182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
lampre #54726 Most hamilton hová megy mert el lesz küldve az év végén -
"olyan az egész McLaren lassan, mint egy Borg kocka...:)"
Végülis tényleg, a Ferrarit már sikerült asszimilálni
-
Ez sztem is így vhogy van frankón. Jó ha egy csapat csapatként/egy egységként viselkedik, a csapatot érintő kérdésekben.
..a csapatot.
(hagy legyen már 4 :DD) -
WNW #54723 Hat igen, Alonso mar akkor is Alonso volt...De a Ferrari igy legalabb megmenekult tole..
-
WNW #54722 Szerintetek Massa meg Alonso szivesen egymas melle ulne, a nemet, Hamilton meg Alonso a magyar futam elott, kozben, meg utan tortentek fenyeben..?! Jo kis tomegbunyo lett volna mosolygas helyett..
-
Jól tette hogy nem ment oda, akkor is jól döntött ahogy az idei szerződésével is, ebben leglább nincs belekötni való mert eddig hibátlan:) -
Legalább jó hogy Alonso nem megy a Ferrarihoz.Az se az ő csapata lenne :)
Az övé a szar Renault.Viszont szegény Fiscicot sajnálom hogy megy :(
Pedig nem egyszer látta Briattore hogy versenyzik.Mert az anno Benettonál(Renault)-nál sokat versenyzett Fisichella. -
tzsoltika #54719 később is meg lehet csinálni, pl az évzáró brazil nagydijon. -
Igy van az lenne az elso egy autoversenyben hogy a soküsok elektronikai segedeszkozt megvonjak az autokbol.
Manapsag azt latjuk hogy a pilotaknak mar kozel 5%-ra redukalodott le a szerepe, tobbi az auton mulik.
Tekergetik a gombokat a kormanyon a tobbit elintezi az auto helyettuk.
-
uhhh. Tisztára megijedtem..... De szerencsére a cikk megnyugtatott. :D -
jefferson83 #54716 Alonso + Ferrari... -
jefferson83 #54715 Abban egyetértek veled, hogy a pilótáknak tényleg semmi közük nincs hozzá, de vannak olyan dolgok amelyek jelképes értékkel is bírnak és valószínű ez is ilyen. -
jefferson83 #54714 Nincsenek pilóták, meg Todt. Itt csapat van és van egy úgynevezett csapat hozzáállás, amivel vagy egyet lehet érteni, vagy nem. A főnök igenis megmondhatja, hogy milyen hozzáállást szeretne látni a pilótáktól. Persze, mint láthatjuk nem kötelesek betartani, csak válalni kell a következményeket utánna. Ez minden csapatsportban így működik. -
nem is vártam jobb választ...(de nem offolok) -
LOOOOOOOOL
Na pihi, fatal error. -
nem lehet tudni...
ok, Hamilton és Massa sztem jóban vannak,
de hogy nézne ki mondjuk az, hogy együtt pózolnak vidáman, év végén meg kiderül, hogy a meki felhasználta a Ferrari adatait..., kicsit furán venné ki magát..., a másik meg, hogy sztem Alonso-val mostanság nem mindenki mutatkozna szívesen, a Ferrarisok meg pláne... -
Remélem a médiában készített fótókat is cenzúrázni fogja Todt úr nemhogy véltelenül egy Meki és Ferka legyen a képen 1szerre:))))
Attól hogy Dennis meg Todt fárasztják egymást nem jelenti azt hogy a pilóták ádáz ellenségek és utálják egymást. -
mi nem tudjuk, hogy milyen a viszony a meki és a Ferrari között, ha valóban rossz, akkor semmit nem érnek a pontjaid, mert teljesen érthető a Ferrari hozzáállása (ha tényleg nagyon rossz a viszony most) -
1, Todt-ot a kutya sem hívta oda
2, itt a pilótákról van csak szó only
4, a pilótá nem tehetnek semmiről
5, a két csapat belharcát nem kellene a pilótákra kiterjeszteni
3, a képgyüjteményebe jóljött volna egy ilyen kép, mert minden évből vannak ilyenek kb -
MrTressy #54707 Na igen csak az a gond hogy mind 2 versenyzö magát szeretné asszimiláltatni...és a 2 együtt nem megy :) -
WNW #54706 Es dobalja serenyen... Figyeljetek meg, ha nem jon ossze neki az F1-es VB cim, beprobalkozik a dartos VB-vel..:) -
G_ArchAngel #54705 hidd el, Massa darts-táblájának közepén egy spanyol, sűrűszemöldökű gyerek portréja vigyorog:) -
és mivan ha Raikkenen és Massa seincsenek jóban?
-
G_ArchAngel #54703 a McLaren-nél ez jó is lehetett, mert ott a versenyzők nagyon nem szólhatnak bele a fejlesztésbe - a sok okos bio-CPU a Paragon-ba beérkezett adatokból éípti az autót...
olyan az egész McLaren lassan, mint egy Borg kocka...:) -
Egyébként lehet, hogy tényleg ilyesmiről van szó, mert amíg Schumacher oda nem került, a Ferrari volt az egyik legmegbízhatatlanabb kocsi emlékeim szerint. Massa talán elleste valamennyire a mestertől, hogy hogy kell bánni az olasz szerelőkkel, de Kiminek nem volt erre módja, meg ő amúgy is egész más alkat (csak rakjanak a segge alá egy kocsit, ő csak versenyezni akar, semmi más nem érdekli). -
G_ArchAngel #54701 szerintem is...
bár azt értem, hogy Kimi nem egy Schumacher-motiválóerejével bíró típus, na de ezek a szerelőcsapatok egymással nemszoktak rivalizálni?
vagy a nagy német vezér nélkül kijött a tipikus olasz mentalitás: "elég lesz ennyire meghúzni, úgysem esik le..." -
edeleny #54700 Jo a cikk.
-
G_ArchAngel #54699 -
G_ArchAngel #54698 én nem csodákozom, gondolom JT szemében a Ron Dennis jelenleg a Sátán földi reinkarnációja...:) -
jefferson83 #54697 Ez szomorú, de emberileg érthető döntés volt. -
jefferson83 #54696 Gondoljunk csak bele az igazságtól abszolúte függetlenül. A ferrari vezetősége abban a hitben él (szvsz van alapja rá), hogy a meki igen sokat profitált abból az anyagból amiért ők keményen megdolgoztak(és költöttek rá rendesen), és jelen pillanatban szerintük ezért vezetik a VB-t. Ilyenkor borzasztóan dühítene engem is, ha az illetők a pofámba mosolyognának. -
Szerintem is abszolút érthető -
jefferson83 #54694 Nem tudom, de nekem se lenne kedvem jópofizni velük. -
Hát erre nem tudok mást mondani: J Todt és a Ferrari elmehet a p****ba 

-
A Ferrari meghiúsította a közös fotót
A Ferrari ellenállása miatt nem születhetett meg a Hungaroringen az a fénykép, ami a négy világbajnoki riválist, Lewis Hamiltont, Fernando Alonsót, Kimi Räikkönent és Felipe Massát ábrázolta volna közösen. Roger Benoit, aki 38 éve fotózza a Forma-1-et, egy 1986-ban készült legendás fényképet akart aktualizálni, amin az évtized négy legnagyobb alakja, Ayrton Senna, Alain Prost, Nigel Mansell és Nelson Piquet ölelkezik az estorili boxutcában. A Ferrari csapatfőnöke, Jean Todt azonban nem engedélyezte Räikkönen és Massa számára a részvételt, feltehetően a kémügy okozta feszültség miatt, ami az utóbbi hetekben rendkívül elmérgesítette a Ferrari és a McLaren viszonyát. "Nem értjük, miért kellene részt vennünk ebben a fotózásban. Semmi sem kötelez minket rá" - mondta a maranellóiak szóvivője az autosport.com tudósítójának.
2007
-
Mégis fellebbez a McLaren
Az angol Forma-1-es istálló nem nyugszik bele, amiért a csapattól vont meg tizenöt pontot a nemzetközi szövetség a Hungaroringen. A McLaren ezzel továbbra sem ismeri el, hogy köze lenne ahhoz, hogy Alonso feltartotta Hamiltont a boxutcában.
Az éjszakába nyúló meghallgatáson a McLaren a többi autó kedvezőtlen pozíciójával magyarázta a húsz másodperces késleltetést - ez még nem gátolta volna Hamiltont -, Alonso pedig azt mondta, a további tíz másodpercben arról érdeklődött a csapatvezetőktől, hogy biztosan a megfelelő abroncsokat rakták-e az autójára. Az FIA mindkét indokot elutasította. -
A Red Bull egyik autója, azt hiszem az idióta majom Palikkal ment párat. Készülnek egy újabb baromságra Kecskeméten a légiparádén a két fúrópajzs-emberrel + Petyó bá ... -
Forma 1-es félistenek testközelből -
A spai tesztek során oda jött hozzám és azt mondta: 'már az első körben teljes gázzal mentem az Eau Rougeban.' Így válaszoltam neki: 'a Te autóddal ez nem kunszt.'"
Hát ezen jót nevettem. :D -
Rosberg és Hamilton sztem is jó párosítás lenne (leginkább akkor ha Hamilton nem nyeri meg a VB-t)