy visszakapja a tékozló fiút...
itt Biatore mondja majd a végén, hogy: "Dennis, look at me - MUHAHAHAHA!!!"
(mondjuk Biatore-ból kinézem, hogy úgy intézi, hogy a Ferrari és a McLaren is rosszul jöjjön ki az ügyből...) -
Gabor_(HSF) #54570 Azé ne lepődj majd meg,ha év végén kivágják Hamit a mekitől...
Az angyali jelződet meg nem is igazán boncolgatnám,mivel sznob is vagy és azzal sem vagy tisztában miben ült ő akkar..
De nem kell vele példálózni,van ott még a tarsolybam 1-2 "esetlen" pilóta..
Csak akkoriban az volt a divat,hogy végigmentek a létrán,Senna,Prost mindenki,az ujjonc egy saller ellenében térhetett jobb belátásra..
Nos nekem az volt a megnyerőbb,nem ez a faszvillogtatás.. -
Legalább a sajtó ottlesz és mindent megtudhatunk, helyes. -
Ha..Ha...Ha...
MUHAHAHAHA....:DDDDDDD -
senki nem gondolta ennyire durván jó lesz, vezeti a VB-t mégis másodiknak érzi magát Alonso mögött, Ron meg ígyis úgyis patkány.