FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész futammal semmit nem lehetett tenni, egy nagy rák az egész.
és aki megrákkodta az a Michelin, lehet fûzni ide-oda, de az õ dolguk a verseny teljesítésre alkalmas gumiabroncs biztosítása,..aminek nem tettek eleget, és ezt be is vallották (ami azért becsülendõ), és kész.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Oszinten szolva engem hidegen hagy a verseny, azert neztem, mert elmaradt a film, amit akartam nezni 😄, de mint teljesen laikus, abszolut hozza nem erto, en azt lattam volna esszerunek, hogy kapnak egy bazi nagy buntetest es mehetett volna a verseny hajtassal.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
My words are weapons.In which I murder You with?
sazl : c
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem ez a lényeg az FIA számára, hanem hogy tartsák magukat a szabályokhoz, és ne fogadjanak el olyan kompromisszumokat, amik pl a mostani verseny folyamán a Michelint a Bridgestonal szemben érvénytelen elõnyhõz juttattak volna
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Úgyhogy back to square one, csakhogy Kit-Kat barátomat erõsítsem.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Szar gumit vittek és kész.
A csapatok nemmertek a saját szakállukra indulni,ha valami történik akkor õk a hibásak.
Go Jeff Go!!!!
Úgyveszem észre ,hogy a F1 az autósportok hímestojása.Jaj csak nehogy valami legyen,juj,jaj.
Senna,és Ratzenberger halála óta nemvolt igazán komoly baleset,de azóta rettegnek,nehogy gyorsak legyenek,mert..
CC-ben,meg Irl-ben ettõl nemtartanak?Pedig ott azért oválon,akár itt is voltak nagy bukások.Minden maradt a régiben.
Amikor Greg Moore meghalt az volt a bukás,vagy mikor Kenny Brack autója szétszakadt,azt ráadásul anno még a magyartv is adta.Zanardi súlyos balesete Németországban.
Nemvolt pánik,persze senki nemszereti a baleseteket,de 300 felett bekövetkezhet.
Vállalják a versenyzõk,ezért keresnek milliókat.
Senna is bevállalta,és megmondta ha megkell halnia a pályán,akkor is versenyez.
Sajnos bekövetkezett.
Az emberek azért mennek ki,hogy nagy csatákat nézzenek,és nemfeltétlenül súlyos baleseteket.Most sokan csalódottak,joggal.
Nagyonsürgõsen változtatni kellene a hozzáállásokon,mint vezetõségi,mind csapat,meg úgy összességében.
Ezt a Michelin elbaszta!Eddig pengeélentáncoltak a gumikkal,és szerintem elõre tudták,hogy itt nemfogmenni.
Go Jeff Go!!!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Jordan es a Minardi miert allt ki szinten a sikan megepitese mellett, ha az o kerekeiknek "ugyis mindegy" volt? Probaltak kompromisszumot keresni.
A M. elbaszta a gumikat, teny, ezzel elkepzelheto, hogy eletveszelyes helyzetbe kerultek volna a csapatok. Ez is teny. Es az is teny, hogy a FIA egy toketlen bagazs, mert nem ertette meg, hogy itt egy normalis versenynek kell lennie. Amit mar 100-an elmondtak, adtak volna valami komoly buntetest a csapatoknak, hogy meg kelljen kuzdeni a 7-8. pozicioert, esetleg az azelottiekert, ha kiesik valaki elolluk. Ezzel min valtoztatott volna? Ha kimegy ket M-es kocsi es 60-nal tesz 15 kort, amig a masik 6 auto lefutja a nagydijat, akkor is megszereztek volna az utolso ket helyet. De legalabb lett volna verseny.
nem ártana egy kis önvizsgálat... <#wave>#wave>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sajnálom hogy újabb érvágás történt a F1-ben.Jólenne ha már valaki felismerné,hogy ez így nemmehet tovább.:-(
Go Jeff Go!!!!
De hüje ez a Frankl.
kár, hogy nem néztem a futamot...de így utólag is kacagtató...ennél jobban csak montoya blekflegjén röhögtem Montreálban
amúgy az egészet Oszama szervezte így, évek óta kergetik és senki sem tudja ,hogy a mislennél van perpill
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A régi jó bundaszéria nem szakad meg,ez a lényeg,nem kell finnyáskodni,nyert sumi,suuuuuuumi,suuuuuuuuuumi!<#lama>#lama>
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
egy ilyen technikai sportban, ahol ezredmásodperceken és millimétereken múlnak dolgok, nincs helye kompromisszumnak.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az tény, hogy szabály az szabály, de lehetett volna kivételt tenni nem egy hetes probléma volt hanem ott hirtelen emrült fel és a Michelin konstruktív volt. A büntetés mehetett volna, hogy legközelebb fel ne merüljön ilyen elbaszás, de ezért elcseszni az egész futamot?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Börni maga se gondolta, hogy képes a mezõny nagy része bojkotálni a futamot erre nyilatkozatában is kitért. Hát rosszul gondolta le is lépett a vége elött.
A Ferrari nem hibás õ versenyezni akart! A lassító meg hülye ötlet volt ezért indi mert van benne ez a kanyar.
Mi lett volna a véleményed ha: bevállalják és a futam alatt 14 autó egyenként 7-9 alkalommal megy a boxba kereket cserélni és tankolni? Ugyanis egy gumi 10-12 kört bírt volna és ugye külön kell tankolni.
Mi lett volna a véleményed ha: egy versenyzõnek eldurran a gumija és ott töri magát nyomorékra vagy másokat mert elsodor több autót csak, hogy versenyben legyen
Mi lett volna a véleményed ha: versenyeznek, de a döntött kanyarban csak jóval lassabban mennek (nincs verseny, másokat veszélyeztetnek lassúságukkal)
A Michelin hibázott és elismerte! Mit vársz még? A FIA viszont rugalmatlan volt és nem kötöt kompromisszumot semmit se engedett az elhatározásából!
Gondolom olyan részletek már elkerülik a figyelmed, hogy az adott kanyarban új aszfaltréteg került fel ami pl érdesebb jobban tapad hozzá a gumi azaz megnõ az oldalirányú terhelés amit nem tudodd a michelin elõre tesztelni
Persze ez is csak apróság, de ismét mondom nem kéne elhamarkodottan véleményeket írni utánna kell olvasni több véleménynek is.
És még sorolhatnám, de nincs kedvem inkább melózok.
de: tudták, hogy lesz indi-futam, miért nem készültek fel rá? így te is, én is tudnánk gumit szállítani: ja, a verseny elõtt kiderül, hogy nem jó? akkor nem indulunk...
a michelin elcseszte a lépést és kész. vállalja érte a felelõsséget, fizesse ki az elégedetlen nézõket, ne csodálkozzon, ha dobja 1-2 csapat stb. igaz, hogy ez az idei elsõ michelin-es bukta, de basszus, el se indulni?! ez nem bukta, hanem totális csõd. ne mosley-t, bernie-t, meg a ferrarit cseszegessék...
szerintem is oltári nagy marha szabályok vannak a f1-ben, dehát ezek adják az egésznek a keretét. ha egyszer egy gumival kell végigmenni a hétvégén, akkor a michelin ne f.stömlõket szállítson a csapatoknak!!!
Ha biztos, hogy balesetveszélyes a gumi akkor tenni kell ellene.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Legalabb magadnak ne mondjal mar ellent! 😊
AZ emberek a szaguldas miatt neznek forma 1-et igy Eccleston dolga,hogy szaguldast adjon nekik. Õt csak ez es nyilvan az ezzel jaro penz erdekli.. ez a dolga. A csapatok dolga,hogy sajat biztosnagukrol gondoskodjanak a megfelelo szabalyok betartartasaval. Ezt most a Michelin-nek nem sikerult. Es a szabalyok betartasa mellett nem voltak kepesek kompromisszumra. Valahol megertem Ecclestone-t hiszen õ pont a nezok erdekeit nezi most!
Ecclestone hozzátette: a "régi szép idõkben" még rábírta volna a versenyzõket az indulásra. Emlékeztetett: az 1991-es adeilaide-i futam elõtt a szakadó esõben egyenként gyõzte meg a pilótákat a részvételrõl, "beparancsolta" õket az autóba. Igaz, az embertelen idõjárásban a mezõny nagy része ütközött vagy kisodródott, így a 17. körben leintették a futamot..."
Ez sem rossz. Ha itt pl. öten kipurcannak, akkor Bernie boldog lett volna, hogy elindult a mezõny. Mint amikor Adelaideben rajthoz álltak. (Ha jól emlékszem Mansell fel sem állt a dobogóra, mert megsérült.) Ez a faszi hülye.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB