182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"A(z) firefox.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
nekem csak enyit mondott:S -
[URL=http://www.mtv.hu/videotar/?id=6916]Aki esetleg kiváncsi, hogy a "skinhead" Palik mit nyilatkozott a Magyar Nagydíjról[/URL] -
DJ BP #54770 Ez Dennis stílusa :DD -
Massa még nem beszélt Todtal? hogy képzeli a kis brazil hogy mutatkozni mer egy McLarenessel, kapni fog a fejére. -
WNW #54768 Amugy csak csatlakozni tudok valamelyik elottem szolohoz, ez a Czollner (Alonsonyalo) Gyula egy barom... Veletlenul ejjel 3 korul a TV-t kapcsolgatva belebotlottam az ominozus RTL-es ize musorba, es ott mondta a magaet... Azt tetszett a legjobban, mikor azt vazolta, hogy a MacLarentol kidobjak Hamit, es akkor a Ferrari racsap, de olyan szerzodest kotnek a kirugo csapattal, hogy azok atveszik helyette Massat... Na most ha en kirugok valakit, akkor miert allapodnak meg barmiben is egy olyan csapattal, aki egybol alkalmazna az en kirugott alkalmazottamat.. Nonszensz... Es csendesen megjegyeznem, angol csapat egy lehet hogy vilagbajnok angol versenyzot kotve hiszem hogy ki merne rugni.. Ott helyben meglincselnek oket........ -
WNW #54767 Aztan egybol kibovitik a galat okolvivomerkozessel is..
-
Majd jól összeütköznek ott is :) -
G_ArchAngel #54765 Massa Alonsót is meghívta gokartozni
Békekötési hajlandóságát jelezve Fernando Alonsót is meghívta év végi gokart-gálájára Felipe Massa - írja az AP hírügynökség. A Ferrari brazil versenyzője a júliusi Európa Nagydíj után szólalkozott össze a McLaren világbajnokával, miután az szándékossággal vádolta őt egy ártatlan koccanás után. A spanyol végül elnézést kért. Massa pénteken a Sao Paulóban tartott sajtótájékoztatóján invitálta meg Alonsót a novemberi jótékonysági versenyre, amire Florianopolisban kerül sor. Az eseményen részt vesz rajtuk kívül Michael Schumacher, Rubens Barrichello, Luca Badoer, Nelson Piquet Jr és Tonio Liuzzi is.
-
G_ArchAngel #54764 szvsz csak jegelik, DC és Webber egy évet írt alá az RBR-nél, lehet valamelyikük helyére megy majd... -
CC-ben halálra nyerte magát, minek menne ott még évekig ha van lehetőség váltásra?
Neki nincs már veszíteni valója, ha neki nem fog menni akkor az a kocsi maitt lesz, de jólfog menni, és remélhetőleg csak 1 évet lesz a Torronál. -
hehe, nem bírtam ki megnéztem :D
na vajon ki volt a szakértő? :DD
najó nem ragzom tovább -
Uramatyám... Ilyen eredményekkel tuti nem mennék el egy Toro Rossoba... Úgy látszik, még mindig van némi presztízse az F1-nek. -
bocs Raikkenen...nemtok írni :S -
Fiscichella,Barrichello,Rakenen,és Hamilton beszélgetnek vagy mi? :)
Sztem biztos jóban vannak egymással,a képek alapján :D -
G_ArchAngel #54758 ez sem teljes - nem mondta a "fuck" szót, de vitatkoztak... -
G_ArchAngel #54757 van aki haverokkal vigyorog, a bolondok meg magukban:D -
RTL már tényként kezeli, hogy valakinek mennie kell a mekitől.
No comment... -
azzal a trabival aztán nem szennyezték a levegőt :D -
jefferson83 #54754 Jótékonysági akció, a Honda pilótái trabival mentek haza :) -
Pedig akár káromhkodhattak volna is nyugodtan, abban a helyzetben eléggé érthető lett volna:) -
LoOoL :DD miaz a trabis kép? :DD -
megszívta -
Sebastien Bourdais a Toro Rossonál! -
-
Zóanagyvarázsló #54748 Örülök, ha így van, de az elmúlt időszakban történtek miatt Dennisnek sem hiszek már jobban, mint egy bulvárlapnak. (Nem kötelező piszkálódásnak, inkább kötelező szkepticizmusnak szánva.) -
Hamilton nem beszélt közönségesen Ron Denisszel A média
-
A tv-s közvetítés során meg egyszer egy olyan zászló volt a képernyőn amire az volt írva, hogy "McLaren=Traitor". -
szemöldökkirály
-
Hát arra elég nehezen :D Unfairnando már annál inkább :) -
nade te kérdezted, hogy ő honnan vette ;) -
hát a Fairnando-ra biztos nem kerül sor soha :D -
DJ BP #54741 tényleg, milyen jó LENNE ha Fairnando Alonso név terjedne el a médiában, év beceneeve lenne, de erre nem kerül sor soha sztem :DDD -
:D -
én nem az RTL-től vettem amúgy :D
Autó-Motor újság :) -
jah az igaz mert 3 év szerződése van a Mclarennél. -
G_ArchAngel #54737 -
G_ArchAngel #54736 főleg, ha év végen egy bíróság reset-eli a McLaren eredményjelzőjét - na, akkor majd milyen jól fog dönteni:))) -
Az RTL-es idióták, már keresztre feszítettél Hamiltont, az se zavarta őket hogy egy világ másképp gondolja. Kb annyit ér a szavuk, mint a Blikk szennylap :) -
jajj, még jó hogy minden élcsapatra igaz..., ilyet bárki mondhat bármikor, sablon, eléggé... -
Norbert Haug
„XXX csak és kizárólag akkor elégedett maximálisan, ha elöl áll. Ezért neki is érdeke, hogy nálunk versenyezzen. Nem azért szerződtettük le az aktuális XXX-et, hogy a későbbiekben hátrányos helyzetbe hozzuk."
Maximálisan igaz állítás, bármely élcsapat pilótáira, asszem ennél több nemkell.