182273
  • zmeor
    kimi messze a leggyorsabb az egész mezőnyben!
    kár hogy pont akkor ment el a Mekitől amikor a csúcson vannak...
    kimi egyértelműen MCLaren be való.. Alonso meg húzhatna onnan a francba..
    emlékezzünk vissza tavaly hányszor romlott el a kocsija kiminek? elég sokszor.
    Alonso mehetne a Ferrariba, legalább akkor újra utálhatnám őket:D
    Mondjuk cserélhetnének.:)

Hamilton is csak azért jó mert a kocsija jó... nem kell nagy dobra verni. amikor hátrébbról indulna akkor esélye nincs. képzetlen és rutintalan még

nekem ez a véleményem
  • DjDano
    Szerintem meg Hamilton már megnyerte a VB-t, mondom ezt Kimi szurkolóként :)
  • Count Adyn
    Bizony, egyszer fix 3. ik helyről hullott ki, legutóbb meg simán levert volna mindenkit addigi tempója alapján...
    Dehát ez van:)
  • a.carkey
    Azért nem kéne Hamiltontól így elájulni.

Alonso néha egy tuskó, de még mindig nagyobb esélye van a VB címre, mint Hamiltonnak, bár jelenleg Lewis vezet. De ez ugye F1.

Lewisnek eddig 1x nem jöttek össze a dolgok, Alonsonak a vasárnapival együtt 4x.

Valamint azért azt se felejtsük el, hogy ha Kimi 2x nem esik ki, MINIMUM 10 pontja lenne, sőt, lehet, hogy több is, de azzal is csak egy tizessel lenne lemaradva, ami 6 verseny alatt nem lenne olyan nagy hátrány.

Viszont azt se felejtsük el, hogy idén a Meki még 1x sem szart be a két pilótája alatt. Ellentétben a tavaly történtekkel. Szóval azért még ezt se zárjuk ki. Valjuk be: túl szép lenne, ha ez nem történne meg. Ráadásul a kémügy sem fog jót tenni a Mekinek, ezt már most kijelenthetjük ...

Még mindig egy nagyon szoros Alonso Kimi befutóra tippelek, Alonso győzelemmel.
  • Count Adyn
    Coulthard egy évvel korábban született^^
  • Attila889
    A máik érdekes történet hogy Coulthardot nevezték ki a veterán pilótának 2007-re.Miközben Barrichelló öregebb.Barrichello 1993 Dél Afrikában kezdte
    Összes Rajthoz állása: 242

David Coulthard 1994-ben kezdte a Spanyol GP-n.
    Összes rajthoz állása: 220

Már nem azért de van különbség.
  • Attila889
    egyébként Raikkenen levert Poléból a veterán Coulthardot is.Persze Schumiét még nem XD XD
    Amúgy Raikkenen Pole: 13
    David Coulthard pole: 12

De egyébként Alonsot még nem nyomta le.
    aLONSO pOLE: 16
  • G_ArchAngel #54639
    akkor ez most annyira komoly, mint a mezőnyverő Spyker?:)

Alonso-t erőből előzte meg, de boxkiállás utáni keveredést nehogy már komolyan vegyük...
  • Istencsászár
    Első kiállások után valóban alig 1 mpvel Kimi előtt ment Sato, most hogy hol előzte meg és hogyan keveredett elé nemtudom, de ottvolt.
  • Attila889
    Magyar Nagydíjat is beleszámoltam :)
  • Attila889
    szerintem nem.Ezt az Autó-Motor rontotta el,mivel Raikkenent nem is előzte meg,csak közel volt hozzá.2 tized volt közöttük.
  • Attila889
    Lewis Hamilton:
    Súlya: 68 KG
    Magassága: 174 cm
    Születési helye: Stevenage 1985.01.07
    Családi állapota: nőtlen
    Első Nagydíja: 2007 Ausztrál GP
    Összes Rajthoz állás: 11
    Pontok: 80
    Győzelmeinek száma: 3
    Dobogós helyezések: 9
    Pole: 4
    Első Rajtsorok: 6
    Leggyorsabb körök: 1
    Körök az élen: 241
    Kilóméterek az élen: 1060
  • G_ArchAngel #54634
    Räikkönen is tud arról, hogy megelőzte Őt Sato?:)

• Attila889
    gyáááá Rosberg komoly lenne oda hallod. :D
    De nagyon kicsi az esélye oda.Legfeljebb De La Rosa.Mivel ő ott teszpilóta úgy tudom.
  • bardocz
    ha rosberg nem majomkodna mint alonso szerintem teljesen jóba lennének
  • Attila889
    Super Aguri Honda 2007:

Elnézést,hogy tetszett ezt mondani?A Super Aguri megelőzte a Hondát?Nos igen.Az SA02 - amely az év eeljén azzal váltotta ki az elenfelek nemtetszését,hogy eggyértelmüen egy Honda RA106-os átöltöztetéséből született.Nemritkán gyorsabbnak bizonyult a küszködő anyaistálló autójánál.Sato két alkalommal is pontott szerzett vele,s Montreálban még Raikkenent és Alonsót is sikerült megeleőznie a pályán ami a kaotikus körülményeket figyelembe véve sem kis teljesitmény.A Super Aguri 2008-ra már első nagydíjgyőzelmének megszerzését tűzte ki célul,ám amikor az F1 az észak Amerikai körút után hazatért Európába,a cspat hátraesett a ranglétrán.
  • Istencsászár
    Naja ördögi kör:), de menjen csak a Mekinél egy Rosberg-Hamilton páros nem semmi lenne, bár ott se lenne egy idő után köszönő viszony:)
  • G_ArchAngel #54629
    most pedig már maga mögött is hagyta az olaszt...

nem az autók teljesítményét nézzük, hanem a pilótákét...

Fisico és Alonso között mindig volt fél másodperc, most is annyi lenne, Kovalainen a tanulóévben már Fisico előtt van, de Alonso-tól még kapna...

Lehet ha jövőre beülne Alonso a Renault-ba és Biatore nem kedvezményezne sem a spanyolnak sem a finnek, akkor ugyanúgy gondban lenne, mint Lewis-szal...
    A finn addigra ismerné a Bridgestone-ra fejlesztett Renault, így tudná autózni Alonso idejét...

szvsz
  • Attila889
    hááát...most Hungaroringen nagyon nehezen összeszedett egy pontot.De télleg nem viszi rosszul a srác :)
  • Attila889
    Egyébként most csodálkoztam hogy a Hungaroringen Ralf Schumacher 6.-nak ért be célba.Úgy látszik megakarja mutatni hogy többre is képes.De valahogy inkább a Toyotával van a baj és nem Ralf-al.
  • Istencsászár
    Rönó jövőre dobbanthat, nekem egyre jobban tetszik Kova teljesítménye, még akármi is kisülhet belőle.
  • Attila889
    nah mutatok egy kis cikket amit az Autó-Motor ír:
    A Renaultnál balszerencséjére igazuk lett azoknak,akik az idény kezdete elött arról károgtak hogy Alonso távozásával a csapat szárnyaszegetté válik.Flavio Briatore akkor váltig állitotta,hogy egy újonc is képes lehet felnőni a világbajnoki kihíváshoz,ezt azonban sajnos nem Kovalainen,hanem Hamilton bizonyitotta be.Ám a Renaultn problémái túlmutatnak a versenyzőpároson.A csapat szétomlást képtelen volt olyan jól alkalmazkodni a Bridgestone szabványgumijához,mint például a Mclaren,ami tulajdonképpen nem is meglepő,ha meggondoljuk,hogy a Michelinnel az ő kapcsolatuk votl a legszorosabb.Az idény elején Kovalainen és a csapat tagjai szerint megtáltosodott Fisichella az átláthatatlanul sűrű középmezőnyből sem tudta kiverekedni magát,de nagyjából a Francia Nagydíjra kipofozták az R27-est,s üldözőbe vették a BMW-t.A gyatra kezdet után Kovalainen is magasabbra tette a lécet és egyszintre került Fisichellával.
  • Istencsászár
    Kimi ezt sírja vissza az idei megbízhatósággal:), mondjuk 2005 volt az az év ahol a kocsik még normlálisan voltak felszerelve, de inkább 2004. Az utóbbi 2 év csak a torzulás...
  • bardocz
    ezt nem idébn vezették volna be?
  • G_ArchAngel #54623
    mindig vannak apróságok, de ez a szrencsétlen finn megérdemelne egy VB-t 3 éven belül - szerintem Neki nem is kell több...
  • G_ArchAngel #54622
    köszi:)
  • Istencsászár
    Persze, de az éremnek két oldala van, Kimi sem ment hibátlanul.
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #54619
    Hja, azért Kimi örült volna, ha MS autója lefullad a kavicságyban - erőből nyert MS abban az évben, mert erőből tolták vissza:)))
  • Istencsászár
    De ez a meglátás ember, annak köszönheti hogy:))

Mert a Ferrari minek közsönheti a sikeres évit? annak hogy a többiek nem tudtak kellően felkészülni?

Persze ez is benne van, de annak köszönheti minden pilóta, csapat a Vb címet hogy abban az évben az a legjobb konstrukció és pilóta páros.

Se Villnöv, se Mika, se Sumi, se Alonso nem köszönget senkinek semmit, erőből nyertek, mert nem volt abban az évben jobb összeállítás.
  • G_ArchAngel #54617
    vagy bevezetni azokat a (mittudoménmilyennevű) kettébontott hátsó szárnykat, amivel maradna leszorítóerő az autók mögött...

(mi is a neve? CDG.. CVG... nem emléxem)
  • Punker
    le kéne bontani a karácsonyfa szárnyrendszert a francba.....
  • G_ArchAngel #54615
    Szerintem Kovalainen-nek max 0,2-t adna, Fisico-nak 0,5-t...

ezzel még a BMW-t sem veszélyeztetné...
  • Attila889
    de azért mégis van a gyerekben kajak.Megkell hagyni sokkal jobb élmény azt nézni hogy Kimi mosolyog a dobogókon.Nem úgy mint a sötét Mercibe.
  • Attila889
    Hát azért a 2005-ös és a 2006-ös évet annak köszönheti hogy a Ferrari szenvedett.Még most is szenved,de azért próbál kijönni a slamaztikából.Az tény hogy most a Renaultnál szotyizna.De sztem azért ő kitudná azt a Renaultot nyomni a max sebességre.
  • G_ArchAngel #54612
    Kimi-nek szerintem mástól van ki a t*ke...

Eljött egy autóból, ami megbízható lett, és beült egy olyanba, ami versenyen csak őt hagyja cserben...

A másik amit sokan mondanak, de süket fülekre talál - és ettől van a finn legjobban beborulva: nem lehet előzni azonos teljesítményű autót...
  • Istencsászár
    Akkor miért mák amikor Alonso alatt volt a bomba biztos Rönó, mondjuk neki van ebben az évben a legnagyobb mákja hogy ilyen jó helyet szerzett magának, mert ha a Rönónál lenne akkor csak szotyizna.
  • Attila889
    szerintem ugyanolyan jó lenne. :)
    A Renault lassú szerintem.Igaz ezzel az ING-s festéssel jól néz ki meg minden,de inkbáb a sebesség a tényező.Most vagy a Renault a fos ebben az évben,vagy pedig a pilótái nem nyómják ki a szúszt belőle
  • Istencsászár
    Nem csak neki, Kimi arca mindent elárult a mostani 7végén... megfáradt ember aki hiába adja a maximumot nemhogy közeledne hanem távolodik a Vb címtől köszönhetően az újonc Hamiltonnak...
  • Attila889
    Szerintem nem mák.Sokat segített a Vodafone a Mclarenen.Vagy nem is tudom mi.De sztem ebben a szponzor a lényeges.Ha hülyeség akkor javíts ki :D