182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Majd jól összeütköznek ott is :) -
G_ArchAngel #54765 Massa Alonsót is meghívta gokartozni
Békekötési hajlandóságát jelezve Fernando Alonsót is meghívta év végi gokart-gálájára Felipe Massa - írja az AP hírügynökség. A Ferrari brazil versenyzője a júliusi Európa Nagydíj után szólalkozott össze a McLaren világbajnokával, miután az szándékossággal vádolta őt egy ártatlan koccanás után. A spanyol végül elnézést kért. Massa pénteken a Sao Paulóban tartott sajtótájékoztatóján invitálta meg Alonsót a novemberi jótékonysági versenyre, amire Florianopolisban kerül sor. Az eseményen részt vesz rajtuk kívül Michael Schumacher, Rubens Barrichello, Luca Badoer, Nelson Piquet Jr és Tonio Liuzzi is.
-
G_ArchAngel #54764 szvsz csak jegelik, DC és Webber egy évet írt alá az RBR-nél, lehet valamelyikük helyére megy majd... -
CC-ben halálra nyerte magát, minek menne ott még évekig ha van lehetőség váltásra?
Neki nincs már veszíteni valója, ha neki nem fog menni akkor az a kocsi maitt lesz, de jólfog menni, és remélhetőleg csak 1 évet lesz a Torronál. -
hehe, nem bírtam ki megnéztem :D
na vajon ki volt a szakértő? :DD
najó nem ragzom tovább -
Uramatyám... Ilyen eredményekkel tuti nem mennék el egy Toro Rossoba... Úgy látszik, még mindig van némi presztízse az F1-nek. -
bocs Raikkenen...nemtok írni :S -
Fiscichella,Barrichello,Rakenen,és Hamilton beszélgetnek vagy mi? :)
Sztem biztos jóban vannak egymással,a képek alapján :D -
G_ArchAngel #54758 ez sem teljes - nem mondta a "fuck" szót, de vitatkoztak... -
G_ArchAngel #54757 van aki haverokkal vigyorog, a bolondok meg magukban:D -
RTL már tényként kezeli, hogy valakinek mennie kell a mekitől.
No comment... -
azzal a trabival aztán nem szennyezték a levegőt :D -
jefferson83 #54754 Jótékonysági akció, a Honda pilótái trabival mentek haza :) -
Pedig akár káromhkodhattak volna is nyugodtan, abban a helyzetben eléggé érthető lett volna:) -
LoOoL :DD miaz a trabis kép? :DD -
megszívta -
Sebastien Bourdais a Toro Rossonál! -
-
Zóanagyvarázsló #54748 Örülök, ha így van, de az elmúlt időszakban történtek miatt Dennisnek sem hiszek már jobban, mint egy bulvárlapnak. (Nem kötelező piszkálódásnak, inkább kötelező szkepticizmusnak szánva.) -
Hamilton nem beszélt közönségesen Ron Denisszel A média
-
A tv-s közvetítés során meg egyszer egy olyan zászló volt a képernyőn amire az volt írva, hogy "McLaren=Traitor". -
szemöldökkirály
-
Hát arra elég nehezen :D Unfairnando már annál inkább :) -
nade te kérdezted, hogy ő honnan vette ;) -
hát a Fairnando-ra biztos nem kerül sor soha :D -
DJ BP #54741 tényleg, milyen jó LENNE ha Fairnando Alonso név terjedne el a médiában, év beceneeve lenne, de erre nem kerül sor soha sztem :DDD -
:D -
én nem az RTL-től vettem amúgy :D
Autó-Motor újság :) -
jah az igaz mert 3 év szerződése van a Mclarennél. -
G_ArchAngel #54737 -
G_ArchAngel #54736 főleg, ha év végen egy bíróság reset-eli a McLaren eredményjelzőjét - na, akkor majd milyen jól fog dönteni:))) -
Az RTL-es idióták, már keresztre feszítettél Hamiltont, az se zavarta őket hogy egy világ másképp gondolja. Kb annyit ér a szavuk, mint a Blikk szennylap :) -
jajj, még jó hogy minden élcsapatra igaz..., ilyet bárki mondhat bármikor, sablon, eléggé... -
Norbert Haug
„XXX csak és kizárólag akkor elégedett maximálisan, ha elöl áll. Ezért neki is érdeke, hogy nálunk versenyezzen. Nem azért szerződtettük le az aktuális XXX-et, hogy a későbbiekben hátrányos helyzetbe hozzuk."
Maximálisan igaz állítás, bármely élcsapat pilótáira, asszem ennél több nemkell. -
Jah. Félfüllel én is hallottam. A holnapi fókuszban lesz. Nem hiszem, hogy túl sok valóság alapja lenne. -
ezt honnan veszed?:) egyik se megy el, leglábbis jelen állás szerint. Alonso szerződése köti, csak akkor fog menni ha egy másik csapatnál a technikai háttér megfelelő lesz vagy ha ki nem vágják:), de hogy Hami menne... hova az istenbe? nemfog csapatot váltani hülye lenne...
Nyári szüneti uborkaszezon.... -
ha jól hallottam ez az RTL-es "szakértők" véleménye, most este mondták be... -
ezt honnan veszed?Alonso megy el..Hamilton marad mert szoros a kapcsolata Ron Dennisel :)
Mármint én így tudom :D -
Miért lenne elküldve? Egy "arany tojást tojó tyúkot" te elküldenél? -
látva eddigi teljesítményét, nem hinném, hogy problémát okozna majd neki az elhelyezkedés, amennyiben a McLaren tőle vállik meg, és nem Alonsotól....de ha Hami megnyeri a bajnokságot, nem hiszem, hogy őt tennék ki..